- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
normalde asabi insanım zaten :) düşmüştür yine aklıma bi şey şimdi çıkaramadımniye yer arıyorsun kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde asabi insanım zaten :) düşmüştür yine aklıma bi şey şimdi çıkaramadımniye yer arıyorsun kız
çok sevindim benim kp de hayattayken hep gelin şu arazileri satıp size ev almadan ölürsem gözüm açık gider derdi rahmetli ömrü yetmedi aman huzurla uyusun rabbim sağlık versin bize yeterki evimizide alırız inşallah hayırlı uğurlu olsun canım güle güle otur aman ev olsunda kimin üzerinde olursa olsunn takılma sen boşver keyfine bakHerkeze günaydınnn mutlu hafta sonları anacım. epydir giremedim yokluğumda farkedilmemiş zaten. olsun birtek dileğim var siz mutlu olun yeteeer. (çok mu duygusala bağladım ne) hepinizi seviyorum. geçmişe pek bakamadım çok alele acele okudum. iki gündür kv ye yemek taşıyorum. sürekli hastanedeler. gelince bide yemekle uğraşmasın yoruluyorlar diye ben hazırlıyorum. yorgunluktan bayılmak üzereyim. olsun iyi haberlerim de var size. uzun süredir gündemde olan bir konu. noter işlemleride halledilmiş. haziranda taşınıyorum. kp saolsun ev aldı bize. yeri bayaa güzel tüm manazara ayaklar altında 9.kat baya yüksekteyiz. hiçde alışkın değilim yükseğe biraz yükseklik korkusu var bende ama olsun alışırım heralde. oğlunu çok sever. ben hayattayken, dünya gözüyle güzelce gidin oturun da mutlu yuvanızda sıcacık oturduğunuzu göreyim diyor. amaaa bir sıkıntı var. benim uyanık kv evi kendi üstüne yaptırmış. bizede o ev torunumun diyor. ben ölünce siz alırsınız diyor. sanırım kendini garantiye alma durumları mı var nedir. illaki şu sevincimize bir çomak sokacak. ne olurdu yani oğlunun üzerine yapsaydın. amaaaan neyse ne yaparsa yapsın. kira derdi kalmıyor ya ona seviniyorum.
haklısın aslında benide korkutuyor bu durum ben bir süre rafamı kaldırsam 2 ay daha sıkayım dişimi eşimin düzeni bir otursunda bütün taşları yerinden oynatmak olmz bak akıl akldan üstündür ben hiç böyle düşünmemiştimÖzel sektörde hep risk var dimi?? Zaten yazdıklarını okuyunca dedimki iyiki öğretmenim!! Kesinlikle memur hamurlu bir insanım :) senin durumuna gelirsek. Hem eşinin hem senin aynı anda iş değiştirmesi riskli olsa da git bir görüş ki aklında kalmasın.
.
evet canım gidip görüşeceğim ama pembehipopotamında dediği gibi eşim iş değiştiriyor bende acele edersem bir anda bütün taşlar yerinden oynayacak ben yine görüşmemi yapayım ancak iş değişikliğini 1-2 ay ertelemeyi düşünüyorum kısmet bakalımcinconumm;
uzun süredir çalıştığın bildiğin yerden ayrılmak, önüne neler geleceğini bilmediğin için seni tedirgin ediyor..
gidip bi görüş, çalışacağın yeri patronunu bi gör.
anlattığın kadarıyla işin mahiyeti güzel ve başka kapılar da açılabilir..
artık boran da olduğu için kendinden ziyade düşüneceksin herşeyi..
risk almadan da bi şeyler kazanılmıyor..
görüşmeden sonra eşinle de istişare edersiniz..
ya evet bencede buluşalım bende sebi busmai yi cenayı libyanayı çok merak ediyorum karakızı merak etmiyorum çünkü tanıdım artık zeynep ve tuğçeyide resimlerini gördüm sohbet etme şansım oldu diğer arkadaşlar zaten ist dışındalar tanıma şansım yok bari yakındakilerle tanışabilsek breakday de katılacak onuda tanıma şansımız olacak hee birde şeker portakalım tabikide pediastrum ve pink prenceste bursadan gelirler belkiCena profil resmin cok sevimli
Pediastrium saol bgn bakicam eczaneden cocuk kotu olmasin daha fazla yazik yavruma...
Cincon aslinda topikte baya onceden otribebenin muhabbeti olmustu ama sen o zmn gormefin belkide biz once giffer fizyolojik serumu damlatiyoruz az bisi bekliyoruz cunku direk cekince hem gelmiyor hem de yavrucak daha cok kiziyo sonra babasi daha kuvvetli yapabildiginden o yapiyo genelde belli araliklarla cekiyi coj da guzel temizleniyo eskiden yatirarak yapardik simdi otururken cekiyoruz o da guluyo gidiklaniyomu artik bilmiyorum) bi de doktorlardan biri sdc tavsiye etmemisti dgrleri hep mantikli bulmustu bi tanesi burnun kendine has tabakasini bozar fln demisti ama ozellikle hastayken cok rahatliyo...is mevzuundada gercekten iyice dusunulup karar verilmesi gereken bi durum elimdem gelen dua etmek ogleyi kilip bol boldua edicimmm
Karakizzz ne dagitmissin vallahi gece gece)
Nkolikcim yeni evin hayirli olsun RAbbim huzurlu gunlerde oturmanizi nasip eylesin
Aryaaam haberler iyidir inss
Kizlar ben artik sizleri cook merak etmeye basladim bu arada...artik havalar da yavas yavas duzelecek ins..bizler nerede bulusup gorusucez yavastan planini yapsakmiki ancak toparlaniriz yazin herkesin tatil plani farkli olur muhakkak ee bi nisan mayis kaldi haziranin da basi belki nedir sizlerin fikirleri
off aynı benim eşim evde hangiş odaya girmiş hangisine girmemiş anlamak çok kolay hanselle gratel gibi arkasında iz bırakarak geziyor evin içindeben bide koca bebekle uğraşıyorum. sabah işe gidecek, kemerimi nereye koydun, çorap verirmisin, o kalkmadan çayı kahvaltısı herzaman hazır olur zaten. pantolon gömlek akşamdan ütülenir kırışmıcak şekilde yerleştirilir. neyse giyinir pijama biryerde akşamdan çıkardığı çoraplar biyerde onlar toplanır. banyoya girerim traş köpüğünün kapağı açık kalmış o kapatılır. parfümünün kapağı kapatılmamış, diş macunu kullanılmış kaldırılmamış. akşam geldiğinde yemek masası mutlaka hazır bekler. büyük çocuğa bakmak daha zorr. (eşim) benim işte böyle 2 tane bebeğim var. çocuğa bakma konusunda çok yardımcı olur ama. (canı isterse yada zoraki)
bilmiyorumki gidip görüşmek gerek olmazsa bu hafta içi bir görüşme ayarlayayım hem eşimin işi belli olana kadar zaman kzanmaya çalıırım off işim aslında çok rahat ama yolum çok ters ve saatlerim çok sabah 8.5 akşam 6.5 he evim işe yakın olsa sorun yok ama uzak olunca çile bülbülüm çile maddi açıdanda çok rahatım eminim şuan hiçbiryer bu kadar maaş vermez sağolsun patron bayramda yılbaşında ekstra parada verir ikramiye adı altında yani kurumsal değil ama avantajlarım çok işte gelgit bir patronum var bir öyle b,r böyle bazen birbirimizi yiyoruz bazende can ciğer kuzu sarması ama işte anlaşamadığımız zamanlarda çekilmz oluyor yani alttan alınacak gibi değl aman ne biliyim ya özel sektör değilmi hepsi aynı işteimkanları iyiyse bence denemende fayda var. sonuçta büyük şehirde yaşıyorsun iş bulursun aksi bişey olsa bile yada iş bulana kadar orda kalırsın. orada çalışanlar var demişsin maaşlarını zamanında vermese bence onlarda çalışmazdı. ama yine de etkilemek istemem. şuanki yerinde rahatsa zor bi karar tabi..
hanımlar oğluma kendi kendine uyumayı öğrettim kendim bile inanamıyorum.beni okuyanlar bilir oğlum gecede sayısını hatırlayamadığım kadar sık uyanıyordu.hem gündüz uykuları hem gece uykularına yatırırken ayağımda sallardım ve dudakları morarana kadar ağlardı kendini atardı uyusa benim için yine sorun değil sallardim ama artık yorulup dalardı ve ben ondan çok ağlardım çaresizlikten ferber yöntemine yakın bir yöntem fakat o kadar katı olamadım yanında daha fazla vakit geçirerek ve onunla konuşarak başardım inanın normalden daha az ağladı bu benim kendi yöntemim uygulamak isteyenlere detaylı olarak anlatırım bu yazdıklarıma kendim bile inanamıyorum
Günaydın kızlarr.. 5:30 ta uyandık yine( dün de alel acele anlatıp çıktım kusura bskmayın..
NKOLİK eviniz hayırlı olsun canım, güle güle ağız tadıyla oturun inşallah. Bak oğluş uğur getirmiş sizeben herşeyi böyle yoruyorum nedense?
BUSMAİ cim çok geçmiş olsun hemende geçer gider inşallah.
PEMPEHİPOPOTAM geçmiş olsun canım.
CANAN cım bana kalırsa iş için biraz daha sabret, eşinin işine bi bakın. Onunki içinize sinerse sende bu değişikliği göze alabilirsin. Önce bu durumu görmek lazım. Sonra evdeki bulgurdan olmayalım dimi....
FATMAZRA bence kilo alımını vicdan yapacak en son kişi sen olmalısın. Maşallah kuzuna. Kilosu boyu gayet iyi. Kilo alımının düşmesi de çok normal artık büyüdler.
Hadi öpüldünüz canlar, güzel bir pazar geçsin inşallah....
Rabbim büyük konuşturmasın, evli bi erkeğe ya da kadına bakmak kadar ahlaksızlık olamaz..Yüzüklü erkekler daha cazip oluyormuş bazı insalara çünküüüüü hep görüşemiyorlarmış ve musallat olmuyorlarmış gibi bir görüş de var evlerden ırak..... Ben kıskanmam kıskanılmak da istemem; daral gelir vs :)
buluşma mi planladiniz dogumdan önce olursa bende katilabilirim.. inşallah diyeyim tabi malum bende çocuk cook :)
helal eniştemeeeBu arada dogum hediyelerinden bahsedilmis kocacigimda bana set aldi dogum hediyesi kv lerde sadece cumhuriyet takti kizima hic bisey bir corap dahi almadilar
as canım..Canlarim iyi geceler.hep okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum.cenacim sen bitanesin beni hic unutmuyon.aysenin fotolari harika nasil hareketli maaşallah.ya dislere ne demeli.. Kizlar bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda ama oğlus sadece 300 gram almış dr çok kilolu diye galiba cok iyi dedi.ben biraz vicdan yaptim çalışıyorum diye yeterince süt almiomu aceba??yinede çok şükür herşey yolunda..sizi cok özlüyoruz bizimki tam bi firlama oldu.her istediğini yqptirmak icin söyleniyor.telefon kumanda delisi.hep oyun oynamak istiyor.ust disleri cok kasiniyo.daha geçen gün donebildi.bidahada dönmedi.emekleme desen oda yok.dr 10. Ayda emekleme ama uras in emeklemesini beklemeyin çok zor yapamaz dedi.bazen .üzülüyorum cok istiyo yuzustu atiyo kendini cabaliyo gidemio sonrada sinirlenio.kilosu 11.400gr boyu 74 cm..taklit yapio oksuruk gibi annnee diyo.alkış yapio.yurutecle butun evi turluyo.yabancılara surat asio ama guzel kızlara guluyo.benle top al ver oynuyo.kovalamaca oynuyo.bide yuzunu örtüyle kapatıp acip ceee yapio..ihlamurunu bardaktan icmeye bayilio.aklima simdilik bunlar geldi.hepinizi seviyoruz iyi geceler
Rabbim büyük konuşturmasın, evli bi erkeğe ya da kadına bakmak kadar ahlaksızlık olamaz..
ayrıca arada bi dozunda kıskanılmak, insanı iyi hissettiriyor, kendimden biliyorum..
inş canım doğuma kalmadan buluşucaz..
helal eniştemeee
cumhuriyet altını da gayet güzel bi hediye..
abuk sabuk kullanmayacağın çocuk eşyası ve giysisi alacaklarına... altın alsınlar..
cumhuriyet olur, yarım olur, çeyrek olur, gram olur, yarım gram olur..
arya, masum üfürümmüş madem, inş kapanmıştır.
cuma günü güzel haberlerinizi bekliyoruz..
as canım..
çalışmaya başladığın dönemde az kilo almasıyla vicdan azabına tutulmuşsun ama..
genel olarak urasın fiziksel gelişimi persentilin de üstünde sanırım..
yani 11,5 kg ve 74 cm boy diyorsun..
bunlar neredeyse 1 yaşında bi bebeğin ölçüleri
senin üzüldüğün 300 gr ı alsın diye ayşecik; deli gibi çalışıyom ben
zaten kilosundan dolayı dönemiyor ya bu bebe..
kilo alımının yavaşlaması bu bakımdan yararlı olabilir. emekleme için de hareket kolaylığı sağlar..
pazar günü sabahın kör vaktinde kalktık.
kahvaltı ettik, eşimi gönderdim.. mutfak harp alanı gibi
4 posta çamaşır yıkanacak, kurutulup ütülenecek :111:
öğleden sonra alışverişe gideceğiz çekirdek ailemizle
hava da çok güzel bugün yaa
ivitDozajı ayarlamak çok önemli belki de dimi? :)
öğleden sonra eşim gelecek, beraber çıkıcaz.. ben de arada iş kaçırayım diye uğraşıyomAy boşver çamaşırı at kendini dışarı cena :)
bu kadar alması çok normal hatta fazla bile almış ,artık kilo almıyorlar pekCanlarim iyi geceler.hep okuyorum ama yazmaya firsat bulamiyorum.cenacim sen bitanesin beni hic unutmuyon.aysenin fotolari harika nasil hareketli maaşallah.ya dislere ne demeli.. Kizlar bugun kontrolumuz vardi hersey yolunda ama oğlus sadece 300 gram almış dr çok kilolu diye galiba cok iyi dedi.ben biraz vicdan yaptim çalışıyorum diye yeterince süt almiomu aceba??yinede çok şükür herşey yolunda..sizi cok özlüyoruz bizimki tam bi firlama oldu.her istediğini yqptirmak icin söyleniyor.telefon kumanda delisi.hep oyun oynamak istiyor.ust disleri cok kasiniyo.daha geçen gün donebildi.bidahada dönmedi.emekleme desen oda yok.dr 10. Ayda emekleme ama uras in emeklemesini beklemeyin çok zor yapamaz dedi.bazen .üzülüyorum cok istiyo yuzustu atiyo kendini cabaliyo gidemio sonrada sinirlenio.kilosu 11.400gr boyu 74 cm..taklit yapio oksuruk gibi annnee diyo.alkış yapio.yurutecle butun evi turluyo.yabancılara surat asio ama guzel kızlara guluyo.benle top al ver oynuyo.kovalamaca oynuyo.bide yuzunu örtüyle kapatıp acip ceee yapio..ihlamurunu bardaktan icmeye bayilio.aklima simdilik bunlar geldi.hepinizi seviyoruz iyi geceler
Gün boyu yoğunduk sabah dr gittik. sonra kv ile kızı parkta gezdirdik. sonra en yakın arkadaşıma gittik kızımla bi kahve içtik. eve geldik kızı uyuttum eşimle yemeğe çıktık. görümcemler kv lere gelmiş misafirliğe, öyle olunca eve geldik, hizmet falan filan.. verhasıl yoğun, yorucu, güzel bir gün sayılırdı.Şimdiii gelelim cevaplara...
Gezdik gezdik iyi geldii:)
Hediye konusunda düğünde olmasa da doğumda çok şanslıydım... Doğumda kendi annem ve kv birer bilezik taktılar. Annem daha sonra kızıma hello kitili bi künye aldı. Eşim doğumdan sonra bana süpriz yapıp nazar boncuklu hoş bi künye almış ve bir de uzun zamandır istediğim parfümü almıştı:) ( laf aramızda hiç ince bir adam değildir ama bazen öyle süprizler yapar ki hiç beklemediğim anlarda herşeye değer..) görümceler cumh altınıı:) zengin oldukkk !!
Ay ölüyorum yorgunluktan... Hadi ben yatıyorum iyi geceler herkese...
sağol canım bugün daha iyi ama sesi çatallı çıkıyor derinden öksürüyor olsun dünkü halsiz hali yok oyuncaklarıyla oynamaya başladı o da yeter banaBUSMAİ cim çok geçmiş olsun hemende geçer gider inşallah.
.
ayy evet evlerden ırak olsun..Yüzüklü erkekler daha cazip oluyormuş bazı insalara çünküüüüü hep görüşemiyorlarmış ve musallat olmuyorlarmış gibi bir görüş de var evlerden ırak..... Ben kıskanmam kıskanılmak da istemem; daral gelir vs :)
Gunaydinn canlar hava gercekten cok guzel biz de ogleleri kilip cikicaz ins dun besiktas sahike gittik bgnde sariyer planliyoryz bakalim...bulusma hususunda cogunluk hangi yakadaydi simdi ona gore karar verebiliriz veya nerde daha uygun bi mekan olabilir ki boyle cafe gibi biyerde mi yoksa koru gibi yesillik yerlerde mi ...??
Aryam guzel haberlerini bekliyoruzins
zaten 1-2 aya kadar boran iyice bilinçlenecek sen giderken ağlayacak belki..o zamana kadar sıkabilirsin dişini belki de?çok sevindim benim kp de hayattayken hep gelin şu arazileri satıp size ev almadan ölürsem gözüm açık gider derdi rahmetli ömrü yetmedi aman huzurla uyusun rabbim sağlık versin bize yeterki evimizide alırız inşallah hayırlı uğurlu olsun canım güle güle otur aman ev olsunda kimin üzerinde olursa olsunn takılma sen boşver keyfine bak
haklısın aslında benide korkutuyor bu durum ben bir süre rafamı kaldırsam 2 ay daha sıkayım dişimi eşimin düzeni bir otursunda bütün taşları yerinden oynatmak olmz bak akıl akldan üstündür ben hiç böyle düşünmemiştim
evet canım gidip görüşeceğim ama pembehipopotamında dediği gibi eşim iş değiştiriyor bende acele edersem bir anda bütün taşlar yerinden oynayacak ben yine görüşmemi yapayım ancak iş değişikliğini 1-2 ay ertelemeyi düşünüyorum kısmet bakalım
ya evet bencede buluşalım bende sebi busmai yi cenayı libyanayı çok merak ediyorum karakızı merak etmiyorum çünkü tanıdım artık zeynep ve tuğçeyide resimlerini gördüm sohbet etme şansım oldu diğer arkadaşlar zaten ist dışındalar tanıma şansım yok bari yakındakilerle tanışabilsek breakday de katılacak onuda tanıma şansımız olacak hee birde şeker portakalım tabikide pediastrum ve pink prenceste bursadan gelirler belki
off aynı benim eşim evde hangiş odaya girmiş hangisine girmemiş anlamak çok kolay hanselle gratel gibi arkasında iz bırakarak geziyor evin içinde
bilmiyorumki gidip görüşmek gerek olmazsa bu hafta içi bir görüşme ayarlayayım hem eşimin işi belli olana kadar zaman kzanmaya çalıırım off işim aslında çok rahat ama yolum çok ters ve saatlerim çok sabah 8.5 akşam 6.5 he evim işe yakın olsa sorun yok ama uzak olunca çile bülbülüm çile maddi açıdanda çok rahatım eminim şuan hiçbiryer bu kadar maaş vermez sağolsun patron bayramda yılbaşında ekstra parada verir ikramiye adı altında yani kurumsal değil ama avantajlarım çok işte gelgit bir patronum var bir öyle b,r böyle bazen birbirimizi yiyoruz bazende can ciğer kuzu sarması ama işte anlaşamadığımız zamanlarda çekilmz oluyor yani alttan alınacak gibi değl aman ne biliyim ya özel sektör değilmi hepsi aynı işte
inanamıyorum sana nasıl aptın ne yaptın anlat nolur
gerçi oğlumda çok zor uyumuyor yani enerjisini tüketip uykusunun gelmesini sağlarsan genelde her akşam işten gelince 2 saat sürekli oyun oynuyoruz ardından besliyorum uykusu gelmiş oluyor bazen sallamaya gerek kalmadan yatağa yatırıp poposuna iki pış pış zaten dalıp gidiyor hemen bazende sabah 5 te bir uyanıyor evlere şenlik salla salla uyku yok oturup gülüşüyoruz deli gibi
kardelen 3510 yazmadan tanıyamayacaktım hee sensin demek:)normalde asabi insanım zaten :) düşmüştür yine aklıma bi şey şimdi çıkaramadımbu arada dün gece benim eşim de nöbetçiydi sen bi şeyler getirtcem deyince dikkatimi çekti ben de çok yaptırırım) seninki de asayiş ekiplerde anladığım kadarıyla.
sen ona cesaret vermedin mi ben hep eşime derim bir çocuk için babanın yeri apayrı.." bak babası seni görünce nasıl gülüyo", "aaa babası ,sende sustu bu çocuk bende susmamıştı" hep böyle gaz veriyorum adamaaynı anlattıkların bizdede var canım sadece sabah kahvaltısı konusunda öyle değil yemez o saatte kahvaltı biz uyurken uyandırmadan gider amapijamalar çoraplar heryer heryerde.çocuğa bakamıyo ya hemde hiç çok seviyo ama ilgilenmeye gelince yok başaramıycanı sanıyo niyeyse ağlayıcna bakıver azcık diyorum diyoki benle susmazki seni istiyo o gelde çıldırmasanki o elin adamı sürekli bu tartışmalar oluyo evde daha hiç gece uyandığını görmedim yada ev işi veya çocuk konusunda yardımcı olduğunu sadece sever o kadar
benimkiler bebeğe birşeyler alırım diyerek yaklaşık 500 tl para verdiler ama bence geline özel bir hediye almak lazım üstelik tek gelinleriyim hıhBu arada dogum hediyelerinden bahsedilmis kocacigimda bana set aldi dogum hediyesi kv lerde sadece cumhuriyet takti kizima hic bisey bir corap dahi almadilar
Saol hayatım inşallah allahın izniyle...Gunaydinn canlar hava gercekten cok guzel biz de ogleleri kilip cikicaz ins dun besiktas sahike gittik bgnde sariyer planliyoryz bakalim...bulusma hususunda cogunluk hangi yakadaydi simdi ona gore karar verebiliriz veya nerde daha uygun bi mekan olabilir ki boyle cafe gibi biyerde mi yoksa koru gibi yesillik yerlerde mi ...??
Aryam guzel haberlerini bekliyoruzins
masumdur dimiiibu kadar alması çok normal hatta fazla bile almış ,artık kilo almıyorlar pek
emekleme de bi-iki gün içinde oluverir anlamazsın bile ,maşallah ona
sağol canım bugün daha iyi ama sesi çatallı çıkıyor derinden öksürüyor olsun dünkü halsiz hali yok oyuncaklarıyla oynamaya başladı o da yeter bana
ben de inanıyorum masum üfürümü olduğuna yoksa nefesinde daralma vs olurdu sen anlardın zaten bi gariplik olduğunu.
yoğun günler güzel oluyo yaa,hep tatlı yorgunluklar olsun,bu arada zaten sürpriz adı üstünde beklenmedik anlarda olur ne güzel yapıyormuş işte :) benimki genelde beklediğim şeyleri yapar, gezerken bi ayakkabı beğenmiştim nişanlıyken,doğumgünümde onu almış gelmiş.. laleler güzelmiş dedim bu sene ertesi gün doğumgünümde lale geldi:)haha
ayy evet evlerden ırak olsun..
evet kıskanmak lazım ara sıra tabi tozutmadan:)
oh oh hergün geziyosunuz maşallah.
ben gelince avrupa yakasında oluyorum sanırım ulaşımı kolay ve havadar bi yer olması önemli
normalde asabi insanım zaten :) düşmüştür yine aklıma bi şey şimdi çıkaramadımbu arada dün gece benim eşim de nöbetçiydi sen bi şeyler getirtcem deyince dikkatimi çekti ben de çok yaptırırım) seninki de asayiş ekiplerde anladığım kadarıyla.