- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
günaydın millet, oğluş bugün daha iyi, hava çok güneşli belki dışarı çıkarız kaç gündür eve kapandık
bu arada kendi kendine oturmaya başladı gibi,çok az kaldı
ben hiç oturtmadım doğal akışına bıraktım
bir de acemilik ,cesaretsizlik var tabi. hasta olur korkusu..
etraftakiler sürekli "hasta olur, hasta olur"

ben de gönderirim oyuncak, sınıf kaç kişi?
devlet abuk subuk işlerle uğraşacağına bu işlere baksa ya Allahım aklımı kaçıracağım
neden eşin bıdı bıdı etti araba için?
bu arada kendi kendine oturmaya başladı gibi,çok az kaldı

benimki de gece kalkmıyordu ama ben gene hep yorgundumCanım sıcak bakılmayabilir tabiki. Ama şikayet etmek ve kapattırmak ayrı bi boyut bence.
İki aylıkken ben de dr kontrolü hariç çıkmıyordum. Ama yani uykusuzluk bir yandan yeni bebeğin bakımı diğer yandan. Dünya yansa umrum olmazdı valla :) bi de valla bi zor bebekler vsr bi de kolay bebekler var. Arkadaşın oğlu bizim ufaklıkla aynı ve gece hiç kalkmıyomuş. Gecr maması yiyo ama bizimki tok olsa da kalksr![]()

etraftakiler sürekli "hasta olur, hasta olur"

canım sen de çok kutsal bir iş yapıyorsun ona verdiğin sevgi onun tüm hayatını değiştirebilir,düşünsene ne kadar günahsız bir melekHepinize günaydınlar melek anneler..suan uras imlayim.onu uyurken seyrediyorum.yarim saate ise gitmiş olacam.olsun ordada benden ilgi bekleyen berat im var.yurttan geliyor hem otistik hem kimsesiz.öyle sevgiye acki kızlar.henüz dört yasinda ve dünya tatlisi.bizim cocuklarimiz nekadar şanslı.anasinifimizda hic oyuncagimiz yok.kk bana yardimci olurmu aceba.bi kampanya gibi bisey olsa eski kullanılmayan oyuncakları bizim okula gonderseler.
Buarada arya nin önemli biseyi yoktur insaallah
Bende sizlerle bulusmayi çok isterdim kızlar yaa![]()

ben de gönderirim oyuncak, sınıf kaç kişi?
devlet abuk subuk işlerle uğraşacağına bu işlere baksa ya Allahım aklımı kaçıracağım
viaport bir harikaaafiyet bal şeker olsun canım benimm
arada bi kaçamak iyi oluyor
helal sana
valla ben de bi azmetsem yaparım Allahın izniyle,
millet anasının karnından şoför doğmuyor sonuçta..
babam birkaç ay önce araba bakıyordu benim için..
eşim bıdı bıdı etti, ben de vazgeçtim almasın babam dedim.. :26:
istanbulda hava harikaydı..
viaporta gittik tıklım tıklım. yine aradığım çizmeyi bulamadım ama eşim epey alışveriş yaptı..
ayşecik de uyudu arabasında
cipskolam dı sanırım ikiz bebek annesi, face te aktif görüyorum..
genelde haziran topiğine takılıyor
diğer arkadaşı da hatırlıyorum, ama kendisi de pişmandı ki, kazen hemen açtı konuyu.
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın..
sen bi adres ver bacım, ben buradan oyuncak alıp yollayayım..
yada para göndereyim sen alırsın, daha iyi bilirsin ne alınacağını..
istanbula gelme imkanın yok di mi?![]()
neden eşin bıdı bıdı etti araba için?