Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

valla ben de bu bölünme olayına pek sıcak bakmayanlardandım ne yalan söyleyeyim
evet ikizi olan arkadaşın adı cipskolam dı galiba
ben de geçen gün kadınlar günü için düzenlenmiş bir kahvaltıdaydım,keremi anneme bırakmıştım. orda kadın 2 aylık bebeğiyle gelmişti.. vay be dedim minicik,kerem de böyle miydi? herşey ne çabuk değişiyor. tabi kendimden utandım ben bebeğim iki aylıkken eve kapanmıştım hiçbiryere gitmiyordum:(

kerem hasta olmus çok geçmiş olsun canım sahilde bir türlü hastalıktan kurtulamadı grip oluyor sürekli gecen ay bizde ilac vermek zorunda kaldık işi olsunlar da ilaç vermek zorunda kalmayalım hep soyluyorum kızım hasta olmaısn ben olayım diye gel görelim önce sahil sonra eşim arkasına da ben hasta oluyorum .
.
canım ben sahil ile gezmeye başladıgım da 20 günlüktü. keşke sende kendini eve hapsetmeseydin.

hoşgeldin rabiş!! :70:
eşimle alışverişe gittik bacım, zati buluşucaz inş yakında:16:

şeker portakalım, diş bugdayınız da güzel geçmiş, hayırlı olsun..:31:
foto yok mu, fotoo?

naragacı, çok ufak yazmışsın, ekrana yapıştım, zor okudum:111:
accık büyük yaz :9:

Son düzenleme:

ayşecikin nenesi, viaport'a '' vipırt '' diyo :9:

Son düzenleme:
kızlar, mini fırınım var, kurabiye yaptım, bir tepsiye sığmadı.
iki tepsiye koydum, acep pişer mi?:26:

foto yok mu, fotoo?

teşekkür ederim canım :54:
foto olmaz mı var şimdi öğlen yemeğine çıkıyoruz geleyim koyarım fotoları:34:

foto yok mu, fotoo?

he yaa yazı tipini değiştireyim dedim küçük kalmış
bende zor okudum yazdıklarımı
bakalım bu nasıl ? :9:

Son düzenleme:
b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::8::8::8::121::121::121::124::124::124::124:

ayyy çok kıvırdım sabah sabah

oğluşumun resminide ekliyim yakışıklı görün

Eki Görüntüle 653969 Eki Görüntüle 653970 Eki Görüntüle 653971
Doğum yapmadan önce doğurdummm diye gelenler gibi bigün ben de yazabilecekmiyim diyodum şimdi de diş için aynısını düşünüyorum insan oğlu ne doyumsuz sürekli şu ne zmn olcak bu ne zmn olcak :)) çook çook sevindim cinconcum darısı başımıza inşşşş ayrıca paşana bayıldım tam bir beyefendi bakışlar oturuş oyy kurban oldugummmm :16:
merhaba kızlar günaydın ben haziran ve mayıs sınavlarım avr büyük ihtimal kayseride olacağım nisanda buluşalımmmmmmmmmmm :29::29::29::29:
bana her yol paris de yer konusu muamma işte yoksa bana bugün diyin geleyim :21::34::32:
iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor:5:
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum
:( canım ben de ilk verirken baaya zorlanmıştım ama sonra baktım çocuk iyice kötüye gidiyor yapacak birşey yok keşke olmasa ama Rabbim acil şifalar versin inş...

miracle83 nerde?

cannnımm geldimmm:10:
geçmişi okudum bayaa uzun zamandır ama bişey yazamadım..
gçen hafta hergün kv ve görümce vardı,ütü vs işlerim vardı..
malum bu hafta diş bugdayına yoğunlaştım çamaşırla uğraşamam:16:
ctesi capitol e gittik,kendime kotondan bi bluz aldım bi de renkli kotlardan istiodum ne zamandır ''asymmetry'' ince kot kumaşından renkli tayt yapmışş bayıldımmmm hmen aldımm,yani kocacım aldı:16:

pazar günü dışarı çıkamadık hava o kadar güzel olmasına rağmen..
kızım öğlen uyuymamak için direndi bizde uyuyp uynmasını bekledik dışarı çıkmak için..
böylelikle akşam olduu:emir_bebek:

bu arada yazmadım sanırım iye enfeksiyonundan çok şükür kurtulduk,iştahı eski haline döndü bebeğimin:nazar::nazar:
10 günde 350 gr almış 2 cm uzamış yavrum,diş sıkıntısı geçincee rahatladık vallaa...:nazar::nazar:
gece yine de aralıksız uyumuyor amaa,en az 3 kere uyanıyorr 8 saat içinde:ssz:

cenacım buluşma konusunda ben de vardımm çok sevinirim hepinizle tanışmak için sabırsızlanıormmm:4:
viaport a bayılırımm,bekarken ailemle 8-9 sene pendikte oturduk,ilk açıldığı zamandan beri giderim..
ama evlendikten sonra biraz uzak kaldı pek gidemedim:5:
haftasonu çok kalabalık ve sıkıcı oluyor amaa her avm gibi..

cinconum boran paşanın dişi hayırlı olsunnn çook sevindimm:1:
Allah hiçbirimizin yavrusuna o diş ağrısını acısını çektirmesinnn:emir_bebek:

hasta olan bebeklerime Allah şifalar versinn,maalessef bu havalar hasta olmaya çok müsait:5:
nkolik eviniz hayırlıı olsunnn,elde ne kp ler varr:nazar:
şaka tabii,parası olsa belki benimki de alırmıydı acaba:26:

sekerportakalı foto bekliyoruzzz tatlımm :emir_bebek: bi dee bugdayın tarifini verirmisinn banaa..
hadi sen kurtardın hayırlısıyla darısı başıma..kafam hep bununla meşgulll..
annem dioki sen kaşındın girdin bu işe,inşallah çıkarsın içinden kolaylıkla:8:
25 kişi olcak yaklaşık evim 2+1:5: bi oda kızımın odası zaten çocuklar giremeeeezzzzz:20:
pediastrum zeynep iyi mii toparladı mı yavrum??

müge anlıyı izliorum doğum iznine çıktığımdan berii,ne çok eşini aldatan kadın var yaa:20:
Allah kimseyi şaşırtmasın ve karşımıza iyi insanlar çıkarsınn...
karakız müge anlıyı izlerken hep sen geliosun aklımaaa:9:

canım kontrol edersın altı pişmezse tepsilerin yerini değişirsin biraz da oyle pişirirsin :)
benim fırınım öyle yaptı ama seninki belki yapmaz
sadece benim fırına özel bir durum olabilir:35:
kontrol ettim, pişmiş.
buna rağmen 10 dk da yer değiştirerek pişirdim.
üstteki tepsiyi aldım.
alttakinin üstü kızarsın diye hala fırında..:31:

ayşecike de tattırdım.. o küçücük ağzıyla kibar kibar çiğnedi, lop yutuverdi..
ardından ''annecim, ellerine sağlık çok leziz olmuşlar'' dedi :76:

Doğum yapmadan önce doğurdummm diye gelenler gibi bigün ben de yazabilecekmiyim diyodum şimdi de diş için aynısını düşünüyorum insan oğlu ne doyumsuz sürekli şu ne zmn olcak bu ne zmn olcak :)) çook çook sevindim cinconcum darısı başımıza inşşşş ayrıca paşana bayıldım tam bir beyefendi bakışlar oturuş oyy kurban oldugummmm :16:

:( canım ben de ilk verirken baaya zorlanmıştım ama sonra baktım çocuk iyice kötüye gidiyor yapacak birşey yok keşke olmasa ama Rabbim acil şifalar versin inş...
kaç gündür sesim çıkmadı da bugün bunalıverdim işte çok kötü öksürüyor sanki ciğerleri ıslık çalıyor,ciğerlerine inmiş diye verdi antibiyotiği
bu dereceye nasıl geldi bilmiyorum 1-2 ay önce bi hırıltı vardı doktor bişeyi yok deyip yollamıştı acaba o mu ilerledi ciğere indi diyorum
diş geç çıkması daha iyiymiş canım çıkar yakında
cannnımm geldimmm:10:
geçmişi okudum bayaa uzun zamandır ama bişey yazamadım..
gçen hafta hergün kv ve görümce vardı,ütü vs işlerim vardı..
malum bu hafta diş bugdayına yoğunlaştım çamaşırla uğraşamam:16:
ctesi capitol e gittik,kendime kotondan bi bluz aldım bi de renkli kotlardan istiodum ne zamandır ''asymmetry'' ince kot kumaşından renkli tayt yapmışş bayıldımmmm hmen aldımm,yani kocacım aldı:16:

pazar günü dışarı çıkamadık hava o kadar güzel olmasına rağmen..
kızım öğlen uyuymamak için direndi bizde uyuyp uynmasını bekledik dışarı çıkmak için..
böylelikle akşam olduu:emir_bebek:

bu arada yazmadım sanırım iye enfeksiyonundan çok şükür kurtulduk,iştahı eski haline döndü bebeğimin:nazar::nazar:
10 günde 350 gr almış 2 cm uzamış yavrum,diş sıkıntısı geçincee rahatladık vallaa...:nazar::nazar:
gece yine de aralıksız uyumuyor amaa,en az 3 kere uyanıyorr 8 saat içinde:ssz:

cenacım buluşma konusunda ben de vardımm çok sevinirim hepinizle tanışmak için sabırsızlanıormmm:4:
viaport a bayılırımm,bekarken ailemle 8-9 sene pendikte oturduk,ilk açıldığı zamandan beri giderim..
ama evlendikten sonra biraz uzak kaldı pek gidemedim:5:
haftasonu çok kalabalık ve sıkıcı oluyor amaa her avm gibi..

cinconum boran paşanın dişi hayırlı olsunnn çook sevindimm:1:
Allah hiçbirimizin yavrusuna o diş ağrısını acısını çektirmesinnn:emir_bebek:

hasta olan bebeklerime Allah şifalar versinn,maalessef bu havalar hasta olmaya çok müsait:5:
nkolik eviniz hayırlıı olsunnn,elde ne kp ler varr:nazar:
şaka tabii,parası olsa belki benimki de alırmıydı acaba:26:

sekerportakalı foto bekliyoruzzz tatlımm :emir_bebek: bi dee bugdayın tarifini verirmisinn banaa..
hadi sen kurtardın hayırlısıyla darısı başıma..kafam hep bununla meşgulll..
annem dioki sen kaşındın girdin bu işe,inşallah çıkarsın içinden kolaylıkla:8:
25 kişi olcak yaklaşık evim 2+1:5: bi oda kızımın odası zaten çocuklar giremeeeezzzzz:20:
pediastrum zeynep iyi mii toparladı mı yavrum??

müge anlıyı izliorum doğum iznine çıktığımdan berii,ne çok eşini aldatan kadın var yaa:20:
Allah kimseyi şaşırtmasın ve karşımıza iyi insanlar çıkarsınn...
karakız müge anlıyı izlerken hep sen geliosun aklımaaa:9:

hoş geldin bacım tayt giyebiliyosan sen baya fit sin attın doğum kilolarını anladım beeeeeen
kerem hasta olmus çok geçmiş olsun canım sahilde bir türlü hastalıktan kurtulamadı grip oluyor sürekli gecen ay bizde ilac vermek zorunda kaldık işi olsunlar da ilaç vermek zorunda kalmayalım hep soyluyorum kızım hasta olmaısn ben olayım diye gel görelim önce sahil sonra eşim arkasına da ben hasta oluyorum .
.
canım ben sahil ile gezmeye başladıgım da 20 günlüktü. keşke sende kendini eve hapsetmeseydin.
evet keşke ! başkalarını dinlediğim için geliyor başıma ,hasta olur hasta olur al işte evde de hasta hem de nasıl
oleyyy hayırlı olsun dişinizzz:24::32::32:
:32: ben sürekli oğlumu görüyorum yakışıklı olarak ama
neyse sizede bakalım hadii:9:
şaka yapıyorum canım maşallah maşallah
o gözleri yerim ben yaa
hele saçlar bize de verin biraaazzzzzzzzz:25:

bizim dişi de ilk ben gördüm
ama bi arkadaşım dur ben göreyim dedi:9::9::4:

canım yaa bende aynı olmuştum
hatta iki gün falan başlamadım içim elvermedi
sonra mecbur kalınca başladım
insanın içi gidiyo ama yapacak bişey yok
daha da iyi olur inşallah
içmez bebişlerimiz bi daha:25:

bizde uyandık oğluşumla
temizlik yaptım
sonra kahvaltı yaptım
şimdi de size bakıyorum
hayırlı sabahlar kızlaar:emir_bebek:
oh sabah sabah işleri halletmişsin maşallah sana benim ev dandini ,kocişi az önce en son gördüğümde banyoda ayakkabısının çamurlarını temizliyordu :1:
herkese günaydınnnnnnnnnnn:3:

uzunn bir aradan sonra inşallah kesintisiz olarak aranızdayım:34:

kızımın diş buğdayını yaptık hafta sonu allaha şükür çok güzel geçti :16:
yorulduk ama değdi kızım için

ohhh ne kadar çok kaynatmışsınız yaa oku oku bir hal oldum:37:
buluşma zamanı konuşulmuş bizede bir aksilik olmazsa nisan-mayıs -haziran uyarız her tarihe ama birde şöyle bir dip notumuz var
ben cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum hafta içi olursa zaten hiç gelemeyiz :50:

hafta sonunu herkes fırsat bilmiş gezmelere gidilmiş bizde gezdik pazar günü sahilde hava gerçektende çok güzeldi
kızımı salıncaklara bindirdik:16:

cincon cum gözünaydın dişleriniz çıkmış inci gibi dişleri olsun inşallah yakışıklının maşallah ona:nazar:
hoşgeldinnnn
Selamunaleyküm kızlar...:16::16: Nasılsınız? Epey giremedim ne var ne yok... :31:

Özlediniz mi beni..:9::9:

Sen Viaport'a gel bana gelme.... Küsücem sana...:19::19:

İşte geldim.... :3::3::3:

İnciniz hayırlı olsun..:16::16: Sonunda kendini gösterdi..
Maşaallah oğluşuna da.. Allah nazardan korusun...
:16::16:
özledik özlemez miyiz nerelerdeydin bakalım sen
evet boranda ilk antiyotik aldığında bende çok üzülmüştüm ama şuda bir gerçek ilaç sayesinde 2 günde iyileşti yinede aman ne hasta olsun nede ilaca muhtaç olsun inşallah bir daha gerekmez canım çok geçmiş olsun ama genelde bütün çocuklar hasta parkta bakıyorum dün büyükten küçüğe öksürmeyen yok hatta doktorumuzu aradım c.tesi yeni bir bulaşıcı hastalık çkmış boğaz kuruluğu yapıp öksürüğe neden oluyormuş genelde istanbul yakınlarında olduğu için istanbul bronşiti diyede isim takmışlar :9::9::9: ama 7-den 70 e herkeste var dedi doktor doktorumuz bile öksürüyordu baktığın zaman hastalık yok ama boğazda gıcık yapıyor sürekli öksürüyorsun bendede var ya öksür öksür uyuyamadım gece

of canım antibiyotik verenlere kızardım ama doktor başka çare yok deyince ateşi olunca ciğerlere inince..elim kolum bağlandı. bir de her içirdiğimde kusuyor ilaç çok mu acı anlamadım ki ona da bunaldım 2-3 kere veriyorum kusuyor midesindeki herşeyle beraber anında fışkırtıyor zaten iştahı azaldı bugüne kadar hiç takmadım da iyice bunaldım bugün 4.gün ,genel durumu iyi ama çok şükür. bugün dışarı çıkarmayı düşünüyorum temiz hava alsın ben de çokkk bunaldım canım annem yemek getircekmiş bize ,ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

kontrol ettim, pişmiş.
buna rağmen 10 dk da yer değiştirerek pişirdim.
üstteki tepsiyi aldım.
alttakinin üstü kızarsın diye hala fırında..:31:

ayşecike de tattırdım.. o küçücük ağzıyla kibar kibar çiğnedi, lop yutuverdi..
ardından ''annecim, ellerine sağlık çok leziz olmuşlar'' dedi :76:

ayy görürüz inşallah o günleri:16:
annem de ben kurabiyeyi bayıla bayıla yiyorum diye hep kurabiye yaparmış bana küçükken

avm lerden haz etmeyen ben için, viaport açık hava olması hasebiyle cezbedici:23:
outlet mağazalar da var. özellikle büyük markalar benetton, tommy, polo nun ürünlerini normal mağazalarından daha ucuza bulabilirsin.
ithal markalar da var. giyim ve deri.
epey de erkek giyim mağazası var. isim yapmış, kaliteli marka mağazalar..:34:
bernardo, kütahya porselen, karaca, tefalin oulteti var.. insan içeri girince çıldırabilir :52:
ben çizme almak için gittim. alalade bi avm den daha çok ayakkabı mağazası var..
desa, derimod, kemal tanca, hotiç, timberland, grayder, inci, yeşil kundura.. ve daha aklıma gelmeyen birçok mağaza var..
çocuklar için büyük oyuncak marketler var..
adidas istiyorsan, o da var.. :1:
mavi nin bi anadolu yakasındaki en büyük mağazası da orada. hele bi tezgahları var, çok ufak defolu tshirtler, badiler 10-15 lira:37:

haftasonu gitmeni tavsiye etmem, çok kalabalık oluyor, park sıkıntısı da cabası, otopark çok küçük. :100:
hafta içi gidersen.. ooo, çocuklar gezsin, lunaparkı bile var.. açık havada sen de aheste aheste yaparsın alışverişini.. :34:

1. si araba istiyorsan, bizimkini kullan diyor. işe şirket arabasıyla gidip geldiği için bizimki boşta.
2. si şahsına bi araba, ekstradan mazot, trafik sigortası ve kasko giderleri demek diyor:25:

gözün aydıııııın!!!! :emir_bebek:
nasıl seviniyor di mi küçücük bi dişin ucunu gördüğünde, ben de şuursuzca bi on dakika dans ettimiştim sanırım :9:
oğluşun da pek yakışıklı, pek beyefendi.. maşallah borana:nazar:

aç ayı oynamaz canım.
önce beni merkez efendiye götür, sonra araba öğretirsin.. :60::60::60:

hafta ici zor canım ya yazın hava gec kararacak ozaman olur ama haziranda dogum var malum cmt erken saatlerde gitmek lazım ozaman kalabalık benide çok bunaltıyor

bu arada ben bugün dr gittim 23 hafta 4 günlük. bi sıkıntı görünmüyor plesenta asagidaymis ama riskli değil dedi çok şükür.. sırtı dönük olduğundan tam cinsiyet görünmedi ama buda kız dedi bakalım gelecek ay değişmez umarım :)

Back
X