Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İyi yapmışsınız canım.. Bizde pendik'e inmiştik eşimle..:38: Defakto ve LCW den kendime gömlek falan bakayım dedim ama bişey beğenemedim... :19:

Buluşma dışarda olursa ben biraz zor gelirim sanırım.. :31::31:

bir kaç gündür eşim evdeydi canım.. Laptop sürekli onda olduğu için giremedim.. :31:

Çok güzel gözüküyorlar canım.. Ellerine sağlık... :16::16:

nasıl yani neden ki cnm ?? nerde olmasını önerıyosun sen :44::44:

kusura bakmayın kızlar fotolar böyle oldu ama :26:

$IMG_2200.webp$IMG_2201.webp
$IMG_1510.webp$IMG_1523.webp

kızıma badi yaptırmıştım diş buğdayı için onu giydirdim
birde yaptığımız kurabiye ve kavanozları dağıtmak için kutu yapmıştık eşimle ama resimleri çekilmemiş sanırım kız kardeşimde varsa ondan alınca koyarım artıkım:34:

nasıl yani neden ki cnm ?? nerde olmasını önerıyosun sen :44::44:

Canım benim eşim pek böyle şeyleri sevmez.. Zaten burayı sevmiyor.. Birde kk'daki arkadaşlarımla dışarda buluşacağım desem ne tepki verir düşünemiyorum..:30: İzin vereceğini sanmıyorum.. :50: Ama siz buluşun ben gelebilirsem gelirim..:31:

günaydın millet, oğluş bugün daha iyi, hava çok güneşli belki dışarı çıkarız kaç gündür eve kapandık
bu arada kendi kendine oturmaya başladı gibi,çok az kaldı:emir_bebek: ben hiç oturtmadım doğal akışına bıraktım

benimki de gece kalkmıyordu ama ben gene hep yorgundum:27: bir de acemilik ,cesaretsizlik var tabi. hasta olur korkusu..:31:
etraftakiler sürekli "hasta olur, hasta olur":47:

canım sen de çok kutsal bir iş yapıyorsun ona verdiğin sevgi onun tüm hayatını değiştirebilir,düşünsene ne kadar günahsız bir melek:14:
ben de gönderirim oyuncak, sınıf kaç kişi?
devlet abuk subuk işlerle uğraşacağına bu işlere baksa ya Allahım aklımı kaçıracağım

viaport bir harikaa
neden eşin bıdı bıdı etti araba için?

Gece kalkmayan bebek; rüyalarımda görüyorum anca :))))

günaydın kızlarrrr

nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz akşamları okudum ama cevap yazamadım oğlumla oynamaktan zaman kalmadı :34:
dün havanın güzelliği bizide gaza getirdi oğluşla yakındaki koruluğa gidelim dedik bizim afacan temiz havayı görünce uyuyakaldı arabasında bende yakındaki çay bahçesine girdim kapalı alanda uyusun dedim o sırada uyandı baktım azıcık terlemiş terimiz soğuyana kadar içerde oturalım dedim camdan oynayan çocuklara bakıp bakıp kahkahalar attı tam dışar çıkmak için mızıldanıyorduki bir yağmur başladı bardaktan boşalırcasına bir anda bütün bebekler çocuklar aileler sırılsıklam oldu neyseki biz içerideydik nasıl şükrettim herkes içeri doluştu bizimki coştu ev sahibi edasıyla gülücükler saçtı herkese içerdeki parkta bebeklerle oynadık kahkahalar saçtı sonra yoğurdumuzu yanımda götütmüştüm güzel yemeğinide yedi çıktık geldik eve döndüğümüzde yorulmuşuz 3 saat aralıksız uyuduk ana oğul :) akşamda arkadaşım geldi borişi görmeye sohbet muhabbet onuda uğurladık koyniş koyniş uyuduk oğlumla

sen bana adres ver telefon bire okulun ben kampanya başlatayım face den radyodan vs daha evvel gerçekleştirmiştik çocuk esirgeme kurumuna çokta başarılı olmuştu istanbuldaysa tel elde toplayıp direk getirebilirizde nerdeydin sen adres bekliyorum canım birde çocuklar kaç yaşlarında kıyafet vs de lazımmı yalnızca oyuncak mı eksik?

canım mutlaka git derim viaport çok büyük bir yer bir sürü mağaza var bazıları outlet özellikle tiffany çok uygun oluyor ben bayılıyorum ürünlerine rengarenk birde kipa var ki tadından yenmez kipada 1 ytl günleri oluyor dönem dönem o günlerde bir sürü şey 1 tl ben ne bulursam alıyorum büyük boy milföy hamurları 2 tl di hemde pınarın çok güzel deterjan kutuları almıştım renk renk 1 tl ye büyük tekerlekli bir kutu almıştım kapaklı tüm deterjanları vs içinde saklıyorum 5 tl ye almıştım heryerde 20 di bende biraz kutu hastalığı vardırda :33::33::33: evde herşey kutularında ayrı ve düzenli olsun diye takıntılıyım buzdolabımdada küçük kutular vardır birinde kabartma tozu vanilya vs birinde açılmamış baharatlar birinde irmik nişasta vs birinde açılmamış pudingler :)) kutu kutu pense anlayacağın :36::36::36:

Canım bize gelip benim mutfağı da kutu düzenine sokar mısın??? Vallahi gözlerim yaşardı, kendimden utandım ;)

b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::8::8::8::121::121::121::124::124::124::124:

ayyy çok kıvırdım sabah sabah

oğluşumun resminide ekliyim yakışıklı görün

Eki Görüntüle 653969 Eki Görüntüle 653970 Eki Görüntüle 653971

Hayırlı olsun canımmm :) çok tatlı bıdık maşallah. Isırası geliyo insanınnn

günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okudum ama cevap yazamadım ya sizlere imreniyorum allah nazarlardan korusun ne güzel dışarı çıkıp saatlerce gezebiliyorsunuz biz dün biraz dışarı çıkalım dedik öğlen uykusunu arabada uyusun dedik yok giderken uyumadı hadi orda deniz kenarında arabasında uyur dedik bir çığlık bir sinir uyumadı sürekli ağladı daha yarım saat oturmadık geri döndük dönerken arabada uyur dedik yine sürekli ağladı uymadı tam eve geldik bizim mahalley bir gülücükler bir kahkaha eve girdik yine öyle bir saat gülüp oynadı sonra kösüldü ve uyudu ne zaman dışarı çıkmak için plan yapsak böyle oluyor dışarda ne uyuyor ne yiyor deliricem ya dışarı çıkmayı istemiyor çocuk alışır diyorum ama yok bu çocuk alışmıcak ben evde oturmaya alışacağım ama o deşarıda uyumaya gezmeye alışamıcak malesf

Valla ufaklıkla dışarı gezmesi çok eğlenceli değil bizim için de ama üstüne git ne olursa olsun. Yani ben sırf o alışsın diye çıkıyorum. Ev gezmeleri tabi daha rahat. Neyse canım birkaç aya sen istemesen o isteyecek çıkmayı ;)

iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor:5:
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum

Canım sonuçta bebek antibiyotiği onlar. Şifa olsun ve bir daha kullanmasın uzak olsun inşallah.

kontrol ettim, pişmiş.
buna rağmen 10 dk da yer değiştirerek pişirdim.
üstteki tepsiyi aldım.
alttakinin üstü kızarsın diye hala fırında..:31:

ayşecike de tattırdım.. o küçücük ağzıyla kibar kibar çiğnedi, lop yutuverdi..
ardından ''annecim, ellerine sağlık çok leziz olmuşlar'' dedi :76:

Terbiyeli çocuk çok güzel konuşmuş ;)

ayşecik kahvaltıda üstünü başını batırdı yine..
ağzına kaşığı verirken konuşması tatlı oluyor ama, püskürtülen pekmez tahini temizlemek:111:
işte böyle anlarda astronot mont gibi yemek yerken üstüne giyeceği
boydan-muşamba bi kıyafeti olsa ne güzel olur diye düşünüyorum:37:

kalktım ayşeciği yıkadım, kurularken kıpır kıpırdı..
bi an duraksadı..
eneeeeeeem! tahmin ettiğim üzere ayşecik çiş yapıyor :30:
koltuğu zor kurtardık.. :9:

bu arada kurabiyeler pişti, buyrun çayaa:ssz:

Eki Görüntüle 654180 Eki Görüntüle 654181

Ben de istiyorummmm :(((

Badîye bayıldım :)

Çok güzeller canım emeğinize sağlık.

incelmeye başlayınca bana da gaz geldi..
ben de evde tayt giyiyorum :61:

hay maşallah ona, yolun yarısı çoktan geride kalmış..
bi kız daha geliyor demek, hayırlı olsun.. Rabbim sağlık ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.. :16:

evet canım 3 ay falan kaldı hayırlısıyla.. Amin inşallah

Canım benim eşim pek böyle şeyleri sevmez.. Zaten burayı sevmiyor.. Birde kk'daki arkadaşlarımla dışarda buluşacağım desem ne tepki verir düşünemiyorum..:30: İzin vereceğini sanmıyorum.. :50: Ama siz buluşun ben gelebilirsem gelirim..:31:

yaaa ben seni çok merak ediyorum amaaaa gerçekten nerde ne şartlarda olursa katılabilirsiniz evde buluşma fikrine de herkes sıcak bakar mı bilmiyorum ki bir de kimin evinde olacak nasıl olacak gerçekten çok üzülürüm zaten topu topu ne kdr durabileceğiz ki çocuklar izin vermez pek ben gerçi sonradan babaya postalarım belki çocugu sizle ne konuştugumdan anlarım ne de bişey :)) yaa gel gelll ağlarımmmm :43::43:

ŞEKER PORTAKALI herbiri bir harikaa ellerine sağlıkkk

yaaa ben seni çok merak ediyorum amaaaa gerçekten nerde ne şartlarda olursa katılabilirsiniz evde buluşma fikrine de herkes sıcak bakar mı bilmiyorum ki bir de kimin evinde olacak nasıl olacak gerçekten çok üzülürüm zaten topu topu ne kdr durabileceğiz ki çocuklar izin vermez pek ben gerçi sonradan babaya postalarım belki çocugu sizle ne konuştugumdan anlarım ne de bişey :)) yaa gel gelll ağlarımmmm :43::43:

evet yaa libyanacım canım sen olmazsan olmaz ki ama nasıl bir çözüm bulsak ki:44:

teşekkür ederim canım:34:

Bende sizi çok merak ediyorum canum... Bana gelebilirsiniz... Ben sizi seve seve ağırlarım.. :16::16:

hayırlısı bakalım hele günü bir belirleyelim de.... :31:
Ağlama sen canım benim.. Gel seni bir öpeyim:54:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beğeni rekoru kırmışız ehehe tatlı oğluşum benim

ya bir sürü alıntı yapmıştım tam cevap yazıcam patron geldi kapadım sayfayı :( o yüzden aklıma geldiği kadarını yazıcam cevaplayamadıklarım alınmasın lütfen

öncelikle oğluşuma yağan iltifatlar ve diş tebrikleriniz için çok teşekkür ederiz :16::16::16: :8::8::8::8::8::8: evet cena ya nasıl sevindim anlatamam bir sarılıdım oğluma çığlıklar atarak oda şaşkın şaşkın gülüyor aha annem tozuttu dedi kesin :)

feyzacım senin yakışıklıyıda gördüm seninki kıvanç tatlıtuğ benimki kenan imirzalıoğlu o derece coollar yani rekabet yok aramızda tatlım hangi kız hangisini seçerse ona göre aramızda anlaşırız :9::9::9::38:

miracle ohh taytlar falan bahar havasına girdik cümleten bende ilknura diyordum ama converselerimi giydim bugün ohh keten gömleğimide giydim bahar modundayım ohh bahar gibisi varmı be

şeker portakalım çok güzel olmuş herşey darısı başımıza olsun artık havalar ısınsında belki mayısa yapıveririm bende eşim gaz verdi akşam artık kolu komşu yardımlaşarak yapıveririz hatta ben dedimki acaba oğlumun diş buğdayında temmuz annelerini davet etsek gelirlermiki acep :)

ya bu arada dışarda buluşmak benide tedirgin etti şimdi
malum çocuklar küçük altını değiştirmek gerekecek emzirmek gerekecek olduki uyuya kaldı yavrular nasıl olacak düşününce stres oldum ev ortamında olması bizim içinde rahatlık olur ama bu seferde ulaşım için ortak nokta bulmak zor yarısı avrupa yarısı anadolu kavacıkta oturan varmı :1: şaka bir yana bende gönüllüyüm hatta oğlumun diş buğdayında sizi davet etsem bu vesileyle buluşmada olmuş olur ne dersiniz evim çekmeköyde ama ulaşım pekte zor sayılmaz cevizlibağdan tek otobüs libyana canım sen viaporttan tek minibüsle yarım saate gelebilirsin cenayla buluşup gelebilirsiniz hatta ? şeker portakalım kozyatağından tek otobüs yani bir çok yerden ulaşım yakın valla oğlumda bende pek seviniriz miracle üsküdardan her dk dolmuş var sokağın başına kadar born canım senin semt neresiydi sanada uygun bir güzergah çizerim bakın ben ulaşım yolunu bile buldum size sadece evet demek kaldı :9::9::9: zeynep sanırım uzak kalıyor biraz :44:

ee ne diyorsunuz gelcekmisiniz ona göre bakın şimdiden hazırlıklara başlıyım e malum 2 aya ancak yetişir :36::36::36::36::36:

Son düzenleme:
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beğeni rekoru kırmışız ehehe tatlı oğluşum benim

ya bir sürü alıntı yapmıştım tam cevap yazıcam patron geldi kapadım sayfayı :( o yüzden aklıma geldiği kadarını yazıcam cevaplayamadıklarım alınmasın lütfen

öncelikle oğluşuma yağan iltifatlar ve diş tebrikleriniz için çok teşekkür ederiz :16::16::16: :8::8::8::8::8::8: evet cena ya nasıl sevindim anlatamam bir sarılıdım oğluma çığlıklar atarak oda şaşkın şaşkın gülüyor aha annem tozuttu dedi kesin :)

feyzacım senin yakışıklıyıda gördüm seninki kıvanç tatlıtuğ benimki kenan imirzalıoğlu o derece coollar yani rekabet yok aramızda tatlım hangi kız hangisini seçerse ona göre aramızda anlaşırız :9::9::9::38:

miracle ohh taytlar falan bahar havasına girdik cümleten bende ilknura diyordum ama converselerimi giydim bugün ohh keten gömleğimide giydim bahar modundayım ohh bahar gibisi varmı be

şeker portakalım çok güzel olmuş herşey darısı başımıza olsun artık havalar ısınsında belki mayısa yapıveririm bende eşim gaz verdi akşam artık kolu komşu yardımlaşarak yapıveririz hatta ben dedimki acaba oğlumun diş buğdayında temmuz annelerini davet etsek gelirlermiki acep :)
canım kıvanç ve kenan diyosan seçim bizim demektir
kızlar bizi değil biz onları seçeriz:1::1:
kıskandım bende tanışmak istiyodum yaa:5:

canım kıvanç ve kenan diyosan seçim bizim demektir
kızlar bizi değil biz onları seçeriz:1::1:
kıskandım bende tanışmak istiyodum yaa:5:

ee ama kimse cevap yazmamış hiçkimsemi gelmek istemiyor :43:

kıvanç ve kenan öylesine benzetmelerdi yani ikiside birbirinden yakışıklı bunu vurgulamaya çalışmıştım zaten sen anladın onu keşke sende gelebilsen valla herkes gelse süper olurdu ya böyle bir yanımız eksik kalacak

ne kadar düzgün türkçem var ya yavrum evladım birgün büyüdüğünde bu yazıları okuyacak olursan annenden utanma

hiçkimsemi gelmek istemiyor ne demek ya

hiçkimse gelmek istemiyor mu

valla aranızda edebiyat öğretmeni olan varsa taşa tutacak beni

bu arada kızlar ya benim süt üretimi yine dibe vurdu günde 200 cc zor çıkarmaya başlamıştım bugün 100 de kaldık :43::43::43: ne içecek oğlum yarın hazır sütleri istemiyor oğlum ona süt bırakamıycam yeterince :50:

pazartesi günü bankada çalışmaktan nefret ediyorum iki kelime bişey yazamadım ya

ya bu arada dışarda buluşmak benide tedirgin etti şimdi
malum çocuklar küçük altını değiştirmek gerekecek emzirmek gerekecek olduki uyuya kaldı yavrular nasıl olacak düşününce stres oldum ev ortamında olması bizim içinde rahatlık olur ama bu seferde ulaşım için ortak nokta bulmak zor yarısı avrupa yarısı anadolu kavacıkta oturan varmı :1: şaka bir yana bende gönüllüyüm hatta oğlumun diş buğdayında sizi davet etsem bu vesileyle buluşmada olmuş olur ne dersiniz evim çekmeköyde ama ulaşım pekte zor sayılmaz cevizlibağdan tek otobüs libyana canım sen viaporttan tek minibüsle yarım saate gelebilirsin cenayla buluşup gelebilirsiniz hatta ? şeker portakalım kozyatağından tek otobüs yani bir çok yerden ulaşım yakın valla oğlumda bende pek seviniriz miracle üsküdardan her dk dolmuş var sokağın başına kadar born canım senin semt neresiydi sanada uygun bir güzergah çizerim bakın ben ulaşım yolunu bile buldum size sadece evet demek kaldı :9::9::9: zeynep sanırım uzak kalıyor biraz :44:

ee ne diyorsunuz gelcekmisiniz ona göre bakın şimdiden hazırlıklara başlıyım e malum 2 aya ancak yetişir :36::36::36::36::36:

ben geliyorum

ne kadar düzgün türkçem var ya yavrum evladım birgün büyüdüğünde bu yazıları okuyacak olursan annenden utanma

hiçkimsemi gelmek istemiyor ne demek ya

hiçkimse gelmek istemiyor mu

valla aranızda edebiyat öğretmeni olan varsa taşa tutacak beni

bu arada kızlar ya benim süt üretimi yine dibe vurdu günde 200 cc zor çıkarmaya başlamıştım bugün 100 de kaldık :43::43::43: ne içecek oğlum yarın hazır sütleri istemiyor oğlum ona süt bırakamıycam yeterince :50:

devm sütü içmiyor mu ben artık sadece yatarken birde sabah kalktığında veriyorum gün içinde zaten kahvaltı meyve çorba yoğurt derken süte vakit kalmıyor

Back
X