Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu arada dışarda buluşmak benide tedirgin etti şimdi
malum çocuklar küçük altını değiştirmek gerekecek emzirmek gerekecek olduki uyuya kaldı yavrular nasıl olacak düşününce stres oldum ev ortamında olması bizim içinde rahatlık olur ama bu seferde ulaşım için ortak nokta bulmak zor yarısı avrupa yarısı anadolu kavacıkta oturan varmışaka bir yana bende gönüllüyüm hatta oğlumun diş buğdayında sizi davet etsem bu vesileyle buluşmada olmuş olur ne dersiniz evim çekmeköyde ama ulaşım pekte zor sayılmaz cevizlibağdan tek otobüs libyana canım sen viaporttan tek minibüsle yarım saate gelebilirsin cenayla buluşup gelebilirsiniz hatta ? şeker portakalım kozyatağından tek otobüs yani bir çok yerden ulaşım yakın valla oğlumda bende pek seviniriz miracle üsküdardan her dk dolmuş var sokağın başına kadar born canım senin semt neresiydi sanada uygun bir güzergah çizerim bakın ben ulaşım yolunu bile buldum size sadece evet demek kaldı
zeynep sanırım uzak kalıyor biraz :44:
ee ne diyorsunuz gelcekmisiniz ona göre bakın şimdiden hazırlıklara başlıyım e malum 2 aya ancak yetişir![]()
pazartesi günü bankada çalışmaktan nefret ediyorum iki kelime bişey yazamadım ya
ben geliyorum
devm sütü içmiyor mu ben artık sadece yatarken birde sabah kalktığında veriyorum gün içinde zaten kahvaltı meyve çorba yoğurt derken süte vakit kalmıyor
kuzum ben viaport tarafında değilim ama yakın sayılırım bir dolmuş mesafesi var.. Ben pendik tarafındayım..Eşim çekmeköyü biliyordur.. Nasip olursa gelmek isterim.. Sizde bana gelebilirsiniz.. madem herkes bir otobüs mesafesindeymiş.. Ben seve seve ağırlarım sizi..
![]()
oleyyyyyyyyyyyyyyyy benim kader ortağım geliyor valla ne yalan söyliyim bursada olduğundan senden pek ümidim yoktu ama çoooook sevindim bakalım başka kimler gelecek:119::119::119::119::119:
canım benim o kadar çok gelmeyi isterdim ki ama nasıl geleyim ki şaka dedim ben sana![]()
canımm benimm inan öyle güzel yazmışsın ki gözlerim doldu,böyle dünyevi şeylerin derdine dşünce,sağlığımızın mutluluğumuzun hep kalıcı olduğunu sanıp şükretmeyi unutuyorz..
Allahıma binlerce şükür sağlıklı akıl küpü bi kızım,sadık beni herşeyin üstünde tutan bi eşim var..
ailem sağlıklı ve hayatta (babam hariç)..
gerisi boş aslındaa....
Rabbim hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın
peki söylemesen olmaz mı? sen olmazsan olur muuuu?!!!Canım benim eşim pek böyle şeyleri sevmez.. Zaten burayı sevmiyor.. Birde kk'daki arkadaşlarımla dışarda buluşacağım desem ne tepki verir düşünemiyorum..İzin vereceğini sanmıyorum..
Ama siz buluşun ben gelebilirsem gelirim..
![]()
ev ortamı tabiki daha rahat olur. ama bence ulaşım açısından zor :100:ya bu arada dışarda buluşmak benide tedirgin etti şimdi
malum çocuklar küçük altını değiştirmek gerekecek emzirmek gerekecek olduki uyuya kaldı yavrular nasıl olacak düşününce stres oldum ev ortamında olması bizim içinde rahatlık olur ama bu seferde ulaşım için ortak nokta bulmak zor yarısı avrupa yarısı anadolu kavacıkta oturan varmışaka bir yana bende gönüllüyüm hatta oğlumun diş buğdayında sizi davet etsem bu vesileyle buluşmada olmuş olur ne dersiniz evim çekmeköyde ama ulaşım pekte zor sayılmaz cevizlibağdan tek otobüs libyana canım sen viaporttan tek minibüsle yarım saate gelebilirsin cenayla buluşup gelebilirsiniz hatta ? şeker portakalım kozyatağından tek otobüs yani bir çok yerden ulaşım yakın valla oğlumda bende pek seviniriz miracle üsküdardan her dk dolmuş var sokağın başına kadar born canım senin semt neresiydi sanada uygun bir güzergah çizerim bakın ben ulaşım yolunu bile buldum size sadece evet demek kaldı
ee ne diyorsunuz gelcekmisiniz ona göre bakın şimdiden hazırlıklara başlıyım e malum 2 aya ancak yetişir![]()
ben de seni öpeyimm ohhhhBende sizi çok merak ediyorum canum... Bana gelebilirsiniz... Ben sizi seve seve ağırlarım..
hayırlısı bakalım hele günü bir belirleyelim de....
Ağlama sen canım benim.. Gel seni bir öpeyim![]()
Cinconcum beni nasıl da unutursun ben leventteyim ama ben ist.u neredeyse hiç bilmiyorum nasılda nerde buluşursak eşim getirip eşim geri götürecek ben seve seve gelirim diş buğdayına hatta hepimiz birer çeşit yaparızz ohh oldu da bitti maşallahya bu arada dışarda buluşmak benide tedirgin etti şimdi
evde bulaşacak olsak; zaten herkes bi çeşit yapar getirir.
düşünün on kişi toplansak, on çeşit eder.. ev sahibi de çayı demledi miii, oooh![]()
evde bulaşacak olsak; zaten herkes bi çeşit yapar getirir.
düşünün on kişi toplansak, on çeşit eder.. ev sahibi de çayı demledi miii, oooh![]()
he yaa, büyük beyinler aynı şeyi düşünür, derleraynı şeyi aynı anda yazmışız bu kdr olur![]()
he yaa, büyük beyinler aynı şeyi düşünür, derler
gel bi sarılalım
libyanamm, karşıdan born gelecek, zeynep ve ilknur da var, busmai de avrupa yakasında olurum demişti.. başka kiiim?
Hepinize günaydınlar melek anneler..suan uras imlayim.onu uyurken seyrediyorum.yarim saate ise gitmiş olacam.olsun ordada benden ilgi bekleyen berat im var.yurttan geliyor hem otistik hem kimsesiz.öyle sevgiye acki kızlar.henüz dört yasinda ve dünya tatlisi.bizim cocuklarimiz nekadar şanslı.anasinifimizda hic oyuncagimiz yok.kk bana yardimci olurmu aceba.bi kampanya gibi bisey olsa eski kullanılmayan oyuncakları bizim okula gonderseler.
Buarada arya nin önemli biseyi yoktur insaallah
Bende sizlerle bulusmayi çok isterdim kızlar yaa![]()
eşim gelmek üzere şimdi çıkıyorum, ama dönünce bakıcam bu konuya. face ten arkadaşlara da sorarız..busmai cincon cena ilginiz için teşekkürler.cenacım para olmaz iş başka boyuta girer ama oyuncak kabul edebilirim.daha cok eğitici 3 6 yaş arası olabilir.okul öncesi çağında 3 tane otıstık öğrencimiz var.3ü de konuşamıyor henüz. cincon canım bize yardımcı olursan çok sevınırım.okul devlet okulu sadece otıstık çocuklar var.istanbul da değilim maalesef diyarbakırdayım.okulun adı: İBN-İ SİNA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ DİYARBAKIR bu adres yeterli olacaktır
ne kadar düzgün türkçem var ya yavrum evladım birgün büyüdüğünde bu yazıları okuyacak olursan annenden utanma
hiçkimsemi gelmek istemiyor ne demek ya
hiçkimse gelmek istemiyor mu
valla aranızda edebiyat öğretmeni olan varsa taşa tutacak beni
bu arada kızlar ya benim süt üretimi yine dibe vurdu günde 200 cc zor çıkarmaya başlamıştım bugün 100 de kaldıkne içecek oğlum yarın hazır sütleri istemiyor oğlum ona süt bırakamıycam yeterince
![]()
devm sütü içmiyor mu ben artık sadece yatarken birde sabah kalktığında veriyorum gün içinde zaten kahvaltı meyve çorba yoğurt derken süte vakit kalmıyor
eşim gelmek üzere şimdi çıkıyorum, ama dönünce bakıcam bu konuya. face ten arkadaşlara da sorarız..
adres şu galiba
İbni Sina Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi otistik Çocuklar Eğitim Merkezi
Adres : Elazığ Bulvarı 3.Km. Süleyman Demirel Eğitim Kampüsü. Telefon : 0412 262 16 21