Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

[video=youtube;HeoeqIs3xLw]http://www.youtube.com/watch?v=HeoeqIs3xLw[/video]:31::31:

açtım ,ekrana bakacağına hoparlörlere bakıyor sesin geldiği yöne:9:

seker portakalı ,hersey ne kadar da güzel olmuş:16::16:

eline sağlık cena harika görünüyorlar

$549282_164258460396926_1498442349_n.webp :31::31:

Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.

bence eşinin birşeyini gördü .:26: ağlama canım rabbim yar ve yardımcın olsun :26:

ya neden ama bursa yakın değilmi deniz otobüsüyle 1 saatlik yol ordanda atla dolmuşa evet meşakkatli olur ama değer valla bak bir sürü mama hazırlıycam pişman olmazsın tabi edayada yazık onca yolu çocukla ısrarda edilmezki :( üzüldüm ama ya bende sevinmiştim geleceğini söyleyen tek misafirimizde şakaymış küstüm işte :19::19::19:
Lutfen kusme bak cok uzulurum yoksa bende istemezmiyim bulusmayi harika olur du

Sırayla devam sütlerini mi denesen?? Yada denemiş miydin? Çok zor canım ya Allah kolaylık versin. Süt üretimin de kat kat artsın inşallah.

Benim oğlum da yesin tüm bu sayılanlarıııı nolurrrr :( vallahi çok moral bozucu ya. Yiyen bebelerinizin kıymetini bilinnnnn.
Valla benimkide ufurum varken yemiyordu ama operasyonda sonra bayaga duzeldi masallah umarim seninkide en kisa zamanda alisir

iyi akşamlar herkese hava güzel kaç gündür gezmelerden eve giremedik. ne zamandır spora yazılmak vardı kafamda bi spor merkeziyle görüşmüştük bugün misafir ettiler beni orda başlangıç programını uyguladım yarın gidip vücut analizi ölçümler yapılacak ve başlıcam artık kısmetse. ocakta yemek var fırında börek babamızı bekliyoruz elif şimdi uyandı sekiz gibi tarhana çorbasını yediririm

buluşmayı bizde burda pediastrumla yaparız artık:36: ist.gelmek çok isterdim yaza gelicem ama çok yakın ark. istanbula evlendi onu ziyaret edicez elifle anadolu yak. caddebostan tarafında.

Aynen bizde bulusuruz demi ama zaten evlerimizde cok yakin bu arada nereye yazildin spora

Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
Hayirdir canim umarim kotu biisey yoktur lutfen kendini uzme çocuğu unu dusun

Masallah kuzuya ne kadar tatli allah nazarlardan saklasin :nazar::emir_bebek:

pink senin beğenini beğeniyom diye kendiminkini beğenmeye çalışıyorum kafa gittti yaşlandım :111:

şekerportakalı herşey çok güzel görümüyor cnm, ellerine sağlık:)

Uff aynı şeyi düşünüyorum bende, her yemekten sonra üst baş değişiyoruz nerdeyse ya çok fena:50: tam yedirirken bir püskürtüyor heryer fena yada dolu kaşığı bir yakalıyor aniden gene heryer batıyor.

Kurabiyeler de nefis gözüküyor:34:

Huuuhuuuu avrupa yakasındakileri unuttunuz valla, çok zor benim taa floryalardan kalkıp çekmeköye gelmem çok uzak:50:

Ben akşam öğünlerinde genelde gece muhallebisi veriyorum cnm, öğlemde veriyorum sebze yada çorbasını. Doktorumuzun verdiği örnek menüde de öyle gösteriyor, genelde internette okuduklarımda bu şekilde. Kahvaltı sonrası ara öğün sonra sebzesi sonra tekrar ara öğün(meyve yada yoğurt) arkasından gece muhallebisi süt ve uykuuuu :))
minita gelmiş hoşgelmiş bizim sıralamamız şöyle canım (sabah kahvaltı) (araöğün meyve püresi) (öğlen sebze çorbası) (araöğün yoğurt)
akşam tarhana veya yayla. aralarda muz veriyorum elimle parça parça koparıp. gündüz her uyuduğunda gecede uykuya daldığında emziriyorum uyuyor gecede bi kez uyanıp emip tekrar uyuyor.. muhallebi vermiyorum ben doktorumuz bu öğünler yeterli dedi
hay allah canım ne oldu birden bire?

Lutfen kusme bak cok uzulurum yoksa bende istemezmiyim bulusmayi harika olur du

Valla benimkide ufurum varken yemiyordu ama operasyonda sonra bayaga duzeldi masallah umarim seninkide en kisa zamanda alisir

Aynen bizde bulusuruz demi ama zaten evlerimizde cok yakin bu arada nereye yazildin spora

Hayirdir canim umarim kotu biisey yoktur lutfen kendini uzme çocuğu unu dusun

Masallah kuzuya ne kadar tatli allah nazarlardan saklasin :nazar::emir_bebek:

çok yaşa spor merkezi nil park canım evet buluşuruz bizde bursada başka da kimse yok ki bursadan

Canım her ne olduysa herşey insanlar için unutma. Ayrıca tabi ağla deşarj ol ama yavrunun sana çok ihtiyacı var annesi onu da düşün. Bir de hayatta herşey geçip gidiyor bitiyor. Mutluluklar, sevinçler ve şükür ki üzüntüler. Dualarım seninle. Bu arada nerdesin diye yazmak için girmiştim ki yazını gördüm :/

[video=youtube;cA2g6Xb5vAE]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=cA2g6Xb5vAE&feature=endscreen[/video]

Çok güzelmiş bu ninni hoşuma gitti...:31::31:

hayırdır canım... kötü birşey mi oldu bebişe yoksa...?
:26::26:

Bu kız gene tv'ye bakıyor herhalde böyle havalı havalı...:9::9:
Rabbim nazalardan korusun Maşaallah Sübhanallah Ecoşa... :16::16:

Bluzunuz de pek hoşmuş nerden acaba....?:51:

Muzigi var tum album var ama videosu ben video olsun istiyorum

canım ınternet download menager var ondan her video indiriliyor yada googleye yaz video indirme programı diye

ecrin nisaya maşallah subhanallah:nazar: çubuk kreker mi yiyor kız o

havan kime yabancııı :)))

havalara bak sen ,kraker mi yiyo yaa yutar diye korkmuyo musun

Bu kız gene tv'ye bakıyor herhalde böyle havalı havalı...:9::9:
Rabbim nazalardan korusun Maşaallah Sübhanallah Ecoşa... :16::16:

Bluzunuz de pek hoşmuş nerden acaba....?:51:

ilk defa verdim çubuk kraker çok ağladı çok saçımı yoldu ilk kırıp ağzına veriyordum baktım yiyor eline verdim

dişlerini kaşıyor hemde emiyor dişi yok ama ezip yiyor tutuşuna baksanıza sanki kırk yıllık kraker yer gibi :9:

gözüne girer diye korkuyorum ondan gözüm üzerinde ve ortadan kırıp verdim

teyzoşu bluzumuz civildendi altlı üstlü taytlı takımdı üstündeki taşlar düştü böyle evde giyiyoruz çok hpoşuma gidiyordu :31:

tüm mağazalarda var canım

canım ben aldım ehliyeti de
karnım burnumdaydı 8 aylıktık
araya doğum girdi geliştiremedim
şimdi geliştirme çalışmaları yapıyorum
vites zorluyodu ama yaptıkça oluyo gibi :16:

al canım bencede ehliyet bi bayan için gerekli ve rahat
eşime bağlıydım şu ana kadar hep ama
şimdi acil bişey olsa gidebilecek konumdayım
bu da rahat hissettiriyo insana
otomatik alayım diyosa hiç kaçırma bence çünkü rahat
bizimki vitesli biraz zor oldu ama alıştım ben
yinede otomatiğe hayır demem:9:
istanbul trafiği zor bende katılıyorum ama
ablam aldığında ilk başta kıyıdan kenardan gitmişti
sonra alıştı düşün minibüsçülere bile:27:
yani olmaz diye bişey yok
istanbul trafiği cenadan korksun beee:4::7:

biz de eşimle kahve içtik şimdi
o maç özetlerine bakıyo bende size:1:
ben de ehlıyetı alalı 5 yıl oldu :) o gun bu gundur daha yenı geliştirme fırsatı bulabıldım.sen hangı şehirde yaşıyosun.eğer istanbulsa vites işi bıraz zorluyor gerçekten ama bı muddet sonra vıtes değiştirme,gaza basma frene basma ve bılımum hareketler otomatıkleşiyor.
ben şu ara bayagı trafiğe çıkıyorum ama mılletı kanser edıyorum:) 30 la sol şeritten gidiyorum:))arkamdakı hiiç umrumda değil:)

busmai canım nereye gittin hesap pasif diyor yazdıklarına baktım birşeyde yok özelden link face felanmı verdin kız :5: :50:

Günaydınlar herkeseeeeeee. Oğlum şu ara iyice çekilmez oldu. Yemiyor ve uyumuyor!! Bir an önce büyüse de bir düzene girse diye diye 8,5 ay geçti hala inanamıyorum :) 1 yaşından sonra daha iyi olacak diyorlar ama hiiiiiç inanmıyorum. Güya 40 ı çıktığında, 3 aylık olduğunda da değişim gösterecekti... Neyse sabah sabah bunalım moda girmeyeyim ve kaderimi kabulleneyim :)

Cuma günü misafirlerim gelecek. 20 kişi olacaklar. Menüyü belirledim. İnşallah perşembeden bir kısmını hazırlayıp alnımın akı ile bitirmek istiyorum bu faslı.

Bu arada ne zamandır bebekleri saçlı olan annelere sormak istediğim birley var. Banyo sonrası nasıl kurutuyorsunuz saçlarını?? Biz bolbol havluyla siliyoruz, sonra peçete ile devam ediyoruz, sonra da şapka takıyoruz (ki kafasına göre bulamıyorum küçük geliyo:(). Fön makinası kullanmamak lazımmış ya o seçeneği eleyince bunlar dışında birşey gelmedi aklıma. Sizin yöntemlerinizi merak ediyorum :)

Güzel bir gün diliyorum herkese :)

günaydın.. günaydın diyorum da, açar açmaz hep olumsuz şeyler gördüm..
nkolik, neyin var canım? oğulun iyi di mi?:26::43:
busmai, neden pasif görünüyor yaa:14:
pembehipopotam, oğlunun epey saçı var sanırım.:1:
ayşeciki biliyorsunuz, bi tutam saçı var. ben de ıslaklığı havluyla alıyorum, ardından da pamuklu tülbentlerim var ter bezi olarak kullandığım, onunla kalan nemini alıyorum, serinse şapka takıyorum bi süre..
kardeşim, salı pazarında lcw tezgahı bulmuş, çok güzel şapkalar almış ayşeciğe.. önlükler, çoraplar, bluzlar..
ama haklısın büyük şapka bulmak mağazalarda zor. hep yenidoğan var.. sanki büyük bebeler şapka takmıyor.. :100:
karakız, ecoşun bluzu yakıyo valla.. kokoş :12:
tedbirli veriyormuşsun ama çubuk için bence çoook erken.. gözünü seveyim bi daha verme.. :18:
ekmek ver, ısırsın yesin..

destiny555 .!.:
ben şu ara bayagı trafiğe çıkıyorum ama mılletı kanser edıyorum:) 30 la sol şeritten gidiyorum:))arkamdakı hiiç umrumda değil:)
sanırım ben de öyle olucam:9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X