Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tatilden açmışsınız konu biz bu yaz ayarladık antalya da olacağız arkadaslarla sahılden 3 ay kucul bir paşamız vartoplamda 4 çocuk olacak bakalım nasıl geçecek otelde bebek yatagına kadar herseyı ayarladık ınsallah guzel gececek :)

oo siz şimdiden ayarlamissiniz bravo antalya guzel olur uzak olmasa . benim gözüm yemiyor o yolu yoksa aslında 2 yil önce fethiyeye gitmiştik mükemmeldi

günaydın hapsuu:31:

temmuz topiği tatil planlarını yapmaya başladı bile :1:

canım bizde kerpeye gitmiştik yanyanalar zaten bende çok beğenmiştim oraları:16:

ayy ne güzel çok güzel geçer inşallah biz bu sene bir yere gidemeyiz herhalde:43:

aynen tabi eskide kalacak herhalde o başbaşa tatiller:1:

kerpeye gezmeye gitmiştik orası da güzeldi.. çocuk olunca başbaşa tatil zor ama bunun tadıda ayrı guzel

oo siz şimdiden ayarlamissiniz bravo antalya guzel olur uzak olmasa . benim gözüm yemiyor o yolu yoksa aslında 2 yil önce fethiyeye gitmiştik mükemmeldi

canım ben kıbrısta yaşıyorum antalya bıze cok yakın sayılmaz ama ucaklar sağolsun :)

günaydın hapsuu:31:

temmuz topiği tatil planlarını yapmaya başladı bile :1:

canım valla bizim bir ay onceden yapıldı ucak biletleri alındı otel ayarlandı eşim müzisyen yurtdışına cıkabileceği tarihler belli o tarihler dışında cıkması ımkansız cunku düğünler konserler vs var.

canlarımm günaydıınnnnn,
buluşma olayına ben de uymaya calışırım,çok istiyorum çünkü:emir_bebek:
ama eve ulaşım bence herkes için daha zor olur,kadıköy desen daha kolay yada mecidiyeköy meselaaa:15:
yine de bilemedim nasıl rahat ederiz kii:26:
siz ayarlayın ben her şekline varım yine de bi engel çıkmazsaaa..

şeker portakalımm, günaydın şekerim:3:
şu mama kavanozlarına şeker koyma süpper bi fikir :46:

şekerim doğum da hastaneye gelenlere hediye etmek için almıştım ben bu kavanozlardan,züccaciyecilerde oluyo,Paşabahçenin minik minik kavanozları var..yalan olmasın tanesini 30 yada 40 kuruşa almıştım:52: içine de eminönünden topic tarzı şekerler almıştım onlardan koymuştum 3-4 tane üzerine de etiket :49: kendim hazırlamıştım herkes organizasyon firması yaptı sanmıştı:nazar: ayrıca küçük pembe kapaklı hayat sularına da etiket yapmıştım,bir de normal çikolatalı süslerimiz vardı onları letizia dan yaptırmıştım fotolarını koyucam ama çok büyük:27:

b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::8::8::8::121::121::121::124::124::124::124:

ayyy çok kıvırdım sabah sabah

oğluşumun resminide ekliyim yakışıklı görün

Eki Görüntüle 653969 Eki Görüntüle 653970 Eki Görüntüle 653971

canım günaydınn yeni görüyorum.. hayırlı uğurlu olsun dişiniz gözünüz aydın... bizde hala bi gelişme yok, kabarcık olarak devam ediyo diş yerimiz. bakalım ben bu güzel haberi ne zaman verebilcem :))

canlarımm günaydıınnnnn,
buluşma olayına ben de uymaya calışırım,çok istiyorum çünkü:emir_bebek:
ama eve ulaşım bence herkes için daha zor olur,kadıköy desen daha kolay yada mecidiyeköy meselaaa:15:
yine de bilemedim nasıl rahat ederiz kii:26:
siz ayarlayın ben her şekline varım yine de bi engel çıkmazsaaa..

şekerim doğum da hastaneye gelenlere hediye etmek için almıştım ben bu kavanozlardan,züccaciyecilerde oluyo,Paşabahçenin minik minik kavanozları var..yalan olmasın tanesini 30 yada 40 kuruşa almıştım:52: içine de eminönünden topic tarzı şekerler almıştım onlardan koymuştum 3-4 tane üzerine de etiket :49: kendim hazırlamıştım herkes organizasyon firması yaptı sanmıştı:nazar: ayrıca küçük pembe kapaklı hayat sularına da etiket yapmıştım,bir de normal çikolatalı süslerimiz vardı onları letizia dan yaptırmıştım fotolarını koyucam ama çok büyük:27:

aynı dedigin gibi kardesimde yaptı çok guzel oldu artan kavanozlar var onlardan da ben yapacağım eklerim yapınca. kardesimde cuma doğuracak hayırlısıyla telaseden unutmazsam fotoğraf çekerim

ben de ehlıyetı alalı 5 yıl oldu :) o gun bu gundur daha yenı geliştirme fırsatı bulabıldım.sen hangı şehirde yaşıyosun.eğer istanbulsa vites işi bıraz zorluyor gerçekten ama bı muddet sonra vıtes değiştirme,gaza basma frene basma ve bılımum hareketler otomatıkleşiyor.
ben şu ara bayagı trafiğe çıkıyorum ama mılletı kanser edıyorum:) 30 la sol şeritten gidiyorum:))arkamdakı hiiç umrumda değil:)
kesinlikle geliştir arkadaşım ilk başlar tabiki acemilik oluyor ama zamanla o günler geçecek göreceksin ve iyiki yapmışım bu işi diceksin mümkünse vitesli öğrenin otomatik şöförlükten sayılmıyor her arabayı kullanamiyorsun bğımlı kalıyorsun otomatiğe
istanbula yakın bir yerlere bizde gitmeyi düşünüyoruz geçen yil dogum vardı gidemedik artık kiza sözümüz var mecbur gideceğiz hayırlısıyla yaz gelse bi.. kefkene gitmiştik biz denizi çok güzel ama ev tutmustuk denize uzaktı ben denize sıfır bir yer istiyorum denizi guzel bildiğiniz hir yer varmı otel istemiyorum ev daha rahat olur bebekle
geçen sene bizde gidemedik o sıcaklarda nasıl canım çekmişti serin serin sulara dalmak. bu yaz istiyorum allah kısmet ederse başladım otel araştırmalarına. sanırım bizim için otel daha iyi olucak hazır yemek olayı.
tatilden açmışsınız konu biz bu yaz ayarladık antalya da olacağız arkadaslarla sahılden 3 ay kucul bir paşamız vartoplamda 4 çocuk olacak bakalım nasıl geçecek otelde bebek yatagına kadar herseyı ayarladık ınsallah guzel gececek :)
arkadaşlarla tatil süper oluyor biz geçen sene gidemedik malum doğum oldu ondan önceki sene öyle iki aile gittik bodruma hala anlatıp anlatıp güleriz süper geçti tabi şimdi çocuklu olduk bilmiyorum eskisi gibi olmaz :1: bizde bu yaz antalyaya gitmeyi planlıyoruz haziranın ilk haftası marmara ege tam ısınmamış oluyor akdeniz daha iyi olur diye düşündük. oteli daha ayarlamadık ama iki seçenek var fiyat istedik mail gelmesini bekliyoruz.

kesinlikle geliştir arkadaşım ilk başlar tabiki acemilik oluyor ama zamanla o günler geçecek göreceksin ve iyiki yapmışım bu işi diceksin mümkünse vitesli öğrenin otomatik şöförlükten sayılmıyor her arabayı kullanamiyorsun bğımlı kalıyorsun otomatiğe

geçen sene bizde gidemedik o sıcaklarda nasıl canım çekmişti serin serin sulara dalmak. bu yaz istiyorum allah kısmet ederse başladım otel araştırmalarına. sanırım bizim için otel daha iyi olucak hazır yemek olayı.

arkadaşlarla tatil süper oluyor biz geçen sene gidemedik malum doğum oldu ondan önceki sene öyle iki aile gittik bodruma hala anlatıp anlatıp güleriz süper geçti tabi şimdi çocuklu olduk bilmiyorum eskisi gibi olmaz :1: bizde bu yaz antalyaya gitmeyi planlıyoruz haziranın ilk haftası marmara ege tam ısınmamış oluyor akdeniz daha iyi olur diye düşündük. oteli daha ayarlamadık ama iki seçenek var fiyat istedik mail gelmesini bekliyoruz.

canım bvizde arkadaslarla gidiyoruz normalde ama işte şans bu ayni dönemde hamıle kaldıgımızdan gecen yaz gıdemedık hatta hamile kalmadan önce almanya turu planlamıstık araba kiralayıp karıs karıs gezecektık 2012 temmuz ayında :) ama ben doğum yaptım arkadasımda son haftalarındaydı :) bu sene bebişlerimizle gideceyiz. dediğin gibi baya eğlenceli oluyor arkadaslarla biz birde oteldeki çalısanlarla samimi olmustuk havuz sorumlusuyla müzikleri biz seciyorduk :) inanılmaz güzeldi bu sene de guzel gecıcek kesın ama kızımla ilk kez tatile cıkma heycanı var :)

günaydın kızlarrrrr

bu sabah gene haberler bizde oğlumun 2 dişi birden patlamış 2. yide anneannesi gördü akşam :32::32::32::32: ardarda inciler geliyor zengin olduk sahiden

davetimize yanıtlar gelmiş bakalım kimler geliyormuş

ben de seni öpeyimm ohhhh :54:

Cinconcum beni nasıl da unutursun ben leventteyim ama ben ist.u neredeyse hiç bilmiyorum nasılda nerde buluşursak eşim getirip eşim geri götürecek ben seve seve gelirim diş buğdayına hatta hepimiz birer çeşit yaparızz ohh oldu da bitti maşallah :16::16:
kuzum ben seni unuturmuyum semtini hatırlayamadım ama leventse süper otobandan 15 dk benim evim levente en rahat sen gelirsin çeşit yapmasanızda olur benim bir komşum var dr outker tülay :9::9::9: yapamadığı tarif yok şimdiden planı yaptım bile tülay abla gelir ve olayı çözer . hehe bu kadar basit siz yeterki gelcem diyin herbişeyleri yaparız biz kuzularınızı getirin yeter
Tamam anlaşıldı herkes bana gelsin..:52::52:
Şeker portalakalı ve sen yakınsınız zaten..
Canan da yakınmış...
Başka kim vardı anadolu yakasında?
:26:
canım sanada geliriz bana uyar herkes tamam derse ama buluşmanın haricinde diş buğdayımıza davet ediyorum ben sizi gelebilirmisin
he yaa, büyük beyinler aynı şeyi düşünür, derler :9:
gel bi sarılalım :70:

libyanamm, karşıdan born gelecek, zeynep ve ilknur da var, busmai de avrupa yakasında olurum demişti.. başka kiiim?
breakday var kızlar unutmayın miracle üsküdarda eylül var sanırım florya taraflarında o gelebilirmi acaba zeynep çok uzak ya o nasıl gelecek taa halkalıda ilknur zeytinburnunda ama gelir tek araçla ineceği yerden alırız busmai ilede konuşalım ne taraftan gelecekse ona göre karar veriririz bu arada cena born ve şeker portakalım ve libyana sizi gelecek olanlar listesine ekleyebilirmiyim tarih olarak mayıs diye düşündüm hem havalar ısınır yaz moduna gireriz hem ufaklıklar biraz daha büyümüş olurlar rahat oluruz miracle da üsküdarda onun bana gelmesi herkesten kolay olur dolmuşla otura otura gelir bu durumda ondan habersiz onuda ekliyim ben :32::32::32: başka istanbulda kim vardı :44::44::44: minita canım eşin falan getirmezmiki acep :50:
busmai cincon cena ilginiz için teşekkürler.cenacım para olmaz iş başka boyuta girer ama oyuncak kabul edebilirim.daha cok eğitici 3 6 yaş arası olabilir.okul öncesi çağında 3 tane otıstık öğrencimiz var.3ü de konuşamıyor henüz. cincon canım bize yardımcı olursan çok sevınırım.okul devlet okulu sadece otıstık çocuklar var.istanbul da değilim maalesef diyarbakırdayım.okulun adı: İBN-İ SİNA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ DİYARBAKIR bu adres yeterli olacaktır
canım birkaç koldan duyurduk inşallah birşeyler olur bende kendi adıma elimden geleni yapıcam inşallah sayende bizde biraz olsun sevaba girmiş oluruz azıcıkta yüzlerini güldürsek bize yeter asıl melek sensin
Sırayla devam sütlerini mi denesen?? Yada denemiş miydin? Çok zor canım ya Allah kolaylık versin. Süt üretimin de kat kat artsın inşallah.

Benim oğlum da yesin tüm bu sayılanlarıııı nolurrrr :( vallahi çok moral bozucu ya. Yiyen bebelerinizin kıymetini bilinnnnn.
denedim tatlım bütün markaları denedim sadece hipp e fazla itiraz etmedi oda keyfi olursa yoksa onuda içmiyor
Bende gelirim kızzz! Burdan bi minübüs 15 dk da ordayım:) şaka bi yana biz üvey evlat olduk istanul dışındakiler olarak:(( buluşun siz buluşun!!!!
canım keşke yakın olsaydınız şöyle 20-25 kişi hep beraber olsaydık süper olurdu ya bu tarafa yolun düşmezmi yazın
buluşmayı bizde burda pediastrumla yaparız artık:36: ist.gelmek çok isterdim yaza gelicem ama çok yakın ark. istanbula evlendi onu ziyaret edicez elifle anadolu yak. caddebostan tarafında.
ne zaman geleceksin tarih bellimi
kızlar ecoşa devam sütü aldım 12 ay yazıyordu üstüne birşey olur mu versem yada vereyimmi
canım verme bence sindirimi zor olur açmadıysan değiştir 6-12 al
estağfurullah canım niye gelmek istemeyelim sen ne zaman yapacaksın dis bugdayini şahsen ben bi mani olmazsa evde yada dışarda farketmez gelmeye çalışırım
en kolay sen gelirsin zaten canım yürüme mesafesi :34: valla mayıs gibi düşünüyorum azıcık yaz gelsin havalar ısınsın kuzular büyüsün nasılsa senin daha vakit var değilmi doğum ağustosamı geliyor ?

ay bu diş buğdayı olayı şimdi daha bir keyif verdi sizi çağırmayı düşününce heveslendim kaynanayı görümceyi eğlendireceğime arkadaşlarım için uğraşırım valla ohhh sefam olsun :32::32::32::32::32::38::21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

CİNCON maşallh subhanallah borana oturmuş paşa paşa dişiniz hayırlı olsun.

sağol canım benim evet yanında ben varken oturuyor ama arkamı döndüğüm anda afacanlık peşine düştüğünden hemen harekete geçiyor bir yerlere saldırıyor yandık valla dün akşam yere yorgan attık üstünde mekletmeye çalışıyoruz 2 dk arkamı döndümki ne göreyim koskoca yorganın üzerinden git masanın ayağının altına gir orda poposu sıkışmış ağlıyor sen emekleyemeden nasıl gittin be çocuk hadi gittin nasıl girdinde sıkıştın akıl almıyor yaptıklarını folik asit bebeleri demişti ya bir arkadaş sanırım bunu kastetmiş :34:

günaydın kızlarrrrr

bu sabah gene haberler bizde oğlumun 2 dişi birden patlamış 2. yide anneannesi gördü akşam :32::32::32::32: ardarda inciler geliyor zengin olduk sahiden

davetimize yanıtlar gelmiş bakalım kimler geliyormuş

kuzum ben seni unuturmuyum semtini hatırlayamadım ama leventse süper otobandan 15 dk benim evim levente en rahat sen gelirsin çeşit yapmasanızda olur benim bir komşum var dr outker tülay :9::9::9: yapamadığı tarif yok şimdiden planı yaptım bile tülay abla gelir ve olayı çözer . hehe bu kadar basit siz yeterki gelcem diyin herbişeyleri yaparız biz kuzularınızı getirin yeter

canım sanada geliriz bana uyar herkes tamam derse ama buluşmanın haricinde diş buğdayımıza davet ediyorum ben sizi gelebilirmisin

breakday var kızlar unutmayın miracle üsküdarda eylül var sanırım florya taraflarında o gelebilirmi acaba zeynep çok uzak ya o nasıl gelecek taa halkalıda ilknur zeytinburnunda ama gelir tek araçla ineceği yerden alırız busmai ilede konuşalım ne taraftan gelecekse ona göre karar veriririz bu arada cena born ve şeker portakalım ve libyana sizi gelecek olanlar listesine ekleyebilirmiyim tarih olarak mayıs diye düşündüm hem havalar ısınır yaz moduna gireriz hem ufaklıklar biraz daha büyümüş olurlar rahat oluruz miracle da üsküdarda onun bana gelmesi herkesten kolay olur dolmuşla otura otura gelir bu durumda ondan habersiz onuda ekliyim ben :32::32::32: başka istanbulda kim vardı :44::44::44: minita canım eşin falan getirmezmiki acep :50:

canım birkaç koldan duyurduk inşallah birşeyler olur bende kendi adıma elimden geleni yapıcam inşallah sayende bizde biraz olsun sevaba girmiş oluruz azıcıkta yüzlerini güldürsek bize yeter asıl melek sensin

denedim tatlım bütün markaları denedim sadece hipp e fazla itiraz etmedi oda keyfi olursa yoksa onuda içmiyor

canım keşke yakın olsaydınız şöyle 20-25 kişi hep beraber olsaydık süper olurdu ya bu tarafa yolun düşmezmi yazın

ne zaman geleceksin tarih bellimi

canım verme bence sindirimi zor olur açmadıysan değiştir 6-12 al

en kolay sen gelirsin zaten canım yürüme mesafesi :34: valla mayıs gibi düşünüyorum azıcık yaz gelsin havalar ısınsın kuzular büyüsün nasılsa senin daha vakit var değilmi doğum ağustosamı geliyor ?

ay bu diş buğdayı olayı şimdi daha bir keyif verdi sizi çağırmayı düşününce heveslendim kaynanayı görümceyi eğlendireceğime arkadaşlarım için uğraşırım valla ohhh sefam olsun :32::32::32::32::32::38::21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ohhhh ikinci dişinizde hayırlı olsun canım:46:
mayıs ayında olursa eğer bir manimiz olmazsa bizde geliriz melisa ile :16:

günaydın kızlarrrrr

haziran ortası canım benim dogum ama nasil olsa yakın bi sıkıntı olmazsa gelirim inşallah

canım bvizde arkadaslarla gidiyoruz normalde ama işte şans bu ayni dönemde hamıle kaldıgımızdan gecen yaz gıdemedık hatta hamile kalmadan önce almanya turu planlamıstık araba kiralayıp karıs karıs gezecektık 2012 temmuz ayında :) ama ben doğum yaptım arkadasımda son haftalarındaydı :) bu sene bebişlerimizle gideceyiz. dediğin gibi baya eğlenceli oluyor arkadaslarla biz birde oteldeki çalısanlarla samimi olmustuk havuz sorumlusuyla müzikleri biz seciyorduk :) inanılmaz güzeldi bu sene de guzel gecıcek kesın ama kızımla ilk kez tatile cıkma heycanı var :)
evet canım inşallah elif bizi üzmez tatilde gezmeyi bakınmayı çok seven bi bebek dışarda bi yere gittiğimizde hiç sorun yaşamıyoruz:nazar: ama diş çıkarma dönemine denk gelir ateşlenir diye endişem. bizim gittiğimiz arkadaşlarında şimdi bi aylık bebekleri. biz bodrumda butik otelde kaldık hiç otelde durmadık her sabah başka başka yerleri gezdik gümüşlük akyarlar bitez türkbükü öylede çok eğlenceli oluyor hatta öyle daha güzel tabi çocuksuz :36: çocukla bizi otel paklar anca
sağol canım benim evet yanında ben varken oturuyor ama arkamı döndüğüm anda afacanlık peşine düştüğünden hemen harekete geçiyor bir yerlere saldırıyor yandık valla dün akşam yere yorgan attık üstünde mekletmeye çalışıyoruz 2 dk arkamı döndümki ne göreyim koskoca yorganın üzerinden git masanın ayağının altına gir orda poposu sıkışmış ağlıyor sen emekleyemeden nasıl gittin be çocuk hadi gittin nasıl girdinde sıkıştın akıl almıyor yaptıklarını folik asit bebeleri demişti ya bir arkadaş sanırım bunu kastetmiş :34:

bizimkide öyle yanındaki şeyi almaya çalışırken çuval gibi devriliyor:1: canım istanbula gelme tarihim belli değil ama haftasonu cumt günü olur çünkü eşim götürcek bizi mayıs ayı gibi olabilir havalar ısınsın yeter

$phputaAimAM.webp$phpJZ5E7ZAM.webp$php4QcK4SAM.webp

bunlar benim el emeklerimm:nazar::nazar::nazar:
örnek olsun diye ekleyeyim dedim,doğumgünlerinde de yapılabilirr:emir_bebek:

canım mayıs diyorumki hem havalar ısınsın hemde iki ayağım bir pabuça sığmasın rahat rahat hazırlık yapabileyim içime sinsin hem oğlumda biraz daha büyür daha rahat olurum

busmai canım sana noldu ya mesajdamı alamıyorsun okuyamıyormusun yazdıklarımızı ne kadar sürecekmiş bu durum acaba

Eki Görüntüle 655201 Eki Görüntüle 655202 Eki Görüntüle 655203

bunlar benim el emeklerimm:nazar::nazar::nazar:
örnek olsun diye ekleyeyim dedim,doğumgünlerinde de yapılabilirr:emir_bebek:

nasılda herşeyi ince düşünmüş maşallahın var valla bak su olayı iyi fikir olmuş bizde şişelerimizi biriktirelim ama hepsi pembe kapaklı haksızlık bu :20: kavanoz konusunda çok stoğumuz pek sevmiyor kavanoz maması artık onuda elticandan alırız şeker portakalı sen pasta olayını nasıl hallettin ben Gamze Malkoça mesaj attım ama cevap vermedi ulaşamadım o pastacı arkadaşa sen ne kadara nerden yaptırdın ohhh bir arada ilknurla eminönü yaparız artık kıvır zıvır toplarız :32::32::21::21::21::21: çok eğlenicez inşallah

Back
X