Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar ne olur bana acıl cvp verın.en son gecen ay yanı 8 subatta hastalanmıstım ve daha bu ay bu gun oldu hastalanmadım yanı 32 gun oldu normalde hastalanmam gerektı.fakat az once test yaptım cıkmadı.daha erken yepmıs olabılır mıyım.yanı ıdrarda cıkmayabılır mı kı

yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım darısı olmayanların başına inşallah:17:

amin canım allah herkese nasip etsin

canım eviniz hayırlı olsun mutluluk ve huzurla oturun inşallah .
Bizim yazımız akçayda annemlerin yazlığında geçecek bir iki haftalıgına da eşim ve oğlumla farklı bir yere gitmeye düşünüyoruz ancak yer konusunda hala bir araştımamız yok.

amin inşallah canım çok tşk ederim

kızlar ne olur bana acıl cvp verın.en son gecen ay yanı 8 subatta hastalanmıstım ve daha bu ay bu gun oldu hastalanmadım yanı 32 gun oldu normalde hastalanmam gerektı.fakat az once test yaptım cıkmadı.daha erken yepmıs olabılır mıyım.yanı ıdrarda cıkmayabılır mı kı

aynen bende aynı durumdayım 7 ocakta oldum 9 şubatta oldum şu anda hala olmadım deliricem allah ım isteyene versin yavrum daha çok küçük

Ayyy ancak cevaplara geçebildim yaaa....
Az az versen bence bişi olmaz. Ben normal inek sütünden bile veriyorum 1-2 kaşık.

Cahillik işte:) çok güzel görünüyorlar ama. Ellerine sağlık...

Eveeeeeeettttt!!!!

Bizde bu yıl fethiye diye düşündük ama kesin bişi yok. Bugüne kadar hep otellerdeydik ama bu yıl apart olsun diyoruz bakalım. Apartta hiç kalmadım nasıl olcak bilmiyorum. Önerisi olan varsa fethiyede ?

Çok güzeller.. Amma beceriklisiniz heeee...

Biz iyiyiz sen nasılsın canım? Nerelerdeydin?

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin.. Herşeyin başı sağlık...

Pediastrum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun...

canım biz fethiye de tripleks villa tuttuk havuzlu kardeşlerimle beraber gittik biraz pahalıydı ama çok rahat ettik otel seçeneklerini çok bilmiyorum

eşim şimdi telefon etti, kuzenin eşi vefaat etmiş.:14:

kadın daha 40 bile değil, su balesi eğitmeni..
bir süredir rahim kasık ağrıları varmış..
önemsememiş, meğerse kanser :43:
portakal büyüklüğünde kistler varmış rahminde. diğer organlara da sıçramış..
birkaç hafta önce bi ameliyat geçirdi. ama işte bugün... :14:
Allah rahmet eylesin, birer fatiha okuyalım arkadaşlar..

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

Allah rahmet eylesin.. Çok gencmis Allah kalanlara sabır versin

Son düzenleme:
valla aynı havuza girebilsek çok daha güzel olur.:1:
ama bu türlüsü bende eksik bi duygu yaratmıyor..

inanışta ve tatbikte bu ayrım bizim hayatımızda hep var.
yani giyimden tut, gittiğim yerlere kadar her şey bu felsefeye uygun.
Rabbim kararı bana bıraksaydı da, yine de kadın erkek karışık bi havuza girmezdim, giremezdim.
çünkü rahat etmem. uygun da düşmez.. bu benim fikrim..:31:

zaten sadece havuzda ayrılıyoruz, sonra yine beraberiz. yemekte, gezmekte, uyumakta.. :1:
yani tatil olsun da her türlüsüne okey diyorum :32:
Biz de aynı durumdayız ama ben hatta kafa dinliyorum ohhh bir elimdee aynaa varr şair beni kıskanırrrrr TATİLDEYİMMMM :51: modundayım sürekli ama zaten diğer tüm zamanlarda dipdibe olunuyor dediğin gibi..

çok çok üzüldüm canım başın saolsun NKOLIKcım Allah sizlere de acil şifalar versin insan çocuklardan sonra daha hassas oluyor haklısınız...
çok tşk ederiz canım allah razı olsun
Canım hayırlı olsun sizin eviniz de inş...

Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizden özür diliyorum, bir cümle yazdım hepinizi merakta bıraktım. sanki herkez beni merak etsin gibi bir durum oldu ama, durum bildiğiniz gibi değil ortam biraz karışıktı tam yalnız kalmıştım yazacaktım gelen giden yine yazamadım öyle kısa kesmek durumunda kaldım. hiçde hoşalnmam insanları merak içinde bırakmaktan kusuruma balkmayın ne olur. durum şundan ibaret; evdeydim oğlumla güle oynaya çok güzel vakit geçirdim uyku saati geldi uyuttum. o sırada kapı çaldı bi komşu telefonda konuşuyor aynı zamanda da benimle konuşuyor. eve davet ettim gelmedi telefonda da babanız şuan nefes alıyor panik yapmayın birazdan ambulans burada olacak gibi bilgi veriyor. kiminle konuştuğunu anladım ve kp bişey olduğunuda anladım anahtarı aldığım gibi fırladım. eve bir geldim ev cenaze evi gibi. benden başka herkez var. babam kendinde değil. ağzından çok kan gelmiş renk falan kalmamış. ölü gibi yatıyor. kv ağlıyor. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor tabi bende şoktayım. çok ağladım çok severim onu ben, benim babam olmadığı için onu babam gibi görüyorum saolsun oda beni çok sever çok değer verir. sanki içine doğmuş gibi evinizide aldım çok şükür, rahat rahat oturun deyip çok mutlu oluyordu. bende ona hep yazın bana gelirsin sana çay kahve yapcam oturur sohbet ederiz derdim yine çok mutlu olurdu. şu an hastanede ve durumu iyi değil. kendine gelmiş ama beyin damarları tıkandığından hafızası gelip gidiyormuş. bilinci çokta yerinde değil. şeker hastası zaten şekerden dolayıda çok sıkıntı çekerdi. zaman zaman hastaneyeonun için giderdi. ayağında bayaa morarma olmuş, sanırım bu hafta içinde ayağınıda alacaklarını söylüyorlar. herşey üst üste geldi. kp biraz iyiyken bir anda düşüverdi. bütün bu olanlara inanamıyorum, biliyorum herşey allahtan, rabbim inşallah yardımcısı olsun. dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok. o hasta halinde bile hiç namazını bırakmadı yasinini okur hep dua ederdi. nur yüzlü dedeler varya onun gibi. hiç kimseye ne yükü oldu nede ızdırabı. herşeyi kendi içinde yaşadı her işinide kendi yapmaya çabaladı. hiçkimseden sevgi dışında birşey beklemedi. işte böyle arkadaşlar durum bundan ibaret çok üzgünüm sadece. Ayrıca sizinde ilginizden desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim kendimi hiç yalnız hissetmedim. benim hayatımda sadece eşim vardı artık sizde varsınız. iyiki varsınız.

Çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versin inşallah

canım bu arada ben kozyatağında oturmuyormuyorum sen br otobüs demişsin ya maltepe de oturuyorum
dipnot düşeyim dedim:1:

canım biz pastayı çok araştırdık durduk ama çok pahalı geldi yaa en ucuzu 7,5 tl dilimi 30 kişilik pasta 225 tl yapıyor bir arkadaşım o ne öyle düğün pastası gibi dedi hatta dalga geçti:1:

bizim bir komşumuz var caddebostan da pastanede çalışıyor ona sorduk uygun fiyata olurmu diye en uygun pasta dilimi bizde 13,50 tl dedi:53: ama şöyle yaptı sağolsun bundan önce çalıştığı pastaneye yönlendirdi bizi orda da biraz pazarlık falan yaptık
dilim fiyatını 4 tl ye aldık 30 kişilik pasta 120 tl oldu :34: tabi tanıdığın avantajı çok iyi oldu biz gitmeden görüşmüş zaten bizi bekliyorlardı biz öyle hallettik yani ama ben gene bir yaş doğum gününe kendim yapmak istiyorum bakalım kısmet:34:

ben kozyatağı taraflarında sandım cena sen ve libyana komşu sayılırsınız o halde ben çekmeköydeyim ama tüm günüm küçükyalıda geçiyor tabi

pasta gerçekten çok pahalı ya benim hiç içimden gelmiyor bir pastaya dünyanın parasını vermeyi dur ben bizim dr outker Tülay ablaya şeker hamurunu hazır alıp yaptırıyım ya onca parayı pastaya verene kadar oğluma ciciler alırım dimi ama hem kendimiz yaparsak ne yediğimizi biliriz içime siner o zaman ben böyle planlar yapıyorumda anlaşılan 3-5 kişi kaldık kimse gelemeyecek :50:

nerden bilim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :1:

ben banyoyu sevmiyor diye kaseye ayağını sopktm garip garip baktı :9::60: (not evde denemeyin :60:)
kızım çatlaksın çatlak ecoşada yazık düşmüş senin eline kafana eseni yapıyorsun yavruya :30::36:
Çok fenayım dimi eşim burda sürekli oğlum oğluummm diye dolaşıyor bir de tatilde görelim hünerlerini bakalım 1 gün başbaşa durabilecekler mi bir de telefonda almıyolar sonuçta havuza sabahtan bir ayrıldık mı öğlen yemeğine de gitmem akşama ne halde bulurum kocamı çok merak ediyorum çok hain planlarım var da oğluşa kıyamam sanırım onunla şap şap yapmak kadar güzel birşey olmaz sanırım bal kuzummm benim...Geçen yıllarda ve balayında gittiğimiz otellerde bebişlerle eğlenen anneleri görünce tek başıma canım çok sıkılıyordu bu yaz biz de oğluşla çoook eğlenicez inş.... :55::8::119:
kıyamam bu yaz bizde yazlıkta olacağız muhtemelen annemler haziranda yazlığa gidiyorlar yaz dedimmi içime ateş düşüyor zaten babam tutturmuş torunumuda götürücem diye ben burda naparım oğlum bensiz kalamazki zaten babasıda olmaz diyor e bu seferde kaynanama bırakmaz zorundayım ona hiç güvenmiyorum eltimin oğlu defalarca düştü dikkatsiz özensiz zaten borana bakmak istemiyor oda ben pimpirikliyim diye anlaşamayacağımızı biliyor off napıcam ben çok canım sıkılınca işi bırakırım bende diyorum ama o zamanda sıkıntıya gireriz :( yazlık yakın gerçi 1 saatlik yol çok dayanamazsam perşembeden gitsem pazartesi sabahı dönerim ama yinede ben dayanamam onsuz uyumaya napıcaz bilmiyorum illede gitmek zorundalar sanki hem daha emiyor oğlum nasıl olacak hiç bilmiyorum yaz gelsin istemiyorum

tatil konusunda ben yine yazlıkta olurum eşim işi gereği yazın sürekli çalıştığından ara ara onunla tura gideriz oğlumla bazen haftasonu 2 günlük turlar oluyor onlara katılabiliriz kıa kısa tatiller oğlumada banada iyi gelir yaz için güvenilir bir komşum olsa anlaşıcam 2 ay baktırıcam ama çevremdeki tüm komşuların ya torunu var yanında ya bebeği küçük çocuk olan evede veremem korkarım aklı kesmez zarar verir oğluma offf of azıcık büyüse hiç dert etmem veririm yaz okuluna ohh yüzme basketbol yabancı dil öğrenir benimde içim rahat olur ama henüz çok minik :50::50::50:

demin ecoşu eşimin yanına bıraktım uyuyor kahvaltı hazırlayayım dedim

dah açocuk ağlamadan uykusunda eee ecoş eee nolur ağlama diyor :33::9::9::9:
adamın korkulu rüyası olmuş napıyorsa sanki benim minik kuzum azıcık cadılık yapsın canım hakkıdır oda ama
BİZ ŞİMDİDEN TATİLDE NE GİYCEN MERAKINDAYIZ BENLE PAZARLIK YAPIYOR :31:

haşema alcam dedim çok iyi olur diyor :22:
hehehe benim eşimde ilk evlendiğimizde sormuştum yazın ne giyeceğime karışacakmısın diye aaa karışmaz olurmuyum renk renk çarşaf alıcam değişik değişik giyersin demişti neyseki rahatım o konuda yerinde ve ölçülü davrandığım sürece karışmaz zaten yazlık yerde özellikle bizim bulunduğumuz yerde bu anlamda çok rahat kimse kimseye dönüp bakmaz tek sevdiğim yanıda bu oranın zaten

Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizden özür diliyorum, bir cümle yazdım hepinizi merakta bıraktım. sanki herkez beni merak etsin gibi bir durum oldu ama, durum bildiğiniz gibi değil ortam biraz karışıktı tam yalnız kalmıştım yazacaktım gelen giden yine yazamadım öyle kısa kesmek durumunda kaldım. hiçde hoşalnmam insanları merak içinde bırakmaktan kusuruma balkmayın ne olur. durum şundan ibaret; evdeydim oğlumla güle oynaya çok güzel vakit geçirdim uyku saati geldi uyuttum. o sırada kapı çaldı bi komşu telefonda konuşuyor aynı zamanda da benimle konuşuyor. eve davet ettim gelmedi telefonda da babanız şuan nefes alıyor panik yapmayın birazdan ambulans burada olacak gibi bilgi veriyor. kiminle konuştuğunu anladım ve kp bişey olduğunuda anladım anahtarı aldığım gibi fırladım. eve bir geldim ev cenaze evi gibi. benden başka herkez var. babam kendinde değil. ağzından çok kan gelmiş renk falan kalmamış. ölü gibi yatıyor. kv ağlıyor. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor tabi bende şoktayım. çok ağladım çok severim onu ben, benim babam olmadığı için onu babam gibi görüyorum saolsun oda beni çok sever çok değer verir. sanki içine doğmuş gibi evinizide aldım çok şükür, rahat rahat oturun deyip çok mutlu oluyordu. bende ona hep yazın bana gelirsin sana çay kahve yapcam oturur sohbet ederiz derdim yine çok mutlu olurdu. şu an hastanede ve durumu iyi değil. kendine gelmiş ama beyin damarları tıkandığından hafızası gelip gidiyormuş. bilinci çokta yerinde değil. şeker hastası zaten şekerden dolayıda çok sıkıntı çekerdi. zaman zaman hastaneyeonun için giderdi. ayağında bayaa morarma olmuş, sanırım bu hafta içinde ayağınıda alacaklarını söylüyorlar. herşey üst üste geldi. kp biraz iyiyken bir anda düşüverdi. bütün bu olanlara inanamıyorum, biliyorum herşey allahtan, rabbim inşallah yardımcısı olsun. dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok. o hasta halinde bile hiç namazını bırakmadı yasinini okur hep dua ederdi. nur yüzlü dedeler varya onun gibi. hiç kimseye ne yükü oldu nede ızdırabı. herşeyi kendi içinde yaşadı her işinide kendi yapmaya çabaladı. hiçkimseden sevgi dışında birşey beklemedi. işte böyle arkadaşlar durum bundan ibaret çok üzgünüm sadece. Ayrıca sizinde ilginizden desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim kendimi hiç yalnız hissetmedim. benim hayatımda sadece eşim vardı artık sizde varsınız. iyiki varsınız.
canım okurken gözlerim doldu kayınpederim ve son günleri geldi gözümün önüne ne yaşadığını ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum hiç kolay değil ama henüz herşey bitmemiş öyleydi böyleydi diye konuşma şükür henüz kalbi durmuş değil dua ederim elimden geldiğince ama sende kendini hırpalama ben kp mi kaybettiğimde 3 aylık hamileydim üzüntüden düşük tehlikesi yaşamıştım şükür birşey olmadı ama 1 yıl doldu hala mezarına gidebilmiş değilim gidemiyorum ölümünde neler hissettiğimi daha evvel anlatmıştım oda çok iyi bir insandı hatta geçen gün dedim ya benim kp hep size ev almadan gitmem derdi kısmet olmadı ne mutluki senin kp bunu gerçekleştirmiş muradına ermiş Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

arkadaşlar merhabalar ben sayfaları okuyamadım o yüzden alıntılar yapamıyorum şu anda.Beni merak eden oldu mu acaba etmediniz dimi sizi gidi gidi:16::16:bir haftadır geceler iyice kabusa dönmeye başlamıştı iki gün önce bu gidişe dur dedim ve canım oğlumu sallamadan sadece pişştt sesiyle uyutmaya alıştırdım. Önemli değil zamanla kendi kendine uyumaya alışır diyordum ama kopma noktasına gelmiştik.Ve cok ilginçtir ki kendi kendine uyuyunca daha uzun uyumaya başladı iki gecedir 2-3 kere uyanıyor.Uzun zamandır hiç bir şey beni bu kadar mutlu etmemişti. Sallanmadan uyuması ne kadar büyük rahatlıkmış ikimiz içinde.:21::21:
hatırlamakmı ben bizzat davet bile ettim ama geçmişi okumadığın için görmedin tabi oğluşun diş buğdayına davetlisiniz

canım Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin çok üzücü ama taktiri ilahi hepimizin ömrü belli Allah hayırlı bir ömür yaşamayı nasib etsin inşallah

çok çok geçmiş olsun canım ne güzel babanın yerine koymuşsun allahım ayırmasın sizi
acil şifalar versin rabbim kayınpederine ve tüm hastalara:26:

var anacım var kız bendede bir deli damarı var sabahtan beri düşünüp duruyorum biraz erken çıkayımda salı pazarına mı uğrasam diye
gel gidelim kız pazarda buluşuruz :1:
cincon senin işyerinde yakın kız senide geçerken alayım mı??

al valla nereye gidiyoruz kopucazmı :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

kızlar yaa aranızda ilk arabam almayı düşünen varmı bizimkiler malum sürekli yürümek istiyorlar
acaba bunlar bebişlerimizn hoşuna gidip onları mutlu edermi kullanan varmı aranızda :44:

$vtech-benim-ilk-arabam-.webpEki Görüntüle 655498

busmai canım gördüm seni ama mesaj yazamıyorum sana ne kadar sürecek acaba bu süre özledim ya

dün akşam aklımdan geçtin face versemde feceten görüşsek olmazmı diyordum keşke verseydim ordan görüşebilirdik :50:

ben kozyatağı taraflarında sandım cena sen ve libyana komşu sayılırsınız o halde ben çekmeköydeyim ama tüm günüm küçükyalıda geçiyor tabi

pasta gerçekten çok pahalı ya benim hiç içimden gelmiyor bir pastaya dünyanın parasını vermeyi dur ben bizim dr outker Tülay ablaya şeker hamurunu hazır alıp yaptırıyım ya onca parayı pastaya verene kadar oğluma ciciler alırım dimi ama hem kendimiz yaparsak ne yediğimizi biliriz içime siner o zaman ben böyle planlar yapıyorumda anlaşılan 3-5 kişi kaldık kimse gelemeyecek :50:

kızım çatlaksın çatlak ecoşada yazık düşmüş senin eline kafana eseni yapıyorsun yavruya :30::36:

kıyamam bu yaz bizde yazlıkta olacağız muhtemelen annemler haziranda yazlığa gidiyorlar yaz dedimmi içime ateş düşüyor zaten babam tutturmuş torunumuda götürücem diye ben burda naparım oğlum bensiz kalamazki zaten babasıda olmaz diyor e bu seferde kaynanama bırakmaz zorundayım ona hiç güvenmiyorum eltimin oğlu defalarca düştü dikkatsiz özensiz zaten borana bakmak istemiyor oda ben pimpirikliyim diye anlaşamayacağımızı biliyor off napıcam ben çok canım sıkılınca işi bırakırım bende diyorum ama o zamanda sıkıntıya gireriz :( yazlık yakın gerçi 1 saatlik yol çok dayanamazsam perşembeden gitsem pazartesi sabahı dönerim ama yinede ben dayanamam onsuz uyumaya napıcaz bilmiyorum illede gitmek zorundalar sanki hem daha emiyor oğlum nasıl olacak hiç bilmiyorum yaz gelsin istemiyorum

tatil konusunda ben yine yazlıkta olurum eşim işi gereği yazın sürekli çalıştığından ara ara onunla tura gideriz oğlumla bazen haftasonu 2 günlük turlar oluyor onlara katılabiliriz kıa kısa tatiller oğlumada banada iyi gelir yaz için güvenilir bir komşum olsa anlaşıcam 2 ay baktırıcam ama çevremdeki tüm komşuların ya torunu var yanında ya bebeği küçük çocuk olan evede veremem korkarım aklı kesmez zarar verir oğluma offf of azıcık büyüse hiç dert etmem veririm yaz okuluna ohh yüzme basketbol yabancı dil öğrenir benimde içim rahat olur ama henüz çok minik :50::50::50:

adamın korkulu rüyası olmuş napıyorsa sanki benim minik kuzum azıcık cadılık yapsın canım hakkıdır oda ama

hehehe benim eşimde ilk evlendiğimizde sormuştum yazın ne giyeceğime karışacakmısın diye aaa karışmaz olurmuyum renk renk çarşaf alıcam değişik değişik giyersin demişti neyseki rahatım o konuda yerinde ve ölçülü davrandığım sürece karışmaz zaten yazlık yerde özellikle bizim bulunduğumuz yerde bu anlamda çok rahat kimse kimseye dönüp bakmaz tek sevdiğim yanıda bu oranın zaten

canım okurken gözlerim doldu kayınpederim ve son günleri geldi gözümün önüne ne yaşadığını ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum hiç kolay değil ama henüz herşey bitmemiş öyleydi böyleydi diye konuşma şükür henüz kalbi durmuş değil dua ederim elimden geldiğince ama sende kendini hırpalama ben kp mi kaybettiğimde 3 aylık hamileydim üzüntüden düşük tehlikesi yaşamıştım şükür birşey olmadı ama 1 yıl doldu hala mezarına gidebilmiş değilim gidemiyorum ölümünde neler hissettiğimi daha evvel anlatmıştım oda çok iyi bir insandı hatta geçen gün dedim ya benim kp hep size ev almadan gitmem derdi kısmet olmadı ne mutluki senin kp bunu gerçekleştirmiş muradına ermiş Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum

hatırlamakmı ben bizzat davet bile ettim ama geçmişi okumadığın için görmedin tabi oğluşun diş buğdayına davetlisiniz

canım Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin çok üzücü ama taktiri ilahi hepimizin ömrü belli Allah hayırlı bir ömür yaşamayı nasib etsin inşallah

al valla nereye gidiyoruz kopucazmı :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

canım salı pazarına gidiyoruz :1:

canım, hamile kalmak istiyor musun, istemiyor musun merak ettim :1:

henüz 4 gün geçmiş yani psikolojik olabilir, başka herhangi bi şey de..
zaten şubat 28 çekmiyor mu, bi de öyle düşün:44:
bu durumda birkaç gün gecikmesi normal.:40:

ben adet günüm gelmeden 3-4 gün önce yerleşme kanaması görmüştüm,
ertesi gün test yaptım, çook silik çıktı, ya da ben öyle bi gölge gördüm.
bekleyip adet günümde yaptım, net çift çizgi çıkmıştı.
ama herkeste öyle olmayabilir,
bildiğim kadarıyla adet günün bir hafta geçtikten sonra mutlak sonucu görürsün..
hakkında hayırlısı olsun..

Biz de aynı durumdayız ama ben hatta kafa dinliyorum ohhh bir elimdee aynaa varr şair beni kıskanırrrrr TATİLDEYİMMMM :51: modundayım sürekli ama zaten diğer tüm zamanlarda dipdibe olunuyor dediğin gibi..
alemsin yaa:1:

ben yazın sıcağında istanbuldan daha sıcak bi yere gidip kavrulmayı sevmiyorum.
bu bakımdan ege ve akdeniz benim için çekici değil.
yani 2 gün havuza gireyim.. bi hevesimi alayım tamam. 3. günü sıkılıyorum
gidip bir hafta otelde tıkılı kalmak benim tatil anlayışıma uymuyor :100:

alternatif tatilciyiz biz :1:
abantı severiz, bursa oylatı severiz.. geçen sene safranboluya gittik.. kesinlikle tavsiye edilir.:42:
ben sıcakta serin yerler seviyorum, yine geçen sene karadenize gitmiştik eşimle
oo, erzurum, artvin, rize, trabzon.. yaylalara çıkmak, fırtına deresi rafting... süppeeer :52:

bursaya, konyaya, antepe, antakyaya gitmek istiyorum, karış karış gezmek istiyorum bütün şehirleri.. :24:

Son düzenleme:
canım, hamile kalmak istiyor musun, istemiyor musun merak ettim :1:

henüz 4 gün geçmiş yani psikolojik olabilir, başka herhangi bi şey de..
zaten şubat 28 çekmiyor mu, bi de öyle düşün:44:
bu durumda birkaç gün gecikmesi normal.:40:

ben adet günüm gelmeden 3-4 gün önce yerleşme kanaması görmüştüm,
ertesi gün test yaptım, çook silik çıktı, ya da ben öyle bi gölge gördüm.
bekleyip adet günümde yaptım, net çift çizgi çıkmıştı.
ama herkeste öyle olmayabilir,
bildiğim kadarıyla adet günün bir hafta geçtikten sonra mutlak sonucu görürsün..
hakkında hayırlısı olsun..

alemsin yaa:1:

ben yazın sıcağında istanbuldan daha sıcak bi yere gidip kavrulmayı sevmiyorum.
bu bakımdan ege ve akdeniz benim için çekici değil.
yani 2 gün havuza gireyim.. bi hevesimi alayım tamam. 3. günü sıkılıyorum
gidip bir hafta otelde tıkılı kalmak benim tatil anlayışıma uymuyor :100:

alternatif tatilciyiz biz :1:
abantı severiz, geçen sene safranboluya gittik.. kesinlikle tavsiye edilir.:42:
ben sıcakta serin yerler seviyorum, yine geçen sene karadenize gitmiştik eşimle
oo, erzurum, artvin, rize, trabzon.. yaylalara çıkmak, fırtına deresi rafting... süppeeer :52:

bursaya, konyaya, antepe, antakyaya gitmek istiyorum, karış karış gezmek istiyorum bütün şehirleri.. :24:

aslında balıkesir de düşünülebilir? denizi soğuk oluyor mu ki bilen varmı
ayrıca 6 yil önce karadeniz turu yaptık eşimle beraber özellikle ayder yaylası çok güzeldi

Son düzenleme:
canım kaç gundur bende ıkısı arasında gıdıp gelıyorum. ama playskoll un ılk arabamı daha ıyıdır gıbı gelıyor bana. daha sonra da oynayabılıyormus.

bende karar veremedim yaa acaba oynarlarmı birde o var bazı çocukların ilgisini çekmiyor yada çabuk sıkılmışlar yorumlarda öyle yazıyordu :44:

kızlar yaa aranızda ilk arabam almayı düşünen varmı bizimkiler malum sürekli yürümek istiyorlar
acaba bunlar bebişlerimizn hoşuna gidip onları mutlu edermi kullanan varmı aranızda :44:

Eki Görüntüle 655497 Eki Görüntüle 655498

ya bende hep öne doğru hızla kayar çocuk düşer diye korkuyorum ablamın kızında vardı plaskool unki sürekli ablamda tutuyordu kendi gezemiyordu sonradan yürüyüncede bir anlamı kalmıyorki

aslında balıkesir de düşünülebilir? denizi soğuk oluyor mu ki bilen varmı
ayrıca 6 yil önce karadeniz turu yaptık eşimle beraber özellikle ayder yaylası çok güzeldi

kv balıkesirli, senede birkaç kez gider. ama denize değil kaplıcaya :111:

ayder ha-ri-kaa!!! biz eylül başında gittik, hayran kaldık..
eşimle de konuştuk ayşecik büyüsün, inş bi kış gitmek istiyorum. o çam ağaçlarında kar görmek istiyorum:31:
$100_3143.webp$100_3145.webp
$Görüntü1680.webp$Görüntü1697.webp

Son düzenleme:
Back
X