Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar yaa aranızda ilk arabam almayı düşünen varmı bizimkiler malum sürekli yürümek istiyorlar
acaba bunlar bebişlerimizn hoşuna gidip onları mutlu edermi kullanan varmı aranızda :44:

Eki Görüntüle 655497 Eki Görüntüle 655498
ya bunlar bana mantıklı gelmedi çocuk bütün gücüyle buna tutunacak bu kayıp düşürmeyecekmi nasıl tutacağını bile anlayamazki henüz
dün babam top almış oynatmış falan bende yere indirdim ayağıyla vurmayı gösterdim anaaa coştu benimki topa ağlıyor topa yaklaşınca sağ ayağını kaldırıp vuruyor görmeliydiniz tam yemelikti top yaklaştığı anda ayak kalkıyor profesyonel topçu oldu bir anda babamda kıskandı tabi ben zaten göstermiştim öyle yapacağını demezmi ayy çok güldüm :9::9::9: eşime söyledim telefonda herşeyi öğrensin ama tam yapmasın topçu popçu olmasın oğlum diyor hıh sanki babası gibi mühendis olup şoförlük yapsa daha çok kazanacak topçu olsun valla her transferde paraları istifleriz :32::32::32:
hee, kopucaz,, salı pazarına gidiyoz :9: :66:

duyuyorsun di mi canan, gök gürlüyor gürlüyor.. ama bi türlü patlayamadı..
he ya az önce duydum bende converse giymiştim asıl çıkışta kopucam ben öyle görünüyor

salı pazarı kadikoy de değilmi bi kere gittim ben guzeldi ama gunu kotu ne vardı cumartesi kursalardi :)

salı pazarı candır :32:
kısaltması bile vardır, salpa :9:

eskiden kadıköydeydi, uzun zamandır kadıköy hasanpaşada sabit bi pazar yeri var orada kuruluyor.
cumaları da kuruluyor, ama salı günkü kadar giyim ayakkabı standı olmuyor

Son düzenleme:
bu arada pediastrum canım hayırlı olsun güle güle oturun bende isitiyorum ama sanırım biraz daha zamanı var kısmet işi bu işler valla fırsat buldummu kaçırmayacaksın

ne kadara aldınız kaç metrekare

he ya az önce duydum bende converse giymiştim asıl çıkışta kopucam ben öyle görünüyor

aman, yağmasın o zaman yağmasın..
sen sağ salim evine girene kadar inş bi damla düşmeeeez :107::16:

Son düzenleme:
aslında bebekle pazara gidilmez,
çocuğa bakarken tezgahla ilgilenemezki.. :100: mutlaka biri lazım yanına..

pazar viaporta gittik, ben çizme bakıyorum. eşim de gelmiş benle bakıyor..
aaa, ayşecik nerde dedim?
şuuurda diyor, 3-4 metre uzakta..
töbeee.. deli misin dedim
sen arabadan ayrılmayacaksın, ya da sen ayakkabı bak, ben çocuğu tutayım :19:
kadınların adı çıkmış, adamlar da alışverişte kendini kaybediyor, alın işte örneği. :ssz:
aslında böyle bi hataya düşecek adam değil de, daha yeni, alışamadı, öngöremedi, basireti bağlandı sanırım..

Son düzenleme:
salı pazarı kadikoy de değilmi bi kere gittim ben guzeldi ama gunu kotu ne vardı cumartesi kursalardi :)

canım cumartesi günleride pendikte kuruluyor pazar o da güzel ama eski yerindeki gibi pek tadı yok ama genede büyük:34:

ya bunlar bana mantıklı gelmedi çocuk bütün gücüyle buna tutunacak bu kayıp düşürmeyecekmi nasıl tutacağını bile anlayamazki henüz
dün babam top almış oynatmış falan bende yere indirdim ayağıyla vurmayı gösterdim anaaa coştu benimki topa ağlıyor topa yaklaşınca sağ ayağını kaldırıp vuruyor görmeliydiniz tam yemelikti top yaklaştığı anda ayak kalkıyor profesyonel topçu oldu bir anda babamda kıskandı tabi ben zaten göstermiştim öyle yapacağını demezmi ayy çok güldüm :9::9::9: eşime söyledim telefonda herşeyi öğrensin ama tam yapmasın topçu popçu olmasın oğlum diyor hıh sanki babası gibi mühendis olup şoförlük yapsa daha çok kazanacak topçu olsun valla her transferde paraları istifleriz :32::32::32:

vazgeçtim almaktan:1:
bizim kızda sürekli topa vuruyor acayip hoşuna gidiyor maç başladımı gözlerini tv den alamıyor korkuyorum topçu olacak diye :18:

salı pazarı candır :32:
kısaltması bile vardır, salpa :9:

eskiden kadıköydeydi, uzun zamandır kadıköy hasanpaşada sabit bi pazar yeri var orada kuruluyor.
cumaları da kuruluyor, ama salı günkü kadar giyim ayakkabı standı olmuyor

aynen cumaları genelde kumaş üzerine kurulu oluyor:34:

kadınların adı çıkmış, adamlar da alışverişte kendini kaybediyor, alın işte örneği. :ssz:
aslında böyle bi hataya düşecek adam değil de, daha yeni, alışamadı, öngöremedi, basireti bağlandı sanırım..

ayyy:1: alışamamış adam belli

ayyy çok güldüm kız eşine ecoşa dediklerine:1:
anaaa seninkide çok kıskanç sanırım :44:

aşırı değildide annem onun günahıda sana yazılıyor dedi ypoksa karışmazdııı

Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizden özür diliyorum, bir cümle yazdım hepinizi merakta bıraktım. sanki herkez beni merak etsin gibi bir durum oldu ama, durum bildiğiniz gibi değil ortam biraz karışıktı tam yalnız kalmıştım yazacaktım gelen giden yine yazamadım öyle kısa kesmek durumunda kaldım. hiçde hoşalnmam insanları merak içinde bırakmaktan kusuruma balkmayın ne olur. durum şundan ibaret; evdeydim oğlumla güle oynaya çok güzel vakit geçirdim uyku saati geldi uyuttum. o sırada kapı çaldı bi komşu telefonda konuşuyor aynı zamanda da benimle konuşuyor. eve davet ettim gelmedi telefonda da babanız şuan nefes alıyor panik yapmayın birazdan ambulans burada olacak gibi bilgi veriyor. kiminle konuştuğunu anladım ve kp bişey olduğunuda anladım anahtarı aldığım gibi fırladım. eve bir geldim ev cenaze evi gibi. benden başka herkez var. babam kendinde değil. ağzından çok kan gelmiş renk falan kalmamış. ölü gibi yatıyor. kv ağlıyor. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor tabi bende şoktayım. çok ağladım çok severim onu ben, benim babam olmadığı için onu babam gibi görüyorum saolsun oda beni çok sever çok değer verir. sanki içine doğmuş gibi evinizide aldım çok şükür, rahat rahat oturun deyip çok mutlu oluyordu. bende ona hep yazın bana gelirsin sana çay kahve yapcam oturur sohbet ederiz derdim yine çok mutlu olurdu. şu an hastanede ve durumu iyi değil. kendine gelmiş ama beyin damarları tıkandığından hafızası gelip gidiyormuş. bilinci çokta yerinde değil. şeker hastası zaten şekerden dolayıda çok sıkıntı çekerdi. zaman zaman hastaneyeonun için giderdi. ayağında bayaa morarma olmuş, sanırım bu hafta içinde ayağınıda alacaklarını söylüyorlar. herşey üst üste geldi. kp biraz iyiyken bir anda düşüverdi. bütün bu olanlara inanamıyorum, biliyorum herşey allahtan, rabbim inşallah yardımcısı olsun. dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok. o hasta halinde bile hiç namazını bırakmadı yasinini okur hep dua ederdi. nur yüzlü dedeler varya onun gibi. hiç kimseye ne yükü oldu nede ızdırabı. herşeyi kendi içinde yaşadı her işinide kendi yapmaya çabaladı. hiçkimseden sevgi dışında birşey beklemedi. işte böyle arkadaşlar durum bundan ibaret çok üzgünüm sadece. Ayrıca sizinde ilginizden desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim kendimi hiç yalnız hissetmedim. benim hayatımda sadece eşim vardı artık sizde varsınız. iyiki varsınız.

geçmiş olsun canım ya RAABBİM 2 İYİLİĞİN BİRİNİ VERSİN :5:
e sen sabıkalı değil misin?:1:
kase olayına çok güldüm :9:
ben şişme havuz almayı düşünüyorum. yazın ev çok sıcak oluyor, gündüzleri balkonda bıcı bıcı yapar kızım :32:
geçen sene bime bi benzeri gelmişti, takipteyim :23:
3 Halka Şişme Çocuk Havuzu Bitenekadar.com

hoşgeldin canım. valla ben seni anmışımdır, arada bi yoklama yapıyorum..
ama genelde devamsızsın, sınıfta kalcan bak :9:

amaaan, ne haşeması kııız?! :19:
uzaylı kıyafeti gibi, pöfff!

ben kadınlara özel havuza giriyorum, bi kıyafetim var.. dur bakayım netten foto bulabilecek miyim?
bak şundan var benim.. çok da rahat ediyorum..
Tesettür Havuz Mayosu Modelleri tesettür bayan havuz mayosu4

arayışta olanlar, şu linkten bi baksınlar, fikir olur :28:
tesettür havuz mayosu - Google'da Ara

BENDEEE O BOTTAN ALCAM TAM AYNI ŞEYİBEKLİYRMUŞUZZ :9:

eşim şimdi telefon etti, kuzenin eşi vefaat etmiş.:14:

kadın daha 40 bile değil, su balesi eğitmeni..
bir süredir rahim kasık ağrıları varmış..
önemsememiş, meğerse kanser :43:
portakal büyüklüğünde kistler varmış rahminde. diğer organlara da sıçramış..
birkaç hafta önce bi ameliyat geçirdi. ama işte bugün... :14:
Allah rahmet eylesin, birer fatiha okuyalım arkadaşlar..

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

aLLAH A GİTMEK SONUMUZ CANIM DEDİĞİN GİBİ rabbim affetsin mekanı cennet olsun :5:

ayy benim eşimide mağzada bulamam nerde oturcak yer var gitmiş bulmuş çökmüştür :9::9::9:

nasılsınz kızlar.. bende 20 temmz annesiyim,arada okuyorum sizi,ne çabuk büyüdüler değilmi ve zamn çok çabuk geçiyor.. ne zamn gülecek,ne zaman oturacak,ne zaman oynayacağım onunla derkenn bir bakmışm 7 buçuk aylık olmuşuz.. yeni doğan bir bebek gördüğümde ağlayasım geliyor,her bebekte kuzumu görüyorum sizede oluyormu böyle.. annelik denen şey bu galiba.. ne olur aldırmayın "kucağına alma alışır,beraber yatma kokuna alışır,bırak ağlasın alışır,aman çok yüz verme şımarır.. v.s v.s. diyip minik yavruları anneden ayırmaya,o güveni,duygusal bağı kurmaya izin vermeyenlere ne olur kulak asmayın.. iki yaşına kadar koyun koyuna yatın evladınızla,ağlamasına izin vermeyin,kendinizden esirgemeyin asla, ilk dört yaş ne kadr önemli çocuğun ruhsal gelişimi için,uzman pedagog adem güneşi dinleyin ne olur anadolu pedaojisinden bahsediyor,ben oğlum iki aylıkkken dinlemeye başladım,keşke hamileyken tanışsaymışım kendisiyle ,yavrularımız bizim aziz misafirlerimiz,emanetlerimiz bugün 7 aylık,yarın anlamadan 17 yaşında olucaklar kıymetlerini bilelim,annelik duygularımızı doya doya yaşayalım,kuzularımıza yaşatalım inş. öpüyorum aziz misafirlerinizin gözlerinden.. :48:

Slm arkadaşlar. geçmişe pek bakamadım iyisinizdir umarım. bebişlerinizde çok iyidir inşallah. acil şifalar dileyen, geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkeze çok teşekkür ederim. kp birlikte hasta olan herkeze rabbim acil şifalar verir inşallah. kp şuan acilden çıktı servise aldılar. sanırım tedavi başlatacaklar. durumu çok iyi olmasada inşallah tedavi sonuç verir. beklicez.
ben ufaktan bi geçmişe bakayım sohbetler çok iç açıcı görünüyor...

ayyy:1: alışamamış adam belli
he valla.. :1:
ama o alışana kadar ben gözümü 444 açmalıyım :86:

canım arkadaşım almıştı.hiç memnun kalmadı kullanışı değil...
hah, bi firari daha göründü..
nerdesin kaçak? :76:

Slm arkadaşlar. geçmişe pek bakamadım iyisinizdir umarım. bebişlerinizde çok iyidir inşallah. acil şifalar dileyen, geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkeze çok teşekkür ederim. kp birlikte hasta olan herkeze rabbim acil şifalar verir inşallah. kp şuan acilden çıktı servise aldılar. sanırım tedavi başlatacaklar. durumu çok iyi olmasada inşallah tedavi sonuç verir. beklicez.
canım, çok sevindim. Rabbim acil şifalar versin..
biz de sabahtan beri tatile gidiyoz, hayalimizde tabi :9:

oo siz şimdiden ayarlamissiniz bravo antalya guzel olur uzak olmasa . benim gözüm yemiyor o yolu yoksa aslında 2 yil önce fethiyeye gitmiştik mükemmeldi
bu sene bizde fethiye düşünüyorduk. fakaat taşınma işi var, elk,su d.gaz açtırma, asansörlü nakliye ve diğer eksikler falan vs derken bize bayaa tuzluya patlayacak. kp da hastanede olunca sanırım deniz kıyısı bize uzak. gidemeyiz. sağlık olsun. herşey yolunda olursa havaalanı tarafında beşyıldızlı bir otelin havuzu var tatili aratmıyor çok eğlenceli biryer, belki günübirlik havuza falan gideriz.

oo siz şimdiden ayarlamissiniz bravo antalya guzel olur uzak olmasa . benim gözüm yemiyor o yolu yoksa aslında 2 yil önce fethiyeye gitmiştik mükemmeldi

valla bizim kız kovasini, kuregini şimdiden hazırladı geçen eşim tatil yeri bakıyordu :) düşün artık durumu
tatil bir yana çocukla böyle bir ortamı paylaşmak ne harika olur. ben tatile gideceğim zaman hatta valizi hazırlarken içimde birsürü kuşlar uçar. şimdi bide çocuk ayyy minicik kıyafetlerrr çok tatlı yaaa hepiniz çok eğlenirsiniz inşallah. burada da güzel güzel paylaşırız artık.

he valla.. :1:
ama o alışana kadar ben gözümü 444 açmalıyım :86:

hah, bi firari daha göründü..
nerdesin kaçak? :76:

canım, çok sevindim. Rabbim acil şifalar versin..
biz de sabahtan beri tatile gidiyoz, hayalimizde tabi :9:

nidek bacım buluşma planlarınızdan bizi gördüğünüz yok:43:

şaka şaka

moralnizi bozmak gibi olmasın öyle küççük çocuğunan

çok fazla tatil planları yapmayın bence onlr sizi parmağınızda oynatır .

benden söylemesi.ben verdiğimz siparişleri yiyemeden masadan kalktığımı bilirim.

yani çocukla biraz yorucu oluyor:50:tabii çocuğa göz kulak olacak biri varsa daha iyi mi???

neyse karışmıyayım:47:

Son düzenleme:
geldim cenacım geldim işe dalmışım nasıl olurda sizi ihmal ederim affet bağışla

aman, yağmasın o zaman yağmasın..
sen sağ salim evine girene kadar inş bi damla düşmeeeez :107::16:
sağol bitanem zaten yağmur falan yağmıyor az önce çıktım hava hala sıcak
neyse ben kaçar herkese iyi akşamlar:3:
görüşürüz tatlım
nasılsınz kızlar.. bende 20 temmz annesiyim,arada okuyorum sizi,ne çabuk büyüdüler değilmi ve zamn çok çabuk geçiyor.. ne zamn gülecek,ne zaman oturacak,ne zaman oynayacağım onunla derkenn bir bakmışm 7 buçuk aylık olmuşuz.. yeni doğan bir bebek gördüğümde ağlayasım geliyor,her bebekte kuzumu görüyorum sizede oluyormu böyle.. annelik denen şey bu galiba.. ne olur aldırmayın "kucağına alma alışır,beraber yatma kokuna alışır,bırak ağlasın alışır,aman çok yüz verme şımarır.. v.s v.s. diyip minik yavruları anneden ayırmaya,o güveni,duygusal bağı kurmaya izin vermeyenlere ne olur kulak asmayın.. iki yaşına kadar koyun koyuna yatın evladınızla,ağlamasına izin vermeyin,kendinizden esirgemeyin asla, ilk dört yaş ne kadr önemli çocuğun ruhsal gelişimi için,uzman pedagog adem güneşi dinleyin ne olur anadolu pedaojisinden bahsediyor,ben oğlum iki aylıkkken dinlemeye başladım,keşke hamileyken tanışsaymışım kendisiyle ,yavrularımız bizim aziz misafirlerimiz,emanetlerimiz bugün 7 aylık,yarın anlamadan 17 yaşında olucaklar kıymetlerini bilelim,annelik duygularımızı doya doya yaşayalım,kuzularımıza yaşatalım inş. öpüyorum aziz misafirlerinizin gözlerinden.. :48:
ohh ne güzel söylemişsin öyle yapıyorum valla kucağımada alıyorum öpüyorumda oynuyorumda banada bırak ağlasın ilgilenme dediler hiçç dinlemedim çok mutlu bir bebek oldu oğlum içinden geleni yapacaksın en doğrusu kimse evladını senden iyi tanıyamaz radaki elektriği anlayamaz en güzeli içinden geldiği gibi davranmak hem belki 2. kez anne olmayacağım bu tek şansımsa neden en güzel şekilde değerlendirmiyim değilmi koyniş koyniş yatıyoruz oğlumla :16::16::16: meleğim benim

canım çok sevindim bak Allah çok büyük inşallah tedavi olumlu yanıt verir en kısa zamanda ordanda alır eve getirirsiniz üzülme sen bol bol güleryüz göster eşinede kv de destek ol zaman kenetlenme zamanı ağlamanın kimseye faydası olmaz sen dik durki eşin senden güç alabilsin sen yıkılırsan o nasıl ayakta duracak değilmi ama :34:

Back
X