Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar.. inş hepiniz iyisinizdir..
dün neneye gittik, giremedim. bugün de baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım.
dün kuvvetli lodos vardı, biraz rüzgar yedim sanırım.:100:
bugün perşembe, oruçluyum. 7 günüm kaldı:8:

:124:--cena aylık b-fit sonuçlarını gururla sunar--:124:

1 kg verdim (toplamda 4 kg)
ve yaklaşık 19 cm inceldim. (toplamda 50 cm)
geçen aya nispeten kas oranım daha çok yükseldi, bu demektirki, kilo yağlardan gitti.
bel ve basen çevresinde geçen aya nazaran daha çok incelme oldu.. :72:

şimdi ben geçmişe bi bakayım.. :ssz:

Son düzenleme:

geçen aya nispeten kas oranım daha çok yükseldi, bu demektirki, kilo yağlardan gitti.

günaydın canım valla maşallah sana benim oruç oğlandan var simdi yine olacak :)

cenaaaaaaaaaaaaa nerdesin gerçektennn
yettiiiiim :10:
başınız saolsun. allah rahmet eylesin.kanser bir bulaştımmı bırakmıyor yakayı. çok da gençmiş.
sağol canım, başsağlığı dileyen diğer arkadaşlar, hepiniz sağolun.
35 yaşındaymış.. Rabbim mekanını cennet eylesin..
rahim kanseriymiş, uzun süre ağrıları varmış, önemsememiş..
ders olsun hepimize.. yabana atılmamalı sağlık..:50:

bizimkide maç izliyor dorukta şimdi uyudu bnde kk de takılıorm şu maç olayına gıcık oluyrm nefret ediyorum hayatmzn yarısını oo kaplıor vala...:41::47::37::31::52:
futbol hayatın ta kendisi değil mii yahuu?!:24:
hele schalke gs çeyrek finale kalma maçıysa, ve biz kazandıysaaak!!:65:

kuzum artık tek başına resmi oalrak kalkıp oturuyorrr :32::32::32::65::65::65::65:[/B]
oo, maşallah ecoşa:emir_bebek::nazar:
eğer park yatak kullanıyorsan, alt kademeye geçmen gerekir..
yatar pozisyondan oturura geçiyorsa tehlike başlar çünkü..

süper valla aynen benimde tatil anlayışım bu hatta bizim gittiğimiz yerleri yazmışsın :9: ayrıca safranboluluyum memleketim die demiyorum ama başka eşi yok sanırım :72: bide bahar gibi kuzuluğa gidiyoruzz biz orasıda güzel kafa dinliyo insan köyün ortasında bir sosyal tesis ihlas evleri çok gzel tavsiye ederim otel yaşantısını sevmeyenlere.Cena ben sana bişey sorucaktım b-fite giden sendin dimi devam ediyomusun ona sen sonuç ne ve ne kadar faydasını gördün?ben başladım dün bakalım ilk günler biraz yoruldum ama alışırım herhalde.ordakilerle konuştum da çok da fazla bir kilo kaybı olmamış ayda 2 kilo vermiş az gibi geldi bana inş ben verebilirim en azından sıkılaşabilirim :31:
demek safranbolulusun, ne kadar güzell:16:
günü birlik gezdik, ama doymadım. inş fırsat olursa bi daha gitmek istiyorum.. :31:
kuzuluğa iki sene önce niyetlenmiştik, sezonuydu, yer bulamadık.
planlı tatil anlayışımız yok malesef, birden esiyor, bavul yapıp çıkıyoruz..:37:

sen de b fite mi yazıldın canım? hayırlı olsun.. inş birlikte kilo verir cilloplaşırız :12:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-1331.html#post29330699
ilk günlerde kas ağrısı kaçınılmaz, çünkü vücut çok ham.
ben de yaklaşık bir hafta yatağa yapışıyordum, sonraki hafta ağrılar olmadı, daha da dinçleştim..
b fite gidiyorsan, kilo vermekten ziyade kasların toparlanması ve incelme eksenli çalışıyorlar.
eğer boğazından da kısarsan verirsin, ben abur cuburu kesmiştim ve tatlıyı azalmıştım. ilk ay 3 kilo verdim.. :8:
en önemlisi düzenli devam etmek, ben haftanın 4 günü mutlaka gidiyorum.
b fite yazıldım diye yengeme söylemiştim, aa benim kuzenim gitti, hiç faydası olmadı demişti..
kişiden kişiye farkediyor demek. ama o kişi de nasıl gitti, kaç gün gitti, yemeğine dikkat etti mi bunlar hep etkili :40:

seninki en azından mağazanın içinde benimki ben mağazaya girince oda çocuğu kapının önünde bırakıp yanıma gelmiş arkamı bir döndüm beynimden vurulmuşa döndüm nerde çocuk dedim kapının önünde diyo :47: ALLAH ALLAH ne saçma düşüncedir anlamadım kim alıcak onca kişinin içinden çocuğu diyo ben dışarısını görüyorum demezmi valla satıcı adamın yanında demediğimi bırakmadım ve eve gelene kadarda kavga ettim.nasıl savunuyo kendini şaştım kaldım:37:
al işte.. :kkk:
aynısını biz yapsak var yaaaa, sittin sene konuşurlardı:19:

Canan ben senden beterim kahvaltıda düşünmeye başlıyorum akşama ne yapsam diye. Adı neyse bende ondanım bendeeee!! Bu arada akşama ne yemek yapıyosunuz ? :))))
ne sabahı yaa?!
ben önceki akşamdan başlıyorum, yarın ne yapıcam diye düşünmeye :9:

günaydın.. akşama eşim yok arkadasları ile dişarı cıkacak banada bir arkadasım gelecek iş çıkısı balık almayı düşünüyorum menumu şu şekilde olacak tabii üşenmezsem :) ahtabot turşusu, kalamar, karides, midyeli pilav, ve levrek :) tabii üşenmezsem yapıcam baktım çok yorgunum. levrek yaparım yanınada salata biraz da pilav oldu bitti :)
ooy oooy oy!! mönüye bakın,, tam deniz mahsülleri mönüsü :56:

mesela ben canan 28 yaşındayım (27 de denebilir hatta denirse sevinirim :)) evliliğimin 4. yılına yaklaşıyorum ilk bebişim doğma büyüme istanbulluyum benden böyle siz daha önce söylemiştiniz ama unuttum hadi sizlerde yaşınızı isminizi yazın hem yeni gelenleride öğrenmiş oluruz
beni bilmeyen var mııı?!!!:51:
gerekli gereksiz her bişeyimi anlatıyom daaa:9:

Bende 3 şubatta olmuştum.. bugün 38. gün hala olmadım..:50:. Üzerimde bir sinir var...:41: Bir olsaydım da rahatlasaydım... :5::5:
inş bugün yarın olursun bacım,
doğumdan sonra düzensizlik normal..

Son düzenleme:
Günaydın canım günaydınn....

Bendeeeee! Hatta kendimde kahvaltı yaptıracak gücü de bulamayıp mama verdim.

Olsun canım sonuçta zehir değil ya mama :)

Ama sabahın 5 inde uyanınca sinir krizleri geçiriyorum!

Geçirme canım. Burda senin gibi bir zombi daha var onu düşün :) bi de ben kalktım, okula gitmeden yarınki misafirlerimin tatlılarını hazırladım. Coştum dalgalanıyorum :)

Owwww seni tebrik ediyor ve kıskanıyorum :)

günaydın canım valla maşallah sana benim oruç oğlandan var simdi yine olacak :)
:1:
bi arkadaşın 3 çocuğu var, hepsinin arası 1,5-2 yaş..
daltonlar gibi :1:

bi gün muhabbet ediyorduk, benim 6 senelik oruç borcum var dedi..
efendiiiiim!!:53: dedim..
e ya hamileliğe geldi, ya emzikli halime.. birikti de birikti demişti..
en küçüğü 3 yaşında şimdi, yavaş yavaş tutuyor borçlarını..

Rabbim ne güzel kolaylık vermiş hamileye emzikliye.. :16:
sen de tutarsın inş :31:

Son düzenleme:
günaydın herkeslere

dün eşim 1 haftadan sonra nihayet geldi ama yüzü asıktı hiç doğru dürüst konuşmadı babasından kalan arsa araziler satışa çıkarıldı ona canı çok sıkılıyor babasını hatırladıkça üzülüyor bende üzerine gitmiyorum inşallah bir an evvel geçer bu mutsuzluk

sizler nasılsınız bakalım cevaplara bir geçeyim ben

Eşimin doğum gününe bir buçuk ay var. Bu yıl bende ona şöyle büyük bi hoşluk yapmak istiyorum. Traş makinesi alacağım, kızımla ikisinin resmini tasarlayıp fotoshopla bir tsört bastıracağım, kv, görümceleri falan toplayıp süpriz düşünüyorum. Bunun dışında onu mutlu edecek ne olabilir ya? Yardımcı olun kızlar. Şimdiden içim kıpır kıpır.

Cenaaaaa sen bilirsin bu işleriii;))

ha haaah!! ben bilirim öyle mii:86:

fotoğraf baskılı t shirt güzel fikir. :130:
daha önce şeker portakalına da söylemiştim.
eğer kızınla ilk doğumgünüyse bu, onu da katacağın bi hediye hatırası olacağı için güzel olur.. :16:
baba olduğunu daha çok hisseder..

hoş şimdi mayısta anneler günü geliyor..
onlar bize bi şey düşünür mü, bilmem :24:

geçen sene sanırım 5 aylık hamileyken anneler günüydü ve bana çiçek ve bi eşarp hediye gelmişti..
yanlış anlaşılmasın, tabiki eşimden değil.. :111:

günaydın herkeslere
dün eşim 1 haftadan sonra nihayet geldi ama yüzü asıktı hiç doğru dürüst konuşmadı babasından kalan arsa araziler satışa çıkarıldı ona canı çok sıkılıyor babasını hatırladıkça üzülüyor bende üzerine gitmiyorum inşallah bir an evvel geçer bu mutsuzluk

günaydın canım..
sen doğru yapıyorsun, eşinin durumu kolay deği ama inş zamanla alışacaktır..

Son düzenleme:
sanırım bu sefer oldu..
ayşecik, artık kendi yatağında kendi kendine uyuyor..:16:
inş böyle devam eder..

Son düzenleme:

geçmiş olsun cena bende dün gece başağrısıyla 22.30 da yattım. uyuyunca geçiyor allahtan. valla tebrik ederim azimlisin. sonuçların çok iyi bende maymun iştahli biri olarak diyeti bıraktım baktım olmıcak spora yazıldım inşalah bu sefer muvaffak olurum dün zor yürüyordum vücut ağrısından o kadar ham ki vücut bugün daha iyiyim mekik hareketinden kaburgalarıma kadar ağrımış
günaydın herkeslere

sizler nasılsınız bakalım cevaplara bir geçeyim ben
iyiyiz canım kahvaltı edicem duşa giricem bi süpürge ve vileda yapıcam duştan önce ben artık uzayayım işler bitmicek başka.

hak vermek lazım eşine kolay değil bu yaşadıkları üstüne fazla gitmemek lazım zamanlaherşeye alışılıyor öyle değil mi ? ama erkekler bizim gibi değil biz paylaşıyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz onlar içlerine atıyorlar paylaşmıyorlar dertlerini

Neden canım ne yaptım ben sana benim tel bozuldu servisten diğer telden saçma sapan yazamıyorum şu anda pc açtım ama anlamadım nedenini çok üzüldüm şimdik ne yaptım kii gel öpim de barış benle :38::38::38:

sesimi duyurabilmenin kolay yolu buydu isimlerinizi ve yaşlarınızı sormuştum ama sadece libyana ve pediastrum duydu beni sende okumadın diye kırıldım ama ben eserekliyimdir unuttum gitti öpünce barıştık zaten :38:

sağol canım ınş seneye.. ciddimi lalelere bayılırım.. mangal yapılacak yerler varmı canım buralarda annemler falan geldiğinde gidebileceğiniz piknik yerleri ???

canım doğa parkında mangal yasak aslında yakın olsun dersen dudulluda osman gazi korusu diye koruluk var yakın size arabayla 5 dk lık mesafe içinde çocuk parkı şark sofrası ördekli havuz falan var ama uzun zamandır gitmedim çünkü genelde çok kalabalık oluyor ve her telden insan geldiği için çok rahat edemiyorum ben ama biraz daha nezih bir yer olsun dersen kavacıkta mihrabat korusu var tek geçerim internettende bakabilirsin mihrabat korusu diye yeride kavacık merkezde otobandan 15-20 dk lık mesafede size sadece girişte otopark ücreti veriliyor içerde piknik alanları ücretsiz istersen restaurantı da ver en belirgin özelliğide boğaza sıfır :) balkonlar var masada oturuyorsun sanki boğazda villan varmışda balkonundaymışsın gibi boğaz manzarası ayağının dibinde mükemmel bir yerdir ama yok daha çok çayır çimen olsun dersen birde yakacık kartal tarafı var orda da aydos piknik alanları var yine çocuk parkı piknik masaları vs var hepsini düşünebilirsiniz internettende bakabilirsin yerlerine
Oh yedik yuttuk hepsini. Sanırım fazla yedim midem çok bulanıyorr:( seninde eline sağlık bende dün yapmıştım ıspanaklı yumurta;)

Afiyet bal şeker olsun canım. Bende bulguru daha çok seviyorum ne yalan söyleyim. Eşimde tam tersi.

Bu arada çoğunluk akşama tavuk yapıyor yarına gıdaklıcaz belli oldu:))

Kız da uyudu gidip fotoshopla uğraşayım tşört için tasarım yapayım bari.
GIT GIT GIDAAAKKK
vodafone hattı kapattırdığımız ödediğimiz halde 184 tl fatura geldi 2 ay sonra :19:

ne kadar saçmaaaaaaaaaaaaaaaaa bunlar iyice şaırttı
banada internetten gol atmaya çalıştılar geçen sene yeni tarifeye geçtim 2 gb a kadar 15 tl falan neyse tarifeye geçtim daha bismillah pc yi açtım mesaj neymiş aylık 5 gb hakkım dolduğundan 45 tl gelecekmiş bir sinirlendim aradım vodafonu demesinlermi ama 5 gb kullanmışsınız ne kullanması ya dedim daha yeni açtım 5 mb kullanamadım bu ne saçmalıktır çözemedik sorunu ille ödenecek dediler iyi bakalım öderim görürsünüz dedim sonra fatura gelmedi ay sonu bir daha aradım başka bir kız yine aynı şeyi söyledi kullanılmış görünüyor dedi bende dedim benim cihazımın kotasında kullanılmadığı belli burdan ispatlarım sizide şikayet edicem tüketici haklarına dedim noldu biliyormusun o fatura gelmedi o ay hiç fatura gelmedi bir sonraki ay 30 tl ödedim yani 45 tl 15 e düşmüş çemkirmek işe yarıyormuş

canım iyi gidiyo yaa
artık bırakıyorum takibi
dün kamera bıraktım annelik sanatı kitabını aldı onu okuyodu
kadın 40 lı yaşlarda sanırım
bebeğime kesinlikle zarar vermiyo vermez de eminim
oğlum onu görünce gülüyo
tabii bana gelmek istiyo ama aynı tepkiyi babasıyla da yapıyo
yani babasından da bana gelmek istiyo
paronayaklıktan vazgeçiyorum
kadın biraz cahil ama kesinlikle kötü değil
ben ne dersem onu yapıyo
problemm yok böyle gider inşallah
yalan söylemesini de cahilliğne verdim
bi anlık tedirginlikle söyledi bence
şimdilik iyiyim
Allah'a emanet bebeğim.....
canım madem için rahatladı hiç kalbini bozma hemde 40 lı yaşlarda kadın annelerimiz gibi tecrübelidir yeri gelir senin benim bilmediklerimizi bilir ilk gün yalan söylemesi dediğin gibi paniklemiştir ne tepki vereceğini bilmediğinden sen rahat olursan oda rahat olur buda çocuğuna yansır zaten işin çok ağır değil haftada 3 gün ayrısın oğlundan bizim yerimizde olsan naparsın şükret mesleğine kadından da Allah razı olsun iyi bakmasa çocuktan anlaşılır zaten benim oğlum annemi gördüğünde nasıl şefkatle gülümsüyor sevgiyi anlıyorlar zaten oda çocuk büyütmüştür illaki evlat sevgisi tatmış insandan zarar gelmez
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/533947-2012-haziran-anneleri-dogurdu-504.html

kzılar okuyun mutlakaaa
,bizim sayfamıza şükürler olsunnnnnn :16::16::16::16::54::54:

bizim yalımız villamız 2012 arabasını hediy0e verip0 2013 ünü kendine alan kocalarmız yok pırlantalar

ingilizce rusca konuşan bebekler :52::52: !!!!! olmasada çok mutluyuz çokkk demiii :10:

sen link verince baktımda inanamadım aman iyiki temmuzda doğmuş oğlum

bu arada pembehipopotam kuralları okudumda ya sohbet etmekte yasak diyor e biz burda herşeyi konuşup sohbet ediyoruz banlanmayalım sonra :44::44::44:

herkese günaydınnnnnnnnn :3:

herkesler nasıl bakalım

bizi soran olursa iyiyiz allaha şükür:16:

dün kızım ilk kez baba dedi :16:

daha önceden mama aba diyordu baba diyince tabi bizimki havalarda
dün bütün gün hanimiş benim kızım baba baba baba de bakayim diye bir hal oldu hoş melisada sürekli karşılık verdi:16:
ne zaman anni diyecek acaba:31:

sanırım bu sefer oldu..
inş böyle devam eder..

ohh ne güzel bende yavaştan yatağına geçiş yapıcam inşallah azcık daha havalar ısınsın çok deli yatıyor gece üstünü örtmekten uyuyamıyorum kendi yatağında da böyle yatarsa kesin hasta olur ev sıcak gece ama bir örtüyü üstüne çekiyor terliyor sonra açıyor sırtı buz oluyor bütün gece uyuyormuyum uyumuyormuyum belli değil birde zırt o yana zırt bu yana dönüyo kime çekti bu çocuk niye bu kadar hareketli uyuyor gündüzleri öyle değil ama yattığı gibi kalkıyor acaba dişlerimi huzursuz ediyor geceleri rahat olmadığından mı sürekli dönüyor bilemiyorum ki

ya haziran topiğine takıldım kaldım hepsi dalga geçiyor e hiçmi normal konuşma yok aralarında neden bu noktaya gelmişler aman bizi kapatmasınlar ya biz bozulmayalım nazar değmesin valla ben size çok alıştım ayrı kalırsak çok üzülürüm :50::50::50:

busmainin cezası ne zaman bitecek ya ben özledim zaten canı sıkkındı keremide soramadık iyileştimi acep

sesimi duyurabilmenin kolay yolu buydu isimlerinizi ve yaşlarınızı sormuştum ama sadece libyana ve pediastrum duydu beni sende okumadın diye kırıldım ama ben eserekliyimdir unuttum gitti öpünce barıştık zaten :38:

canım doğa parkında mangal yasak aslında yakın olsun dersen dudulluda osman gazi korusu diye koruluk var yakın size arabayla 5 dk lık mesafe içinde çocuk parkı şark sofrası ördekli havuz falan var ama uzun zamandır gitmedim çünkü genelde çok kalabalık oluyor ve her telden insan geldiği için çok rahat edemiyorum ben ama biraz daha nezih bir yer olsun dersen kavacıkta mihrabat korusu var tek geçerim internettende bakabilirsin mihrabat korusu diye yeride kavacık merkezde otobandan 15-20 dk lık mesafede size sadece girişte otopark ücreti veriliyor içerde piknik alanları ücretsiz istersen restaurantı da ver en belirgin özelliğide boğaza sıfır :) balkonlar var masada oturuyorsun sanki boğazda villan varmışda balkonundaymışsın gibi boğaz manzarası ayağının dibinde mükemmel bir yerdir ama yok daha çok çayır çimen olsun dersen birde yakacık kartal tarafı var orda da aydos piknik alanları var yine çocuk parkı piknik masaları vs var hepsini düşünebilirsiniz internettende bakabilirsin yerlerine

GIT GIT GIDAAAKKK

banada internetten gol atmaya çalıştılar geçen sene yeni tarifeye geçtim 2 gb a kadar 15 tl falan neyse tarifeye geçtim daha bismillah pc yi açtım mesaj neymiş aylık 5 gb hakkım dolduğundan 45 tl gelecekmiş bir sinirlendim aradım vodafonu demesinlermi ama 5 gb kullanmışsınız ne kullanması ya dedim daha yeni açtım 5 mb kullanamadım bu ne saçmalıktır çözemedik sorunu ille ödenecek dediler iyi bakalım öderim görürsünüz dedim sonra fatura gelmedi ay sonu bir daha aradım başka bir kız yine aynı şeyi söyledi kullanılmış görünüyor dedi bende dedim benim cihazımın kotasında kullanılmadığı belli burdan ispatlarım sizide şikayet edicem tüketici haklarına dedim noldu biliyormusun o fatura gelmedi o ay hiç fatura gelmedi bir sonraki ay 30 tl ödedim yani 45 tl 15 e düşmüş çemkirmek işe yarıyormuş

canım madem için rahatladı hiç kalbini bozma hemde 40 lı yaşlarda kadın annelerimiz gibi tecrübelidir yeri gelir senin benim bilmediklerimizi bilir ilk gün yalan söylemesi dediğin gibi paniklemiştir ne tepki vereceğini bilmediğinden sen rahat olursan oda rahat olur buda çocuğuna yansır zaten işin çok ağır değil haftada 3 gün ayrısın oğlundan bizim yerimizde olsan naparsın şükret mesleğine kadından da Allah razı olsun iyi bakmasa çocuktan anlaşılır zaten benim oğlum annemi gördüğünde nasıl şefkatle gülümsüyor sevgiyi anlıyorlar zaten oda çocuk büyütmüştür illaki evlat sevgisi tatmış insandan zarar gelmez

sen link verince baktımda inanamadım aman iyiki temmuzda doğmuş oğlum

bu arada pembehipopotam kuralları okudumda ya sohbet etmekte yasak diyor e biz burda herşeyi konuşup sohbet ediyoruz banlanmayalım sonra :44::44::44:

canım sağol valla hemen not alıyorum unuturum yoksa.. iki yerede gideceğim bizde boyle yerler arıyorduk öpüyorum♥

:1:
bi arkadaşın 3 çocuğu var, hepsinin arası 1,5-2 yaş..
daltonlar gibi :1:

bi gün muhabbet ediyorduk, benim 6 senelik oruç borcum var dedi..
efendiiiiim!!:53: dedim..
e ya hamileliğe geldi, ya emzikli halime.. birikti de birikti demişti..
en küçüğü 3 yaşında şimdi, yavaş yavaş tutuyor borçlarını..

Rabbim ne güzel kolaylık vermiş hamileye emzikliye.. :16:
sen de tutarsın inş :31:

inşallah canım.. valla bana bu 3 çocuk olayi hala garip geliyor geçen yıla kadar tek çocuktan birden üçe çıkmak hala alışamadık araba bile sorun oldu arkada 3 tane velet :) Allah hiç birinin yokluğunu göstermesin yinede

sanırım bu sefer oldu..
inş böyle devam eder..

ayyy cenaaaa maşalah ayşeciğe yaa nasıl başardın varsa bir sırrı anlat bnde uygulayayım geceleri emzirmekten perişan oluorm emziğide almıo bazen yoruluorm emzirmekten tıkıorm agzına elini tutuorm yokk başlıo hemen eliyle emziği çıkarmaya tepişmeye ne sallayarak uyur ne pışpışla ne emzikle bitek emzirmeyle uyuo bizim sıpa napim ben sen sölee

off çok erken yaaa:50:
Dimi:((

Vay vayyyy.... Maşşallah kız sana:)
Olsun canım sonuçta zehir değil ya mama :)

Geçirme canım. Burda senin gibi bir zombi daha var onu düşün :) bi de ben kalktım, okula gitmeden yarınki misafirlerimin tatlılarını hazırladım. Coştum dalgalanıyorum :)

Owwww seni tebrik ediyor ve kıskanıyorum :)
Bu durumda bende senin hamaratlığını tebrik ediyor ve kıskanıyorum:)
ha haaah!! ben bilirim öyle mii:86:

fotoğraf baskılı t shirt güzel fikir. :130:
daha önce şeker portakalına da söylemiştim.
eğer kızınla ilk doğumgünüyse bu, onu da katacağın bi hediye hatırası olacağı için güzel olur.. :16:
baba olduğunu daha çok hisseder..

hoş şimdi mayısta anneler günü geliyor..
onlar bize bi şey düşünür mü, bilmem :24:

geçen sene sanırım 5 aylık hamileyken anneler günüydü ve bana çiçek ve bi eşarp hediye gelmişti..
yanlış anlaşılmasın, tabiki eşimden değil.. :111:
Tırt! Ümitle bekliyodum senden yaratıcı bi fikir gelecek diye:(
herkese günaydın
sabah test yaptım bişey çıkmadı ama hala hastalanadım :50::50::50:
Bende her ay test yapıyorum ama yok bi rahatlıyorum. Merak etme düzene binmedi o kadar...

Back
X