Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Güüünaydınlaaarrrr:3::3:

Ya benim oğlum 2 gündür çok iştahsız kaşığı görünce kitliyor ağzını, suyu uzatınca hemen açıyor ağzını. Ne anlıyosa o su içmekten midesi şişiyor. İnş geçerrrrrr

kızlar mart bitmek üzere diyelim:35:

buluşma tarihimizi ve yerimizi acaba şimdiden ayarlamaya başlasak mı katılabilecekler katılamayacaklar
nisan -mayıs-haziran hangi ayda buluşacağız birimiz bir liste mi yapsa organizasyonu şimdiden yapsak fena olmaz herhalde:52:
ayyy çok heyecanlı yaa birbirimizi tanıyacağız inşallah

tabi az çok herkesin gözünde yazılanlara göre herkes birbirini tahmin edip canlandırıyordur mutlaka
gerçi gördüklerimizde var zaten ilknuru tanıyoruz:54: şimdi rumuzları aklıma gelmedi ama birkaç arkadaşı daha görmüştük sanırım :44:

günaydn kizlar.
Direk sorumu soraym cena. Spora bende gidcegm önümzdeki ay.hafta da 3 gün .sen kızı kıme bırakiyosun.ben kv.bırakcm tabi kabuledrse. bakmassa yanımda götürsen olur mu?

günaydın canlar.. inş hepiniz iyisinizdir..
dün neneye gittik, giremedim. bugün de baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım.
dün kuvvetli lodos vardı, biraz rüzgar yedim sanırım.:100:
bugün perşembe, oruçluyum. 7 günüm kaldı:8:

:124:--cena aylık b-fit sonuçlarını gururla sunar--:124:

1 kg verdim (toplamda 4 kg)
ve yaklaşık 19 cm inceldim. (toplamda 50 cm)
geçen aya nispeten kas oranım daha çok yükseldi, bu demektirki, kilo yağlardan gitti.
bel ve basen çevresinde geçen aya nazaran daha çok incelme oldu.. :72:

şimdi ben geçmişe bi bakayım.. :ssz:

canım tebrik ediyorum seni ayakta alkışlıyorum seni :46: :42:

:1:
bi arkadaşın 3 çocuğu var, hepsinin arası 1,5-2 yaş..
daltonlar gibi :1:

bi gün muhabbet ediyorduk, benim 6 senelik oruç borcum var dedi..
efendiiiiim!!:53: dedim..
e ya hamileliğe geldi, ya emzikli halime.. birikti de birikti demişti..
en küçüğü 3 yaşında şimdi, yavaş yavaş tutuyor borçlarını..

Rabbim ne güzel kolaylık vermiş hamileye emzikliye.. :16:
sen de tutarsın inş :31:

ayyyy benimde borçlarım var çok:26:

günaydın herkeslere

dün eşim 1 haftadan sonra nihayet geldi ama yüzü asıktı hiç doğru dürüst konuşmadı babasından kalan arsa araziler satışa çıkarıldı ona canı çok sıkılıyor babasını hatırladıkça üzülüyor bende üzerine gitmiyorum inşallah bir an evvel geçer bu mutsuzluk

sizler nasılsınız bakalım cevaplara bir geçeyim ben

canım üzerine gitmediğin iyi olmuş :26: inşallah çabuk düzelir belki oğluyla vakit gerçiemek daha iyi gelir ona:34:

ha haaah!! ben bilirim öyle mii:86:

fotoğraf baskılı t shirt güzel fikir. :130:
daha önce şeker portakalına da söylemiştim.
eğer kızınla ilk doğumgünüyse bu, onu da katacağın bi hediye hatırası olacağı için güzel olur.. :16:
baba olduğunu daha çok hisseder..

hoş şimdi mayısta anneler günü geliyor..
onlar bize bi şey düşünür mü, bilmem :24:

geçen sene sanırım 5 aylık hamileyken anneler günüydü ve bana çiçek ve bi eşarp hediye gelmişti..
yanlış anlaşılmasın, tabiki eşimden değil.. :111:

evet bekliryoruz anneler gününde birşeyler :31:

Güüünaydınlaaarrrr:3::3:

Ya benim oğlum 2 gündür çok iştahsız kaşığı görünce kitliyor ağzını, suyu uzatınca hemen açıyor ağzını. Ne anlıyosa o su içmekten midesi şişiyor. İnş geçerrrrrr
Canım bizde aynı durum var uzaktan bile görse çocuk ne yapacağını şaşırıyor inan ben o kadar kilitleyemem ben de dişten olduğunu ümit ediyorumm :( hala yok dişlerimiz...Yollarını gözlüyoruz...

buluşma tarihimizi ve yerimizi acaba şimdiden ayarlamaya başlasak mı katılabilecekler katılamayacaklar
nisan -mayıs-haziran hangi ayda buluşacağız birimiz bir liste mi yapsa organizasyonu şimdiden yapsak fena olmaz herhalde:52:

tabi az çok herkesin gözünde yazılanlara göre herkes birbirini tahmin edip canlandırıyordur mutlaka
gerçi gördüklerimizde var zaten ilknuru tanıyoruz:54: şimdi rumuzları aklıma gelmedi ama birkaç arkadaşı daha görmüştük sanırım :44:
Bencede belirleyelim ama cinconun evi ve libyananın evi fikri vardı mekan olarak dışarısındansa evler daha iyi dendi ama cincon firar edenler var yazmıştı zaman olarak da net değil bu konu bir konuşuluyor sonra sönüyor kimse konuşmuyorr :19:
günaydın herkeslere

dün eşim 1 haftadan sonra nihayet geldi ama yüzü asıktı hiç doğru dürüst konuşmadı babasından kalan arsa araziler satışa çıkarıldı ona canı çok sıkılıyor babasını hatırladıkça üzülüyor bende üzerine gitmiyorum inşallah bir an evvel geçer bu mutsuzluk

sizler nasılsınız bakalım cevaplara bir geçeyim ben
Canım gitme tabi bi ark da yazmış boranla vakit geçirdikçe daha iyi olacaktır bir haftadır sizi de görmüyor e bi de yazdıkların canını sıkmıştır tabi...
sanırım bu sefer oldu..
ayşecik, artık kendi yatağında kendi kendine uyuyor..:16:
inş böyle devam eder..

Sen ki gece 12den 1den önce asla uyumuyor diye sürekli üzülüyordun benim gibi...Uyutabilenlerin sırları için para bile veririm diyordun ben de teklif ediyorum şimdi para lütfeeen nasıl başarsınnnn :44::44:

Kızlar sonunda ne zmndır niyet edip birtürlü oluşturamadığım tarif defterimi hazırlamaya koyuldum her seferinde netten bakmaktan yorulduğum tarifler var bin kere de yapsam hep netten teyit ediyorum ee elektrikler kesilince ortada kalacam bi gün :1::1:
Bakalım yavaş yavaş oluşturucam aralarını da renkli post-ıt lerle bölüm bölüm yapıcammm :9:

Canım bizde aynı durum var uzaktan bile görse çocuk ne yapacağını şaşırıyor inan ben o kadar kilitleyemem ben de dişten olduğunu ümit ediyorumm :( hala yok dişlerimiz...Yollarını gözlüyoruz...

Bencede belirleyelim ama cinconun evi ve libyananın evi fikri vardı mekan olarak dışarısındansa evler daha iyi dendi ama cincon firar edenler var yazmıştı zaman olarak da net değil bu konu bir konuşuluyor sonra sönüyor kimse konuşmuyorr :19:

Canım gitme tabi bi ark da yazmış boranla vakit geçirdikçe daha iyi olacaktır bir haftadır sizi de görmüyor e bi de yazdıkların canını sıkmıştır tabi...

Sen ki gece 12den 1den önce asla uyumuyor diye sürekli üzülüyordun benim gibi...Uyutabilenlerin sırları için para bile veririm diyordun ben de teklif ediyorum şimdi para lütfeeen nasıl başarsınnnn :44::44:

evet şu buluşma işi süremcemede kalmasın kararlaştıralım :34:

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bız daha ıyı sayılırz
çağanın öksürügü vardı burun akıntısında. gece ateşlendı
doktor aferın ve asist balgam sökücü yazdı 5 gün kullandık
dha ıyı sımdı.şu kışı bı atlatsak yazın hersey cok guzel olucak eve kapanmıcak kuzularımız.

Son düzenleme:
Kızlar sonunda ne zmndır niyet edip birtürlü oluşturamadığım tarif defterimi hazırlamaya koyuldum her seferinde netten bakmaktan yorulduğum tarifler var bin kere de yapsam hep netten teyit ediyorum ee elektrikler kesilince ortada kalacam bi gün :1::1:
Bakalım yavaş yavaş oluşturucam aralarını da renkli post-ıt lerle bölüm bölüm yapıcammm :9:

şimdiden kolay gelsin canım bitince çok güzel bir defter olacağı kesin :34:

dha ıyı sımdı.şu kışı bı atlatsak yazın hersey cok guzel olucak eve kapanmıcak kuzularımız.

canım çok geçmiş olsun çok şükür iyileşmiş yavrum gerçekten artık yaz gelsede kimse eve tıkılmasa valla ya

günaydın canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyidir inşallah:26:
evet yaa yaz gelsede şu hastalıklardan kurtulsak :47:

canım sağol valla hemen not alıyorum unuturum yoksa.. iki yerede gideceğim bizde boyle yerler arıyorduk öpüyorum♥
canım internettende bak mekanlara fikrin olur az çok

ben diş buğdayımıza davet ettim buluşmayıda böylece yapmış oluruz dedim ama sen born cena belki libyana zor ama belki dışında kimseden henüz yanıt gelmedi

teklifim hala geçerli eğer lokasyon olarak uygun derseniz ben diş buğdayımızda sizi görmekten çok mutlu olacağım hatta şimdiden planlar yapmaya başladım bile en son diş pastaları çok pahalı olduğundan tiramisu yapıp krema niyetine diş macunuyla süslemeye karar vermiştim diş pastası dediğin amacını temsil etmeli değilmi ama :34::34::34: şaka şaka herşeyin en güzelini yapıcam arkadaşlarım için yeterki he diyin

evet canım dışarıdansa evde buluşmak daha rahat olur düşüncesindeyim çocuklarla mekanda çok zorlanırız az daha büyümeleri lazım ilk buluşmayı evde yapalım sonra dışardada buluşuruz inşallah önümüzde koca bir yaz mevsimi var nede olsa :32::32::32::32: ben herkese uygun olabilir düşüncesi ile diş buğdayımıza sizleride davet ettim hala ediyorum ama 3-4 kişi kaldık kimseden cevap gelmiyor ama olsun 4 kişide olsak kalan sağlar bizimdir yeterki sizde vazgeçmeyin

libyanada benim evimde ağırlayayım demişti bana uyar ben nereye derseniz gelmeye çalışırım olmadı alternatif şoförümüz babam iş başında ona rica ederim hem bakarsınız belki o zamana kadar arabamı almış olurum herkesi toplar getiririm :36::36::36:

bencede netliğe kavuşsun şimdi ortak payda dışarıda buluşamayacağımız ya da dışarıda zor olacağı yönünde evde buluşmak kalıyor ama derseniz diş buğdayı bir yana ayrıca bir buluşma yapalım o zaman organizasyon için fikri olanlar söylesin

canancım nasılsın gorusemedık

canım iyiyim sen nasılsın geçmiş olsun çağan hastalanmış bu arada biz diş çıkardık darısı çağanın başına olsun inşallah hastalık hepsini tek tek yokluyor salgın gibi birşey var sanırım neyseki daha iyiymiş şükür

dün aklımdan geçtin görüyorum bazen yazmıyorsun yoğun olduğun düşüncesiyle bende yazmıyorum bayadır böyle görüşemedik bu arada resimlerimizi görmüşsündür çağana özendik bizde pantalon giymeye başladık başta alışması zor oldu ama sonra sevdi tabi aralarda sıkılıp paçalarını yukarı çekmeye çalışıyor çok rahatına düşkün aynı anası :9::9::9::16: sen nasılsın görüşmeyeli iş nasıl gidiyor

ayy elifnazıda unutmayayım oda diş buğdayımıza gelirim demişti miracle da gelir sanırım oda üsküdarda çok uzak değil şaka maka yine 5-6 kişi oluyoruz galiba busmai ve ilknurda gelirler diye umuyorum zeynepte gelebilirse ohh hatırı sayılır kalabalık yakaladık demektir :8::8::8::8::8:

canım internettende bak mekanlara fikrin olur az çok

ben diş buğdayımıza davet ettim buluşmayıda böylece yapmış oluruz dedim ama sen born cena belki libyana zor ama belki dışında kimseden henüz yanıt gelmedi

teklifim hala geçerli eğer lokasyon olarak uygun derseniz ben diş buğdayımızda sizi görmekten çok mutlu olacağım hatta şimdiden planlar yapmaya başladım bile en son diş pastaları çok pahalı olduğundan tiramisu yapıp krema niyetine diş macunuyla süslemeye karar vermiştim diş pastası dediğin amacını temsil etmeli değilmi ama :34::34::34: şaka şaka herşeyin en güzelini yapıcam arkadaşlarım için yeterki he diyin

evet canım dışarıdansa evde buluşmak daha rahat olur düşüncesindeyim çocuklarla mekanda çok zorlanırız az daha büyümeleri lazım ilk buluşmayı evde yapalım sonra dışardada buluşuruz inşallah önümüzde koca bir yaz mevsimi var nede olsa :32::32::32::32: ben herkese uygun olabilir düşüncesi ile diş buğdayımıza sizleride davet ettim hala ediyorum ama 3-4 kişi kaldık kimseden cevap gelmiyor ama olsun 4 kişide olsak kalan sağlar bizimdir yeterki sizde vazgeçmeyin

libyanada benim evimde ağırlayayım demişti bana uyar ben nereye derseniz gelmeye çalışırım olmadı alternatif şoförümüz babam iş başında ona rica ederim hem bakarsınız belki o zamana kadar arabamı almış olurum herkesi toplar getiririm :36::36::36:

bencede netliğe kavuşsun şimdi ortak payda dışarıda buluşamayacağımız ya da dışarıda zor olacağı yönünde evde buluşmak kalıyor ama derseniz diş buğdayı bir yana ayrıca bir buluşma yapalım o zaman organizasyon için fikri olanlar söylesin

canım benim sanki önceden diş buğdayında pasta kesmek mi varmış bakma bizim nesil abartıyoruz bazı kutlamaları :30:
yani birinde görüyoruz heves ediyoruz benim çocuğum eksik kalmasın diyoruz
ama diş buğdayının aslı sadece buğday yapılıp çocuğun meslek seçimi yapıp üzerinden buğday dökülmesiymiş
yani o yüzden fazla kasmamak lazım hoş ben pasta aldım ne oldu herkes yedi beğendi çok hoş olmuş dedi ama olmasaydı kimse eksikliğini hissetmeyecekti yani:34:

pasta konusunda da aslında diş buğdayı pastasınıda biz yapacaktık eşimle sonra cesaret edemedik aman güzel olmazsa diye
ama ben birkaç pasta denemesi yapacağım eğer becerebilirsem sizin diş buğdayına kadar belki ben yaparım pastasını yakışıklının:34:

buluşma olarakda evet ev olursa daha güzel olur ama işte lokasyon kısmı zorlayabilir beki birkaçımızı bende araba var olmadı libyana ve cenayı ben alabilirim bizim o tarafdan başka arkadaş olursa onlarıda alırız yani bizde programa uymaya çalışırız :34:

Tunaydin kizlar

Cenacim tebrik ediyorum seni azmin sonu zaferdir:))

Cinconum eşinin acısı taze oldugu icin normaldir eslerimiz arasında benzer bir yan daha söyleyim kpderim 6 bucuk ay once vefat etti ve cok buhram dolu günler geçirdi aslinda benim anlatacağım o kadar cok yaşadığım kotu gün var ki kelimeleri kalemime dökmekte zorlanıyorum.ve yaşadığım acının en kötüsüde esim yüzüme söylemesede kpderimin ölümünden beni suçladı kvdem zaten direk beni ve annemi suçladı tartıştık kvdemin yüzünü dahi görmek istemiyorum daha saçmasapan bir cok şey söyledi ve eminim esimi dolduranda kvdem ve babaannesi oldu.Suçlama sebeplerini de söyleyim arkadaslar kpderim kalbi icin 4-5 yıldır hastaneye gidip geliyormuş.doktorlarin kimisi ameliyat ol kimisi de olma demiş.nedense kpderim benim dogum yapacagım zaman ameliyat olmaya ve Ankara'da oturdukları halde ameliyatı istanbulda olup benim evimde kalmaya karar verdiler.benim evim zaten 70 m2 dogum yaptığımda annem yanımda olacakti ben bebekle yeni doğum yapmis biri olarak nasıl olacaktı.bende ameliyati Ankara'da olsun dedim kpderim ameliyatta vefat etti. Kpderim vefat ettiginde ilk ananemler koştular hastaneye ki kpderim ananem doğumumda evimize geldiginde ne ısı var orada demişti.belki rahmetli bir ınsan hakkında konuştuğum icin beni kınayacaksınız ama kpderim evlilik hayatımızda cok derin yaralar acmıştı.neyse ananem esimin akrabalarının esimin üzerine cok yüklendiklerini söylediler neden acibadem veya daha iyi bir hastanede ameliyat olmamış.oklar tabi bana dondü cenazeye gittiğimde insanların bana nefret dolu gözlerle baktıklarını hissedebiliyordum su an bu satırları yazarken ağlıyorum sinirden ben büyük günah mı işledim ben mı suçluyum.cok dolmuşum aslinda o kadar cok şey var ki nkolik kp derinin rahatsızlığını anlatırken yaşadığı üzüntüyü düşünüyorum kpderi saglıgında düşünüp ev almış benim kpderim bir çeyrek altın bile takmadı ne evlenirken ne de evlendikten sonra bir şey yapmadı üstüne üstlük oldukten sonra öğrendik miras kalmış kvdeme söylemediler bize ve evlerini yaptırıp zor durumdayız diye para istediler.esimin ailesine verdigi paraların haddi hesabı yok sonunda ev alıp borcumuz var demeye başladık.of neyse daha cok şey varda yaz yaz bitmez cincon galiba ilk defa senin kadar uzun yazdım

Arkadaşlar Mayıs ayının ikinci yarısında miniğimin Diş Buğdayı Partisini yapacağım inşallah

Tüm Temmuz 2012 Anneleri Davetlidir

Adres : Çekmeköy Şile Otoyolu Üzeri

Tarih : Mayıs ayının ikinci yarısı gibi planlıyorum ama gerekirse öne yada geriye çekilebilir hepiniz için uygun bir tarihte karar kılabiliriz.

$tooth_fairy_boy_tujs.webp

selam anniişler ben uzun zamandır ğirmiyodum.size bizdeki ğelişmleri söyleyim.8 dişimiz çıktı.koltuklara tutunup kalkabiliyoruz.evde pişen her yemeği yiyoruz.biraz huzursuzuz.anneyi sonuna kadar emerek somuruyoz..anneyle yatıyoruz.yürüteçe binmiyoruz çünkü deviriyoruz..çok meraklıyız.dolap çekmecelerinin arasına parmaklarımızı sokuyoruz.bizden bu kadar.sizin beişlerinzii öpüyoruz:))

Back
X