günaydınnnnnnnnn
haftasonun son tam iş gününde keyifler nasıl bakalım,
bugün dünün aksine yağmurlu bir sabaha uyandık oğlum gece 1 de çığlık çığlığa babasını ve beni uyandırdıktan sonra babası sabah 6 da işe gideceğinden!!! uykusuz kalmamak için odayı terkedip koltukta uyumaya gitti sonra nemi oldu meme emdi ve uyudu 3 gibi süt hazırladım içti bir dahada çıtı çıkmadı ama babaya sorsan bütün gece hiç uyutmadı zaten o gazlada sabah işe geç kaldı arayan grup rehberinede kurduğu cümle aynen şöyle " abi sorma çocuk gece uyutmadı sabaha kadar ağladı bende birkaç saatlik uykuyla duruyorum" bre vicdansız Allahtan kork gece 10 da yatağa girdi daha çocuk uyumadan kendisi uyudu 1 gibi çocuk acıktı ağladı diye gitti odada sabaha kadar fosur fosur uyudu hala bütün gece uyutmadı diyor ne bekliyorlar bu bebeklerden bilmemki biblo gibi oyna sev koy kenara sessiz sessiz beklesin

banada 6 da çıkıcam dedi meğer 5 te çıkması gerekiyormuş ben ne biliyim müneccimmiyim
herneyse dün daha iyiydi eşim oğluyla hasret giderdiler top oynadılar gülüştük eğlendik videolar seyrettik falan derken oğlum babasını uyuttu

nasılmı çocuğu oyalarmısın 5 dk duşa giricem dedim tamam ben uyuturum dedi nasıl uyutacaksın diye sordum bak seyret dedi yanına yatırdı çocuğu hadi uyu yavrum dedi boran başladı kendi kendine ee eee eee demeye başladı bir yandanda ayaklarıyla oynuyor etrafa dönüyor kuduuruyor yatağın içinde neyse girdim çıktım birde ne göreyim bizimki uyumuş çocuğa arkasını dönmüş boranda babaya bakarak eee eee ee yapıyor çocuk nasıl uyutulurmuş seyretmiş oldum böylece

neyse geçmişi cevaplayayım şimdik