Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 663547
açılın yoldan oğluşum geliyor![]()
Gunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi![]()
Saol libyana ayy goz akintimda badladi yandm vala off
ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsaMetrocitynin önünden metrobüs geçmiyor zincirlikuyudan sonra bir vesait daha gerekiyor metrobüs ve metronun ulaşımı en kolay oldugu yer cevahir geldi şimdi aklıma yoksa metrocity kanyon falan bana tabiiki çok yakın ama herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir yer olmalı aklıma gelenler bunlar karakız neden ceza aldı yahu nazar değdi topiğimizee![]()
olabilir sanırım kurallarda benzer biryazı görmüştüm sanırım o yazıdankızlar büyük puntolarla yazi yazmak yasakmi? eğer yasaksa ondan almış olabilir![]()
efendim canımmmmmKarakızzzzzzz(((((
Cinconnnnnnnnn
Cenaaaaaaa
nfk neymiş ya nifak gibicena değil nfk
kızlar annemde fıtık vardı birkaç senedir.. ameliyat olmamak için direndi durdu..
bi zamandır ayağında hissizlik var, yani kısmı felç.
dr acil ameliyat dedi, belinde kayma da varmış, disk takılacak sanırım, açık ameliyat olacak.
hemen yarın sabah yatıyor hastaneye.
ayşecik de var, bırakıp gidemem..
iki saat bıraksam, üçüncü saat dönmem gerekir..
hastanede de birkaç gün yatacakmış, valla aklım kaldı..
kardeşim var, ama o da ne kadar yapacak.. blmyrm..
neyse, diyeceğim o ki, siz taze anneler benim anneciğime dua edin, e mi?![]()
oyy maşallah ona nasılda yakışmış Allah en güzel arabalara binmeyi nasib etsin inşallahEki Görüntüle 663547
açılın yoldan oğluşum geliyor![]()
kız sendemi kılık değiştirdin noluyor size ya herkeste bir kısaltma bende kısaltıcam cnn yapıcamKimse yokmuuuuu![]()
haklısın ben yapmaktan vazgeçmedim yanlız topikte yapma fikri doğru bir fikir değilmiydi diyede düşünmeden edemedim bir anda ortam ikiye bölündü masumca bir davetti amacım bakalım erteledim şimdilik şu buluşmalar bir olsun bitsin sonrasında bir organizasyon yapmayı düşünüyorum 2 kişi bile gelse dert değil yterki gönüller bir olsun belki doğum gününde 2 si bir arada yaparım ama şuan için hevesim kaçtı zaman ne gösterir bakıcazOfff canım ya aynen Selim de tam uyuturken bir kustu, ne güzel sütünü içiyordu gözler kapanmıştı ne oldu anlamadımbenim üstüm kendi üstü yatak döşek heryer battı. Gece gece dünyanın işi çıktı, kaç posta çamaşır yıkadım. Neyseki bende oğlanı yıkayıp uyuttum tekrardan, evdede yalnızım zor oldu baya
Aynen katılıyorum cevahir diyecektim bende
Rabbim acil şifalar versin, tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah
cincon canım bence sen hiç iptal etme ne güzel plan yapmışsın, yakın olsak ben gelmeyi çok isterdim, gelirdimde. Benim arabamda var ama oğlanla yalnız başıma o kadar yola hiç gitmedim.
Senin diş buğdayın ayrı buluşma ayrı, sana yakın olanlar katılabilenler gelirler, sora ortak bir nokta bulabilirsek hep beraber de buluşuruz. İlla tek buluşma olacak die bişey yokki, sen sakın iptal etme bence. Ben yaptım diş buğdayı çok da güzel oluyor, bunu kaçırma oğluşunla çok güzel bir anı olarak sana kalır![]()
canım anadolu yakasındaki arkadaşların bu tarafa gelmeleri daha zor olduğundan ortada bir noktaya karar veriliyor bir ihtimal cevahir avm olabilir metrobüsle gidiliyor metrobüse kolay ulaşabileceğin bir yerdeysen anadolu yakasından dahada rahat gidersin semtin neresi yakınsan buluşup beraber gideriz daha sonra anadolu yakasında da kendi içimizde görüşmeler düzenleriz önümüzde meleklerimizle koca bir yaz var inşallahUzun uzunnnnn zamandır giremiyorum yaa
Gecmisi bir kısım okuyabildim anammmm ne cok kaynatmissiniz:)
Bulusuluyomus sonundaaa bende Anadolu yakasindayim ve bu tarafta olursa katılmak cok isterim ama karşıyı bilmediğim icin arabaya gelemembu tarafta olursa beni de sayın tabi ben pztrsi Almanya'ya gidicez kızımla 5 Nisan'da donucem Ozamana kadar buluşmayın: p
canım ben ilk grip olduğumda ilaç vermişti doktor aferin fort ve bir antibiyotik verdi en basit antibiyotik grubu süte geçmediği için çocuğa zararı olmadı 2. gribimde doktor ilaç vermedi kendi kendine iyileş bünyen ilaca alışmasın dedi ıhlamur nane limon vs vs sıkı bir diyetle atlattım oğlumada bulaşmadı şükürGunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi![]()
cena değil nfk
kızlar annemde fıtık vardı birkaç senedir.. ameliyat olmamak için direndi durdu..
bi zamandır ayağında hissizlik var, yani kısmı felç.
dr acil ameliyat dedi, belinde kayma da varmış, disk takılacak sanırım, açık ameliyat olacak.
hemen yarın sabah yatıyor hastaneye.
ayşecik de var, bırakıp gidemem..
iki saat bıraksam, üçüncü saat dönmem gerekir..
hastanede de birkaç gün yatacakmış, valla aklım kaldı..
kardeşim var, ama o da ne kadar yapacak.. blmyrm..
neyse, diyeceğim o ki, siz taze anneler benim anneciğime dua edin, e mi?![]()
Pediastrum değilmiiiiigünaydın güzel insanlar nasılsınız
Çok geçmiş olsun, bol bol meyve ye cnm C vitamini olsun.Gunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi![]()
ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsa
karakızın cezası neymişki ceza alacak birşeyöi yaptı? Neyse arar öğrenirim ben bugün sizide bilgilendiririm tabi kendisinin haberi varsa
olabilir sanırım kurallarda benzer biryazı görmüştüm sanırım o yazıdan
efendim canımmmmm
nfk neymiş ya nifak gibic..a daha candandı alışmak zaman alacak ama hayırlı olsun sen beğenip seçtiysen yapacak birşey yok
oyy maşallah ona nasılda yakışmış Allah en güzel arabalara binmeyi nasib etsin inşallah
kız sendemi kılık değiştirdin noluyor size ya herkeste bir kısaltma bende kısaltıcam cnn yapıcam
haklısın ben yapmaktan vazgeçmedim yanlız topikte yapma fikri doğru bir fikir değilmiydi diyede düşünmeden edemedim bir anda ortam ikiye bölündü masumca bir davetti amacım bakalım erteledim şimdilik şu buluşmalar bir olsun bitsin sonrasında bir organizasyon yapmayı düşünüyorum 2 kişi bile gelse dert değil yterki gönüller bir olsun belki doğum gününde 2 si bir arada yaparım ama şuan için hevesim kaçtı zaman ne gösterir bakıcaz
canım anadolu yakasındaki arkadaşların bu tarafa gelmeleri daha zor olduğundan ortada bir noktaya karar veriliyor bir ihtimal cevahir avm olabilir metrobüsle gidiliyor metrobüse kolay ulaşabileceğin bir yerdeysen anadolu yakasından dahada rahat gidersin semtin neresi yakınsan buluşup beraber gideriz daha sonra anadolu yakasında da kendi içimizde görüşmeler düzenleriz önümüzde meleklerimizle koca bir yaz var inşallah
canım ben ilk grip olduğumda ilaç vermişti doktor aferin fort ve bir antibiyotik verdi en basit antibiyotik grubu süte geçmediği için çocuğa zararı olmadı 2. gribimde doktor ilaç vermedi kendi kendine iyileş bünyen ilaca alışmasın dedi ıhlamur nane limon vs vs sıkı bir diyetle atlattım oğlumada bulaşmadı şükür
Gunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi![]()
günaydın.. ciddimi yaprofiline girdim hiç bir şey göremedim ceza alacak ne yaptı bu kız?
ben bilmiyorum net olarak canım ben leventte olsaydı otobüsle gelirim demiştim ama metrobüs cevahire yakınsa tabi cevahir daha iyi olur zaten metrocityide hiç sevmem çok soğuk geliyor orası bana cevahir daha iyi olur isteyen metrobüsle gelebilir bende öyle yaparım o halde off bebek arabasınıda getiremiycez yandık valla kanguruya bağlarım artık nefret ediyorum kangurudanda ama napıyım taşıyamamki o olmazsa
canım cevahirde ücretsiz bebek arabası veriyolar merak etme ama tabi buluşmaya kaç kişi katılır herkese bir araba düşermi onu bilmembide pazarları çok yoğun olduğundan erken gelenler bebek arabalarını bitiriyolar c.tesi olursa belki.ben o tür alışveriş merkezlerine arabasız gidiyorum daha rahat oluyo ordan almak
![]()
Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu nasıl neler verıyorsunuz benım bebeğim 16 temmuzda dogdu alttan dişleri çıkmaya başladı baba anne dede diyor arada başka seslerde çıkarıyor sizin bebişler neler dıyor
canım cevahirde ücretsiz bebek arabası veriyolar merak etme ama tabi buluşmaya kaç kişi katılır herkese bir araba düşermi onu bilmembide pazarları çok yoğun olduğundan erken gelenler bebek arabalarını bitiriyolar c.tesi olursa belki.ben o tür alışveriş merkezlerine arabasız gidiyorum daha rahat oluyo ordan almak
![]()