Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr Size SÜPPERRRR bir haberim var
Allah gönlüme göre verdi dün eski işyerimden arkadaşlarada size söylediğim konuyu açtım ben laboratuvar özledim bu iş bana göre değil dedim arkadaşlarımdan ikisi ABDİ İBRAHM İLAÇ ta çalışıyor şefleride zaten deneyimli eleman istiyormuş konuyu açmışlar cv mi göstermişler şef hemen toplantı düzenlemiş veeeeeeeee yaklaşık 1 saat evvel insan kaynaklarından aradılar![]()
uygun bir gün belirleyelim görüşmeye davet edeceğim başvurunuz onaylandı şartları netleştirmek için sizi fabrikamıza davet ediyorum dedi yalnız ben henüz başvuru bile yapmadım çocuklar içerden halletmişler inanamıyorum 1 günde olduda bitti maşallah
şimdi sorun abdi ibrahim hadımköyde ben çekmeköydeyim eşimde diyor başla bu yazı atlatalım sonra evi taşırız çocukta büyür işyeride kreş açacakmış o sorunda ortadan kalmış olur Allahım nasıl mutluyum anlatamam KUR-TUL-DUMMMMMMMMMMMMMM
Hadi bu akşam herkese benden pasta ve çay![]()
Öyle deme kızzz, seviyoruz biz seniii:) iyi olun iyi, bide sizi dşünmeyelim:)canım geçmiş olsun şimdi nasıl ?
ben atıyorum çok az en başından beri
var yaa sanki benim işim oldu
o kadar çook sevindim canım
hayırlı olsun yaaa
beni sormayanlara kzıgınım
işte iyiyiz çok şükür![]()
Valla nazarın değdi heee... Diş olduğunu sanmam. Şimdiye kadar her uykusuz iştahsız olduğunda dişe yordum yalan çıktı:) dişte gelecek gb görünmüyor zaten.Yiyelim valla :) rüzgar çıkmasına üzüldüm; nazarım değmiş olabilir :)
Diş geliyorrrrrr bence :)
Narım ağacım nasılsınnnn?? :)
[Igeçmiş olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkrler iyiki siz varsiniz kizlar.cenacim çok geçmiş olsun..canan okadarcsevindimki anlatamam.tugce sanada geçmiş olsun..aryanin biseyi cikmamis onada cok sevindim..yeni nicklerinizde hayirli olsun...bizden ayri bulusacaksinizya ben çatlıyorum burda...aklima gelen herseyi yazayim takip ediyorum ama yazmaya hic firsat bulamıyorum biraz karisik oldu idare edin.opuldunuz[/I]
Merhaba arkadaşlar. bir süredir giremediğim gibi geçmişide pek okuyamadım. umarım herkezler ve bebekler iyidir. dün eşim işten erken çıkmıştı, oturacağımız eve gittik. oradanda boyacıya gittik duvarlar için boya beğendik. rengi sütlü kahvenin biraz açığı olacak. yerler içinde somon rengi parke beğendik. aspiratörü takılı değildi tek dolabı çıkartırıp davlumbaz tipi aspiratör aldık. eve gidince hemen şöyle bir keşif yaptım çevrede ne var ne yok diye. evin tam karşısında kocaman bir park var etrafı koşu yolu, çay ve sohbet köşesi var çardaklardan oluşan, çocuk parkı, basket voleybol ve futbol sahası. hepsi parkın içinde. hemen oğlumu düşündüm. burada baya sosyal bir aktivitesi olabileceğini. evin diğer bir camından spor merkezi olduğunu gördüm. sevinçten uçtum. yaşasın buraya gidip yağlarımdan kurtulabilirim diye. eşim çok sevinme bi gidip bakayım ona göre gidersin dedi. inşallah sadece bayanlar için olanı vardır.( bir iki küçük market vs. iyiydi memnun kaldım. 9. kat olması korkutuyor. nasıl cam silcem bilmiyorum ama heralde şu uzun sopalı çekçekli camsiller var ondan kullanırım. yengem (eşimin abisinin eşi) 2. katta oturuyor ama kot farkından dolayı baya yüksekte kalıyorlar. henüz yeni gerçekleşen bir olay oldu. cam silerken koltuğu çekmiş ayaklarını koltuğun kenerına basmış. zeminde kaygan olunca koltuk kaymış. aşağıya düşme korkusuyla pencereye sarılmış çerçeve tartmamış yerinden çıkmış elinde kalmış. allahtan aşağıya düşmemiş odaya doğru pencereyle birlikte düşmüş. aman dikkat kızlar. penceresi pimapen tarzı olan varsa çok dikkat etsinler. benimkide ondan ve ben kesinlikle çerçeveden tutup cam silmem. vee balkon için cam siparişi vercez daha. oğluşum yaramazlıklara başladığında allah korusun her ihtimali düşünüyor insan. bide 9. kat oluncaaa. çok işi var daha evin, bizde yavaştan bişeyler yaptıralım diyoruz.
Gelelim bugüne. başıma kötü bir olay geldi. size birkaçgündür belimden rahatsız olduğumu söylemiştim. akşamdan da baya bir yorgunluk hissi vardı zaten. paşamı doyurdum uyuttum. bende yattım. sabah uyandığımda yerimden kalkasım yoktu. rahatsız gibiydim. eşimi uyandırdım durumumu gördü, saolsun kahvaltısını falan herşeyini hazırladı. çocuk uyandı kalkacaktım yok kalkma dedi ben biraz oynarım dedi.çocuğun mamasını yedirdi karnını doyurdu altını değiştirdi,ayağında sallamış uyutmuş.öylelikle 2 saat kadar çocukla ilgilendi. yanıma geldi çocuğu uyuttum dedi, hazırlanmıştı işe gitmek için. bende teşekkür ettim ona tam kalkacaktım göndermek için, çocuk uyuyor nasıl olsa yat birazdaha uyu dedi yattım kalkmadım. azsonra başıma geleceklerden habersiz. yarım saat kadar uyudum sonra yataktan oturağıma geldim tam yere basacakken yere yığılıverdim. bacaklarım tutmadı. kalkamıyorum mümkün değil. halının üzerinde baya bir kaldım öyle. ağlamaya başladım. çocuk uyansa neyapacağım. ayy telefon nerde bilmiyorum. evde kimse yok. kollarımla sürüne sürüne mutfağa gittim. telefon şarzda takılı, telefona ulaşamıyorum. tezgahın üzerinde. bacaklarımı hissetmiyorum. felç oldum sandım. oturduğum yerde hüngür hüngür ağladım. kapaklı dolapta tava vardı onu aldım telefonun yere düşmesini sağladım. eşimi aradım. durumu anlattım. çocuğun sesi gelmeye başladı. kendi kendine yattığı yerde oynuyor. yarım saat içinde eşim geldi. beni kucakladığı gibi hastaneye. çocuğada yeğenler baktı. o teleşın içinde bide neler yapması gerektiğini anlatıyorum çocuk için. annelik yüreği işte. iyiki tarhana çorbasıyla sebzesinden vardı. muhallabisinide vermesini, armutuda rendeleyip vermesini tembih ettim. eşim kucağında götürüyor bende bağırarak sakın su vermeyi unutmayın. eğer geç gelme durumum olursa yoğurt varrrr. neyse hastaneye geldik, eşimde bayaa korkmuş haaa. o evdeyken kalkmış olsaydım durum hemen ortaya çıkacaktı. bana yat yatt deyince bende zaten kalkamadım ağırlıktan. muayene tetkik falan sonuç: kalçam tutulmuş. aşırı yorgunluk, ayak üstünde çok vakit geçirme, uzun süre ayakta bebek sallamak falan filan (ne yapabilirim paşam kolay kolay uykuya geçemiyorki.)çocuğumun bugünki sakinliğine de hayretle baka kaldım. gülebilirsiniz arkadaşlar ben sonradan çok güldüm kalçamın tutulduğuna. hani boyun yada omuz kol tuutlurda kalçaa biraz fena oldu. hastanede iğne yaptılar ama biraz fazla sert bir iyneydi yarım saat acısından yanmasından kendime gelemedim.hemşire demişti zaten offf bu iğne çok yakar nasıl dayanacaksan diye. dereceside fazlaydı.2000 lik. o arada serum bağladılar ve ilerleyen saatlerde ben çözülmeye başladım. bu iğnede 1 tane daha vuruldum. şimdi daha iyiyim en azından ayaklarımın üstüne birazdaha iyi basabiliyorum. çocuğu kucağıma alamıyorum. yeğenim yanımdaydı az önce gitti. bende ilkdefa oğlumu ayağımda sallayarak değilde yanına yatıp ninni söyleyerek uyuttum. hayret ya uyudu.
okula gidermiş
yazarmış çizermiş
annesi onu çok
babası onu çok
öpermiş severmiş
lay lay layyy
lay lay layyy birazıda benim uydurmam, ninniyi sözlerini uzatmak için. lay lay layyy laylay laal.
Kayahanla eşinin söylediği ninni hep dilimde zaten sürekli söylerdim. oğlumda çok ağladığında ne hikmetse bu ninniyi dinleyince sakinleşir.telefona kaydetmiştim, hep açıp dinletirim. ilk doğduğundan beri. işşte olaylar böyle gelişti.
Bu arada beni merak eden arkadaşlar olmuş. çok teşekkür ederim canlarım benim çok saolun. hepinizi gerçekten seviyorum.
geçmişe çok bakamıcam birazdan yeğen gelir burda kalıcak bikaçgün. o yüzden çok giremem heralde merak etmeyin diye söyledim.
ufaktan şöyle bir bakmıştım sanırım KARABİBERİM (karakız) ceza almış geçmiş olsun. neyseki çok uzun değil.
İsimlerde değişiklik olmuş benim için fena oldu. ama alışırız elbet.
NFK annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Buluşma konusunu haaalaaa netleştirememişsiniz. eee koca istanbul biraz zor. bebekle daha zor olcak ama inşallah görüşürsünüz. ankarada olsanız çok rahat buluşurdunuz hemde hiç zorlanmadan. istanbul çok dağınık memleket yaa. hadi allah yardımcınız olsun.
çok grip olan bi arkadaş vardı BARBARİNO yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun. nane özellikle limonu sade iç canım. bütün mikrobu alır götürür. ayrıca bol C vitanini var. pastil kullan doğal olanından emziriyorsun çünkü. ıhlamur falan yine limonlu ama sakın ilaç alma. atlatırsın böyle. ben hamileliğimde olmuştum böyle dr um böyle tavsiye etmişti. kolay atlatamadım ama çok uzun da sürmemişti.PEMBEHİPOPOTAM canım senide bi ayrı özledim.
Benim şimdi biraz dinlenmem lazım. hepinize allah rahatlık versin.Öpüldünüz.
karakızın işleriallah allah ya o zaman hesabını dondursaymış neden boşuna ceza istedi ki çok ilginç
yok canııııım, olur mu öyle şey:76:Bu arada yeni nickinle ilgili yorumuma kızmadın dimi?? Anneciğin de çıkmıştır şimdiye ameliyattan. İnşallah kısa zamanda toparlanır.
amin bacım, Allah razı olsun.'O' ve Ben banada bunu anımsattı güzel kitaptıben beğendm ismini görür görmezde necip fazıl geldi aklıma diğerini hiç düşünmedim bile hayırlı olsun canım.bu arada annenin ameliyatın iyi geçmesine sevindim Rabbim başka dert göstermesin inş.
nfk kod aldı arkadaşnfk kod adlı arkadaş:) geçmiş olsun annecıgıne umarım ıyıdır sımdı.
ben bu gun itibariyle tek başıma istanbul treafiğine çıkmış bulunmaktayım.o bakımdan cok mutluyum.
zevk keyif meselesi işte..slm cnm. bebek kınasını ilk defa senden duyuyorum nasıl oluyor ? diş bugdayını ben sadece buğday haşlayıp komşulara dağıtım o kadar. başka bir şey yapmadım.
babam izlerdi, ben de bakardım arada bir.Bu arada popstar başlamış. Bilmiyorum takip eden var mı? Alaturkayı izliyordum 3-4 yıl önce. Bakalım bu nasıl :)?
Merhaba arkadaşlar. bir süredir giremediğim gibi geçmişide pek okuyamadım. umarım herkezler ve bebekler iyidir. dün eşim işten erken çıkmıştı, oturacağımız eve gittik. oradanda boyacıya gittik duvarlar için boya beğendik. rengi sütlü kahvenin biraz açığı olacak. yerler içinde somon rengi parke beğendik. aspiratörü takılı değildi tek dolabı çıkartırıp davlumbaz tipi aspiratör aldık. eve gidince hemen şöyle bir keşif yaptım çevrede ne var ne yok diye. evin tam karşısında kocaman bir park var etrafı koşu yolu, çay ve sohbet köşesi var çardaklardan oluşan, çocuk parkı, basket voleybol ve futbol sahası. hepsi parkın içinde. hemen oğlumu düşündüm. burada baya sosyal bir aktivitesi olabileceğini. evin diğer bir camından spor merkezi olduğunu gördüm. sevinçten uçtum. yaşasın buraya gidip yağlarımdan kurtulabilirim diye. eşim çok sevinme bi gidip bakayım ona göre gidersin dedi. inşallah sadece bayanlar için olanı vardır.( bir iki küçük market vs. iyiydi memnun kaldım. 9. kat olması korkutuyor. nasıl cam silcem bilmiyorum ama heralde şu uzun sopalı çekçekli camsiller var ondan kullanırım. yengem (eşimin abisinin eşi) 2. katta oturuyor ama kot farkından dolayı baya yüksekte kalıyorlar. henüz yeni gerçekleşen bir olay oldu. cam silerken koltuğu çekmiş ayaklarını koltuğun kenerına basmış. zeminde kaygan olunca koltuk kaymış. aşağıya düşme korkusuyla pencereye sarılmış çerçeve tartmamış yerinden çıkmış elinde kalmış. allahtan aşağıya düşmemiş odaya doğru pencereyle birlikte düşmüş. aman dikkat kızlar. penceresi pimapen tarzı olan varsa çok dikkat etsinler. benimkide ondan ve ben kesinlikle çerçeveden tutup cam silmem. vee balkon için cam siparişi vercez daha. oğluşum yaramazlıklara başladığında allah korusun her ihtimali düşünüyor insan. bide 9. kat oluncaaa. çok işi var daha evin, bizde yavaştan bişeyler yaptıralım diyoruz.
Gelelim bugüne. başıma kötü bir olay geldi. size birkaçgündür belimden rahatsız olduğumu söylemiştim. akşamdan da baya bir yorgunluk hissi vardı zaten. paşamı doyurdum uyuttum. bende yattım. sabah uyandığımda yerimden kalkasım yoktu. rahatsız gibiydim. eşimi uyandırdım durumumu gördü, saolsun kahvaltısını falan herşeyini hazırladı. çocuk uyandı kalkacaktım yok kalkma dedi ben biraz oynarım dedi.çocuğun mamasını yedirdi karnını doyurdu altını değiştirdi,ayağında sallamış uyutmuş.öylelikle 2 saat kadar çocukla ilgilendi. yanıma geldi çocuğu uyuttum dedi, hazırlanmıştı işe gitmek için. bende teşekkür ettim ona tam kalkacaktım göndermek için, çocuk uyuyor nasıl olsa yat birazdaha uyu dedi yattım kalkmadım. azsonra başıma geleceklerden habersiz. yarım saat kadar uyudum sonra yataktan oturağıma geldim tam yere basacakken yere yığılıverdim. bacaklarım tutmadı. kalkamıyorum mümkün değil. halının üzerinde baya bir kaldım öyle. ağlamaya başladım. çocuk uyansa neyapacağım. ayy telefon nerde bilmiyorum. evde kimse yok. kollarımla sürüne sürüne mutfağa gittim. telefon şarzda takılı, telefona ulaşamıyorum. tezgahın üzerinde. bacaklarımı hissetmiyorum. felç oldum sandım. oturduğum yerde hüngür hüngür ağladım. kapaklı dolapta tava vardı onu aldım telefonun yere düşmesini sağladım. eşimi aradım. durumu anlattım. çocuğun sesi gelmeye başladı. kendi kendine yattığı yerde oynuyor. yarım saat içinde eşim geldi. beni kucakladığı gibi hastaneye. çocuğada yeğenler baktı. o teleşın içinde bide neler yapması gerektiğini anlatıyorum çocuk için. annelik yüreği işte. iyiki tarhana çorbasıyla sebzesinden vardı. muhallabisinide vermesini, armutuda rendeleyip vermesini tembih ettim. eşim kucağında götürüyor bende bağırarak sakın su vermeyi unutmayın. eğer geç gelme durumum olursa yoğurt varrrr. neyse hastaneye geldik, eşimde bayaa korkmuş haaa. o evdeyken kalkmış olsaydım durum hemen ortaya çıkacaktı. bana yat yatt deyince bende zaten kalkamadım ağırlıktan. muayene tetkik falan sonuç: kalçam tutulmuş. aşırı yorgunluk, ayak üstünde çok vakit geçirme, uzun süre ayakta bebek sallamak falan filan (ne yapabilirim paşam kolay kolay uykuya geçemiyorki.)çocuğumun bugünki sakinliğine de hayretle baka kaldım. gülebilirsiniz arkadaşlar ben sonradan çok güldüm kalçamın tutulduğuna. hani boyun yada omuz kol tuutlurda kalçaa biraz fena oldu. hastanede iğne yaptılar ama biraz fazla sert bir iyneydi yarım saat acısından yanmasından kendime gelemedim.hemşire demişti zaten offf bu iğne çok yakar nasıl dayanacaksan diye. dereceside fazlaydı.2000 lik. o arada serum bağladılar ve ilerleyen saatlerde ben çözülmeye başladım. bu iğnede 1 tane daha vuruldum. şimdi daha iyiyim en azından ayaklarımın üstüne birazdaha iyi basabiliyorum. çocuğu kucağıma alamıyorum. yeğenim yanımdaydı az önce gitti. bende ilkdefa oğlumu ayağımda sallayarak değilde yanına yatıp ninni söyleyerek uyuttum. hayret ya uyudu.
okula gidermiş
yazarmış çizermiş
annesi onu çok
babası onu çok
öpermiş severmiş
lay lay layyy
lay lay layyy birazıda benim uydurmam, ninniyi sözlerini uzatmak için. lay lay layyy laylay laal.
Kayahanla eşinin söylediği ninni hep dilimde zaten sürekli söylerdim. oğlumda çok ağladığında ne hikmetse bu ninniyi dinleyince sakinleşir.telefona kaydetmiştim, hep açıp dinletirim. ilk doğduğundan beri. işşte olaylar böyle gelişti.
Bu arada beni merak eden arkadaşlar olmuş. çok teşekkür ederim canlarım benim çok saolun. hepinizi gerçekten seviyorum.
geçmişe çok bakamıcam birazdan yeğen gelir burda kalıcak bikaçgün. o yüzden çok giremem heralde merak etmeyin diye söyledim.
ufaktan şöyle bir bakmıştım sanırım KARABİBERİM (karakız) ceza almış geçmiş olsun. neyseki çok uzun değil.
NFK annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Buluşma konusunu haaalaaa netleştirememişsiniz. eee koca istanbul biraz zor. bebekle daha zor olcak ama inşallah görüşürsünüz. ankarada olsanız çok rahat buluşurdunuz hemde hiç zorlanmadan. istanbul çok dağınık memleket yaa. hadi allah yardımcınız olsun.
çok grip olan bi arkadaş vardı BARBARİNO yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun. nane özellikle limonu sade iç canım. bütün mikrobu alır götürür. ayrıca bol C vitanini var. pastil kullan doğal olanından emziriyorsun çünkü. ıhlamur falan yine limonlu ama sakın ilaç alma. atlatırsın böyle. ben hamileliğimde olmuştum böyle dr um böyle tavsiye etmişti. kolay atlatamadım ama çok uzun da sürmemişti.PEMBEHİPOPOTAM canım senide bi ayrı özledim.
karakızın işleri
yok canııııım, olur mu öyle şey:76:
soran tüm arkadaşlara sevgiler selamlar..
annem çıkmış, ama 5 saatten fazla sürmüş ameliyat. ve haliyle çok yorgun uyuyormuş.
üniversite hastanesi olduğu için, akşam ziyaretçi de kesinlikle kabul etmiyorlarmış..
ben de yarın gidicem inş..
amin bacım, Allah razı olsun.
üç seçeneğim vardı. üçüncüsü de buydu. 'o ve ben'
hakikaten harikulade bi kitap..
cincoooon, henüz yüzyüze görüşüp kabul etmedin ama Mevla senin için bütün zemini hazırlamış..
şimdiden hayırlı olsun diyeyim.. senin için çoook sevindim..
ama bi yanım da buruk, biliyor musun?
burada, küçükyalıdaydın ya,, hiç görüşemedik ama sanki beraberdik.. şimdiyse gidiyorsun..
annen de alışmıştı borana, başta biraz zorlanır ama alışır, inş hepiniz için en hayırlısı budur canım beniiiim..
nfk kod aldı arkadaş
tuğçe, sen yine cena de madem
yeni ayınız da hayırlı olsun..
zevk keyif meselesi işte..
bi arkadaş yaptı bebek kınasını diş buğdayıyla birlikte..
bebişine kırmızı bindallı tarzı bi kıyafet giydirdi.
ellerine kına yaktı, başka bi ritüel yok.
babam izlerdi, ben de bakardım arada bir.
ihsan favorimdi. birinci de oldu. hala videolarını izlerim. trt ye kadrolu sanatçı olarak girdi..![]()
Allah gönlüme göre verdi dün eski işyerimden arkadaşlarada size söylediğim konuyu açtım ben laboratuvar özledim bu iş bana göre değil dedim arkadaşlarımdan ikisi ABDİ İBRAHM İLAÇ ta çalışıyor şefleride zaten deneyimli eleman istiyormuş konuyu açmışlar cv mi göstermişler şef hemen toplantı düzenlemiş veeeeeeeee yaklaşık 1 saat evvel insan kaynaklarından aradılar![]()
uygun bir gün belirleyelim görüşmeye davet edeceğim başvurunuz onaylandı şartları netleştirmek için sizi fabrikamıza davet ediyorum dedi yalnız ben henüz başvuru bile yapmadım çocuklar içerden halletmişler inanamıyorum 1 günde olduda bitti maşallah
şimdi sorun abdi ibrahim hadımköyde ben çekmeköydeyim eşimde diyor başla bu yazı atlatalım sonra evi taşırız çocukta büyür işyeride kreş açacakmış o sorunda ortadan kalmış olur Allahım nasıl mutluyum anlatamam KUR-TUL-DUMMMMMMMMMMMMMM
geldim canım geldim sonunda bi sürü değişiklik olmulş girmeyeli nickleriniz değişmiş ama tanıdım hepinizi hayırlı olsun yeni isimleriniz nfk grnt kelebeklersonsuzuçar sanırım bunlara alışmam biraz uzun sürcek![]()
Canim cok gecmis olsun bastan okuduklarim karşısında şok oldum sonrasida kotu tabi ama bir nebze iyi yanida var allah beterinden korusunMerhaba arkadaşlar. bir süredir giremediğim gibi geçmişide pek okuyamadım. umarım herkezler ve bebekler iyidir. dün eşim işten erken çıkmıştı, oturacağımız eve gittik. oradanda boyacıya gittik duvarlar için boya beğendik. rengi sütlü kahvenin biraz açığı olacak. yerler içinde somon rengi parke beğendik. aspiratörü takılı değildi tek dolabı çıkartırıp davlumbaz tipi aspiratör aldık. eve gidince hemen şöyle bir keşif yaptım çevrede ne var ne yok diye. evin tam karşısında kocaman bir park var etrafı koşu yolu, çay ve sohbet köşesi var çardaklardan oluşan, çocuk parkı, basket voleybol ve futbol sahası. hepsi parkın içinde. hemen oğlumu düşündüm. burada baya sosyal bir aktivitesi olabileceğini. evin diğer bir camından spor merkezi olduğunu gördüm. sevinçten uçtum. yaşasın buraya gidip yağlarımdan kurtulabilirim diye. eşim çok sevinme bi gidip bakayım ona göre gidersin dedi. inşallah sadece bayanlar için olanı vardır.( bir iki küçük market vs. iyiydi memnun kaldım. 9. kat olması korkutuyor. nasıl cam silcem bilmiyorum ama heralde şu uzun sopalı çekçekli camsiller var ondan kullanırım. yengem (eşimin abisinin eşi) 2. katta oturuyor ama kot farkından dolayı baya yüksekte kalıyorlar. henüz yeni gerçekleşen bir olay oldu. cam silerken koltuğu çekmiş ayaklarını koltuğun kenerına basmış. zeminde kaygan olunca koltuk kaymış. aşağıya düşme korkusuyla pencereye sarılmış çerçeve tartmamış yerinden çıkmış elinde kalmış. allahtan aşağıya düşmemiş odaya doğru pencereyle birlikte düşmüş. aman dikkat kızlar. penceresi pimapen tarzı olan varsa çok dikkat etsinler. benimkide ondan ve ben kesinlikle çerçeveden tutup cam silmem. vee balkon için cam siparişi vercez daha. oğluşum yaramazlıklara başladığında allah korusun her ihtimali düşünüyor insan. bide 9. kat oluncaaa. çok işi var daha evin, bizde yavaştan bişeyler yaptıralım diyoruz.
okula gidermiş
yazarmış çizermiş
annesi onu çok
babası onu çok
öpermiş severmiş
lay lay layyy
Naragacı fatmazra sevgiler size
Canan habere çok ama çok sevindim canım benim herşeyin en güzeline layıksın
Destiny şoförlük hayırlı olsun canım
Nfk iyi haberine sevindim
Libyana ismin hayırlı olsun o filmi izlemiştim
Grnt anlamı ne nickin
Pembehipopotam çorba tarifi çok güzel yeşil mercimek yaparım ama közlenmiş biber hiç katmamıştım mutlaka deniycem
Nkolik çok geçmiş olsun şok oldum
Biz bugün dedem ve anneannemlerdeydik güzel geçti ama keremi kollamak çok zorlaştı hiç durmuyor pestilim çıktı
Karakız alemsinnn :)))))))
Yüreği dünyalara sığmayan bir anneyim ben..Hep derdim ki kendime:Evrende bana anne diyebilecek bütün çocuklara annelik yapabilecek kadar büyük bir kalbim var benim ..Kanatları Anka kuşundan da büyük bir efsane; sarıp sarmalayacak sevgisiz küçücük bedenlerini .Oysaki ne büyük lafmış annelik..
Şimdi şu söylediğime nasıl inanırım artık ben de bir anneyim..Hep annecilik oynamaya benzemezmiş meğer ..Birgün anne olmadan bilinmez gerçek kıymeti derler ya aynen öyleymiş...Dünyadaki bütün kötülükler bana gelsin de yavruma değmesin demekmiş anladım.Geceleri uykumu bölen hismiş acaba yorganını açıp üşümüş müdür yavrum..Hayatı olabildiğine sırtlanmakmış tüm ağırlığıyla omuzlarımda..Kah ana kah baba olabilmekmiş ağladığında..Yanaklarındaki gözyaşına dokunmakmış ellerimle ,o küçücük kalbine dokunurcasına gülüşümle..Saatler bir su misali akarken yanında,yokluğunu saniyelerle asırlaştırmakmış meğer..Ben bir anneyim ..Ömrünü yavrusuna adamış kocaman dağlar kadar güçlü ;arkanda hep ben varım yavrum, korkma karanlıklardan der gibi yürümekmiş yorulmadan..Bir avuç papatya yaprağı taze kır kokularında bulmakmış sevgiyi ..Bir sonbahar esintisinin sarı savruluşlarında söylemekmiş o sevdiği ninniyi Kimi zaman fısıldamakmış affet beni anneciğim bilmeden üzdüysem seni.Bir akasya dikmekmiş mezarına birkaç damla yaşla ıslattığın toprağına..Geç olmadan ,keşkeler olmadan ,kırgınlıklar ve gözyaşları olmadan ,doyasıya anneciğim iyiki varsın demekmiş ...Canından bir parça bölüp verdin var etmek için beni..Saçlarını süpürge edip koruyup kolladığın için beni..Uykusuz gecelerinde ,benim yüzümden aç kaldığın günlerinde ,avaz avaz ağladığım o bebeklik günlerimde söyleyemedim ama hep bildim değerini diyebilmekmiş....Kelimelere hükmedip bakışları büyütmekmiş gözlerinde..Annem deyip sarılmakmış yavrum sıcaklığında .Nasılsa hergün sevmiyor muyum annemi lafıyla geçiştirmemekmiş ..
Anneciğim seni çok seviyorum derken neden ağladığını anlayabilmekmiş meğer..Cevaplarını aradığım bütün soruları silmekmiş gözyaşlarımla..Özlemekmiş çocukluğumu..Özlemekmiş annemin yemeklerini..Meğer ne büyük bir şeymiş annelik..
Naragacı fatmazra sevgiler size
Canan habere çok ama çok sevindim canım benim herşeyin en güzeline layıksın
Destiny şoförlük hayırlı olsun canım
Nfk iyi haberine sevindim
Libyana ismin hayırlı olsun o filmi izlemiştim
Grnt anlamı ne nickin
Pembehipopotam çorba tarifi çok güzel yeşil mercimek yaparım ama közlenmiş biber hiç katmamıştım mutlaka deniycem
Nkolik çok geçmiş olsun şok oldum
Biz bugün dedem ve anneannemlerdeydik güzel geçti ama keremi kollamak çok zorlaştı hiç durmuyor pestilim çıktı
Karakız alemsinnn :)))))))
Canım yanlış anlaşılmasın; kırmızı biber ufak ufak kesilip konacak. Közlenmeyecek :) valla diyorum ya çok güzel oldu; ben de tuz, nana ekleyerek yedim :) ha bi de tel şehriye koyduk azıcık.