Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

naragacı nerdesin kuzuuum?:24:

oh yaa
ağlaya ağlaya forumu terk edip bi daha gelmiycektim hee
neyseki hatırlandım:17::17:
dün erzuruma gittik giderken gelirken arabayı ben sürdüm öyle yorulmuşum ki oğlumu
uyuturken bende uyumuşum...
bugün de elektrikler gitti hiiç giremedim
nfk annene çok sevindim daha da iyi olur inşallah:40:

busmai canım teşekkür ederim..

karakızzz seni özledim bennnn:14::14:

bende size doğum hikayemi anlatayım nasıl enteresan tipmişim daha iyi anlayın

benimde hamileliğimde gebelik diyabeti çıktı şeker takibi diyet vs vs derken son 2 ayı stresli geçirdim doğuma 2 hafta kala birgün evde yanlızım şekerimi ölçtüm anaaa 290 :53: ben tabi şok babamı aradım hemen zeynepkamile acile gittik doktor ölçtü normal çıktı cihaz hata yapmış neyse doktor dedi zaman yaklaşmış birde rahime bakalım erkek doktor :17: eşimi aradım dedim böyle böyle diyor doktor tamam gerekiyorsa ol tabi dedi ilk kez erkek doktora muayene oldum doktor demesinmi senin normal doğum yapma şansın yok kontrol bile edemedim dedi ee ne olacak dedim sana tavsiyem maddi durumun yerindeyse git bir özel hastaneye zaten doğuma birşey kalmamış sezeryan ol çünkü buraya acil doğuma gelirsen bakmadan normal doğuma alırlar son ana kadar çekmediğin kalmaz ama çatın dar çocuğunda riske girer sende binbir eziyet çekersin olmadı birde sezeryana alırlar her iki acıyıda yaşayacağına git direk sezeryanla ol kurtul dedi Allah razı olsun o doktordan o akşam eve geldim eşimle konuştuk her zaman tuzlada kontrollere gitmiştim ancak sağolsun kv ve görümcek doğuma 1 ay kala kavga dövüş çıkarınca hastanemden doktorumdan vazgeçtim yoksa doğumu orda yapıp lohusalığı kv dede geçirecektim iyikide olmamış neyse nerde olsam diye düşünürken eşim dedi pendik blge hastanesine götüreyim seni aa dedim pendiğe ne gerek var sarıgazide blge hastanesi var ben bir araştırıyım dedim netten baktım özlem hanım diye bir doktor var herkes çok memnun dedim bu kadına gidicem ertesi gün günlerden çarş. gittim özlem hanımla tanıştım durumu anlatım oda muayene etti bende normal doğumdan yanayım ama doktor doğru söylemiş senin normal doğum yapman mümkün değil rahime ulaşamıyorum dedi sezeryan için gün belirleyelim dedi bende pazartesi olsun o halde dedim peki o zaman ama sen yine yarın sabah aç karnına gel test yapalım dedi ben eve gittim herkesi koğuşlandırdım pzt doğum var diye babamda ben yazlığa gidip geleyim o zaman dedi yazlık yalovada eşimde pzt için izin aldı falan o gece eşim işte babam yalovada annemle başbaşa kaldıkmı evde ben bir sancı bir sıkıntı sıcaktan boğuluyorum bel ağrısı uyuyamıyorum annem dediki kızım bu iş hayra alamet değil sabah benide kaldır beraber gidelim dedi olur dedim sabah kalktım baktım annm uyuyor dedim yazık oruçlu oruçlu kaldırmıyım alt tarafı kan verip gelicem (öyle sanıyorum) hatta eve uğradım üzerimi giyindim camları açtım kahvaltı soframı azırladım gelince kahvaltı yapayım diye bindim minibüse hastaneye gittim doktor nst ye bağladı sonucu aldım yanına gittim demezmi pzt bekleyemem doğuma alıroyuz :53::53::53: başladım ağlamaya olmaz dedim eve gitmem lazım doktor dedi ne evi sokaktamı doğuracaksın doğum başlamak üzere dedi daha 14 gün var normalde ağlaya ağlaya annemi aradım kadın gittiğimden habersiz yataktan düşmüş doğuma giriyorum diyince :9::9::9: annem eşyaları aldı geldi babamı aradık oda yalovadan tam gaz çıkmış yola doktor dedi hazır olunca haber ver dedim 12 den sonra gireyim bari babam gelmiş olur saat 12 i geçti eşimde yolda bu arada yolcuyu bırakmış dinlenme tesisinde boludan binmiş başka bir araca geliyor :36::36::36: saat 1 oldu açlıktan bayılıcam dedim anne giriyim ben hemşireyi çağırdım dedim hazırım neyse yarım saat sonra geldiler aldılar beni annemle öpüştük gittim doğumhaneye girdim 7-8 kişiler kadın erkek konuşturdular biraz işte adı ne olacak vs vs o ara dizlerimi bileklerimi kelepçelediler ilk kez ameliyathane görmüşüm donuyorum korkuyorum sonra anestezi hemşiresi dedi hadi canancım özlem hanım geldi sen uyu dinlen boran bize emanet dedi oğluma iyi bakın demeye kalmadı gittim arada oğlumun ağlamasını duydum hayal meyal sonra odaya gittiğimde babam gelmiş komşularımız gelmiş arkadaşlarım işten izin alıp gelmiş ortalık bayram yeri gibi ben yüz göz şiş kimseyi gözüm görmüyor göz ucuyla oğlumu gördüm ohh şükür dedim hemşire getirdi yanıma babamlar çıktı emzirdim o nasıl bir duygudur Allahım eşi benzeri yok aylardır merak ettiğin yüz karşında elleri gözleri herşeyiyle bir beden canından kanından neyse derken 1 saat sonra eşim geldi ben ellerimle bebek şekerleri hazırlarken bir sürü dalga geçen doktoruda ara şekerim hazır doğurabilirim de diye kafa bulan adam meğer hepsini hazırlatmış benden habersiz kocaman bir sepet dolusu bebek şekeri kapı süsü hoşgeldin ebbeğim yazıları bir kutu çikolata çiçek birde doğum hediyesi altın kolye üzerinde büyükten küçüğe 3 kalp var :) hemşire demesinmi ohh yılın en şanslı babası geldi o niye dedik niyesi varmı kaç kocanın eşi doğuma minibüsle gidiyor dedi :9::9::9::9::9: koptuk kızdılar tabi niye taksiye binmedin diye ama zaten evin önünde bindim hastanenin önünde indim taksi durağı eve daha uzak hem çokta iyiydim o sabah spora gider gibi hissediyordum doğum sancısı sıklaşmış hiç haberim yoktu

neyse doktorum özlem HN dünyanın en iyi kadın doğum doktoru kesinlikle muayenesi bile nasıl hassas nasıl dikkatli konuşurken kelimelerini dikkatle seçer zaten kendiside çok genç onunda yeni bebeği olmuş yani en iyi o anlardı zaten halimden doğum konusunda çok şanslıydım iyiki sarıgazi blge hastanesine gitmişim iyiki o doktoru tanımışım
walla çok enteresanmışsın ha, doğumun ilginç olmasaydı şaşardım. güzel bir doğum hikayesiydi. anı olarak kalıyor işte bu yaşadıklarımız.

Elifnaz anlat hele şu kuskusu merak ettik. Ya kızlar şöyle farklı tarifleri anlatın ya. Aynı seylerin etrafında dönüp duruyoz biz:((
off bende farklı tarifler arıyorum.

Amanın okumaktan beynim sulandı hala daha bitiremedim de bir selam verip devam edeyim dedim paşa uyanırsa flaan...Nasılsınız hatunlar inşallah herşey yolundadır
ARYAcım senin haberini gördüm şimdi çok sevindim şükürler olsun...Kuzucuğa çok sevindim
diğer ayrıntılarla pek yakında tekrar yazaciim 2 gündür yasir yine uykusuz gecelere başladı biraz daha düzelmişti ama eşim hep dişten deyip duruyor nerde bu dişşş gel anneye gel gel geeelll :37:
aynen bende öyle. oku oku bitmiyor. ama ben hepsine yetişmek istiyorum yetişemiyorum. habire bişey çıkıyor yazamıyorum. sil baştan yazmakta sıkıyor beni.

canım sen 26 almışsın ama zayıfmışsındır ben zaten 68 le hamile kaldım şu an yine aynıyım.hamilellik şekeri çıkmasa belki çok daha alırdım ama diyet uyguladım mecburen.bide çok kilo alsam ne olurdu halim bilmiyorum şu an 60 a inmek istiyorum ama biraz zor görünüyo :8:
bende bendeee bende 6 olmak istiyorum. 7 kilo nasıl verilirki.

Hımm... Ne varr? Ne varrr? Sebzeli penne makarna var:)
Karnıbahar, brokoli, havuç, kabak, varsa yeşil fasülye bunları aldente haşlıyorum buharda. AMA DİRİ OLACAK BU ÖNEMLİ. Havuçlar ve kabaklar julyen. Karnıbahar ve brokoli çiçeler halinde. Sonra mantarları 4 e bölüp harlı ateşte bi soteliyorum üzerine sarmısak rendeleyip bi iki karıştırıp krema ekliyorum bi paket. Karabiber ve tuz da tercihe göre. Üzerine diğer haşlanan sebzeleri ve aldente haşlanmış penne şeklindeki makarnayı ekliyorum karıştırıp servis ediyorum. Süpper ötesi bişi oluyo. Biz bayılıyoruz yiyenlerde hep bayıldı yani:) sheksper da yemiştim ilk.bende taklit ettim:) makarna sevenler bayılacaktır.

Ay ne çok bayılma kelimesi oldu beni baydı valla:) öve öve bitiremedim kendimi.

Born cum sağol bacımmmm;)
MMMmmmmmm miss

kızlar madem ciddi ciddi buluşacağız, o zaman herkes fikrini söylesin..
çekimser kalmayın. bi öneride bulunun..
ben başta anadolu yakasında daha çok kişi olduğu için kadıköy olsun dedim.
kimseden de ses çıkmadı, konuşalım da anlaşalım canlar :29:
buluşun artık be yaaa.

bilmiyorum yaa,, üşütmüşsem valla üzülücem.. :25:
sakin sakin emerken, birden çığlık atıyor, ağlamaya başlıyor.
bi yeri ağrıyor, sancıyor diye düşündüm..
ama üşütmüş de olabiriz..
afedersiniz, kusmuğu da kokuyor :50:
iyisinizdir inşallah. rabbim sağlık versin.

bilmiyorum yaa,, üşütmüşsem valla üzülücem.. :25:
sakin sakin emerken, birden çığlık atıyor, ağlamaya başlıyor.
bi yeri ağrıyor, sancıyor diye düşündüm..
ama üşütmüş de olabiriz..
afedersiniz, kusmuğu da kokuyor :50:

Gunaydin kizlar grip oldum ihllamur ve parol kullaniorm parolda bi etki etcegni sanmiormemzirirken kullanablcegm bi grip ilaci varmi :(
geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah. sek limon iç. boğazın yana yana iç bişey olmaz. tek çare limonda.

off bende farklı tarifler arıyorum.

aynen bende öyle. oku oku bitmiyor. ama ben hepsine yetişmek istiyorum yetişemiyorum. habire bişey çıkıyor yazamıyorum. sil baştan yazmakta sıkıyor beni.

bende bendeee bende 6 olmak istiyorum. 7 kilo nasıl verilirki.

Ben yarın kısmetse peynirli kek yapacağım. Oğlum kek çok seviyor. Belkim bunu da sever. Hem eşim de sabah kahvaltı ile uğraşmayı sevmediği için yer çıkar. Tabi tüm bunlar güzel bir kek yapabilirsem olacak :) bir tarif kestirdim gözüme ama dur bakalım :)

Bu arada ne 60 ı yahu??? Ben 67-68 olsam hiç diyet yapmam :)

Ben yarın kısmetse peynirli kek yapacağım. Oğlum kek çok seviyor. Belkim bunu da sever. Hem eşim de sabah kahvaltı ile uğraşmayı sevmediği için yer çıkar. Tabi tüm bunlar güzel bir kek yapabilirsem olacak :) bir tarif kestirdim gözüme ama dur bakalım :)

Peynirli kek tarifini bende istiyorum. eşimde aynı, ayrıntılı bir kahvaltı yapmaz. hemen atıştırır çıkar. bu tarz şeyler iyi oluyor. hem besleyicide. poğaça almaktan iyidir. çalışırken hep alırdım bağımlılık yapıyor. ben daha güzel yapıyorum ayrıca poğaçayı.

Bu arada ne 60 ı yahu??? Ben 67-68 olsam hiç diyet yapmam :)[/QUOTE]sağlıklı olda gerisi boş canım yaa. sorma bende takıntılıyım ama canımın istediği herşeyide kısamam. tatlı mesela.

Peynirli kek tarifini bende istiyorum. eşimde aynı, ayrıntılı bir kahvaltı yapmaz. hemen atıştırır çıkar. bu tarz şeyler iyi oluyor. hem besleyicide. poğaça almaktan iyidir. çalışırken hep alırdım bağımlılık yapıyor. ben daha güzel yapıyorum ayrıca poğaçayı.

Bir ara poğaça da yapacağım ozaman senden tarifi alırım. Valla kek için de bir ton tarif var internette ama ben şunda karar kıldım.
♥ Mutfağımdan Çıkanlar ♥: DEREOTLU - PEYNİRLİ KEK

sağlıklı olda gerisi boş canım yaa. sorma bende takıntılıyım ama canımın istediği herşeyide kısamam. tatlı mesela.[/QUOTE]

Valla şu emzirme faslı bitince herbişileri kısmam gerekecek :/ yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm :)

Kız bebeği olan anneler kızınıza bebek kınası yaptınızmı ben diş bugdayıyla birlikte yapmak istiyorum neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
o ne yaa. ilk kez duydum.bebeğe kınamı yakıcaksın.

pinkprinces nkolik nerelerdesiniz:50::50::43::43:
canım ancak geceleri takılıyorum. :))

tatlım mrb nasılsın nasıl gidiyor
CİNCON cum nerelerdesin. önceleri uzun uzun yazardın be tatlişkom.

sağlıklı olda gerisi boş canım yaa. sorma bende takıntılıyım ama canımın istediği herşeyide kısamam. tatlı mesela.

Valla şu emzirme faslı bitince herbişileri kısmam gerekecek :/ yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm :)[/QUOTE]He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.

Valla şu emzirme faslı bitince herbişileri kısmam gerekecek :/ yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm :)
He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.[/QUOTE]

İlk defa duydum. Nasıl bir diyet hiç bilmiyorum. Ben de kısır çok severim.

hımm güzele benziyor. malzemelerine baktımda. bi dene , banada söyle. bu ara pizza yapmak istiyorum.

Haber veririm sonucu ;) biz pizzadan bıktık vallahi :) eşim çok seviyor diye evde de yapılır dışardan da alınır ;)

Herkese günaydınnnnnnnnnnn.

Günaydın kızlarr.... Pazar gününüz huzurlu sakin mutlu geçsin inşş

kızlar madem ciddi ciddi buluşacağız, o zaman herkes fikrini söylesin..
çekimser kalmayın. bi öneride bulunun..
ben başta anadolu yakasında daha çok kişi olduğu için kadıköy olsun dedim.
kimseden de ses çıkmadı, konuşalım da anlaşalım canlar :29:

benim için kadıköy çok uygun

benim çevremde 5-6 kş DUKAN diyeti yapıyo, nerdeyse hepsi 20 kg civarında verdiiler. emzirenler yapamıyo dye ben yapmıyorum. bitince yapıp bi 5 kilo vermeyi hedeflyorum.

hımm güzele benziyor. malzemelerine baktımda. bi dene , banada söyle. bu ara pizza yapmak istiyorum.

CNM BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM Bİ KERE GUZEL OLMUŞTU
BİNBİRÇEŞNİ: TEMEL PİZZA HAMURU

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr.... Pazar gününüz huzurlu sakin mutlu geçsin inşş

Senin de canımmmm. Uyuyabilsek daha mutlu geçeceğine eminim ;)

He hee:)) o zor biraz. olduu canım ye kilo alma. ya şu safiye soymanın kısır diyeti çok hoş ama çok da severim. bıkmamda. gerçekmiki.

benim çevremde 5-6 kş DUKAN diyeti yapıyo, nerdeyse hepsi 20 kg civarında verdiiler. emzirenler yapamıyo dye ben yapmıyorum. bitince yapıp bi 5 kilo vermeyi hedeflyorum.

CNM BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM Bİ KERE GUZEL OLMUŞTU
BİNBİRÇEŞNİ: TEMEL PİZZA HAMURU[/QUOTE]

Benim çevremde de çok dukan diyeti yapıp kilo veren var ama bıraktığın zaman kilo almaya açık bir vücudun oluyor. Senin vermen gereken kilo 5 ise zaten sağlıklı beslenerek 2-3 ayda verirsin. Hiç dukanla vücudunu hırpalamana gerek yok bence ;)

Back
X