Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun komşuda oğlum orta sehpadan tutnup ayaga kalktı heyecanlanıp hoplamay baslayınca eli kaydı sehpadan küt diye gerisin geri kafasının ustune düştü.
nasıl bi ses çıktı ama küüüt diye
agladı ağladı yavrum, zor sustu.
korktum bişi olur diye, Allah korusun. şimdilik bişisi yok ama sonradan çıkar mı acaba![]()
bugun komşuda oğlum orta sehpadan tutnup ayaga kalktı heyecanlanıp hoplamay baslayınca eli kaydı sehpadan küt diye gerisin geri kafasının ustune düştü.
korktum bişi olur diye, Allah korusun. şimdilik bişisi yok ama sonradan çıkar mı acaba![]()
heyyyy :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
heyyyy :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
Eki Görüntüle 670995
bizimlide bundan beşik ve şifonyerini aldım ileride büyüyünce beşiğin yerine arabalı yatak alıcam kısmetse
Eki Görüntüle 670986
baksana şunun güzelliğine ben bile yatarım bunda
bu arada kp i ev alan nkolikti grnt kendileri alacaklardı ama olmamış bende üzüldüm![]()
Ayyy inşallahhh. Bal damlıyor ağzından valla:) görür müyüm o günleri acepcanım bızım odamız kucuk o nedenle benımde fazla secenegım olmadı bızım odanın boyutlarına bır çılek in modelı uyuyodu yada park yatak. kendi evimizde yasadıgımızdan dolayı çıfte masraf yapmak ıstemedık o nedenle de bunu aldık. bence de en mantıklısını yaptınız park yatak almakla en azından ya kendi evinizi aldıgınızda yada daha buyuk bır eve cıkarsanız alırsınız baska yatak.
Bende aynı moddayım. 3 gündür ev süpürecem kolumu kaldıracak halim yok. Tamamen psikologjik. Neyse haftasonumuz iyi geçsede toparlasak bari.Allah'ım her isteyene ev, hasta bebişlere sağlık ve uykusuz annelere uyku nasip etsin :)
Bizim ufaklığın kendi odası var ama odasına beşik falan almadık. Çilekten şifonyer ve dolap aldık. Park yatağı var bizim odada. Zaten park yatakta yatamaz hale gelince araba yatak alacağız inşallah.
Ben şu ara herşeyden sıkılır oldum. Çalışmaktan, bebekle yorulmaktan, evin işlerinden vsvsyaz gelsin istiyorum sanırım. Diyet yapıyordum ama iki gündür depresyon modunda olduğum için diyeti de bozdum
![]()
Hoşgeldin. Kayseride misinn? İşe yaradı mı bari dondurmak?heyyyy :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
Geçmiş olsun tatlım. Birşey olmaz inş.bugun komşuda oğlum orta sehpadan tutnup ayaga kalktı heyecanlanıp hoplamay baslayınca eli kaydı sehpadan küt diye gerisin geri kafasının ustune düştü.
Kizlarrr nasilsiniz ben hala memleketeyim cook ozledim sizleri hersey yolundadir inss
Hoşgeldin. Kayseride misinn? İşe yaradı mı bari dondurmak?
KP bütün fonksiyonları durmuş durumda. tedavi cevap vermedi. sanırım beyin ö... bekliyorlar. çok üzgünüm.
Canım bizimki şundan
Babyhope 930 Lks Byyen Beik - Ticaretmerkezi.com.tr
Kv lerde olduğu için tam hatırlayamadım ayrıntılarını ama mantık olarak ta çok yukarı çıkmaması laZım. Yarın gidicez onlara. Bi inceleyeceğim. Birde bi arkadaşım evet bizimki de ona benziyor ve düşüyorlar deyip onayladı korkumuo yüzden panik yaptım. Kv almıştı o beşiği alırken dikkatinden kaçmış olabilir bu ayrıntı.
Ne güzeel odalarınız vaaarbizim öyle bi şansımız olamadı malesef. Evimiz çok küçük hem yer yok. Hemde kızım büyüyene kadar kendi evimize geçer oraya göre oda yaparız diye alamadık hiçbişi. Bizim evde sadece park yatak var.
Canım senin kp ev almamış mıydı size? Ben karıştırdım mı?
ya çok zor uykusuz çalışmak ahh ah hele de benimki gibi bir patronun varsa uykusuz eleman görmek istemiyorum diyor adam ya bende dayanıyorum tayin pekmeze enerji versin diye birgün kalp krizinden gidicem
ben yoktum kuzum yazıp çıkıyorum malum işler güçler
aaa ev işi olmadımı ya ben aldınız sanıyordum neden olmadı
Canim cok gecmis olsun allah koruyor cocuklarimizibugun komşuda oğlum orta sehpadan tutnup ayaga kalktı heyecanlanıp hoplamay baslayınca eli kaydı sehpadan küt diye gerisin geri kafasının ustune düştü.
Hosgeldin gitme artikheyyyy :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
bi heeeeeeeeeyyyyyyyyyy de bendennnnnnnnnnn
![]()
Bizde seni cok ozledik gel artik ne zaman donuyorsunKizlarrr nasilsiniz ben hala memleketeyim cook ozledim sizleri hersey yolundadir inss
Canim benim umarim bir mucize olur uzme kendiniKP bütün fonksiyonları durmuş durumda. tedavi cevap vermedi. sanırım beyin ö... bekliyorlar. çok üzgünüm.
oğlanı uyuttumö hızlıca gecmısı okuyodum canımm okadar yorgunmkı yazacak halım kalmamısNabersiniz barbarino pempehipopotam yine kimsecikler yok bende kizimi uyuttum bir bakayim dedim bende yatacagim cok uykum var
Ay pardon ben 25 mart sandım.aklım uçmuşş.hoşbulduk canım yok istanbuldayım nasip olursa 25 nisan -8 mayıs oradayım
evet cam sil perde yıka neler yaptım neler yne gidebilirim admin le kafamız uyuştu![]()
O kadar yoğunum diyosun.telimi verim bana ulaşın yad msn feln yoksa burdan imkansız![]()
Geçmiş olsun. İnşallah toparlar canım belli olmaz.KP bütün fonksiyonları durmuş durumda. tedavi cevap vermedi. sanırım beyin ö... bekliyorlar. çok üzgünüm.
Kızlar iyi geceler :) kimsecikler yok ama ben yine suallerimi sorayım.Baya uzun zaman oldu yazmayali,ama düzenli okumaktayım sizleri.Bebislerinizi gece uykusuna nasıl yatırıyorsunuz?Ben çalıştığım icin gunduz bakicimiz sallayarak uyutuyor,ama 1-2 haftadır gecede en az 10-15 kez kalkıyor.Bunun sadece uç kalkışında emıyor,tok olduğu icin mizmiz sallanmak istiyordu.Artik 3-4 gun once gece bende başladım aglamaya sinirdenuykusuzluk,yorgunluk,is,ev,cocuk.En sonunda esim benim sesime kalktı,ben yattım kendi salladı.sabah perişan tabii :) napicaz böyle diyor haha.Acayip bir kararlılık geldi bana 3 gündür yatır kaldir deniyorum,kesinlikle kararli olmak gerekiyor.ilk gun 45 dk sürdü.Bu arada ilk 5 dk ağladığında almadım,parmak atıp kendini kusturmaya çalıştı,icim acıdı yapamiyacagim dedim.Oda yoruldu bende en son oturduğu yerde sızdı.Cok zor bir yöntem gercekten insanın vicdanını sizlatiyor ama bugun 20 dk uyudu ve gece 1 kez sabaha dogru bir kez emmek icin kalktı.Ne olur Allahım böyle gitsin yoksa bir yerde yigilip kalacağım diye korkuyorum.Bu yönteme devam edeceğim tutmazsa önerilere açığım.Doktoruna söyledim gece cok sık kalkıyor ama her kalktığında emmiyor ağzı memede uyuyor dedim.ek gıdadan sonra gece açıktigi icin degil,gece uyanma alışkanlığı olduğu icin dedi,bilmiyorum artik.
Bir diğer sorum yastık kullaniyor musunuz?Balık yediriyor musunuz?Bizim ki pek sevmiyorbalık yağı kullanma olayını bu kontrolde soracağım doktora.
Oğlum 1 aydır emekliyor en sevdiği sey ev terlikleri,elindeki oyuncağı bırakıp terliğe uçuyor :)ayrıca kavanoz kapaklarını cok seviyor,mutfakta yemek yaparken eline veriyorum farklı yerlere vurduğunda ayrı sesler çıkardığını anlayınca garibim sevindirik oluyor.Birde pet şişelerin icine sulu boya ile ayrı ayrı 4 renkte 4 pet şişeye renkli su yaptım onları calkalamak hosuna gidiyor.Bir tanede bozuk 5-10 kuruşları koyduğum var en cok onu seviyor.Baska önerileriniz var mı?
Hepinizin bebislerini cok öpüyoruz oglusla,ayrıca Anadolu yakasında kartalda oturuyorum buluşma ısı bu yakada olursa bende gelebilirim oğlumla :)