Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm kızlar bütün gün sitedeydim fakat o kadar yoğundu ki yazacak hiç vaktim olmadı :50:

Kızlar çok mutluyum sonunda bebekli bi arkadaşımla yeni açılan alışveriş merkezine gittik
Selam kızlar,yumurta sarısı yemiyordu oğlum,bir arkadas Menemen seklinde verdigini söylemişti.Kıymalı yumurta seklinde yaptım tam bir protein deposu,yedii :) kimin dediğini hatırlamıyorum ama cok teşekkürler.Haslama olarak uzun sure sonra tekrar vericem umarım yer.
Nfk(cena) valla bana kadıköy uyar ama Cumartesi olursa buluşma daha iyi olur pazar gunü esime ait :)
Ayakkabı bizde sadece dışarı cikarinca giydiriyoruz,ilk adım degil ama hafif bir ayakkabı onun dısında evde corapla genelde tutunarak yan yan yürüyor yengecim.
Bendim o , afiyet olsun bebişine
Yine uykusuz bir geceden günaydın kızlarrrrrr. Oğlumu yatmadan önce bebe bisküvisi ve sütle doyuruyorum üç gündür ama hiç faydası yok. Demekki bu çocuğun fıtratı böyle diyip kabullenmeliyim :/ bi de 5 gündür gece kalkıyo huzursuz bir şekilde, ağlamaya ve bağırmaya başlıyor, derken kakasını yapıyor ve rahatlıyor. Tabi sonrasında uyutması ile 1-1,5 saat sürüyor bu olay. Eskiden geceleri kakasını yapmazdı noldu anlamadım. Değiştirmiyim diye düşündüm hani gece gündüz farkını bilsin diye ama hemşire kakalı bırakma dedi. Bi de zaten o da istemiyor uyanmayı ama mecbur kalıyor gibi. Ay ne ilginç bişi anlamadım. Yapabileceğim birşey de yok sanırım :/

Herkese güzel bir gün diliyorum.
Allahallah.. Derdi ne bu çocuğun acaba
günaydın kızlar çok kötü grip oldum geçmişi okudum ama cevap yazacak halim yok bugün çalışasımda yok kızımda hastalanacak diye çok korkuyorum ya
nfk annenin iyi olmasına sevindim canım gözünüzaydın
Geçmiş olsun
ayyy bu erkekler hep aynı kuzum yaa ilk defa yaptığı birşey mi sanki sık aralıklarla böyleler zaten ne yapalım hamurları böyle :43:
sende kafana takma nasıl olsa bir zaman sonra hepsi unutuluyor allaha şükür herşey düzene girer merak etme ama anneninde gönlünü al :34:

aynen yaaa bu kocişler bizim ilk bebeler:1:
hafta sonuda ben kızdım kocişe temizlik yapıyorum bir yandan çocuğa ben bakıyorum falan beyefendi oturmuş salonda tv izliyor
çok yorulmuş dedim benimki can değilmi allah aşkına sen işte çalışıyorsun ben işte çalışıyorum eve geliyorum ben evde çalışmaya devam ediyorum
eee çocuk oldu bana birde annelik eklendi olmaz böyle tut birşeylerin ucundan bakim dedim:47:
neyseki melisayı aldı dışarı çıktı bende rahat rahat işleri yaptım:1:

herkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah:3::54:

evet bahar yavaştan yüzünü gösterince bu bizim topiğede yansımış herkes gezmelerde topik boş kalmış:1:

libyana canım eskişehire gitmişsin ohh bol bol gez gerçi eşini şimdiden özlemişsin ama arada bir özlem iyidir :34:

nfk canım doğru dedin bizimkilere ayakkabı lazım yaa ilerdede giyecekler nasıl olsa almak lazım bir araştıralım:44:

nkolikkayınpederin nasıl oldu canım varmı bir gelişme :26:

tubaal kna gecesi içinde süper kurabiyeler var bindallı bile yapmışlar sende onlardan yapabilrisin hoş olur :34:
yazıları plaka ile yaptım:34:

aryamm hayırdır ne oldu canım neden sinirlisin:44:

pempehippopotam
canım ne güzel yazlık alışveriş yapmışsınız oğluna bizede lazım yazlık kıyafet:30:

cincon canım ohhhh iş olayların tamamen kesinleşti gibi senden mutlusu yoktur şimdi:16:
evet buluşabiliriz canım fakat silivride oturan arkadaşlarımızın nisan ayında bize gelme planları vardı fakat tam tarih vermediler ona göre ayarlayırız :34:

karakız kızzz kim sever temizliği:37:
midye aldın mı bari:1:

elifnaz canım nasıl gidiyor hamilelik aşeriyormusun kızz:1: bu arada new balance nin bebek ayakkabısı olduğunu bilmiyordum ona da bir bakayım:34:

busmai canım sende baya yorulmuşsun hafta sonu :nazar: hafta içi dinlen bari (tabi seninki izin verirse)

bizden haberler; temizlik yaptım , hava çok güzeldi dışarda dolaştık parka gittik, annemlere gittik derken zaten hafta sonu bitti:30:
ya yetmiyor bize zaman yaa azıcık daha fazla olsaymış hafta sonlarımız dinlenmeye vakit kalmıyor:36:
saatlerde ileri alındı insan uykusunu almadan kalkıyor offff hala uykum varrrrr:43:
bu hafta işyerinde gene toplantılar var offff sinir oluyorum :31:
Ben de dün temizlik yaptım uzun zamandan beri böyle yapmamıştım çok yoruldum
Artık bebişler hareketlendi 2-3 saat öğle uykusu nerdeee sayfalar yavaş ilerliyor sanırım o yüzden. Biraz da kendime vakit ayırıp dışarı çıkmaya, güzel yemekler yapmaya geri döndüm sanki herşey rayına oturuyor herkes çocuklu hayata alışıyor, eşimle de aşk dolu günlere geri döndük Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

yarın sabh yolcuyuz biz, eşimin memlketne gidiyoruz.
valiz topluyorm evi topluyorm.

bi süre biz yokuz Allaha emanet olun hepiniz
Hayırlı yolculuklar canım. Güzel gecer tatiliniz inşallah..
Kızlar çok mutluyum sonunda bebekli bi arkadaşımla yeni açılan alışveriş merkezine gittik

Geçmiş olsun

Artık bebişler hareketlendi 2-3 saat öğle uykusu nerdeee sayfalar yavaş ilerliyor sanırım o yüzden. Biraz da kendime vakit ayırıp dışarı çıkmaya, güzel yemekler yapmaya geri döndüm sanki herşey rayına oturuyor herkes çocuklu hayata alışıyor, eşimle de aşk dolu günlere geri döndük Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

Du kız benimki de yemiyor haşlanmış yumurtayı bende bi deneyeyim öyle. Beyazıyla birlikte mi omlet yapıyodun sen? Yoksa sade sarısını mı? Bu arada gezmelere çıkman iyi olmuş, çok koştur koştur oluyor, belki bişi anlamıyosun gezdiğinden ama iyi geliyor yinede;) eşinle de allah mutluluğunu artırsın canım.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar:16:Yoğun okul hayatı nedeniyle siteye pek giremiyorum.Girsem de okuyup kaçıyorum.Burada her şeye cevap yazmayı çoooooook özledim.Umarım sizler de minik kuzucuklarınız da iyisinizdir.Biz de kızımın pek iştahı yok.Çalışmaya başladığım son 2 ayda kızım sadece toplam 400 gr almış.Dr çok az dedi.Sağlıklı olsun da gerçi gerisi önemli değil.Henüz emeklemiyoruz.Geri geri sürünüyor.Sizinkiler emekliyor mu?

Bütün gün girmeyince sayfalar almkş başını gitmiştir dedim ama nerdeee topiğimize nazar değmiş:18:

Merhaba hanımlar. nasılsız, umarım herkez iyidir. bebeklerde iyidir inşallah.
Bir süredir giremedim, moral olarak pek iyi değilim. kp günlerce kendinde değildi. bügün fena değilmiş aldığım haberlere göre. yani kötünün iyisi. yarın öğleden sonra çok riskli bir ameliyata girecek. yaşama şansı %30. heran herşey olabilir demiş drlar. dualarınıza ihtiyacımız var. burada ameliyat sebebini açıklamak istemiyorum korkmamanız için. inşallah herşey yolunda gider. herşey allahtan. rabbim bütün hastalara acil şifalar versin.
Allah şifa versin, hayırlısıyla girer çıkar inşallah
canım zaman mekan ayarlanır bir gelecekler oluşturalımda :72::72::72: avrupada buluşmak kolay :72:
hadi biz bi çırpıda havalarda çok sıcak değilken buluşalım :46::46:
Avrupa yakası buluşma ...
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita :72:
Huuuhuuu bizden başka avrupa yakalı yoookkkmmuuuuu:3::3:
Zeynep'in adı var kendi yok, nerdesiiiiin Zeyneeeppppp
Merhaba kızlar:16:Yoğun okul hayatı nedeniyle siteye pek giremiyorum.Girsem de okuyup kaçıyorum.Burada her şeye cevap yazmayı çoooooook özledim.Umarım sizler de minik kuzucuklarınız da iyisinizdir.Biz de kızımın pek iştahı yok.Çalışmaya başladığım son 2 ayda kızım sadece toplam 400 gr almış.Dr çok az dedi.Sağlıklı olsun da gerçi gerisi önemli değil.Henüz emeklemiyoruz.Geri geri sürünüyor.Sizinkiler emekliyor mu?

Bizde geri viteste gidiyorduk, artık ileri vitese de geçtik biraz komando misali biraz normal emekleme ilerliyoruz bir şekilde:46::46:

benimki sabahları ben uyanana kadar böyle bekliyor. uyandığımı görünce sevinç çığlıkları atıyor:)

Eklentiler

• $th_IMG_2222.webp
    $th_IMG_2222.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40

Geçmiş olsun

Bilmiyorum derdi ne :( hemen büyüsünnnnnnnn :) gezme olayına sevindim. Gezmek candır ;)

ben geldim kızlar
nasılsınız yaa özledim sizi
hafta sonu rize ye gittik
yoğun tempoda okul sınavlar projeler performanslar
ve benim oğlum giremedim hiç
geçmişi üstten üstten okudum:18::18:

Hayırlı yolculuklar canım. Güzel gecer tatiliniz inşallah..

Du kız benimki de yemiyor haşlanmış yumurtayı bende bi deneyeyim öyle. Beyazıyla birlikte mi omlet yapıyodun sen? Yoksa sade sarısını mı? Bu arada gezmelere çıkman iyi olmuş, çok koştur koştur oluyor, belki bişi anlamıyosun gezdiğinden ama iyi geliyor yinede;) eşinle de allah mutluluğunu artırsın canım.
Amin canım hepimizinkini :)
Kızın çoook güzel bir hanım olmuş maşallah bayıldım
Ben beyazıyla beraber pişiriyorum yumurtayı, alerji yapmadı. Domates konservem var tereyağla pişiriyorum severek yiyor
Bilmiyorum derdi ne :( hemen büyüsünnnnnnnn :) gezme olayına sevindim. Gezmek candır ;)

Can cannnn
:)
Büyüsün de anlatsın ne derdi var dimi :)

benimki sabahları ben uyanana kadar böyle bekliyor. uyandığımı görünce sevinç çığlıkları atıyor:)
maşallah cok tatli daha bizimki kalkamıyor tembelmiyiz neyiz :55:
ben geldim kızlar
nasılsınız yaa özledim sizi
hafta sonu rize ye gittik
yoğun tempoda okul sınavlar projeler performanslar
ve benim oğlum giremedim hiç
geçmişi üstten üstten okudum:18::18:

hoşgeldin canım rize yakın mi size ne guzel.. çok sayfa ilerlemedi zaten:ssz:

günaydın canlarım..
dün 24 yaşındaki kuzenim doğum yaptı.. bebeğimiz çok şükür iyi..
ama annenin varisleri kanıyormuş.
yoğun bakımda. dua edin :14:

BEN BELKİ GELEBİLİRİM.
Bİ SONRAKİ HAFTA DUGUNUMUZ VAR DİYE BELKİ İŞİM OLABİLİR, OLMAZSA İNŞALLAH GELİRİM.
.
Nfk(cena) valla bana kadıköy uyar ama Cumartesi olursa buluşma daha iyi olur pazar gunü esime ait :)
Ayakkabı bizde sadece dışarı cikarinca giydiriyoruz,ilk adım degil ama hafif bir ayakkabı onun dısında evde corapla genelde tutunarak yan yan yürüyor yengecim.
tuba, yanlış hatırlamıyorsam 12. sinde kardeşinin düğünü var diye ayın biri olsun demiştim..
inş gelebilirsin.
gsbaran, pazar yine eşine ait olsun, bize bir iki saatcik yeter :38:

Son düzenleme:
9. aydaki kızamık aşısını yaptırdınız mı kızlar ya da yaptıracak mısınız?:44:

evet canım biz yaptırdık aslında sağlık ocağına kontrol amaçlı gitmiştik 1 yaşında demişti aşıyı çünkü..gittik dedi kızamık aşısınıda yapcaz suriyelilerden kızamık mikrobu gelmiş tedbir amaçlı vuruyoruz ama 1 yaşında tekrar vurucaz dediler.

oyyy oyy maaşallah ona yawrum nede güzel bakıyo ordan bizimki olsa mız mız uyutmaz beni vede hala ayağa kalkıp tutunamıyoruz tembel bizim kız yaa kesin tembell:9:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:3:

anaaa topiğe nazar değmiş valla durgunluk çökmüş üstüne bahar sendromuna girdi herhalde:1:

aryamm kızına bayıldım:nazar: biizmkide böyle ama bizim başik ahşap olduğu için hemen alıyorum ben onu dişleri ile ahşabı kemiriyor :36:

nfk canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin allah yavrucağına bağışlasın :26:

busmai canım bak ne güzel geçenlerde şikayet ediyordun ben iyi anne değilmiyim diye artık bir düzen oturtuyoruz yavaş yavaş sende mutlu oluyorsun böylece:16:

cincon kızz ne yaptın bir haber verseydin ya evrakları hazırlıyorsun galiba:44:

kelebeğim canım nasıl geçiyor eskişehirde günler:40:

bende çok sık giremiyorum işler yoğun her zamanki gibi bu akşamda toplantı var burdayım:47:
allahta maç varmışta herkes erken kaçmak istiyor hızlı bir toplantı olacak belli:1: bende kızım uyumadan evde olurum inşallah:16:

beni de dün akşam bir hamaratlık tuttu eşim ne zamandır istiyordu incirli pasta yaptım ona :16:
birde geçenlerde uydurduğum bir pasta vardı yiyip çok beğenmişlerdi bir akrabamız bir daha uydurdum yaptım götürdüm kendisine :34:
muzlu sıcak çikolatalı pasta (adını ben uydurdum tabikine ):1:

melisa bu aralar çok huzursuz burnumuz tıkalı sürekli burun aspiratörü ve serum fizyolojik kullanıyoruz ama sürekli doluyor burnu sümüklü kızım benim:14:
aynı zamanda üst dişi patlamış ama hala çıkamadı diş herhalde onunda huzursuzluğu var inşallah çabuk atlatırız:26:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:3:

anaaa topiğe nazar değmiş valla durgunluk çökmüş üstüne bahar sendromuna girdi herhalde:1:

aryamm kızına bayıldım:nazar: biizmkide böyle ama bizim başik ahşap olduğu için hemen alıyorum ben onu dişleri ile ahşabı kemiriyor :36:

nfk canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin allah yavrucağına bağışlasın :26:

busmai canım bak ne güzel geçenlerde şikayet ediyordun ben iyi anne değilmiyim diye artık bir düzen oturtuyoruz yavaş yavaş sende mutlu oluyorsun böylece:16:

cincon kızz ne yaptın bir haber verseydin ya evrakları hazırlıyorsun galiba:44:

kelebeğim canım nasıl geçiyor eskişehirde günler:40:

bende çok sık giremiyorum işler yoğun her zamanki gibi bu akşamda toplantı var burdayım:47:
allahta maç varmışta herkes erken kaçmak istiyor hızlı bir toplantı olacak belli:1: bende kızım uyumadan evde olurum inşallah:16:

beni de dün akşam bir hamaratlık tuttu eşim ne zamandır istiyordu incirli pasta yaptım ona :16:
birde geçenlerde uydurduğum bir pasta vardı yiyip çok beğenmişlerdi bir akrabamız bir daha uydurdum yaptım götürdüm kendisine :34:
muzlu sıcak çikolatalı pasta (adını ben uydurdum tabikine ):1:

melisa bu aralar çok huzursuz burnumuz tıkalı sürekli burun aspiratörü ve serum fizyolojik kullanıyoruz ama sürekli doluyor burnu sümüklü kızım benim:14:
aynı zamanda üst dişi patlamış ama hala çıkamadı diş herhalde onunda huzursuzluğu var inşallah çabuk atlatırız:26:

eline saglik benide sabah bi hamaratlik tuttu kızın okuluna elma şekeri yaptım ilk denemeye göre gayet güzel oldu :21:
geçmiş oldun canım biz daha yeni atlattık hastalığı hasta olmasınlar :43:

canım zaman mekan ayarlanır bir gelecekler oluşturalımda :72::72::72: avrupada buluşmak kolay :72:

1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee :72:
[/QUOTE]

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :5::2::43:

1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee :72:

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :5::2::43:[/QUOTE]

canım pedisus bir şeye yaramıyor bize dr sekrol vermişti ..dr kesin git ilerliyor yoksa bizim oglanda ilerledi uzme kendini papatya çayı yada ihlamur falan ver yumuşatır boğazını geçmiş olsun

Back
X