Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayşecik dışarıda, parkta bırakın kucağı bastonda otururken ben sürsem bile arabayı
istemiyor.. illa inecek kendi yürüyecek.. o yüzden ayakkabı şart oldu.
o lcw patikler yıprandı, daha kötüsü basarken ağından çıkacak gibi ezilip büzülüyor ayakkabı.
yumuşak olduğu için sanırım. yamuk basıyor çocuk, zorlanıyor yürürken, afallıyor..:105:
bu ayakkabının da modelini pek beğenmedim, bi de pembeyi sevmiyorum, ama şansıma bu gül kurusu
öyle abartılı süslü şeyleri hiç sevmem. kızlar için herşey pembe.. illet oluyorum. :95:
ben moru çok severim, morun bir çok tonu var. pembeye alternatif olabilir. çok güzel tonda sarılar, turkuaz ve yeşiller kullanılabilir..
ama yooook, kız bebekse, illa herşey pembe olacak
ayşecikin de pembe eşyası bir elin parmağını geçmez, ama mor deseeeen oooooo
geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.. çok genç
kaç tefriciye kaldı elinde?
100 tane alayım şimdilik. eksik varsa alırım yine
yürüteçte altı silikon tabanlı çoraplar giydirebilirsin.:44:
ama artık çok harekenlendiler, ayakkabı da şart oldu..
ay canım beniiim, sen daha güzelini bulursun inş.
benim zamanım yok, bir saatten fazla gezdim, bulabildiğim bu..
oooh, sefanız olsun..
valla, ben de gelsin rabiş, hemen gitcem..
mayısın da ilk haftası gelen gelir buluşmaya,,
gelen sağlar bizimdir
Beni niye yazmadın kızım ben de seni anmıştım daha dün
Ne güzel olmuş tatiliniz çok sevindim
Ev işi de gene güzel bişeyler olur senin şanstan yana sıkıntın yok :)
buraya yazmadık diye merak etmedik sanma valla benimde aklimdaydin hep.. tatil olayi ne guzel olmuş bende gitmek istiyorum :)
canım biliyorsun bizde oralardan taşındık geldik ben kendi evimi kiralayıp geldim bu tarafa anneler orda olmasina rağmen mecbur o yol çok uzun geldi çünkü her gun boyle olmuyor karı var kışı var birseferinde eşim 5 saatte gelmişti yoksa bizde çocuk doğana kadar taşınma işini erteleyecektik ama olmadı
nfk pempe arya tşk kızlar valla iş olayı iyi olduda evi taşıma işi biraz strese soktu neyse ilknurla anlaştık komşu olucaz kısmetse
bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl ya bugün ecoşu gördüm maşallah kuzum kendi kendine oturuyor dizlerinin üstüne kalkıyor tutunup duruyor dik duruyor ohooo bizim koca götlünün umrunda bile değil o anca oturduğu yerde bıdı bıdı yapsın az daha takılsın ecoşla kıskanır emekler belki
Selamunaleykum ey cemati musliminnnn kizlarrr sizleri cook ozledik oglusumla...♡♡♡♡uzunnn bir aradan sonra geri donduk bu gece geldik evimize bende hemen okumaya koyuldum ama tabi epey sayfa dolmus en iyisi once yazayim dedim ne var ne yok sizlerde meraklardayim bizde memleket esintilerinden baska bisey yok hala dişimiz yok mesela)) ama olsun sagligimiz yerinde cok sukur bi kac sayfaya baktim ama anlayamadim ne zaman gorusuyoruz simdi canli kanli :))
Günaydın kızlar. Dün ikindi gibi oğlumun ateşi çıktı calpole rağmen 37 idi. Gece de inlemekten ve ağlamaktan uyumadı yavrum. Neyseki şuan fena değil durumu. Gelecek dişlerle ilgili olduğunu düşünüyorum ama bakalım. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
selam kızlar cumartesi bi kaçamak yaptık babamla annem memlekete gidiyordu ben de eşimi razı ettim ve beraber gittik ,pazar gece de döndük. kısaydı ama güzel geçti,babaannemle dedemin mezarını ziyaret ettim,halalarım ilk defa oğlumu gördü ben yeşilliğe zaten alışkınım ama bir de uzungöl'e uğradık Allahım doyamadım bu nasıl bir güzellik yaaa! gölün kenarında bisiklet kiralayıp gezebiliyosun ,gölde deniz bisikleti sürebiliyorsun ,göl kenarında ahşap oteller etraf yemyeşil ağaçlar kuş cıvıltıları eşime dedim buraya gelip uzun uzun kalalım mutlaka, zor ayrıldım.
Günaydın kızlar. Dün ikindi gibi oğlumun ateşi çıktı calpole rağmen 37 idi. Gece de inlemekten ve ağlamaktan uyumadı yavrum. Neyseki şuan fena değil durumu. Gelecek dişlerle ilgili olduğunu düşünüyorum ama bakalım. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Selamunaleykum ey cemati musliminnnn kizlarrr sizleri cook ozledik oglusumla...♡♡♡♡uzunnn bir aradan sonra geri donduk bu gece geldik evimize bende hemen okumaya koyuldum ama tabi epey sayfa dolmus en iyisi once yazayim dedim ne var ne yok sizlerde meraklardayim bizde memleket esintilerinden baska bisey yok hala dişimiz yok mesela)) ama olsun sagligimiz yerinde cok sukur bi kac sayfaya baktim ama anlayamadim ne zaman gorusuyoruz simdi canli kanli :))
istanbulda hava kapalı, rüzgar kuvvetli..
ama pazar ya, bi cesaret çıktık, tuzlaya gittik, malum mekanımızaa
ayşecik de bir buçuk köfte yedi.
hava açık ve güneşliydi, sahilde yürüdük, dondurma yedik.. :131:
ayşecik de tadına baktı, bayıldı bayıldı, yalandı durdu :76:
ya süpersiniz kızlar bu ne hız helal sizeeeee,beceremeyenler çatlasın
ilknur saçların çok yakışmış,harikasınız. gerçekten kızının ablası gibi duruyorsun
evet ben de fotoğraflarını gördüm. bazıları hala tomurcuktu.. ay yerim beni onlarııı:76:
eşime de söyledim, 23 nisan günü tatil nasılsa. sabah 7de gidip kahvaltı yapıcaz emirganda
sabah 7 de miiiii biz o saatte kalkıp kahvaltı yaparsak(ki çok zor) eve dönüp tekrar uyuruz uykucu bir çiftiz ama pek de memnun değilim bu durumdan baksana çok şey kaçırıyoruzz
bu arada ayşenin ayakkabıları çok şeker ben de beğendim
günaydın arkadaşlar
bugün pazartesi. oruçluyum, 28. gün. iki günüm kaldııı :124:
akşama ne pişiricem derdi beni aldıııı..
sebze de yok, ya çıkıp alıcam, ya yine kurubaklagill
geçen hafta 5 gün boyunca kuru fasulye yedik:86:
napim bitmedi :101:
destniyy, dün akşam neden o kadar ukala cevap vermişim, blmyrm
kusuruma bakma.
bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl ya bugün ecoşu gördüm maşallah kuzum kendi kendine oturuyor dizlerinin üstüne kalkıyor tutunup duruyor dik duruyor ohooo bizim koca götlünün umrunda bile değil o anca oturduğu yerde bıdı bıdı yapsın az daha takılsın ecoşla kıskanır emekler belki
sabah 7 de miiiii biz o saatte kalkıp kahvaltı yaparsak(ki çok zor) eve dönüp tekrar uyuruz uykucu bir çiftiz ama pek de memnun değilim bu durumdan baksana çok şey kaçırıyoruzz
bu arada ayşenin ayakkabıları çok şeker ben de beğendim
yemeğin içindeki kıymadan yemiyor, öğürüyordu.
dün köfteyi löpürdetti, şaşırdım, çok da sevindim.
bundan sonra köfte yapıcam kuzumaa
bu arada döneri de acayip yiyor, anlatamam.
anasına benzedi bu kız
eşim trafikten had safhada nefret ediyor, cin küfür oluyor. o yüzden erken saatte gidip dönmemiz gerek.
ben de uykuyu severim, ama ayşecik 7 gibi ayakta, eşim zaten uyumaz.
haftasonu bile 8de ayaktayız biz..
istanbulda hava kapalı, rüzgar kuvvetli..
ama pazar ya, bi cesaret çıktık, tuzlaya gittik, malum mekanımızaa
ayşecik de bir buçuk köfte yedi.
hava açık ve güneşliydi, sahilde yürüdük, dondurma yedik.. :131:
ayşecik de tadına baktı, bayıldı bayıldı, yalandı durdu :76:
meraklı köfteci.
şaka yapmıyorum, adı meraklı köfteci
köftesi harikulade
sakin, küçük bi yer. ama çok ünlü, müşterisi bol.
ve diyelimki yaptıkları köfteler bitti, akşam belli bi saate kadar beklemiyorlar, kapatıp gidiyorlar Merakl Kfteci