SELAM KIZLAR
yeni işimde ilk haftayı devirdim ve haftanın sürprizi fabrika genelinde 4 gün tatil olması oldu

pazartesi salı tatilim ohh yaşasın resmi tatiller
gidiş gelişim tam bir fiyasko sabahları otobüsle kavacığa gidip servise ordan biniyorum akşamları kavacıkta inip otobüsle eve geliyorum akşam en geç 7 de evdeyim haftasonu tatil ohh daha ne olsun bunada şükür evide taşırsam akşam 6 da evde olucam inşallah Rabbim sesimi duydu şükürler olsun gönlüme göre verdi arkadaşlarımın olması avantaj oldu hiç yabancılık çekmedim direk daldım ortama

şimdilik herşey yolunda gibi bakalım
born ve pembiş mesaj kutumu boşalttım kızlar sorryy
asude ya mesajını gördüm resmen hayal kırıklığına uğradım okuyunca çok heveslenmiştim gidecek vaktimiz olmadı henüz beylikdüzü yakupluda amcam geçen hafta ay aldı 170 bin dubleks çift giriş bahsettiğim gibi onların eşyasını taşırken annemler aynı sokakta 150 bin dubleks ev ilanı görmüş müteahhit yapımı e-5 e çok yakın sayılmaz 20 dk yürüme mesafesi var ama en azından amcamla yakın oluruz orayı düşünebilirim ama açıkçası çok heveslenmiştim 135 bin e-5 üzeri daire ilanına senin söylediklerin mantıklı geldi en iyisi gidip bizzat gezmek
bu arada sizler nasılsınız geçmişi nispeten okudum ama hepsini okuyamam 20 küsür sayfa geçmiş 1 haftada baya kaynatmışsınız geçtiğimiz hafta şöyle devamsızlık yapmayan biri bana kısa bir özet geçebilirmi önemli konu başlıklarını gündemden geri kaldım pembişim yolda okuyamazmısın demişsin dün denedim gelirken 3 saat trafikte kaldık malum galatasarayın maçı nedeniyle o arada bende geçmişi okuyayım dedim ama trafik açılıp araba hızlanınca başım döndü okuyamadım migren var malum hareket halindeyken okumaya izin vermiyor artık trafik oldukça takılıcam bende yalnız akıllı telefonum aptal çıktı okumaya okuyorumda yazmak tam bir çile pes ettim sonunda bugüne bıraktım yazma işini
borandan özet haberler geçeyim bu hafta pek kaydedeğer bir gelişme olmadı ilk 2 gün tavır aldı bana alıştı tabi 2 hafta beraber olmaya akşamları surat astı trip attı sonraki günlerde alıştı işte sabah çok erken çıkıyorum o dezavantaj oluyor annemdeydik bu hafta eşim çalışıyordu o uyurken bırakıp çıktım ama geceleri sürekli mızırdandığı için multi mega uykusuz bir hafta oldu offf
BİTSİN ARTIK BU ÇİLEEEEEEEEE lalalla ÇEKEMEM BİLE BİLEEE
neyse ee ne var ne yok