Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşecik uykusuzdu mızıldıyordu.
eşim geldi yemek yedik, onu uyuttum. ben spora gittim geldim.
eşimin halini görmeniz lazım. 1 buçuk saatte adamın pili bitmiş..:27:
benim ardımdan uyanmış. onu dillemek için uğraşmış durmuş.
gözlerinin altı çökmüş, kısık sesle konuşuyor.
bütün enerjimi çekti bu çocuk diyo:83:
saat daha 9, gidip yattı :9:

neşeli gülen bebeği sevmek kolay, az biraz fikrin olsun ben ne yaşıyorum dedim..
azcık empati yapsın, bin sözden daha iyidir valla.. :51:
Bizim kuzuya da p.ertesi ve salı sabhları babası bakıyor.Şimdi beni çoooooook iyi anlıyor.:9::9:K.valideye gelince yaşlılık değil de rahatına düşkünlük diyelim. 3 gün 9-12 arası bakıyor.O saatlerde Aden kendi kendine dursun o da oturayım istiyor.Bizmki de oyun istiyor.Öyle olmayınca da anlaşamıyorlar.Bir şeyler yedirmeye de bence üşeniyor, uğraşmıyor.Çünkü sürekli biberonla süt verelim diyor.Onu da ben kabul etmiyorum.İnek sütü.Kaşıkla yedirmek zor ya.Neyse az bakıyor.Daha neler neler var da.Neyseeeeeeeeee...:27:

Bizimki artık gündüz sabah 1 saat öğleden sonra 1 saat olmak üzere çok az uyuyordu. Bugün öğlen beraber uyuyalım dedik saat başı uyandı bana baktı. Baktıki yanındayım devam etti uyumaya. Bir saatlik uyku oldu 2 buçuk saat:)
Birde önceden sallayarak uyuyordu, sonra ayakta kucağımda gezdirerek.. Şimdide yatıyoruz yatağa bana sarılıyor uyuyor:)
Gece arda kalkıp ağlıyor yanımıza alıyorum uyuyor.
Bütün bunlar demek oluyor ki kızım beni okuldayken çok özlüyor galiba:(
Ben de kızımla uyumaya bayılıyorum.:16::16:Bir de her çocuk gerçekten farklı.Mesela benimki emeklemiyor.Burada neredeyse herkesinki emekliyor ya da sıralıyor.Benim tembel de tık yok.Ancak geri geri gidiyor.:43::43:

bugün herkes geziyo sanırım kimsecikler yazmamış.ben bugün durduramıyorum kızımı aslında bikaçgündür öyle ne uyumak istiyo ne yemek yemek.aslında uykusuzluktan ölüyo sersem sersem geziyo etrafta ama uyutmaya kalkınca atıyo kendini yerlere.bende ona telden ilahi flan açıyodum oda fayda etmedi.netten ninni açtım onu dinlemedi bile.en sonunda Kuranı Kerim açtım birden sakinleşip dinlemeye başladı hiç kıpırdamadan dinledi ve uyudu 5 dk da hayret ettm:46: az öncede tekrar dinleteyim dedim bu seferde havaya bakıp bakıp gülücükler atıyo süreklii gel diyoo elini uzatıyo yakalamaya çalışıyo çırpınıyo heyecanlanıyo kimbilir ne görüyo meleğim :16: çok hoşuma gitti şimdi telime indirdim sureleri bundan sonra hep dinleticem.doğduğu zamanlarda dinletiyodum ama şimdi çok yoğun oluyorum ve artık hiç akıl yürütemez oldum uykusuzluktan aklıma bile gelimiyodu bayadır.bebekleri gerçekten sakinleştiriyo bir deneyin isterseniz paylaşmak istedim sizlede.bugün yine hava kapalı hiçbişey yapasım yokk ne zaman ısıncak havalar yazı özledim ben kendime gelmek istiyorum artık :31:

Fırsat bulamıyorum ve unutuyorum ama en yakın zamanda dinleteceğim inşallah.

SELAM KIZLAR

yeni işimde ilk haftayı devirdim ve haftanın sürprizi fabrika genelinde 4 gün tatil olması oldu :8::8::3::21: pazartesi salı tatilim ohh yaşasın resmi tatiller

gidiş gelişim tam bir fiyasko sabahları otobüsle kavacığa gidip servise ordan biniyorum akşamları kavacıkta inip otobüsle eve geliyorum akşam en geç 7 de evdeyim haftasonu tatil ohh daha ne olsun bunada şükür evide taşırsam akşam 6 da evde olucam inşallah Rabbim sesimi duydu şükürler olsun gönlüme göre verdi arkadaşlarımın olması avantaj oldu hiç yabancılık çekmedim direk daldım ortama :36: şimdilik herşey yolunda gibi bakalım

born ve pembiş mesaj kutumu boşalttım kızlar sorryy :54:

asude ya mesajını gördüm resmen hayal kırıklığına uğradım okuyunca çok heveslenmiştim gidecek vaktimiz olmadı henüz beylikdüzü yakupluda amcam geçen hafta ay aldı 170 bin dubleks çift giriş bahsettiğim gibi onların eşyasını taşırken annemler aynı sokakta 150 bin dubleks ev ilanı görmüş müteahhit yapımı e-5 e çok yakın sayılmaz 20 dk yürüme mesafesi var ama en azından amcamla yakın oluruz orayı düşünebilirim ama açıkçası çok heveslenmiştim 135 bin e-5 üzeri daire ilanına senin söylediklerin mantıklı geldi en iyisi gidip bizzat gezmek

bu arada sizler nasılsınız geçmişi nispeten okudum ama hepsini okuyamam 20 küsür sayfa geçmiş 1 haftada baya kaynatmışsınız geçtiğimiz hafta şöyle devamsızlık yapmayan biri bana kısa bir özet geçebilirmi önemli konu başlıklarını gündemden geri kaldım pembişim yolda okuyamazmısın demişsin dün denedim gelirken 3 saat trafikte kaldık malum galatasarayın maçı nedeniyle o arada bende geçmişi okuyayım dedim ama trafik açılıp araba hızlanınca başım döndü okuyamadım migren var malum hareket halindeyken okumaya izin vermiyor artık trafik oldukça takılıcam bende yalnız akıllı telefonum aptal çıktı okumaya okuyorumda yazmak tam bir çile pes ettim sonunda bugüne bıraktım yazma işini

borandan özet haberler geçeyim bu hafta pek kaydedeğer bir gelişme olmadı ilk 2 gün tavır aldı bana alıştı tabi 2 hafta beraber olmaya akşamları surat astı trip attı sonraki günlerde alıştı işte sabah çok erken çıkıyorum o dezavantaj oluyor annemdeydik bu hafta eşim çalışıyordu o uyurken bırakıp çıktım ama geceleri sürekli mızırdandığı için multi mega uykusuz bir hafta oldu offf
BİTSİN ARTIK BU ÇİLEEEEEEEEE lalalla ÇEKEMEM BİLE BİLEEE

neyse ee ne var ne yok

Migren varsa boşver zaten. Haftasonu yetişirsin ;) ben bi kelime bile okuyamam acaip midem bulanır.

İşinde herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ama tatile daha çok :))))

cincon geçmişte olanlardan en bombası ,haftaya buluşmayı kesinleştirmemizzz

sağol canım sistemde sorunlar oldu sabahtan beri son sınavım 20.30 da:27: tabi yarın da var

ben de karşıdan gelicem

sağol tatlımm

kullansın ya ,doktor saçmalamış .sağmakla nereye kadar?sonunda sütü bitecek
hava yuttuğu falan yok avent ten ÇOK memnun kaldım ben harika bir icat o olmasaydı emziremezdim
mutlaka kullansın 1 ay içinde çıkarıp rahat emzirir hale gelir mutlaka söyle arkadaşına canım sağmakla yürümez

sağol tatlım
bence buluşma yerini özelden haberleşelim,topikte ortalıkta olmasın. bu arada sen karşıda hangi semtten geliyordun?

Canım şimdi bu kişi daha yeni tanıştığım komşum. O yüzden apartmanın sapığı gibi hergün kapılarını çalmıyım diyorum :) pzt günü uğrar söylerim öğle arası inşallah. Yalnız ben bilmiyorum; silikon göğüs ucu mu yoksa uç çıkarıcı bir ürün mü bu söylediğin?? Hatta bana adını atarsan tam süper olur :)

Bu arada ne sınavına giriyorsun kuzum sen???

Bizimki artık gündüz sabah 1 saat öğleden sonra 1 saat olmak üzere çok az uyuyordu. Bugün öğlen beraber uyuyalım dedik saat başı uyandı bana baktı. Baktıki yanındayım devam etti uyumaya. Bir saatlik uyku oldu 2 buçuk saat:)
Birde önceden sallayarak uyuyordu, sonra ayakta kucağımda gezdirerek.. Şimdide yatıyoruz yatağa bana sarılıyor uyuyor:)
Gece arda kalkıp ağlıyor yanımıza alıyorum uyuyor.
Bütün bunlar demek oluyor ki kızım beni okuldayken çok özlüyor galiba:(

Ay birlikte uyumanız çok güzelllll. Benim uyuz oğlumun yanına yatınca saçımı yoluyo!! Zaten saçlar dökülüyo o da yolunca benim de onu yolasım geliyo :))

Bu arada kızlar yazıyorsunuz ya, bebekleriniz için alkış yapıyor, öpücük atıyor, bilinçli konuşmalar falan... Bizde hiç böyle şeyler yok ya:( aneaneaneane diyor bana. Dış kapıya gidip ane hadi diyor hepsi bu. Tembel teneke! Bugün biraz alkışı öğretmeye çalıştım bana kızıp kızıp kaçtı:)

Bizimkinin de çene çalışıyo ama of diyo :) şaka bi yana ananne diyo ve kocam sinir oluyooooo hahaha. Tabi bilinçli değil. Ay konuşacaklar inşsllah ve çenelerinden kaçacak yer arayacağız kısmetse :))

yatananne, nerede oturuyorsun bilmiyorum, inş buluşmaya gelebilirsin.:31:
kadıköy orta yer merkez olsun diye seçilmişti. hani metrobüs, vapurla gelinir diye.
şimdi karşıdan gelecek olan busmai, born ve belki asude var.
sizin için köprüye yakın olarak üsküdar da yapabiliriz mekanı.
orada da capitol var..
tercihiniz yahut alternatifleriniz varsa konuşabiliriz. :34:
ama acil konuşun, önümüzdeki pazar görüşüyoruuuuz :52:

pembiş, evet kuzenim geçenlerde doğum yaptı.
bir haftada öyle alışmışki, biberona dünyayı yıktı memeyi almadı.
silikon göğüs ucunu da, şimdi böyle emziriyormuş. ben de hayret ettim.
aman emsin de nasıl emerse emsin. :31:
sana da helal, on günden sonra kabul ettirmişsin tıfıla:1:

demek ''kına etkinliği'' güzel geçmedi demek.
inş ''düğün etkinliği'' dilediğinden de güzel olur.. :31:

busmai, bacım sen ne sınavına giriyorsun?:44:
Allah yardımcın olsun..

born, nerede buluşağız, birbirimizi nasıl tanıyacağız demişsin.
restaurantların olduğu katta buluşuruz.
beni hemen tanırsınız.. ayşecikle etrafımıza ışık saçıyor oluruz heraldeeee:82::9:

asude, çok iyi yapmışsın. hakikaten kk çocukları sakinleştiriyor, özellikle bebekleri.
ben hamileyken sürekli hatim okudum, yüksek sesle o da duysun, dinlesin, tanısın diye.
hakikaten şimdi ne zaman okusam, ya da kayıttan dinletsem pürdikkat dinliyor. :16:
eşim kulağına fısıldayarak okuyor, yüz ifadesini görmeniz lazım.. :93:

arya, takılma bacım. her bebeğin gelişimi aynı değil ki.
mesela ayşecik konuşma yeteneği bakımından anasına çekmemiş olacak ki, hala sadece dede diyebiliyor :9:
başka kelimeler de söylüyor, ama ayşecikçe
alkışı öğretmeye çalışıyorum, ama tam olarak becerebilmiş değil. :37:
alya bi de anne diyormuş, en manalı ve önemli kelimeyi söylemiş, daha ne yapsın bu çocuuuuuk :36:

Işık saçan ana-kız :)

Düğün güzeldi. Bi de okulumdan bikaç öğrencim vardı. Aldılar oğluşumu oynayıp gezdirdiler süper oldu :) rahat rahat bişiler yedim beeeeee :)

Yarın gezmeye ve ailemi görmeye ankaraya gidiyoruz inşallah. Öpüyorum siziiiiii

Fırsat bulamıyorum ve unutuyorum ama en yakın zamanda dinleteceğim inşallah.

Migren varsa boşver zaten. Haftasonu yetişirsin ;) ben bi kelime bile okuyamam acaip midem bulanır.

İşinde herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ama tatile daha çok :))))

Canım şimdi bu kişi daha yeni tanıştığım komşum. O yüzden apartmanın sapığı gibi hergün kapılarını çalmıyım diyorum :) pzt günü uğrar söylerim öğle arası inşallah. Yalnız ben bilmiyorum; silikon göğüs ucu mu yoksa uç çıkarıcı bir ürün mü bu söylediğin?? Hatta bana adını atarsan tam süper olur :)

Bu arada ne sınavına giriyorsun kuzum sen???

Ay birlikte uyumanız çok güzelllll. Benim uyuz oğlumun yanına yatınca saçımı yoluyo!! Zaten saçlar dökülüyo o da yolunca benim de onu yolasım geliyo :))

Bizimkinin de çene çalışıyo ama of diyo :) şaka bi yana ananne diyo ve kocam sinir oluyooooo hahaha. Tabi bilinçli değil. Ay konuşacaklar inşsllah ve çenelerinden kaçacak yer arayacağız kısmetse :))

Işık saçan ana-kız :)

Düğün güzeldi. Bi de okulumdan bikaç öğrencim vardı. Aldılar oğluşumu oynayıp gezdirdiler süper oldu :) rahat rahat bişiler yedim beeeeee :)

Yarın gezmeye ve ailemi görmeye ankaraya gidiyoruz inşallah. Öpüyorum siziiiiii
Hayırlı yolculuklar canım :)
Avent silikon göğüs ucu , hem acıyı engelliyor hem de göğüs ucu vazifesi görüyor bebek kolay emiyor bi süre sonra da göğüs ucu çıkıyor zaten 1 ay içinde

Ben de kızımla uyumaya bayılıyorum.:16::16:Bir de her çocuk gerçekten farklı.Mesela benimki emeklemiyor.Burada neredeyse herkesinki emekliyor ya da sıralıyor.Benim tembel de tık yok.Ancak geri geri gidiyor.:43::43:
Seninki direk yürüyenlerden olcak demek ki

yatananne, nerede oturuyorsun bilmiyorum, inş buluşmaya gelebilirsin.:31:
kadıköy orta yer merkez olsun diye seçilmişti. hani metrobüs, vapurla gelinir diye.
şimdi karşıdan gelecek olan busmai, born ve belki asude var.
sizin için köprüye yakın olarak üsküdar da yapabiliriz mekanı.
orada da capitol var..
tercihiniz yahut alternatifleriniz varsa konuşabiliriz. :34:
ama acil konuşun, önümüzdeki pazar görüşüyoruuuuz :52:

pembiş, evet kuzenim geçenlerde doğum yaptı.
bir haftada öyle alışmışki, biberona dünyayı yıktı memeyi almadı.
silikon göğüs ucunu da, şimdi böyle emziriyormuş. ben de hayret ettim.
aman emsin de nasıl emerse emsin. :31:
sana da helal, on günden sonra kabul ettirmişsin tıfıla:1:

demek ''kına etkinliği'' güzel geçmedi demek.
inş ''düğün etkinliği'' dilediğinden de güzel olur.. :31:

busmai, bacım sen ne sınavına giriyorsun?:44:
Allah yardımcın olsun..

born, nerede buluşağız, birbirimizi nasıl tanıyacağız demişsin.
restaurantların olduğu katta buluşuruz.
beni hemen tanırsınız.. ayşecikle etrafımıza ışık saçıyor oluruz heraldeeee:82::9:

asude, çok iyi yapmışsın. hakikaten kk çocukları sakinleştiriyor, özellikle bebekleri.
ben hamileyken sürekli hatim okudum, yüksek sesle o da duysun, dinlesin, tanısın diye.
hakikaten şimdi ne zaman okusam, ya da kayıttan dinletsem pürdikkat dinliyor. :16:
eşim kulağına fısıldayarak okuyor, yüz ifadesini görmeniz lazım.. :93:

arya, takılma bacım. her bebeğin gelişimi aynı değil ki.
mesela ayşecik konuşma yeteneği bakımından anasına çekmemiş olacak ki, hala sadece dede diyebiliyor :9:
başka kelimeler de söylüyor, ama ayşecikçe
alkışı öğretmeye çalışıyorum, ama tam olarak becerebilmiş değil. :37:
alya bi de anne diyormuş, en manalı ve önemli kelimeyi söylemiş, daha ne yapsın bu çocuuuuuk :36:

İkinci diploma alıyorum ya canım 3.sınıf uzaktan eğitim;) nerden bulaştıysam
Capitol de olur şöförüme sormam lazım lütfen yola en yakın yer olsun çok dolanıp kaybolmayalım

Bu arada kızlar yazıyorsunuz ya, bebekleriniz için alkış yapıyor, öpücük atıyor, bilinçli konuşmalar falan... Bizde hiç böyle şeyler yok ya:( aneaneaneane diyor bana. Dış kapıya gidip ane hadi diyor hepsi bu. Tembel teneke! Bugün biraz alkışı öğretmeye çalıştım bana kızıp kızıp kaçtı:)
Bilinçli olarak konuşma bizde yok.
Bilinçli olarak numaradan ağlama ve gülme var :)

Busmai ağzından bal damlıyor tatlım.İnş. Dediğin gibi benim bıcırık emeklemeden yürür.Ama hiç ümidim yok.Kardeşimin kızı 18 aylık yürüdü.Benimki de mi öyle olacak ne!!

ıyı geceler kızlarrr
herzaman oldugu gıbı yazamıyorum ama okuyorum hep.
benım oğlan hala emeklemıyoooo
yoksa emeklemedenmı yurucek :)

miracle, destniy, tubaal, tuğçe, barbarino, gsbaran, caglaslı, deli, dtk, gulumser, breakday, hatoza..
ve ismini şuan yazamadıklarım, istanbulda oturanlar lütfen cevap yazın. lütfen geliiiin:24:

Ben bursa dayim cnm istanbul da olsaydim gelmeyi isterdim gercekten teklifin icin sgl

ahhh canm keşke gelebilsem negzl olurdu ama malesef istnblda oturmuyorum.. bn zongldakta yaşıorm şuanda gerci izmirdeym annemlerdeyim biliosnz sizde .. buarada kızlar ameliyat olmştum çıkan parcalar patolojiye gtmşti yaa sonuçlarım iyi çıktı temiz çıktı çok şükürr...:46::21:çokkk mutluyum..gecti bitti..rabbim tüm hastalara şifa versn kimseyi saglıgından etmesin..

Tugcecim cok gecmis olsun cnm neyseki sonuclarin temiz cikmis gozun aydin cnm

Günaydın kızlarrrrrr. Bu hafta da başladığı gibi çabucak bitsin inşallah :) ama güzel geçsin yani ;)

Dün bol bol gezdik tozduk. Ailemle zaman geçirdik. Günün bu kısmı güzeldi. Ama sonra oğlum gece yine elm sokağı kabusuna bağlandı. Yarım saat 45 dakkalık periyotlarla uyandı durdu. Kocam sağolsun zaten salona kaçtığı için gece yat kalktan nevrim döndü. Bugün bitkisel çay tarzı bişiler araştırıcam bakalım uyusun diye. Gerçi hiç ümidim yok çünkü benim oğluma calpol alınca bile uyku konusunda bişi etki etmiyor :((( kuzenim çocuğunun uykusuz olduğunu söylüyordu. Saat 1:30 gibi yatıp 8 de kalkıyormuş. Ama bizi duyunca öpüp başına koydu :) ay sabah sabah bu kadar yeter :)

Gunaydin canlar bu haftabasinin en guzel yani sonunun sizinle gecicek olmasi ♡♡♡ cok yorgun uyansamda anne ve babamin bizde old. Hatirlayinca hemen agzim kulaklarima variyo birazdan kahvaltiya misafirlerimiz var yasiri uyutmaya calisiyorum sonra hemen sofrayi kurucam...
Pembehippocum benim oglumum da rutini anlattigin gibi artik gozumden uyku akiyo resmennn seninki dis cikartmismiydi ben dis bekliyrm surekli ama o cikinca rahatlasam bari

Gunaydin canlar bu haftabasinin en guzel yani sonunun sizinle gecicek olmasi ♡♡♡ cok yorgun uyansamda anne ve babamin bizde old. Hatirlayinca hemen agzim kulaklarima variyo birazdan kahvaltiya misafirlerimiz var yasiri uyutmaya calisiyorum sonra hemen sofrayi kurucam...
Pembehippocum benim oglumum da rutini anlattigin gibi artik gozumden uyku akiyo resmennn seninki dis cikartmismiydi ben dis bekliyrm surekli ama o cikinca rahatlasam bari

Bizim dört tane dişimiz var canım. Ama benim oğlum hep böyleydi. Yani ben sanırım 3 yaşını beklicem rahata ermek için :(

Anne ve babacığının gelmesine çok sevindim. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Manevi olarak ne büyük destek oluyor değil mi?? Ben annemi özledimmmmmm :(

Günaydın kızlarrrrrr. Bu hafta da başladığı gibi çabucak bitsin inşallah :) ama güzel geçsin yani ;)

Dün bol bol gezdik tozduk. Ailemle zaman geçirdik. Günün bu kısmı güzeldi. Ama sonra oğlum gece yine elm sokağı kabusuna bağlandı. Yarım saat 45 dakkalık periyotlarla uyandı durdu. Kocam sağolsun zaten salona kaçtığı için gece yat kalktan nevrim döndü. Bugün bitkisel çay tarzı bişiler araştırıcam bakalım uyusun diye. Gerçi hiç ümidim yok çünkü benim oğluma calpol alınca bile uyku konusunda bişi etki etmiyor :((( kuzenim çocuğunun uykusuz olduğunu söylüyordu. Saat 1:30 gibi yatıp 8 de kalkıyormuş. Ama bizi duyunca öpüp başına koydu :) ay sabah sabah bu kadar yeter :)
Aynen benim bıdık da birkaç gündür çoooook sık uyanıyor.Ben de yanımıza alıyorum.Her seferinde beşiğe gitmek daha zor.Diştendir ve en kısa zamanda geçer inş.
Bu hafta çabuk geçer canım.2 gün tatilllllllllllllllllllllllllllllllll.Hadi ben kaçtım.Sizi seviyorum hatunlar.....:16::16::16:

herkese günaydın hayırlı haftalar diliyorum bizde cumartesi 9.ay kontrolümüz vardı oğlum 9 kilo 70 cm en son şubat sonu gitmiştik o zamandan bu yana hiç kilo almamış boyuda 2 cm uzamış doktor gelişmesi yavaşlamış dedi bende hiç bir şey yemediğini sadece meme emmek istediğini söyledim bazen zorla yedirdiğimi söyledim doktorumuz da zorlamama çok kızdı şimdiden zorla yedirmeye çalışırsan ileride ağzında lokmasını dakikalarca tutan ve yediğini çıkaran bi çocuk olur dedi ve bana şöyle bi yol izlememi söyledi -yemek yemeden kesinlikle emzirmememi kaşığı uzattığım anda ağzını açmıyorsa bırakmamı biraz oyaladıktan sonra tekrar yemek vermemi almıyorsa tekrar bırakmayı kesinlikle zorlamamı o yiyene kadar beklememi ve bu ara içinde asla meme vermemeyi sonunda pes edip alışıcak yanlız bi müddeet sabırlı olmamı ve kesinlik pes etmememi söyledi yemeğini yedirdikten sonra emzirmemi söyledi bende cumartesiden beri bu taktiği uyguluyorum düşündüğüm kadar zor olmadı çok şükür en azından yemek yemeğe başladı yemeklerden sonra emziriyorum şimdilik gzl gidiyor baya alıştı bu arada kansızlık başlamış ben kan ilacını vermiyordum :50:idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı onların sonucu çarşamba çıkacakmış şimdilik böyle

herkese günaydın hayırlı haftalar diliyorum bizde cumartesi 9.ay kontrolümüz vardı oğlum 9 kilo 70 cm en son şubat sonu gitmiştik o zamandan bu yana hiç kilo almamış boyuda 2 cm uzamış doktor gelişmesi yavaşlamış dedi bende hiç bir şey yemediğini sadece meme emmek istediğini söyledim bazen zorla yedirdiğimi söyledim doktorumuz da zorlamama çok kızdı şimdiden zorla yedirmeye çalışırsan ileride ağzında lokmasını dakikalarca tutan ve yediğini çıkaran bi çocuk olur dedi ve bana şöyle bi yol izlememi söyledi -yemek yemeden kesinlikle emzirmememi kaşığı uzattığım anda ağzını açmıyorsa bırakmamı biraz oyaladıktan sonra tekrar yemek vermemi almıyorsa tekrar bırakmayı kesinlikle zorlamamı o yiyene kadar beklememi ve bu ara içinde asla meme vermemeyi sonunda pes edip alışıcak yanlız bi müddeet sabırlı olmamı ve kesinlik pes etmememi söyledi yemeğini yedirdikten sonra emzirmemi söyledi bende cumartesiden beri bu taktiği uyguluyorum düşündüğüm kadar zor olmadı çok şükür en azından yemek yemeğe başladı yemeklerden sonra emziriyorum şimdilik gzl gidiyor baya alıştı bu arada kansızlık başlamış ben kan ilacını vermiyordum :50:idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı onların sonucu çarşamba çıkacakmış şimdilik böyle

Canim siz yemk yerken onuda yaniniza alin senin yedklerindende ver kendi mamasindanda ver ole guzel yior bizmki vermessek mamma die aglio sende dene oyuncaklarini onune koyup yedriorm bazende oledr gzl yior nacizane tavsiyem canm :)

Canim siz yemk yerken onuda yaniniza alin senin yedklerindende ver kendi mamasindanda ver ole guzel yior bizmki vermessek mamma die aglio sende dene oyuncaklarini onune koyup yedriorm bazende oledr gzl yior nacizane tavsiyem canm :)

öylede yapıyordum sürekli o şekilde de yemiyordu ağzına bişey verirken daha ağzını kitliyodu ama şimdi maşaallah doktorun dediğini yaptığımdan beri güzel yiyor az önce doyurdum üzerine meme verdim memeyi bile fazla emmedi hatta karnı tok olduğu için çok mutluyum o yediği için :56:

miracle, destniy, tubaal, tuğçe, barbarino, gsbaran, caglaslı, deli, dtk, gulumser, breakday, hatoza..
ve ismini şuan yazamadıklarım, istanbulda oturanlar lütfen cevap yazın. lütfen geliiiin:24:

ay çok sevndm belli olduguna tarihin
inşallah ben de gelcemmm

Back
X