Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz daha yaptırmadık.Gerçi öyle bir aşıdan bahsetmediler bile.Kızlar size birkaç sorum olacak.Ben öğle ve akşamları kızıma çorba veriyorum.Toplamda 1 subardağı kadar yiyor.Yeterli mi acaba?İki ayda toplam 400 gr almış.Dr çok az dedi.Yemesine dikkat etmem gerekli.Bir de 3-4 gündür minik totolum emekliyor.Ama önüne bir şey koyunca gidip alıyor.Onun dışında gitmiyor.Evi dolaşmıyor yani.Başlangıç böyle mi oluyor acaba?kızlar merhaba
9.ay aşısını yaptırdınız mı
İyiyiz canïm.Sen nasılsın, Elif nasıl?Hayırlı Günler hatunlar nasılsınız bakalım...![]()
Havalar da iyi değil ama demek ki herkes geziyor.Yarın da biz gezmeye gidiyoruzzzzzzzzzzzzz.Heeyy herkesler neredeee
Biz daha yaptırmadık.Gerçi öyle bir aşıdan bahsetmediler bile.Kızlar size birkaç sorum olacak.Ben öğle ve akşamları kızıma çorba veriyorum.Toplamda 1 subardağı kadar yiyor.Yeterli mi acaba?İki ayda toplam 400 gr almış.Dr çok az dedi.Yemesine dikkat etmem gerekli.Bir de 3-4 gündür minik totolum emekliyor.Ama önüne bir şey koyunca gidip alıyor.Onun dışında gitmiyor.Evi dolaşmıyor yani.Başlangıç böyle mi oluyor acaba?
Çok hareketli olduğu için almıyordur tatlım.Ne kadar sürüyor o aşamya geçmesi?benimki bir kase yiyor ne bulursa yiyor ama yinede kilo almıyor . benimkide öleydi şimdi banyodan tuvaletten yakalayıp getiriyorum ben nereye gidersem oda orda![]()
kızlar merhaba
9.ay aşısını yaptırdınız mı
Biz daha yaptırmadık.Gerçi öyle bir aşıdan bahsetmediler bile.Kızlar size birkaç sorum olacak.Ben öğle ve akşamları kızıma çorba veriyorum.Toplamda 1 subardağı kadar yiyor.Yeterli mi acaba?İki ayda toplam 400 gr almış.Dr çok az dedi.Yemesine dikkat etmem gerekli.Bir de 3-4 gündür minik totolum emekliyor.Ama önüne bir şey koyunca gidip alıyor.Onun dışında gitmiyor.Evi dolaşmıyor yani.Başlangıç böyle mi oluyor acaba?
Günaydın kızlaaaarrr!!
Nasılsınız bakalım? Hersey yolundadır umarım.
KARAKIZ cım biz geçen hafta yaptırdık aşıyı.
PEMBEHİPO seni çok iyi anlıyorum koşturmaca konusunda. Bende çook yoruluyorum. Şu yılı bi kapasaydık hayırlısıyla.
Kurabiyeler için normal kurabiye kalıpları oluyor sanırım. Silikon kek kalıbına gelince, bende küçüklerinden var acayip memnunum. En kısa zamanda büyüklerinden de alıcam. Tavsiye ederim.
Bende yarın bahar temizliğine girişiyorum. Bütün evi ayağa kaldırıcam. Kadın da alıcam. Bi yandan o, bi yandan ben...
Bugün 23 nisana kızımı da götürücemmm:)))
ÇAĞLASLI bizimki de 10 günde 200 gr vermiş.bi tuhaf bunlar anlayamıyorum. Yemesi iyiydi ama uyku düzeni bozulmuştu sanırım o yüzden![]()