Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

güzel temmuz anneleri ve bebişleri nasılsınız? sahil hanım iyi gittikce bana düşkün oldu babasına dahi gitmiyor. bunun dışında adetim geçikti bugun 6. gecıkme gunu. cesaret edebilirsem test yapacayım mesai bitince.

:124: AYŞECİK, EMEKLEMEYİ ÖĞRENDİ :124:

pasta kestik, kutladık, fotoğraf çektik. inş birkaç ay sonra yürüme pastasını yeriz :16:
bu da ayşecikin emekleme pastası.
$Görüntü3345.webp

herkese günaydınlar nfk nerde acaba o olamayınca topik boş kaldı sayfalar bile ilerlemiyor:50:

yettim bacıııııım:10:
geçmişe bakamadım. iki gündür biraz işlerim vardı, dün de neneye gitmiştik.
ayşecike yetişmek için arkama motor taktım :9:
bi de hasta oldum, dün gece epey ateşim vardı. bu sabah normale döndü.
ama baş ağrısı, mide bulantısı, şiddetli eklem ağrısı, boğazda gıcık ve kulak yanması var :25:
inş daha da ilerlemeden geçer.

bugün de güneşli hamdolsun, havluları halettim. koltuk örtülerini, nevresimleri yıkamaya devam.:6:

kızlar merhaba :3:
9.ay aşısını yaptırdınız mı
ivit :115:

o tefriciye okuduğumuz yoğun bakıdma olan arkadaş yoğun bakımdan çıkmış,ve demişki,ruyamda benı ıkı melek kolumdan tuttu götürüyordu,sonra bana dedı kı senı göturmıcez senın ıcın cok dua edıldı demiş yoğun bakımdan çıkınca.allah razı olsun kızlar.
elhamdülillahirrabbilalemin.
Rabbim şifalar versin, ailesine bağışlasın.:16:

delii, Allah kolaylık versin. inş sınavların güzel geçer. sınıfı da geçersin..:72:
iddiayı da kazanırsın..:1:

pinkprinces, cnm çok geçmiş olsun. kimbilir nasıl korktun, üzüldün..:25:
hamdolsun bi zeval olmamış. bu bebeler düşmeden büyüyemeyecek galiba:50:

hapsuu, bu aralar ayşeciğin de bana düşkünlüğü arttı.
ben odadan çıkarsam basıyor çığlığı. dediğin gibi babasının ya da babaannesinin kucağında olsa bile beni de istiyor.
sanırım bu dönemde normaldir.
geciken adet meselesine gelince, bence endişe edilecek bi şey yok. ama 6. gün zaten, yaparsan testi net sonuç çıkar.
rahatlarsın. bundan sonra her ay böyle korkacağız malesef:25:

teyzesi almış, ayşecikin yeni cicileri

gel hanım geeeeel, batan venice'in malları bunlar..:24::9:
yelek 15 tl
ceket 25 tl
elbise 5 tl :8:
$Görüntü3348.webp $Görüntü3350.webp $Görüntü3355.webp

ramazandan dolayı uzun vadeli gözüm kesmedi ama
mayıs başında biten üyeliğimi bir ay daha uzatmayı düşünüyorum.
spora devam.:72:

asude?

pazar günkü buluşma için eşe yönelik altyapı çalışmalarımız başladı.
hafriyat tamam, temel betonunu döktüm. izolasyona geciyorum.:9:
şurada pazara ne kaldı?.. nihayet buluşuyoruuuuuuuuuuz :52:

Son düzenleme:

delii, Allah kolaylık versin. inş sınavların güzel geçer. sınıfı da geçersin..:72:

hapsuu, bu aralar ayşeciğin de bana düşkünlüğü arttı.
ben odadan çıkarsam basıyor çığlığı. dediğin gibi babasının ya da babaannesinin kucağında olsa bile beni de istiyor.
sanırım bu dönemde normaldir.
geciken adet meselesine gelince, bence endişe edilecek bi şey yok. ama 6. gün zaten, yaparsan testi net sonuç çıkar.
rahatlarsın. bundan sonra her ay böyle korkacağız malesef:25:

boyle her gecıktıgınde tedırgın olmak cok zor ama ya hap ıcemıyorum spral takmayı dusundum bır ara ama korkumdan taktırmadım. valla yanı gecen ay 1 gun gecıkmıstı hıc en son bukadar gecıktıgınde hamıleydım :)

valla ne güzel keske türkiyede olsam da bende katılabılsem bende

Evet ya kalabalık ortamda elden ele geziyor anne de rahat ediyor. Bizim de kaderimiz bu. İlerde kıymet bilseler içim yanmaz. Bi de uyuzluklarını çekeceğiz inşallah :)

Ben bilmem; konsept belirleyin, ona göre giyinin, fotoları erol atar çeksin :p misafirler, yolculuklar.. Oyoyoy :)

Oh süper yapmışsın. Yan etki olmadı bizde. Ama nfk ya hemşire 1 hafta sonra ateş ve döküntü yapabilir demişti sanırım. Bu arada nfk nerede????????????

Ay canım çok geçmişler olsun. Bir daha yaşamazsınız böyle birşeyi inşallah.

Bugün tatildi ne güzel ama yarın okul var :( neyse haftanın bitmesine az kaldı :)
Yok ya o kadar da rahat değil bakımını gene sen yapıyosun bi de öğüt dinliyosun kalabalıkta:)
herkese selammm bu sabah kabus gibi uyandık sabah elif çok ağladı diye yanıma yatağa almıştım yanına yastık koydum uyuduk öyle sonra saat sekize gelirken önce küt diiye bir ses arkasından bir haykırış gerisi tahmin ettiniz siz. bir kalktımki elif yanımda yok yerde yüzü koyun düşmüş ağlıyo :( nasıl kaldırdım koştum içeri babasını uyandırdık hemen dudağı sıyrılmış hafiften kanama vardı. sonra acile röntgen tahlil mahlil yapıldı onları aldık bişey yokmuş buna şükür dedik çıktık kendi doktorumuza gittik orda aşı oldu elif kızamık aşısını şimdi iyi çok ağlamadı aşı yapılırken. ama benim ömrümden ömür gitti o kadar kasmışım ki kendimi eve gelince zırıl zırıl ağladım :( neyse şimdi iyi başladı gene yaramazlığa

doktor bütün meyveleri serbest bıraktı kivi ve çilek deniycez bakalım her gün bir tane ceviz vericem kansızlık yokmuş şükür kanı iyi çıktı damla bitince verme dedi zaten verdiğimde yoktu doğrusu. haberler böyle bizde. boyu 72 cm kilo 7.700. minik kızımın iştahı yerinde yiyor ama kiloya gelince almıyor bu çocukta böyle doktorda artık alıştı az almış diye takmıyor hiç
Çok geçmiş oldun
Neeeeee 2 ay mı?:53::53:Sürùnmeden emeklemeye geçmesini 1 ay bekledim zaten.
Ne acelen var canım :)
Köprüye yakın olacaktı en son karar neresi

güzel temmuz anneleri ve bebişleri nasılsınız? sahil hanım iyi gittikce bana düşkün oldu babasına dahi gitmiyor. bunun dışında adetim geçikti bugun 6. gecıkme gunu. cesaret edebilirsem test yapacayım mesai bitince.

Hayırlısı olsun
Benimki de babayı istiyo :)

Evet ya kalabalık ortamda elden ele geziyor anne de rahat ediyor. Bizim de kaderimiz bu. İlerde kıymet bilseler içim yanmaz. Bi de uyuzluklarını çekeceğiz inşallah :)

Ay canım çok geçmişler olsun. Bir daha yaşamazsınız böyle birşeyi inşallah.
amin canım evet kalabalık aile konusuna katılıyorum çocuk kalabalık ailede büyüyünce anneye fazla yük binmemiş oluyor
Geçmiş olsun canım.Ben de ağlayïnca yanımıza alıyorum ama duvar kenarına yatırıyorum.Neyseki önemli bir şey yokmuş, Allah bir daha yaşatmasın.
sağol canım iki tarafıda açık yatağın daha öncede o şekilde yatırdım ama artık büyüdüler engelleri aşıyorlar bu ders oldu artık çok dikkat ediyorum. allah beterinden saklasın.
:124: AYŞECİK, EMEKLEMEYİ ÖĞRENDİ :124:

pasta kestik, kutladık, fotoğraf çektik. inş birkaç ay sonra yürüme pastasını yeriz :16:
bu da ayşecikin emekleme pastası.
Eki Görüntüle 693857
maşallah ayşeciğe yerim ben onu bizim elif emeklemiyor yere bıraktığım an çığlık çığlığa gidiyor kalkmak istiyor ee nasıl öğrencek bu çocuk emeklemeyi hiç çalışması yok bu konuda :)

illaki düşecekler yürümeye başlayınca canım ama bu tamamen benim hatam ben düşürdüm uyurken debelenmiş pat yere.. çocuğum sabah sabah nasıl bir şok yaşadı allahım kendimi affedemiyorum :(

Köprüye yakın olacaktı en son karar neresi
kadıköy tepe natilus dedik canım. :31:

maşallah ayşeciğe yerim ben onu bizim elif emeklemiyor yere bıraktığım an çığlık çığlığa gidiyor kalkmak istiyor ee nasıl öğrencek bu çocuk emeklemeyi hiç çalışması yok bu konuda :)
tam bir ay oldu.
dizlerinin üstünde kalkıp, yaylanmaya başlamıştı.
ama sürünmeyi de sevmiyordu, tabi zor öyle. hemen çığlık atıyordu beni kaldır diye.
ya da kendi dönüyordu. bu son on günde önce sürünmesini hızlandırdı.
3 gün içinde de teknik anlamda emeklemeye başladı. :16:

ama iyi mi oldu bilmiyom, çünkü yetişemiyooooom:36:

Aysecigin civileri harika hepsi birbirinden guzel iyi gunlerde giyinsin gozunaydin aysecikte baslamis emeklemeye artik sira geldi yurumelerini beklemeye
saol canımcımm:16:

teyzesi almış, ayşecikin yeni cicileri

gel hanım geeeeel, batan venice'in malları bunlar..:24::9:
yelek 15 tl
ceket 25 tl
elbise 5 tl :8:
Eki Görüntüle 693883 Eki Görüntüle 693884 Eki Görüntüle 693886
Ayy çok şirinler.Özellikle ceket çok güzel.İyi günlerde kullanının.:16:Emekleyenler kervanına Aysecik de katılmış hayırlı olsun.Yürüdüklerini de görmeyi nasip etsin Rabbim.Aden'im de bir halı boyu kadar gidiyor ancak.Ama daha odaları dolaşamıyor.Biz de eşimle śimdi bu çocuk emeklemiş mi oluyor, emekliyor mu diye soranlara ne diyeceğiz diyoruz.:26:Ama totosunu havaya dikişine bayılıyorum.:16:

Amannnnnnn kardeş mi geliyor yoksaaaa...Test sonucundan bizi de haberdar etmeyi unutma.

Kızlar hava çok güzel kim tutar bizi.:10:Çok kaynatmayın arada uğrarım.Kızım uyuyor uyanınca parka gideceğiz.Sonrasını daha planlamadım ama gezeceğim.Eve girmek istemiyorummmmmmmm.:10::10::10:

Amannnnnnn kardeş mi geliyor yoksaaaa...Test sonucundan bizi de haberdar etmeyi unutma.

bilemiyorum ki saat 3 bucukta mesaim bitiyor eczaneden ugrayıp eve gecıp yapacayım fırsat bulursam bugun yazarım sonucu yada yarın sabah kalır fırsat bulamam.

merhaba kızlar ayşecğe hayırlı olsun geçmiş olsun canım havalar aldatıcı valla ne olduğu belli değl

bu arada kızlar hava çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ecoşu uyutayım kalksın çıkcaz babasıyla dışarı :9:

evde durrmuyum durmammm :10:

yarın anneme gidiyorum nolur dua edin de u sınavları atlatayım sonra kpss maratonum başlıyorr :26::26::26:

rabbim inşallah güzel bir iş nasip etsin :43::43:

hepinizi öpüyoruz bu arada hapsuu canım inşallah değilsindir 2bebeğe hazırmısın :26:

Back
X