Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

arkadaşlar, bana da öğleden sonra daha uygun gibi geliyor.
o zaman saat 15.00 diyorum.
kabul etmeyen varsa, beri gelsin :1:

yatananne, demek maltepede oturuyorsun.
ben de küçükyalıdayım.:34:
araba varsa her yer yakın, kadıköy 20 dk:31:
seni alabiliriz istersen.. :34:/COLOR]

Ben de arabayla gelicem canım tesekkurederim .demek baya yakınız ;)

saat 1 bana cok uyuyordu. 3de karar kılınmış. ben gelemeyebilirm.:50: :50:

:(( uzak mı oturuyorsun

Sanırım bı ben kaldım anca bitirdim ütülerimi:( ne çabuk birikiyor bu kadar anlamıyorum ki zaten kızanım saolsun her hafta koca bı makine o çıkarıyo of kadın olmak zor valla

Akşamın 8 inde uyuyakalırsan bu saatte böyle kalırsın kukumaaa kuşu gb:)
BORN cum arkadaşına üzüldüm geçmiş olsun çok zor bi durumdur eminim ya:(
DİLANAZ su çiçeği aşısı özeldi fakat bi kaç ay öncesinde devlette yapmaya başladı diye biliyorum. 12. Ayda yapacağız demişti hemşiremiz.
PEMBİŞ sende amma marifetli çıktın seni de ben kınıyorum!

Akşamın 8 inde uyuyakalırsan bu saatte böyle kalırsın kukumaaa kuşu gb:)
BORN cum arkadaşına üzüldüm geçmiş olsun çok zor bi durumdur eminim ya:(
DİLANAZ su çiçeği aşısı özeldi fakat bi kaç ay öncesinde devlette yapmaya başladı diye biliyorum. 12. Ayda yapacağız demişti hemşiremiz.
PEMBİŞ sende amma marifetli çıktın seni de ben kınıyorum!

Olmaaaaaz; kınamacı başı benim :) pis boğaz desek daha doğru olur. Kelebeğim ne dese aklıma düşüyo ve canım çekiyo :))))

Günaydınlar herkeseeeeeee. Yaşasın haftasonuuuuuuu :)

günaydın canlarım.
hava yine harikulade.. güzel bi hafta sonu diliyorum herkese..
bu arada, farkında mısınız? yarın buluşuyoruuuuuuuuuuuuz:52::52::52::52:

eşim mesai yapıyor bugün. biz de ayşecik ve teyzesiyle öğleden sonra ayakkabı bakmaya gidicez..:31:
temmuz topiği de pek hamaratmış bacım..
ütü yapanlaaaaar...
kek yapanlaaaaar..
temizlik yapanlaaaaaar...

biri müstesna, aryayı bırakın akşamdan bu saate kadar uyusun :9::9::9:

çok guzel yerde oturuyorsunuz kızlar sahile yakın olmak ne güzel:16:
evet sahile yakın olmak güzel.
yürüyerek 10 dk sürmüyor..:31:

saat 1 bana cok uyuyordu. 3de karar kılınmış. ben gelemeyebilirm.:50: :50:
ama canderin yaaaa:84::84::84:
niye gelemiyorsun?..

günaydın canlarım.

eşim mesai yapıyor bugün. biz de ayşecik ve teyzesiyle öğleden sonra ayakkabı bakmaya gidicez..:31:
ütü yapanlaaaaar...
kek yapanlaaaaar..

niye gelemiyorsun?..
[/Q
günaydın herkese,
öğleden sonra başka bir yere daha sözüm var... ama ayarlamaya calısacagım...

Senin de ellerine saglk cnn ;))

Teşekkürler canım :)

günaydın canlarım.

ütü yapanlaaaaar...
kek yapanlaaaaar..

niye gelemiyorsun?..

İyi alışverişlerrrrrrr :)

Ben artık alıntı ile cvp yazamıyorum niye anlamadım?

NFK cım sen öyle sann:)) ben kiiii, kalkmışım sabahın köründe puaça, mercimek köfte, mozaik pasta ve havuçlu tarçınlı kek yapmışım:) (misafirim varda).

NFK cım sen öyle sann:)) ben kiiii, kalkmışım sabahın köründe puaça, mercimek köfte, mozaik pasta ve havuçlu tarçınlı kek yapmışım:) (misafirim varda).

Mercimek köfteeeeeeeeeeeeeeeesi istiyorummmmmmm.

Maşallah, hepsini de çok severim.:nazar:Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım.:43:Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.

Herkese hayırlı günler...:3: Dışarısı çok güzel... :16: Elif Ebrar uyandığında doyurup bizde dışarı çıkacağız İnşaallah.. :10::10: cheesecake için malzeme almak istiyorum ama yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım... Dolgusu için labne ve süzme yoğurt beni çok düşündürüyor... :26:

Kelebeğim cheesecaketen bildiriyorum :) çoooook güzel olmuşşşşş. Tavsiye ediyorum yani ;)

Afiyet bal şeker olsun pembişim.... :16::16:Bir arada biscotti yi dene.. O da çok güzel oluyor.. :34::34:
Gunaydn canlar bugun temizlik yapmayi dusunuyorum cam pencere baslicam kahvaltidan sonra ins

Kolay gele bacım.. :16:Fazla yorma kendini..:20: Yarın buluşma da yorgun olursun sonra... :1::1:

Ooooo Maşaallah Hatice.. Seni de pek hamarat gördüm..:30: Poğaça yı neli yaptın..:52::52:

Maşallah, hepsini de çok severim.:nazar:Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım.:43:Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.

Aaaa nasıl oldu?? Çok sinir bozucu bir durum :(

Herkese hayırlı günler...:3: Dışarısı çok güzel... :16: Elif Ebrar uyandığında doyurup bizde dışarı çıkacağız İnşaallah.. :10::10: cheesecake için malzeme almak istiyorum ama yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım... Dolgusu için labne ve süzme yoğurt beni çok düşündürüyor... :26:

Afiyet bal şeker olsun pembişim.... :16::16:Bir arada biscotti yi dene.. O da çok güzel oluyor.. :34::34:

Kolay gele bacım.. :16:Fazla yorma kendini..:20: Yarın buluşma da yorgun olursun sonra... :1::1:

Ooooo Maşaallah Hatice.. Seni de pek hamarat gördüm..:30: Poğaça yı neli yaptın..:52::52:

Tarifte süzme yoğurt mu diyordu??? Haha nasıl okuduysam valla ben normal yoğurt koydum :)

Back
X