- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.858
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm allahım güzel şifalarından en acilinden nasip etsin babana âmingünaydın kızlar
zor bi gece geçirdik, annemlerdeym su anda. babam kanser hastası akşam rahatsızlandı agrıları çok arttı, eşimle annem babamı acile hastaneye götürdüler.
günlerdir su bile içemiyo, her yediğini kusuyordu son kemoterapilerinden sonra.
röntgen cekmişler bagarsakları birbirine yapışmış demiş doktor. ağrı kesici mide bulantısı için serumlar flan vermişler. eşim 2 gibi geldi eve, annem hastanede kaldı.
oğlumu da uyutamadım bi türlü saatlerce ugrastım , o da yerini yadırgıyo, gittiğimiz hiçbiyerde uyumuyo, bozuluyo hemen düzeni
sizden ricam babam için dua eder misiniz?
Evet bana da komik geliyo :)Eveettt bulusuyoruuuzzz)
Ayy cok komigime gitti nedense su anda bi anda dusundum de)
Canım sen şimdi bana asansörü tarif et önce; bi yere gidince etrafa bakınmaktan hiç hoşlanmam:)))ne güzel bir sabah..
kahvaltımızı yaptık, koruya yürüyüşe gittik.
öğleden sonra buluşuyoruz di miiiii?
evet viaportu bu yüzden ben de seviyorum. gerekmedikçe avm ile işim olmaz:82:
soğuk yağışlı günleri anlıyorum da, baharda yazda hava cillopken çoluk çocuk dökülüp avm de pazar geçirenleri hiiiç anlamıyorum.
istanbulda yaşıyorsun, altında araban, cebinde paran var.. tıkılıp kalıyorsun oralara..
oysa harikulade deniz var, boğaz var.. istanbul yakınlarında şirin köyler, sayfiye yerler var..
korular, kasırlar, ormanlar var..
ah canım benim kaç gündür aklımdasın..
tatlı yemiyor diye takılma, ayşecik de tuzlu yemiyor.
vitamli yararlı ne varsa yiyormuş işte beben..
güneş koruyucu almadım. henüz o kadar çok dışarıda kalmıyoruz.
bi de öğleden sonra 3-4 gibi gidiyoruz parka, kontrollü güneşe çıkıyoruz, gölgede de duruyoruz.
ama yaz için sanırım bi güneş kremi lazım bebelere.:44:
iddiayı açıyorum. 20 tl koyuyorum, bence salona döner
evet trafiğin kötü zamanı. ama saat 1de de öğle uykusuna denk geliyor:26:
tubaal, canım, çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin babacığına
Kadıköy bağdat caddesi kapalıymış
Bizim yolumuzda mı ???
aynen bende onu diyecektim bisiklet turnuva sı varmış bazı yollar kapatılmış![]()
Eyvahlar olsun yer değişikliği yapalım o zaman nfk acil durummm
ne güzel bir sabah..
kahvaltımızı yaptık, koruya yürüyüşe gittik.
öğleden sonra buluşuyoruz di miiiii?
evet viaportu bu yüzden ben de seviyorum. gerekmedikçe avm ile işim olmaz:82:
soğuk yağışlı günleri anlıyorum da, baharda yazda hava cillopken çoluk çocuk dökülüp avm de pazar geçirenleri hiiiç anlamıyorum.
istanbulda yaşıyorsun, altında araban, cebinde paran var.. tıkılıp kalıyorsun oralara..
oysa harikulade deniz var, boğaz var.. istanbul yakınlarında şirin köyler, sayfiye yerler var..
korular, kasırlar, ormanlar var..
ah canım benim kaç gündür aklımdasın..
tatlı yemiyor diye takılma, ayşecik de tuzlu yemiyor.
vitamli yararlı ne varsa yiyormuş işte beben..
güneş koruyucu almadım. henüz o kadar çok dışarıda kalmıyoruz.
bi de öğleden sonra 3-4 gibi gidiyoruz parka, kontrollü güneşe çıkıyoruz, gölgede de duruyoruz.
ama yaz için sanırım bi güneş kremi lazım bebelere.:44:
iddiayı açıyorum. 20 tl koyuyorum, bence salona döner
evet trafiğin kötü zamanı. ama saat 1de de öğle uykusuna denk geliyor:26:
tubaal, canım, çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin babacığına
nfk: bugün arkadaşlarla buluşacağız hatırlatayım...
ayşeciğin babası: sen git, ben ayşeciğe bakarım
nfk: öyle şey olur mu? bizim ortak paydamız bebekler..
ayşeciğin babası: hmm, ayşeciksiz çıkmam diyosun yani![]()
Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm allahım güzel şifalarından en acilinden nasip etsin babana âmin
Bu arada arkadaslar ben bugün icin özür dilicem babamizin "sen kapalı avm ye bu hasta cocugu onca bebeğin icine nasıl goturceksin? diğer cocuklardan bı tanesi hasta olsa sonra vicdan azabı çekersin? " gibi söylemleri beni vazgecirmistir mecburençünkü cok hapsirip oksuruyo Size yaklaşamicaz bebislere yaklaşamicaz bı anlamı olamicak uzakta oturmakta olmaz maalesef bu zamanı buldu açık hava olsaydı yine düşünülebilirdi ama ben bunu neden düşünmedim aslında ince düşünceli bı insanımdir ama hic aklıma gelmedi demek ki gelmek cok istemiştim iyiki esim uyardida. Yoksa derdiniz ne düşüncesiz insan hasta bebek bebeklerin yanına getirilir mı diye
![]()
bu saatten sonra yer değişimi olursa girmeyenler göremeyebilir belki :44:
Arkadaslar Sadece Bağdat caddesi kapalı minibüs yolu ve e 5 açık sorun sadece trafik olur erken çıkarsanız yola oda çözülür
busmai ve born, köprü yerine vapuru da tercih edebilirsiniz.
arabayla geliyorsunuz madem, sirkeci harem feribotuna binin, 20 dk vapur. 5/10 dk da avm ye varış sürer![]()
inş canım. kazasız belasız kolaylıkla gelin inş.Cnm ben birazdan cikiyorm Allahin izni ile yetisirm ama busmai hangi semtte bilmiyrm da ikibucuk gec olur gercekten ins yetisir