Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben duruya daha güzelini alırım yaaaa:16:

asıl seninki öyle.. teşekkürler ama..
ben çok hızlı konuşuyorum..
bi de çooook fazla konuştuğum için, gıcıklık yapabiliyor bazen :60::60::60:

sen de benim aksime, tane tane konuşuyorsun. sakinleştiriyor, rahatlatıyorsun..

hadi ya bende aceleci bi tipimdir aslında hamilelik sakinlikmi getirdi ne:49::ssz:

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)
nfk, ELİFNAZ+, KelebeklerSonsuzaUcar+, Yatananne, gsbaran, borntobemother+, AliasBlue, caglasli+, kupaas, Happymother:32:

Nfk ve elifnazdan izin çıktı. Peki born, busmai, canderin, şeker portakalı foto için izin var mı?

Ben boyle içten bı buluşma olacağını tahmin etmiştim zaten o yüzden cok gelmek istemiştim arayı açmadan bı daha bı daha lütfen :)

Bebekleri ayrı bi merak etmiştim ama yazılarda güzel betimlemissiniz bayıldım

Bu arada ben bu cocuğa hergün ne çorba yapıcam diye düşünmekten aklımı kaciricam siz neler veriyorsunuz hergün paylasalim da yardımcı olalım birbirimize

yok arkadaş, eve tatlı almamalı.:19:
şimdi biliyorum mutfakta baklava olduğunu. gidip gelip bakıyorum.
korkuyorum, ağzımdan bi kaza çıkacak diye :9::9:

hava da böyle sıcak olacak madem, artık buzdolabına koyarız suyu. soğuk soğuk içeriz...:31:

Ben boyle içten bı buluşma olacağını tahmin etmiştim zaten o yüzden cok gelmek istemiştim arayı açmadan bı daha bı daha lütfen :)

Bebekleri ayrı bi merak etmiştim ama yazılarda güzel betimlemissiniz bayıldım

Bu arada ben bu cocuğa hergün ne çorba yapıcam diye düşünmekten aklımı kaciricam siz neler veriyorsunuz hergün paylasalim da yardımcı olalım birbirimize

sütlü kabak çorbası
patates çorbası
dün disardaydik bamya çorbası içti farkli olarak benim aklıma gelenler bunlar

ayşecik her şeyi yemiyor biliyorsunuz.
mercimek, patates, havuç pirinç yapıyorum çoğunlukla..
arada bi yayla ve domates çorbası..

cihaz çok gelişmiş olmalı, kareye elifnazı da almış bazı fotolarda..:82:
benim de bazı karelere girmişsin elifnazcım :44:
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)
nfk, ELİFNAZ+, KelebeklerSonsuzaUcar+, Yatananne, gsbaran, borntobemother+, AliasBlue, caglasli+, kupaas, Happymother:32:
Ben okuyorum okuyorum ama yazma konusu sıkıntılı bu çocuk yine hiçbirşey yemedi arya bi kahvaltı paylaşmısın ya ona az mı diyosun sen yasir onun milyonda birini yiyemez afiyet olsun şifa olsun şükret :43::43:
Sanırım kimse bana gelmek istemiyor ...:5::5: Bende size mamalar yapmam... :19::19:
Canım sen nerde oturuyordun eşim benim özel şoförlüğümü yaptıgı için mekan zaman önemli ama nazik davetin için çok teşekkür ediyoruz :56::56::56:
Nfk ve elifnazdan izin çıktı. Peki born, busmai, canderin, şeker portakalı foto için izin var mı?

resimler buradan değil özelden nasıl gösterilecek onu anlayamadım ben pek ama tubaal sanırım nete koyulacaksa ben çekilmiyim demişti yanlış hatırlamıyorsam ?
Ayrıca busmai zaten hiç resim çekilmedi oğluşu var sdc resimlerde

Selam hanımlar :) okuyup okuyup kıskanıyoruz :) valla bir daha ki buluşma neolurrrrrr cmrtsi olsun ya da hafta ici...lutfennnnnn :)

ayşecik her şeyi yemiyor biliyorsunuz.
mercimek, patates, havuç pirinç yapıyorum çoğunlukla..
arada bi yayla ve domates çorbası..

Canım ben sana sorucam sorucam bir türlü soramadim,sen ek gıdaya 6. Aydan sonra mı başladın.Acaba yemek seçmesinin bir ilgisi var mı dedikleri gibi.Bizim doktor 4. Aydan itibaren başlatmıştı,cok şükür herseyi yiyor(yumurta sarısı haslama hariç) acılı icli köfte bile yemisligi var :)

Back
X