- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
sen öyle san :76:
bendeki fotolarda görünüyorsun![]()
çaktırmadan mı çektin yoksa kız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen öyle san :76:
bendeki fotolarda görünüyorsun![]()
ben duruya daha güzelini alırım yaaaa
asıl seninki öyle.. teşekkürler ama..
ben çok hızlı konuşuyorum..
bi de çooook fazla konuştuğum için, gıcıklık yapabiliyor bazen
sen de benim aksime, tane tane konuşuyorsun. sakinleştiriyor, rahatlatıyorsun..
çaktırmadan mı çektin yoksa kız?![]()
cihaz çok gelişmiş olmalı, kareye elifnazı da almış bazı fotolarda..:82:
olur mu kııız? ben gelcem inşşSanırım kimse bana gelmek istemiyor ...Bende size mamalar yapmam...
![]()
Sanırım kimse bana gelmek istemiyor ...Bende size mamalar yapmam...
![]()
mayıs ortası gibi bana uyar..doğumdan önce olursa bende gelirim inşallah benim ozaman ki durumuma bağlımamalari kaçırmak istemem
Ben boyle içten bı buluşma olacağını tahmin etmiştim zaten o yüzden cok gelmek istemiştim arayı açmadan bı daha bı daha lütfen :)
Bebekleri ayrı bi merak etmiştim ama yazılarda güzel betimlemissiniz bayıldım
Bu arada ben bu cocuğa hergün ne çorba yapıcam diye düşünmekten aklımı kaciricam siz neler veriyorsunuz hergün paylasalim da yardımcı olalım birbirimize
ayşecik her şeyi yemiyor biliyorsunuz.Bu arada ben bu cocuğa hergün ne çorba yapıcam diye düşünmekten aklımı kaciricam siz neler veriyorsunuz hergün paylasalim da yardımcı olalım birbirimize
mayıs ortası gibi bana uyar..sen nerede oturuyorsun?
benim de bazı karelere girmişsin elifnazcım :44:cihaz çok gelişmiş olmalı, kareye elifnazı da almış bazı fotolarda..:82:
Ben okuyorum okuyorum ama yazma konusu sıkıntılı bu çocuk yine hiçbirşey yemedi arya bi kahvaltı paylaşmısın ya ona az mı diyosun sen yasir onun milyonda birini yiyemez afiyet olsun şifa olsun şükretToplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)
nfk, ELİFNAZ+, KelebeklerSonsuzaUcar+, Yatananne, gsbaran, borntobemother+, AliasBlue, caglasli+, kupaas, Happymother![]()
Canım sen nerde oturuyordun eşim benim özel şoförlüğümü yaptıgı için mekan zaman önemli ama nazik davetin için çok teşekkür ediyoruzSanırım kimse bana gelmek istemiyor ...Bende size mamalar yapmam...
![]()
Nfk ve elifnazdan izin çıktı. Peki born, busmai, canderin, şeker portakalı foto için izin var mı?
ayşecik her şeyi yemiyor biliyorsunuz.
mercimek, patates, havuç pirinç yapıyorum çoğunlukla..
arada bi yayla ve domates çorbası..