Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar cumanız da mübarek olsun.
hakkınızda hayırlı olacak dualarınız gerçek olsun:16:
Rabbim evlerimize huzur ve mutluluk versin, evlatlarımızı korusun.. :16:

oh, biz doğum günü babalar günü düşünelim..
ama anneler gününde bi şey görmeyelim:19: umudum yok.
şahsen ben eşimden öyle bi incelik beklemiyorum

off sorma yaa bir bebek görmeye gidilecekti arkadaşlarla bu hafta sonra tarih iptal oldu 12 mayısa alınmış
bende kimsenin haberi yok galiba o gün anneler günü dedim eşime amannn anneler günü mü kutlıycaz dedi:47:
eee dedim annenlere gideceğiz annemlere gideceğiz bakıcımıza gideceğiz
ooo boşuna masraf konuşmadık mı senle hayatım anlaştık sadece evlilik yıldönümü ve doğum günlerini kutlayacağız gerisi
fasa füso diye :36:

kilolardan bahsedilmiş ve hediyelerden anneler gününde bu sene bana hediye gelmez yeni yıl hedıyesı esimden cep telefonu istemitim almıstı ve alırken 2013 un tum özel gunleri için say bunu demişti ama belki bir gül gelir diye de ufaktan beklenti içindeyim :)

bunun dışında bendede kilo sorunu var ama fazlalık degıl eksik bende . suan kılo alma cabası ıcındeyım ama hıc umudum yok hamıleyken bıle zar zor almıstyım ama 42 kilo ile hamile kalmıs 55 le de dogurmustum suan tekrar eskı kılomdayım ve memnun değilim... :(

67 kilo ile hamile kaldım ve 90 kilo ile doğuma girdim sonrasında işte o kiloları bu gittiğim diyetisyen ile verdim en son diyetisyenle 67 kiloya düştüm sonra ara verdim epeyce 6 ay kadar 70 e çıktım hemen kontrol altına alayım tekrar diye gittim yoksa çok yiyorum ben yaaa:17: hele yemeklerde ekmeğe bayılıyorum:56:

başladım diyete devam ediyorum bakalım diyetisyen emziren anne öğünleri verdiği için çok sık yiyorum o
yüzden pek acıkmam olmuyor allahtan ama gözüm aç :39::1:
yani doğumdan kalan kiloları diyetle verdin.. maşallah:nazar:
nereye gidiyorsun?
kuzenim benden 1,5 ay önce doğum yaptı. sporla işi yok. diyetisyene gideyim diye düşünüyordu.

off sorma yaa bir bebek görmeye gidilecekti arkadaşlarla bu hafta sonra tarih iptal oldu 12 mayısa alınmış
bende kimsenin haberi yok galiba o gün anneler günü dedim eşime amannn anneler günü mü kutlıycaz dedi:47:
ooo boşuna masraf konuşmadık mı senle hayatım anlaştık sadece evlilik yıldönümü ve doğum günlerini kutlayacağız gerisi
aman erkekler işte! sevgililer günü falan istemem zaten
ama benim eşim doğumgünümü yeni yaşın hayırlı olsun diye kutlayan adam, anneler günü de ona vız gelir tırıs gider :37:
pazar günü tanışma yıldönümümüzdü mesela, bir iki yokladım yok hatırlamıyor.
ben de artık sormuyorum. betonla yatan, odun kalkıyor sanırsamm:27:
ğ3

tesekkur ederim :16:üçün cünunde ismi belli olsun yardımını isterim canım ben resim yaptiramam sadece isim olabilir hangi birinin resmini yapayım:9:
üçünün birden :1:
resim olmasa da isimlerini ya da baş harflerini bastırabilirsin..:16:
üçü bir yerde, ayy çok güzel olur :31:

Son düzenleme:
yani doğumdan kalan kiloları diyetle verdin yani.. maşallah:nazar:
nereye gidiyorsun?
kuzenim benden 1,5 ay önce doğum yaptı. sporla işi yok. diyetisyene gideyim diye düşünüyordu.

aman erkekler işte. şimdi ben de böyle günlerin bi güne sıkıştırılmasına karşıyım, ama benim eşim doğumgünümü yeni yaşın hayırlı olsun diye kutlayan adam, anneler gibi vız gelir tırıs gider :37:
pazar günü tanışma yıldönümümüzdü mesela, bir iki yokladım yok hatırlamıyor.
ben de artık sormuyorum. betonla yatan, odun kalkıyor sanırsamm:27:

üçünün birden :1:
resim olmasa da isimlerini ya da baş harflerini bastırabilirsin..:16:
üçü bir yerde, ayy çok güzel olur :31:

maltepe tıp merkezini biliyorsundur canım oraya gidiyorum çok metetmişlerdi fakat randevu almak zor işte ben şubatta aldım mayıs a verdiler gerçi ben çalışıyorum diye cumartesileri istiyroum belki ondandır:34:

teşekkür ederiz canım..
malesef hasta, öksürüyor, hapşırıyor, bi yandan burnu tıkalı bi yandan akıyor.. :25:

çok geçmiş olsun ayşeme.banyo yaptırınca biraz rahatlar.

herkese bulutlu bir istanbul sabahından merhaba:3:

ayşecik hasta olmuş kıyamam geçmiş olsun canım :26:
duru da öksürmeye başlamış aman yaa havalar gerçekten kötü bir günü bir gününü tutmuyor çok dikkat etmek lazım:18:

melisa da 4. dişini bir türlü patlatamadı akşam gene uyuyamadık dişinede dokunturtmuyor:50:

arya canım çok beğendim tişörtü bence dışardada giyilir çok güzel:34:

kilom konusunda yorumlar yapan arkadaşlara teşekkürler..
evlendiğimde 57 kiloydum sonra aldık başımızı gittik:37: 67 ile hamile kaldım şu an 69 ındım bakalım hayalim 62 falan olmak olabilirsem tabi:34:

ben evlenirken 52 idim ilk doğumdan sonra 58 olmuştum.bayağıda öyle gitti.sonra 60ile hamile kaldım ve şuan 68 kiloyum.

ikincide daha zor gidiyor.ama o 8 kiloyu eninde sonunda vericem
...

Resmi kendim hazırladım ama baskıyı internetten bastırdım. Sana da yapayım bacım ayıp ediyosun;) foto lazım tabi

çok yeteneklisin.güzel bişey olmuş:34:

Son düzenleme:
herkese hayırlı sabahlar...:ssz: Mesaj yazma yerinde bir değişiklik var.. çok gıcık oldum..:47::47:.

Cumamız mübarek olsun İnşaallah.. Birbirimize ismen dua edelim bugün..:31:. Allah edilen bütün tevbelerimizi ve dualarımızı kabul eylesin... :16::16:

Nfkcım Allah ayşeciğine hayırlı zamanda şifa ihsan etsin İnşaallah.. :16::16:

Şekerim bildiğim kadarıyla özelden resim atılmıyor... Ama kime göndereceksen mail adresini al özelden oradan gönder daha kolay olur... :34:

ay ben bu ayşeciğe yetişemiyoruuuuuum! :36:
az bi yükselti görsün, başlıyor tırmanmaya. mindere, koltuğa, bacağıma tutup kalkıyor.
kazalar da kaçınılmaz. gözümü ayıramıyorum..:25:

dün akşam eşimle konuşurken, sen koltuğa tutun kalk sonra da düş. başı parkeye vurdu.
kızardı. eşim çok panik oldu, aldı kucağına ver diyorum vermiyor..
niye dikkat etmedik, niye sen bakmadın dedi durdu.
korktu çünkü, sakinleştirmek için, bi şey olmadı, sakin ol. çocuk bu düşe kalka büyüyecek dedim.
hayır öyle bi şey yok, öyle şey olmaz!
gözünü ayırmayacaksın, düşmesine izin vermeyeceksin ya da tehlike yaratmadan düşmesine zemin hazırlayacaksın diyo:53::36:

e sen iki saat yanındasın, bir saniye durmuyor diyorsun, yoruluyorsun, hemen anneye veriyorsun daaaa...
ben bütün gün hem ondan gözümü almıyorum, hem işimi yapıyorum, o nasıl oluyor:19:

özel mesaj dan resim gönderil miyor mu arkadaşlar gönderemedim bir türlü?
gönderilmiyor canım, ben de denemiştim.

ben evlenirken 52 idim ilk doğumdan sonra 58 olmuştum.bayağıda öyle gitti.sonra 60ile hamile kaldım ve şuan 68 kiloyum.

ikincide daha zor gidiyor.ama o 8 kiloyu eninde sonunda vericem
heheyyyt beeah!
azmin elinden ne kurtulmuş?!:ssz::ssz:
gitsin kilolaaaar!:kkk:

Nfkcım Allah ayşeciğine hayırlı zamanda şifa ihsan etsin İnşaallah.. :16::16:
amin canım, Aro.:16:

Eki Görüntüle 701331 bu fotonun üstüne yaptım ama çok belli olmuyor. birde tşörtler yan duruyor canım.
ayy şımdı fark ettim ya gece nsl baktıysam harıka olmus :24:
borncum uyku eğitimi nasıl gidiyo? nasıl yapıyorsun? odayı terkediyor musun?
canım dun gunduz canıma okudu ama gece ıyıydı snrm nfknın dedıgı gibi kırılma noktası oldu..
fatih son zamanlarda aşırı pahalı bence.
dediğin gibi şimdi anadolu yakasında pendik fatihin alternatifi.
özellikle böyle abiye tarzı kıyafet arıyorsan, hiiç öyle eminönü fatihe gitmeye gerek yok.
aynı mağazalar burada da var. günlük giyim için de epey güzel marka yerler var.
ayakkabı dükkanları da çok..
ama ferace satan yer bir iki tane. onun mekani fatih çarşambee:ssz:
ben carsaMbaya o kadar gittim hiçbir feracem ordan değil son bir ay once dıamant dıye bı markadan aldm cok hosuma gıttı
aa sankı bnm kocam konustuuu :52::52:

ayşecik haklı.
uleyyn bu şuruplar ne kadar kötü kokuyor..:120:
tevekkeli bebem boşuna savaşmıyor içmemek için..
becerip tatlı güzel kokulu yapamamışlar sanki:kkk:

elinde bi kayısı.
onunla emekliyor, yerlere halıya oyuncaklara sürüyor. arada bi ısırıyor.
elinden almaya kalkınca da basıyor çığlığı:36:

ayşecik haklı.
uleyyn bu şuruplar ne kadar kötü kokuyor..:120:
tevekkeli bebem boşuna savaşmıyor içmemek için..
becerip tatlı güzel kokulu yapamamışlar sanki:kkk:

Amandiyim dikkatli ol yasir assist ve peditustan sonra istah acaip degisti hastalik suruptan sonra cocugun yemesine bi haller oldu simdiye dek de duzeltemedim ins sizde olmaz zorla vermemeye calis ben hep cocuk
Tum yiyeceklerden sogudu huyu da degisti ins hemencik atlatir ben o hastayken senin gibi hic hamarat olamiyorum ;((

az bi yükselti görsün, başlıyor tırmanmaya. mindere, koltuğa, bacağıma tutup kalkıyor.

dün akşam eşimle konuşurken, sen koltuğa tutun kalk sonra da düş. başı parkeye vurdu.
korktu çünkü, sakinleştirmek için, bi şey olmadı, sakin ol. çocuk bu düşe kalka büyüyecek dedim.
gözünü ayırmayacaksın, düşmesine izin vermeyeceksin ya da tehlike yaratmadan düşmesine zemin hazırlayacaksın diyo:53::36:

e sen iki saat yanındasın, bir saniye durmuyor diyorsun, yoruluyorsun, hemen anneye veriyorsun daaaa...
ben bütün gün hem ondan gözümü almıyorum, hem işimi yapıyorum, o nasıl oluyor:19:

Hahaha...:9::9: Benim eşim senin eşinin içine girmiş anlaşılan..:1::1: yada bunların hepsi aynı... :41: al birini vur ötekine.. :19::19:

Eklentiler

• $Görüntü3455.webp
    $Görüntü3455.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

bizdede durum ayni canım valla istediğin kadar dikkat et gözümüzün önünde 3 kere düştü bizimki de :50: halıyı koltuğa yaklaştırdim en azından yumuşak düşüş oluyor

Amandiyim dikkatli ol yasir assist ve peditustan sonra istah acaip degisti hastalik suruptan sonra cocugun yemesine bi haller oldu simdiye dek de duzeltemedim ins sizde olmaz zorla vermemeye calis ben hep cocuk
Tum yiyeceklerden sogudu huyu da degisti ins hemencik atlatir ben o hastayken senin gibi hic hamarat olamiyorum ;((

dünden beri kaç kez içmesi gerekti.
gel gör kahvaltıdan sonra asistten yarım ölçek içti..
bilmiyorum bu ilaçların kendisinden mi, hastalık psikolojisinden mi?:44:
calpolu afiyetle içiyor

Back
X