Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

neyneyse, hoşgeldin:34:
canderin, aferin duruya..:46: kimbilir nasıl sevindin :31:
seni de tekrar tebrik ediyorum, oda ayırma konusunda çok azimlisin.. :42:
cincon, borana da tebrikler:46:
pembişim, geçmiş olsun canım.. inş hafif atlatır.
ateş olmasın da, ateşten çok korkuyom:18:

Neyneyseee hatirladim senii nisanlardan ;))ben bir turlu doguramamistim;))hakikaten zmn ne kadar cabuk geciyo sonradan pek girmedin ama 2 cocuk kolay degil tabi sen nasilsin evlatlarin nasil?
Kizlar gunaydin hasta olan bebeklerimize Allah'tan acil sifalar diliyorum ins hemencik toparlarlar

Günaydın tatlı anneler...
Babamızın doğumgünü dündü, aksiliklikler olmadı değil, ben sinir krizleri geçirmedim değil ama nihayetinde eşim mutlu oldu mu? Oldu. Eğlenceli miydi evet... Geçti gitti şükürr.. Çıkarılan tek ders var " aslaa ve aslaaa yaşlılarla ortak iş yapmaaaa! ( helede kv, kp)"
Bu arada eşim tşörtü çok begendii
Neysekızlar yorgunluktan sanırım çok hastayım bugün. Kolumu kaldıracak halim yok. Birde bişi sorucam dünden beri kolumun altında bir kitle var ve acayip ağrıyor. Hiç başınıza geldi mi?

e hani neredesiniz?
nerede 'topiğin haftasonu performansını beğenmeyenler'? :9:

biz ayşecikle çıkıyoz, bir tur atalım markete uğrayalım:10:

Eneeeemm ölüyomm tüm kemiklerim kırılıyorr... Bu havada hasta mı olunur diyordum başıma geldii:((

Günaydın tatlı anneler...
Babamızın doğumgünü dündü, aksiliklikler olmadı değil, ben sinir krizleri geçirmedim değil ama nihayetinde eşim mutlu oldu mu? Oldu. Eğlenceli miydi evet... Geçti gitti şükürr.. Çıkarılan tek ders var " aslaa ve aslaaa yaşlılarla ortak iş yapmaaaa! ( helede kv, kp)"
Bu arada eşim tşörtü çok begendii
Neysekızlar yorgunluktan sanırım çok hastayım bugün. Kolumu kaldıracak halim yok. Birde bişi sorucam dünden beri kolumun altında bir kitle var ve acayip ağrıyor. Hiç başınıza geldi mi?

Canım alnının akı ile atlattın ya boşver :)

Adet olmadan önce koltuk altımda oluşurdu benim ve adet olunca geçerdi. Gözlemle bakalım ama aklına kötü şeyler getirme ;)

e hani neredesiniz?

Hanım hanımmmmm bana laf mı atıyosun :)? Okuldayız herhalde. Tenefüste yazıyorum hemen. Bağımlı mıyım...? Belki :) pişman mıyım....? Hayır :p :)

Canım alnının akı ile atlattın ya boşver :)

Adet olmadan önce koltuk altımda oluşurdu benim ve adet olunca geçerdi. Gözlemle bakalım ama aklına kötü şeyler getirme ;)

Hanım hanımmmmm bana laf mı atıyosun :)? Okuldayız herhalde. Tenefüste yazıyorum hemen. Bağımlı mıyım...? Belki :) pişman mıyım....? Hayır :p :)

Dün adet oldum ama çok ağrıyor kolumu oynattıkça bile ağrrıyor. İltihap mı topladı aceba diye düşünüyorum. Belki giderim dr a bugün bakalım.

Tekrar hoşgeldin diyelim ozaman :)
Hoşbuldum canım:3:

Oğluşumun burnu akıyo :( dün gece tıkalıydı zaten. Ateşi veya öksürüğü yok çok şükür. Her akşam parka çıkıyoduk ama bu akşam çıkmıcam bakalım farkedecek mi...? :/
Oğluşuna çok geçmiş olsun. Benim kızımında birkaç gün aktı. Bugün azaldı.

gününüz aydın olsun arkidişler..
tıkalı burun sendromlu bi geceden daha çıktık.

ayşecik kahvaltı ve muhallebi dahil herşeye tepkili.
hastalıktan sanırım sadece emmek istiyor.
bi de herşeye mızıldayıp ağlıyor..
hani çingene demiş ya ''çocuğumun hastalığını gam etmiyorum, huyu değişiyor'' diye..
şimdi ben de aynı şeyi yaşıyorum. hasta diye her istediğini yapıyorum.
ama bu huy kalırsa çok kötü.. hiiiiç de sevmem böyle ota ... ağlayan bebeyi:37:

siz nörüyonuz? haftasonu giremedim. geçmişe bi bakam :126:
Size de geçmiş olsun.
Huy olarak kalmaz, tecrübe ile sabit. O huyların oluşumu başka süreçler gerektiriyor.

neyneyse, hoşgeldin:34:
canderin, aferin duruya..:46: kimbilir nasıl sevindin :31:
seni de tekrar tebrik ediyorum, oda ayırma konusunda çok azimlisin.. :42:
cincon, borana da tebrikler:46:
pembişim, geçmiş olsun canım.. inş hafif atlatır.
ateş olmasın da, ateşten çok korkuyom:18:

Hoşbuldum:3:

Neyneyseee hatirladim senii nisanlardan ;))ben bir turlu doguramamistim;))hakikaten zmn ne kadar cabuk geciyo sonradan pek girmedin ama 2 cocuk kolay degil tabi sen nasilsin evlatlarin nasil?
Kizlar gunaydin hasta olan bebeklerimize Allah'tan acil sifalar diliyorum ins hemencik toparlarlar
Seninki bizim kızdan daha inatçı çıkmıştı :)
Daha yeni yeni 2 çocuğa adaptasyonu tamamladım sanırım:1: ilk zamanlar zor oldu haliyle, nete fırsat bulamıyordum.
Çocuklar iyi çok şükür, büyük kreşe gidiyor. Küçük emekliyor. Senin oğluşun nasıl?

temmuz topiği SARI deseneee.. desenee... desenee!!!..:65::65::65::65::65::65:

tüm gatasaraylılara gelsinn..:62::62::46:
yeni galatasaray marşı(çıldırın çıldırın) | İzlesene.com Video

bu marş eşliğinde ayşecik kahvaltı ediyor ve yumurtasının tamamını yedi:66:

İlahi:1:

e hani neredesiniz?

İyi gezmeler, biz de öğle uykusundan sonra çıkacağız inşallah.

Eneeeemm ölüyomm tüm kemiklerim kırılıyorr... Bu havada hasta mı olunur diyordum başıma geldii:((
Geçmiş olsun, bu havada pekala hasta olunuyor. Ben de yeni atlatım, darısı size artık.

Akşama ne yemek yapılacak yaaaa:(((
Ben. Mercimek çorbası düşünüyorum. Evde 2 çocuk varsa çorba hergün kaynasa yeridir :1:

Hoşbuldum canım:3:

Oğluşuna çok geçmiş olsun. Benim kızımında birkaç gün aktı. Bugün azaldı.

Size de geçmiş olsun.
Huy olarak kalmaz, tecrübe ile sabit. O huyların oluşumu başka süreçler gerektiriyor.

Hoşbuldum:3:

Seninki bizim kızdan daha inatçı çıkmıştı :)
Daha yeni yeni 2 çocuğa adaptasyonu tamamladım sanırım:1: ilk zamanlar zor oldu haliyle, nete fırsat bulamıyordum.
Çocuklar iyi çok şükür, büyük kreşe gidiyor. Küçük emekliyor. Senin oğluşun nasıl?

İlahi:1:

İyi gezmeler, biz de öğle uykusundan sonra çıkacağız inşallah.

Evet benimki o zmnki gibi simdide inatci ;)) ben 24unde dogum yaptim sen kacindaydi ayy bekle bekle bi hal olmustum ;) sen kurtuldun say 2si de buyudu sayilir ben 2. Cocukta naparim bilmem ;)

Geçmiş olsun, bu havada pekala hasta olunuyor. Ben de yeni atlatım, darısı size artık.

Ben. Mercimek çorbası düşünüyorum. Evde 2 çocuk varsa çorba hergün kaynasa yeridir :1:
Öncelikle hoşgeldin canım. Sağol canım geçmiş olsun dileklerin için.beenimde aklıma mercimek çorbası geliyor ama evde havuç ve patates kalmamıştı sanırım. Olmazsa sade yaparım. İlk çocuğun yaşı kaç canım?
Aryacim bence ihmal etme git doktora kesin

Kötü bişi olduğunu sanmam ama kv ğöğüs kanseri o yüzden eşim biraz hassas bu konuda. Giderim onun zoruyla herhal.

günaydın kızlar,
bu odasında yatırma konusunda cok karalrıyım.
dun gece kendı odasında yatırdım. 2 saat falan uyudu. baktım usutunu cok acıyor. yanımdakı besıgıne aldım. o daha daracık orada fazla acamıyor ustunu.
bu ustunu acma konusuna da cozum buldum. ince yazlık uyku tulumları varmıs. hemen onlardan alacagım. kızım rahat rahat done done uysun odasında..

Evet benimki o zmnki gibi simdide inatci ;)) ben 24unde dogum yaptim sen kacindaydi ayy bekle bekle bi hal olmustum ;) sen kurtuldun say 2si de buyudu sayilir ben 2. Cocukta naparim bilmem ;)
Nerdeyse Ağustos annesi oluyormuşsun:1:
Bizim kız 3 temmuzda geldi. Doğum hikayelerine yazmıştım sanki, hey gidi günler:31:
Valla insan her şeye alışıyor. Zor geliyor ama ALlah bir sebep veriyor. Sen de inşallah oğlunun büyüdüğü günleri göreceksin. Bebek kokusunu özleyeceksin ve ta ta bakmıştın ki yine hamilesin. Her şeyin hayırlısı tabi.

Öncelikle hoşgeldin canım. Sağol canım geçmiş olsun dileklerin için.beenimde aklıma mercimek çorbası geliyor ama evde havuç ve patates kalmamıştı sanırım. Olmazsa sade yaparım. İlk çocuğun yaşı kaç canım?

Kötü bişi olduğunu sanmam ama kv ğöğüs kanseri o yüzden eşim biraz hassas bu konuda. Giderim onun zoruyla herhal.
Hoşbuldum :3:
Mercimek sade de çok hoş oluyor.
Oğlum şu anda 4,5 yaşını geçti. İkisi arasında yaklaşık 4 yaş var.
Bu arada kist için hemen en kötüsü gelmesin aklınıza. İnşallah o kadar ciddi bir şey değildir.

günaydın kızlar,
bu odasında yatırma konusunda cok karalrıyım.
dun gece kendı odasında yatırdım. 2 saat falan uyudu. baktım usutunu cok acıyor. yanımdakı besıgıne aldım. o daha daracık orada fazla acamıyor ustunu.
bu ustunu acma konusuna da cozum buldum. ince yazlık uyku tulumları varmıs. hemen onlardan alacagım. kızım rahat rahat done done uysun odasında..
Kesinlikle en mantıklısı odanın vaktinde ayrılması. Ben beşiğin kenarlarına asılmaya başladığı anda ayırdım. 5-6 ay oluyor sanırım. Ayrı odası yok, oturma odasında yer yatağında yatıyor. Üstünü çok aşırı açmıyor. Havalar da ısınıyor zaten. Bence tuluma pek ihtiyacınız olmaz ama tercih sizin.

Merhaba herkese bende uzun zamandır üyayim fakat pek aktif değildim sadece yazıları okumak için kayıt yaptırmıştım tabi şimdi oğlum olduktan sonra herşeyi daha çok didikler oldum 3 temmuz 2012 doğumlu yaşına gelicek fakat ben düzen otutturamadım çok gazlı bir dönem atlattık 5 ay boyunca nerdeyse sonrası dişlerle de dahil olunca daha da feci olduk uyku sorunumuz çok emzik biberon kullandırtamadım denedim ama malesef iştahlı bir bebekte değil süt içmeye davam ediyoruz göysümde yatıyor ve gece çok fazla uyandığından yanımda yatırmaya başladım çalıştığım için zor oluyor diye ama buda çözüm olmadı emziğe alıştırmalımıyım tekrardan uykusunu azda olsa nasıl düzene sokabilirim şuan 10 aylık yardımlarınızı rica ediyorum ..

kızlar size acilen bi şey sormak istiyorum bebeğinizin saçlarını "gürleşsin" diye usturayla kazıtan oldu mu?:26: ben bıngıldaktan ve görünümden dolayı karşıydım ama şu an ensesi epey uzadığı için çok terletiyo kestiricem. uçlarını mı aldırsam eşim de gürleşsin diye kazıtalım diyo. sıfıra vurdurmak değil ama şöyle 4-5 numara mı olur artık bilemiyorum.

Back
X