Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın kızlar..
istanbulda hava kapalı ama hiiiç şikayetçi değilim.

dün gece rüyamda başbakanı gördüm.
sofra kuruyorum yemek yesin diye.
bi de eşimi arıyorum harıl harıl, ulaşamadım, mesaj yazdım.
ben başbakanın kısıklıdaki evindeyim, sen de gel tanış diyorum:ssz::9:

sabah namazda eşime rüyayı anlattım. bi de tabir yaptım.
18. nde ankadara önemli bi sınava girecek.
merak etme diyorum, sen sınavı geçeceksin..:1:

spor üyeliğimi bir ay daha uzatacaktım, o iş de eşimden sebep yattı.
3 aydır sınava gireceği belli çalışmadı, şimdi son iki hafta.
sürekli çok zor, ya geçemezsem falan..
bana da diyorki, şimdi çok az kaldı, çalışmam lazım. seni spora götüremem, ayşeciğe bakamam.
en iyisi sen haziranda üye ol..
heee, dedim yazın kavurucu sıcağında:19:

bu iş de böyle yattı. aslında bi yüzme kursu bulsam kendime.. :28:
bileniniz edeniniz var mı kardiiiiş?:29:

libyana, mamalar çok güzel görünüyor, ellerine sağlık bacım:56::52:
ben olaydım zati, eşine hiiiç kalmazdı, hepiciğini yerdim:125:

arya, hapsu doğru söylüyor. hem hasta hem çocuk hem yemek..
uğraşma bacım. arada bi şeyleri yapmaki, senin robot olmadığını anlasın. :19:
yemek yapma, ütüsünü aksat mesela.. anca böyle anlıyor herif taifesi :kkk:

dtk, biz yaşamadık ama diş çıkarma döneminde ishal oluyor.
inş birkaç güne gelir incileri:31:

Son düzenleme:
yarın arkadaşım geliyor. ne yapayım düşüncesi beni aldı :37:
bugün bi salı pazarına gidebilsem iyiydi. ama nasılll?:27:
cumartesi kuzenimin bebeğinin mevlüdü var.
pazar da başka bi arkadaşın bebeğini görmeye gidicim:61:

kızlar hepinizin günü aydın olsun inşallah.size bir sorum olacak.3 gündür diş cıkarıyoruz.daha ilk dişimiz.dün geceden beri oğlum ishal.su geliyo resmen acık sarı.bendede hafif bir ishal var ama doktora gitmelimiyim...
dişten dolayı bu sekilde ishal olurmu?
gece sürekli üstünü actığı için üşüttümü?
yoksa bendenmi gecti?
nolur aynı seyi yasdayanlar bi akıl versin
Evet canım ishal olur. Bol su ver, zaten diş döneminde çok su içmek istiyorlar. Dişler tam sıcaklara denk gelmiş. Allah yardımcınız olsun.

aman canım kafana takma.zaten ben bu esleri anlamıyorum.5 dk tutarmısın hayatım diorum kucağına alıyo.basımda dikilio pesimde geziyolar...cocuğu emanet tuttukları için haliyle cocuklar sıkılıp ağlıyo...azıcık oturup oyuncaklarıyla oynatsa daha kaliteli zaman gecirecekler..sorsan esimde dünyanın en iyi babası:9::9::9::9::9::9:
Kaliteli zamn ve eşim :53:

günaydın kızlar..
istanbulda hava kapalı ama hiiiç şikayetçi değilim.

dün gece rüyamda başbakanı gördüm.
sofra kuruyorum yemek yesin diye.
bi de eşimi arıyorum harıl harıl, ulaşamadım, mesaj yazdım.
ben başbakanın kısıklıdaki evindeyim, sen de gel tanış diyorum:ssz::9:

sabah namazda eşime rüyayı anlattım. bi de tabir yaptım.
18. nde ankadara önemli bi sınava girecek.
merak etme diyorum, sen sınavı geçeceksin..:1:

spor üyeliğimi bir ay daha uzatacaktım, o iş de eşimden sebep yattı.
3 aydır sınava gireceği belli çalışmadı, şimdi son iki hafta.
sürekli çok zor, ya geçemezsem falan..
bana da diyorki, şimdi çok az kaldı, çalışmam lazım. seni spora götüremem, ayşeciğe bakamam.
en iyisi sen haziranda üye ol..
heee, dedim yazın kavurucu sıcağında:19:

bu iş de böyle yattı. aslında bi yüzme kursu bulsam kendime.. :28:
bileniniz edeniniz var mı kardiiiiş?:29:
Rüyan hayır olsun.
Eşine de sınavında başarılar:13:
B-fit'e mi gidiyordun?

günaydın. eşin sana yardımcı olmuyor galiba. benım esımde kacmaya calısıyor ama ızın vermıyorum mutlaka uyandırıyorum işim varsa emri vaki tut ve oyala dıyorum bakmıyorsas yemek bulamıyor sende oyle yap bence baktın yardımcı olmuyor sadece bebekle ılgılen birşey dersede karsında insan var robot degıl dıyede cıkıs. gercı eşin nasıl bırı bılmıyorum ama bende işe yaradı bu tutum .ben sabah 8 öğlen 15,30 işleyecegım işten cıkıp kızı alacayım eve gıdıp yemek vs ugrasacayım oda oturacak mı asla !!! tamam onun yorgun oldugu zamanlarda var o donemlerde anlayıslı oluyorum ama herzaman da degıl!

libyana, mamalar çok güzel görünüyor, ellerine sağlık bacım:56::52:
ben olaydım zati, eşine hiiiç kalmazdı, hepiciğini yerdim:125:

arya, hapsu doğru söylüyor. hem hasta hem çocuk hem yemek..
uğraşma bacım. arada bi şeyleri yapmaki, senin robot olmadığını anlasın. :19:
yemek yapma, ütüsünü yapma mesela.. anca böyle anlıyor herif taifesi :kkk:

dtk, biz yaşamadık ama diş çıkarma döneminde ishal oluyor.
inş birkaç güne gelir incileri:31:

Ona kalsaaaaa yapma diyor öyle kalsın diyor. Biliyor duramayacağımı. Kim durur ki? Laf olsun. E yemek yapma diyor ardından acıktım diyor. Git bişeyler ye desem mutfak savaş alanına dönüyor yine bana dert oluyor. Topla desem öyle dursun der. E o da.... Yanî ver hasılı kelam allahım bana sabır versinnn

Ben de bi sure herseye yetisebilecegimi sanip ev icinde yurumuyo resmen kosuyodum aa bi baktim kendimi paraladigimla kaliyorum arada bir aksatinca akillandi bnmki de...
Nfk menune bu torpil pastadan yap sonrada bana kargola ;)) cok cnm cekti ama baya zora benziyolar...
Sana bi incirli tatli soylemistm onu yap

Aslında derdim başka... Akşam eşimle tartıştık ilk defa senin annen benim annem tartışmasına girdik. Kıyaslamalar oldu çaktırmadan.. Sinir bozucu oldu. Üstelik bunun sebebi de anneler günü hediyeleriydî.çok ayıp utandım kendimden..

Nfk menune bu torpil pastadan yap sonrada bana kargola ;)) cok cnm cekti ama baya zora benziyolar...
Sana bi incirli tatli soylemistm onu yap
:9:
incirli tatlıyı hatırlıyorum. :56:
ama kek, poğaça yada börek, bi çeşit salata ardından da dondurma veya meyve düşünüyorum. pek uğraşasım yoooh:ssz:

Günaydın canlarr...
Kelebekcim kızmakta haklısın ama onlar odun senin ne suçun var bırak çalışsın pis! Kusura bakma böyle konuşuyorum ama beni de eşim dünden beri kanser etti. Ya hastayım diyorum dünden beri. Akşama kadar arıyor akşama sana şunu yapayım bunu yapayım diye. Akşam olunca ne oluyor? Yemek yapıyorum ara ara kıza yine ben bakıyorum. Evi topluyorum( ki gözlerim dolu dolu yapıyorum bunları) hiç halim yok diyorum kuru kuruya agucuk gugucuk! Sabahta öyle sinirden kuduruyorum. Çocuğa bakıyorum kahvaltı ettirmeye çalışıyorum - ki o da etmeyerek sinir krizine sokuyor beni- paşamız da uyuyor! Sordan dünyanın en anlayışlı kocası!

Tabi anlayışlı: uyumuş ve ayağına dolaşmamış hahahah. Sana ve hepimize sabırlar ;)

kızlar hepinizin günü aydın olsun inşallah.size bir sorum olacak.3 gündür diş cıkarıyoruz.daha ilk dişimiz.dün geceden beri oğlum ishal.su geliyo resmen acık sarı.bendede hafif bir ishal var ama doktora gitmelimiyim...
dişten dolayı bu sekilde ishal olurmu?
gece sürekli üstünü actığı için üşüttümü?
yoksa bendenmi gecti?
nolur aynı seyi yasdayanlar bi akıl versin

Canım ishal olurlarmış ama biz yaşamadık. Fakat sende de olunca bilemedim şimdi.....

sağol tatlım geçmiş olsun dileklerin için.
eşinle ilgili ,canım kendisi de çok memnun değildir mesaiye kalmaktan öyle değil mi? sonuçta yorgun düşüyor. belki mecbur kalmıştır başka kimse yoksa. benim de eşim dün akşam yarım saate geliyorum dedi,sofrayı hazırladım; 2 saat sonra geldi. başka işi çıkmış beni aramayı da unutmuş. ben artık alıştım. eşimde hiçbir zaman dediği saatte gelememe huyu var :31: evliliğimizin ilk yılında çok sinirleniyordum ama şimdi alıştım

evet canım karaciğer , hatta bir tane geçirmiş karaciğerdeki tıkanık damarı açmışlar karnında boydan boya kesik var bebeğinin.şimdi de karaciğer nakli olacakmış.. evinden çıkınca kendimi tutamadım ağladım ,çocukluk arkadaşımdı ve çok neşeli bir kızdı..

yaw kızım patates kızartması, üstüne yoğurt ,üstüne et ;ne var bunda:1::1:

dişten olmuştu oğlumda ishal ,daha 1 hafta sürer

Hanım hanımmmmm bir sürü kesme doğrama ve değişik pişirme yöntemi var daha ne?!?!? :)

yarın arkadaşım geliyor. ne yapayım düşüncesi beni aldı :37:
bugün bi salı pazarına gidebilsem iyiydi. ama nasılll?:27:
cumartesi kuzenimin bebeğinin mevlüdü var.
pazar da başka bi arkadaşın bebeğini görmeye gidicim:61:

Hayat sana güzel kuşum :)

ayşecik, hırıltılı nefes alıyor. göğsü balgam dolu.
öksürüğü kesilmişti ama yine başladı.
lakin öksürmeyle atamıyor balgamı. ilaçlarını düzenli içmiyorki..:25:
ne olacak böyle yaa?!:26:

canım gecmıs olsun ilaçlarını duzenlı vermen şart sahılde olmustu. ve balgamı kusarak cıkartıyodu . ilaçları duzenlı ver tabıı dr kesmısse mutlaka dr danıs ve ona gore tekrar vermeye basla belkıde dr verdıgı ılacı degısebılır

canım gecmıs olsun ilaçlarını duzenlı vermen şart sahılde olmustu. ve balgamı kusarak cıkartıyodu . ilaçları duzenlı ver tabıı dr kesmısse mutlaka dr danıs ve ona gore tekrar vermeye basla belkıde dr verdıgı ılacı degısebılır

saol hapsumm..
geçen perşembe verdi dr ilaçları.
ama düzenli veremedim. içmiyor, tadını alınca öğürüyor. kusuyor..
bugünden itibaren düzenli vermeye çalışıcam, bakalım. inş beceririm de iyileşir kuzum:25:

saol hapsumm..
bugünden itibaren düzenli vermeye çalışıcam, bakalım. inş beceririm de iyileşir kuzum:25:

canım ya bılıyorum bızde kavga dovus ıcırıyorduk ben cozumuı şiringa ile vermekte bulmustum şiringa ile içiriyordum bir de oyle dene istersen .valla kusarsa da korkma balgamı da cıkartır sahıl hep o sekılde cıkartı balgamını gecmıs olsun tekrardan tez zamanda iyileşsin kuzucuk

Aslında derdim başka... Akşam eşimle tartıştık ilk defa senin annen benim annem tartışmasına girdik. Kıyaslamalar oldu çaktırmadan.. Sinir bozucu oldu. Üstelik bunun sebebi de anneler günü hediyeleriydî.çok ayıp utandım kendimden..

evet belli sen başka birşeye canını sıkmışsın.. eğer kendinde hata görüyorsan özür dilersin sinirle söyledim dersin.hatta bence bu tartışmanın da arka planı var ;doğumgünününde canının sıkılması.
bunlar oluyor maalesef :25:halbuki evlilikte dikkat edilmesi gereken birşeydir; birbirimizin en değerli varlıklarına, en değerli inançlarına, vazgeçilmezlerine saygı duymak ve beğenmesek bile dil uzatmamak. insanız işte hata yapıyoruz ,önemli olan tekrarlamamak:46:

saol hapsumm..
yemeğine karıştırsana canım ne uğraşıyorsun

teşekkürler canımcım..
ivit, b fite gidiyordum:82:
Ben de gidiyordum ama olmadı maalesef. Yetişemedim yani. Ayrıca boğazımı da tutamadım. Ben nasıl vereceksem bu kiloları.

2. Bebekten beri eşimin annesinden soğudum. Mesafe iyiymiş onu gördüm. Görümce elti vs de aynı şekilde. Arana mesafe koyacaksın. Bence sizin doğumgününde yaşananlar halen etkili.

Bol bol emzir annesi. Senin sütün bebişin her derdine deva. Kesinlikle abartmıyorum.
Balgam söktüren şeyler verebilirsin. Mesela portakal, ıhlamur.
Bir de kusarak da atıyorlar, kusmasından korkma.

Back
X