Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kötüymüş canım:( oğlumda 4-5 aylıkken olmuştum. Şimdi kızım 10 aylık hala yok kendileri:ssz:
Bir de psikolojik olarak da etkiliyor. Ben kendimi fazla gergin hissediyorum:4:
Sen borcu azaltmışsın. 2 günü üçaylarda tutarsın. Başladı sanırım değil mi?
Geçen yıl ramazan logusalık depresyonu, kv lüzumsuzluğu, eşimin de anlayışsızlığı ile geçti. Hatırladıkça sinir basıyor:47:
yarın recebin 1i:72:

amaaan, kötü şeyleri hatırlama. geçti gitti.. :19:
inş bu sene herşey çoook güzel olacak :31:
kızın yanında iyi ya,, kv dahil, her şey vız gelir tırıs gider :82:

bak benim kv nin 'karnabaharları' bitti, 'semiz otu' almaya başladı bana..:37:
ben semizotunu napıcam yaaa?!:86:

Son düzenleme:
hava açtı, güneş yüzünü gösteriyor..
ayşecik mamasını yesin, attaaaa gidicez biz kızımlaa:21:
Ankara parçalı bulutlu:) aslında şu anneler günü indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Tava vs almam lazım ama canım istemiyor dışarı çıkmayı:31:

daha cumadan haftasonu rehaveti çökmüş topiğe.
neyneyse ve ben ve ayşecikten başka kimsecikler yooooğ:35:
Bir de Feyza var :1: kucakta uyumaya devam ediyor:39:

kızın yanında iyi ya,, her şey vız gelir tırıs gider :82:

Hadi hayırlı olur inşallah 3 aylarımız.
Evet unutalım gitsin o günleri:51:
Semizotunu da demet yap pazar günü kv'ye verirsin:52: ne kadar çılgın bir anneler günü olurdu:27:
Şaka bir yana salatasını sevmiyor musun? Tam diyet besinidir.

Ankara parçalı bulutlu:) aslında şu anneler günü indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Tava vs almam lazım ama canım istemiyor dışarı çıkmayı:31:
Bir de Feyza var :1: kucakta uyumaya devam ediyor:39:
afedersin, bi de feyza:1:

kv maaşı almış belli, ayşeciğe tshirt, tayt, tulum almış. bana bluz, eşime tshirt
anneler günü geldi bi şey almak lazım valide hatuna ama neeee?:27:
kendi anneme bi düdüklü tencere alaydım iyiydi aslında:28:

ihtiyacı görülsün diyorum ama bi yandan anneler gününde de ev aleti, mutfak aleti almak :100:
kendine özel bi şey olsa aslında daha güzel olur belki de.. :12:

şahsen eşim bana anneler günü diye düdüklü tencere getirseeeeee:95:
zaten çoook incedir ya, bi kürdan bile beklemiyorum o da ayrı mesele:27:

Semizotunu da demet yap pazar günü kv'ye verirsin:52: ne kadar çılgın bir anneler günü olurdu:27:

ahah süpper yaaaa:60::60::60:

salatası nasıl oluyor acep?
geçen getirdiğinde yoğurtla karıştırıp yemiştik, ama pek bi şeye benzememişti:37:

şaka bi yana babannesi ayşeciğe şunu almış..
'herkes beni sever, ben en çok annemi' yazıyo :17:

$Görüntü3535.webp

Islak keki ben de yaptım kesinlikle harika.Hatta bir gece bekleyince süperrrrr oluyor.Yumurtayı mırın kırın ederek yiyen Aden yumurtanın üzerine keki hiç itiraz etmeden yedi.:56:

Nfk semizotlarını Ayşeciğin çorbalarına koyabilirsin.Balıkla eşit omega 3 var semizotunda.Ben Aden'in çorbalarına özellikle koyuyorum.

Islak keki ben de yaptım kesinlikle harika.Hatta bir gece bekleyince süperrrrr oluyor.Yumurtayı mırın kırın ederek yiyen Aden yumurtanın üzerine keki hiç itiraz etmeden yedi.:56:
öyle gerçekten.. :72:
cumartesiden yapıcam, pazar arkadaşa giderken götürücem:21:

Günaydın hanımlar...:)

Nfk kahve icin teşekkürler valla okulda hemen tenefuste yapıp ictim.Zaten burda gördüğüm ne kadar mama tarifi varsa bir hevesle hemen hemen deniyorum :)
Bugun sabah tartildim 3 kılo almısim :( hiç iyi olmadı,sutum azaldı diye stress yapıp boğaza yüklendim fena oldu,ama distenmis yahu tutturamadim :( 5. Dişimizde çıktı,üst sagda.

Bu arada yazamadim oğlumun kasının ustu acildi gecen hafta hemde yanımda oldu,tutamadım bile,eve gidince resmini koyacam.Ev resmen kale gibi ama olunca oluyor iste.

Pembissss fikirlerini bekliyorum,bende ilk dogum gunü cok guzel olsun istiyorum,oğlum icin degil kendim icin :) doğumum ve sonrası kaos gibiydi,bundan dolayı.

Ay oğluna geçmişler olsunnnn. Dikiş falan atıldı mı yoksa???? Doğum günü fikirlerimi birgün fırsat bulunca uzun uzun paylaşırım ;)

kızın yanında iyi ya,, kv dahil, her şey vız gelir tırıs gider :82:

Salatası satınsaklı yoğurtla güzel. Yemeğini de yedim ıspanak gibi ama çok bayılmadım :/

Hadi hayırlı olur inşallah 3 aylarımız.
Evet unutalım gitsin o günleri:51:

Ayyyyy bi hayal ettim semizotu demeti ile anneler günü kutlamasını koptummmmmmmmm.

şaka bi yana babannesi ayşeciğe şunu almış..
'herkes beni sever, ben en çok annemi' yazıyo :17:

Eki Görüntüle 707944

Çok tatlıııııııı :)

Benim oğlum da her tür keki seviyo. Ama o ıslak keki hepimiz çok seviyoruzzzzzzzz :)

e hani?
biz ayşecikle parka gittik, markete uğradık alışveriş yaptık..
gezdik geldik..
bi tek pembiş yazmış:24:

e hani?
biz ayşecikle parka gittik, markete uğradık alışveriş yaptık..
gezdik geldik..
bi tek pembiş yazmış:24:

Bnde burdayim hala bu saat oldu cikamadik evden yasir pasanin uyku keyfini bekliyoruz ay cok bunal bi an once gitmk istyrm bu arada tshirte bayldm cnm bnde bi incelik beklemiyorum lafi oldugunda sen bnm annem degilsinki yasirin annesisin dedi kalakaldim

aman, uyusun uykusunu alsın da keyifli gidin..:31:
ben de sabah erken çıkacaksınız sanıyorum, nasıl gidiyorsunuz, feribotla mı?

bnde bi incelik beklemiyorum lafi oldugunda sen bnm annem degilsinki yasirin annesisin dedi kalakaldim
al işte bi tane daha :113::113::113:
onun annesi değilsin ama o evin annesisin.. :kkk:

onlar bizim 'babamız değil' ama babalar gününde bizden hediye alıyorlar :19:

Son düzenleme:
amaaan, niye bu kadar dertleniyoruz kii..
katranı kaynatırsan olur mu şekeeeer, ... .... ....!

nato kafa, nato mermeeeeer:9:

ikiz annesi olmak oturduğun yerde eğilip kalkarken kafanla önünde yatan kızını, kollarınla sırtındaki oğlunu eğlendirmek demekmiş:)çok şükür kollarıma sağlıkla veren rabbime

aman, uyusun uykusunu alsın da keyifli gidin..:31:
ben de sabah erken çıkacaksınız sanıyorum, nasıl gidiyorsunuz, feribotla mı?
yok canım feribotla gitmiyoruz direk otobandan bas gaza baba bas gazaa diyoruzzz :) utanmadan bu sefer otobüsle gitseniz olmaz mı dedi ya giderayak benim keyfimi kaçırmaya çalışıyor ama yemezler dedim tabiiki olur muavine derim ki pardon bi sn tutarmısınız bebeği mememi açıcam çocugu emziricem de Allaaah kızılca kıyamet koptu tabi ama haketti ben nasıl gideyim otobüsle o kadar eşyayla bi de benimki gibi bi çocukla hee 5 yaşında olur zaten ona minnet etmem ama şuncacık çocukla...ya benimki çok ilginç bi herif bazen tüm gün seni alır istediğin yere götürür gezdirir gık demez bazen de böyle hey Allah'ım !! :kkk::kkk:
kk, rütbemde görünen 4 kalpten 2sini almış:63:
aaa evet fark ettim nedenkine :44::44:
al işte bi tane daha :113::113::113:
onun annesi değilsin ama o evin annesisin.. :kkk:

onlar bizim 'babamız değil' ama babalar gününde bizden hediye alıyorlar :19:
canım ben de almayacağım inanki bak..zaten onların istediği de bu pes ettirmek vazgeçirmek ama benden pes hiç uğraşamıcam haziranda üzgünüm :33::33:
ikiz annesi olmak oturduğun yerde eğilip kalkarken kafanla önünde yatan kızını, kollarınla sırtındaki oğlunu eğlendirmek demekmiş:)çok şükür kollarıma sağlıkla veren rabbime

oyyy biri kız biri erkekse hele tatlarından yenmez kurban olurum onlara maşallah :4:

Back
X