- 8 Ağustos 2011
- 11.896
- 9.930
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk fırsatta kuaföre gidiciiim ve saçlarımı kestiriciiiiiim
uzun saçı çok seviyorum, zor da uzuyor... eşim de kestirme diyor ama azcık havam değişsin..
şuan belimde, omuzlarıma dökülsün yeter.. bi de marketten boya alıp boyiciiiim, yine kahverengi olacak ama yapiciiiiim![]()
anneler günün kutlu olsun bacıııııım ..
ellerine sağlık, afiyet bal şeker olsun. ben de tekrar yaptım, buzdolabında şuan.
gece sahura kalktım yedim.:125: eşim de sabah oyalanıyor mutfakta. gittim baktım, keki tırtıklıyor
neeeeey? kaaaaaaaaaaaç? 6 çürük müüüüü?
yeni mi oluşmuş gerçekten, ne olacak peki şimdi?
ay sizin muhabbet de arkası yarın gibi oldu.. ama gitme gitme, annene gitmeeeee![]()
Koca dedim bastım bağrıma bi kere:))
katranı kaynatsan olur mu şekeeeeeeeer,
.... ..... ..... ....![]()
Kızlar ve pembehipopotam çok güldüm yaa
Dtk ben de uzun zamandır yapmamıştım bence erken konuşma:))) hepimizin içinde bi çocuk var:))
Evet kızsak da seviyoruz onları çok şükür.. Ya sevmediğimiz biriyle evli olsaydık?
Eşim beni aradı nerde olduğumu sordu özür dilemedi ama bu da biraz pişman demek. Neyse akşam eve gidicem ama şu an annemdeyim
Tabi sinirimi çıkaramadım aklıma parlak bi fikir geldi "ek kartımın limitini doldurmak" :)))gittim alışveriş yaptım biraz son dükkanda "bakiye yetersiz" dedi ve sinsi sinsi güldüm nakit olarak ödedim. Biraz rahatlamış olarak eve geldim ha ha aklımı seveyim
Bence uçak rahat olur. Gerekirse Antalya'da araba kiralarsınız.Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Şoktayım çünkü oğlum gece hiç kalkmadı!!! Bilen bilir benim oğlum saat başı kalkan bir velettir. Bana gecikmiş bir anneler günü hediyesi vermek istedi sanırım :)
Busmaicim çok haklısın canım. Kendilerine dikkat etmeyecekler sonra yine biz bakacağız. Ama neyneysenin dediği gibi onu kilitlemek daha mantıklıymış. Akıl akıldan üstündür tabi
Neyneyse eşim işte o pahalı bilet durumuna düşmemek için şimdiden ayarlamak istiyor. Ama işte ben kararsız kazım :)
Kelebeğimmmm kocana sinir oldum üzgünüm. Ne o öyle her sinirde çatmalar??? İnsan accık sabırlı olur. Hem sana itaatten bahsediyo ama kendi nasıl davranıyo...? Kınıyorum
Karakız yürü canım kim tutar seni :)
Bakiim bir ama lor yok yaws.Bu arada sabah kalktığımdan beri acaip başım dönüyor. Sağa sola yalpalıyorum. Noldu bana anlamadım
Dün saatlerce nete baktıktan sonra sanırım tarifimi buldummmmmmm. Yani bu tarif tanıdık geldi. Biri bugün denerse çok sevinirim. Vallahi tadı güzel oluyor, yumuşacık oluyor, kahvaltıda löp löp gidiyor :)
Peynirli Kek - Kevser'in Mutfağı - Yemek Tarifleri
Odasına da alırsın. Yaşından sonra süt verirsen belki odasını da ayırırsın.Bi de oğlum hiç kalkmayınca dün hemen onu odasına alma hayalleri kurmaya başladım :) bakalım bu gece ne olacak...?
Ya hadi kalksanıza burda kendi kendime takılıyorum topiğin delisi gibi :)
Soslu kanatın sosunu nasıl hazırlıyorsun?bu arada dünkü fırında soslu kanat harika olmuştu...
eşim tok olduğu halde yedi, kardeşlerine de götürdü..
bugün ne pişiricem diye düşünen, türk kadınına armağanım olsun
hazırlaması 2 dk pişmesi 40, sonuç :129:
Gönülsüz semizotun nasıl oldu çok merak ediyorum:44:perşembeden bu yana buzdolabında hayatından endişe ettiğim geberik semizotunu bugün pişirim ben![]()
Kesinlikle yapilk fırsatta kuaföre gidiciiim ve saçlarımı kestiriciiiiiim
uzun saçı çok seviyorum, zor da uzuyor... eşim de kestirme diyor ama azcık havam değişsin..
şuan belimde, omuzlarıma dökülsün yeter.. bi de marketten boya alıp boyiciiiim, yine kahverengi olacak ama yapiciiiiim![]()
Aminnnn
ay ben sizi yerim yaaaa:76:
ben de eşimi seviyom, çok seviyoooooom
eşim, sevgim, sevgilim, arkadaşım, yarim, sırdaşım, diğer yarım, dayanağım, ömr-ü baharım, bebeğimin babası..
Rabbim bizi ayırmasın..
Pasif agresif iyi tanımlamaymışYa var ya senin kova duygusallığına bişi diyemicem :) kelebeğime kimse boşan demiyor Allah korusun sadece kocacığına kıl olduksen de onca bişiler dedikten sonra anneme mi gitsemle bağladın ya paragrafı ne diyim :))) otur kız evinde. Pasif agresif ol; kilitleme kendini ama konuşma. Hatta burnunun dbine girip konuşma :))
Diş olayına da kolay gelsin. Ben dişçiden korkarım
Görümce uykularım kaçıyor görünce
Geldim canikommmmm anca
Evet evet :)
Bence bilinçli. Maşallah canıma :)
Canım bence güzelce konuş olmadı bir dahakine hatırlat bıktırana kadarannen ve kardeşlerin de lafını ederlerse "vallahi ben de şaşırdım ne kazmaca bi hareket" de ki savunursan sana kızarlar
kendini üzme. Evliyiz ama birbirimizin hareketlerinden bu denli sorumlu değiliz.
Burda bir gök gürültüsü bir yağmur var aklınız şaşar. Artık yaz gelsin ve biz parklara gidelim nolarrrrrr?? Çok sıkıldımokul da bitsin istiyorum. Bi de hayat bayram olsun ;p
Tebrik ederim. Bence gayet iyi yapmışsınKızlar ve pembehipopotam çok güldüm yaa
Dtk ben de uzun zamandır yapmamıştım bence erken konuşma:))) hepimizin içinde bi çocuk var:))
Evet kızsak da seviyoruz onları çok şükür.. Ya sevmediğimiz biriyle evli olsaydık?
Eşim beni aradı nerde olduğumu sordu özür dilemedi ama bu da biraz pişman demek. Neyse akşam eve gidicem ama şu an annemdeyim
Tabi sinirimi çıkaramadım aklıma parlak bi fikir geldi "ek kartımın limitini doldurmak" :)))gittim alışveriş yaptım biraz son dükkanda "bakiye yetersiz" dedi ve sinsi sinsi güldüm nakit olarak ödedim. Biraz rahatlamış olarak eve geldim ha ha aklımı seveyim
Sağol canımm:)Bence uçak rahat olur. Gerekirse Antalya'da araba kiralarsınız.
Bir de oğlun inşallah bu gece de full uyur.
Benim kızım gecede 2 veya 3 uyanırdı. Ama bu aralar abarttı. Zor oluyor sık uyanan çocuk:18:
Bakiim bir ama lor yok yaws.
Odasına da alırsın. Yaşından sonra süt verirsen belki odasını da ayırırsın.
Soslu kanatın sosunu nasıl hazırlıyorsun?
Tebrik ederim. Bence gayet iyi yapmışsın![]()
Canım bilmiyo ki zaten öğrendiğinde de iş işten geçmiş olur![]()
![]()
dimi ama....
![]()
Ayyy ben hayatta öyle bir şeye girişemem daha çok kavga ederiz.... :18::18:
Kızlar ve pembehipopotam çok güldüm yaa
Bence uçak rahat olur. Gerekirse Antalya'da araba kiralarsınız.
Bir de oğlun inşallah bu gece de full uyur.
Benim kızım gecede 2 veya 3 uyanırdı. Ama bu aralar abarttı. Zor oluyor sık uyanan çocuk:18:
Bakiim bir ama lor yok yaws.
Odasına da alırsın. Yaşından sonra süt verirsen belki odasını da ayırırsın.
Soslu kanatın sosunu nasıl hazırlıyorsun?
Gönülsüz semizotun nasıl oldu çok merak ediyorum:44:
Kesinlikle yap
Aminnnn
Pasif agresif iyi tanımlamaymış
Tebrik ederim. Bence gayet iyi yapmışsın![]()
zaten bu ara bahar yorgunluğu herkeste..sanırım acil tarafından benimde ihtiyacım var bakıma yoksa bunalımdan çıkamıycam bunaldıkça bakımsızlaşıyorum bakımsızlaştıkça bunalıyorumne olacak benim bu halim spora bile zor gidiyorum heryerim ağrıyo gerildikçe boynum tutuluyo stresten ölüceeeeeeeeeeeem
ayy ne melankoliğim ya düzelmem lazım kendimi.biraz bakım yaparsam dediğin gibi saç boya flan biraz kendime gelirim inş...
![]()
... kasiyer 'bakiye yetersiz' dedi ve kadın sinsi sinsi güldü...Tabi sinirimi çıkaramadım aklıma parlak bi fikir geldi "ek kartımın limitini doldurmak" :)))gittim alışveriş yaptım biraz son dükkanda "bakiye yetersiz" dedi ve sinsi sinsi güldüm nakit olarak ödedim. Biraz rahatlamış olarak eve geldim ha ha aklımı seveyim
yaklaşık 1 kg kanat vardı. yıkadım süzüldü.Soslu kanatın sosunu nasıl hazırlıyorsun?
Gönülsüz semizotun nasıl oldu çok merak ediyorum:44:
1 günüm kaldı. onu da yarın bile tutabilirim.Nfkcım Allah kabul etsin bu arada orucunu. Bitti mi yoksa 1 günün mü kaldı??
Tarif için teşekkür ederim canım. Not alıyorum, kanat aldığım ilk sefer deneyeceğim inşalahSağol canımm:)
Soslu kanatı ben şöyle hazırlıyorum
"Bir kaşık domates salçası ve biber salçası
Yarım çay bar süt, yarım çay bardağı yoğurt
Biraz sıvıyağ, pulbiber, karabiber, tuz , 2-3 diş sarımsak
Hepsini karıştırıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyorum,(önce biraz buzdolabında bekletince sosu daha iyi yerleşiyor) sonra 190 derecede pişir
Çok lezzetli oluyor yanına da nohutlu pirinç pilavı yaparım ben.
Canım bilmiyo ki zaten öğrendiğinde de iş işten geçmiş olur
Normalde çok masrafa sokmam ama bu seferki ilaç gibi geldi
Emmezse biberon alıyorsa yanına biberon al. İlla seni emmesi gerekmiyor. Yurkunmasını sağlayacak herhangi bir şey de olur. Sevdiği bir yiyecek olur. Su olur. Her ne olursa.. Bir de illa şart değil. Her çocuk rahatsız olmuyor. Kaldı ki bunlar artık 10 aylık oldu. Ağucukla falan oyalarsınız. Sevdiği oyuncaklar vs.Canım zaten kv kp orda ve arabaları var. Yani o sıkıntı olmaz. Beni uçakta emzirme falan düşündürüyo. Hani inip kalkarken emzirmek lazımmış ya; oğlum emmezse nolcak?? :/
Keki yaptım canım güzel oldu. Cumaya bi daha yapcam :) kahvaltıda güzel olur tavsiye ederim
Ben de akşam çoooook bunaldım. Burda sağnak yağmur ve depresyon havası vardı. Neyse çok yakın bir arkadaşıma mesaj attım kafayı yicem diye. O da beni evine çağırdı. Sohbet ve muhabbetle 1-2 saat geçti çok mutluyum :) ama yarın da hava kötüymüş ben çok bunaldımmmmmm. Yaz gelsinnnnnnnn((
Bakalım paşam bu gece nasıl uyuyacak....?
Busmai'nin tarifi ile benziyor. O da süt ile yapmış. Artık evde süt varsa sütle, yoğurt varsa yoğurtla denerim inşallah:) Sağolasın canım.zaten bu ara bahar yorgunluğu herkeste..
sabah zor kalkıyorum yataktan.. evi süpürmek, mutfağı toplamak zul geliyor..
sanki hiiiç enerjim yok.
bence hemen yarın sen kuaföre yollan canım.. az kendine gelirsin
yaklaşık 1 kg kanat vardı. yıkadım süzüldü.
sosunu hazırladım 2 yemek kaşığı yoğurt (nar gibi kızarmasını sağlıyor), 1 yemek kaşığı domates salçası (biber salçası da olur.)
kimyon, karabiber, az kekik, pul biber, 2-3 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ, tuz.
bu sosla kanatları mıncıklama usuluylen karıştırdım. 2 saat kadar buzdolabında beklettim. (sosu emince daha lezzetli oliiiiy)
pişireceğim zaman da borcama döşedim kanatları, 200 derece fırına sürdüm. yaklaşık 40 dk sonra da aldım.
200 derecenin üstüne çıkarsan, kuruyor. 190-200 ideal, dışı çıtır çıtır içi suluydu.
afiyet bal şeker olsun hepiciğinize
geberik semizotu ise; kendinden beklenmeyecek kadar güzel oldu, şaşırdım esasen
busmainin dediği gibi ıspanak usulu yaptım. soğan, salça, irice doğradım semizotlarını, üstün de 2 çorba kaşığı bulgur..
hiç su koymadım desem yalan olmaz, kendi suyuyla pişti. hafif ekşimsi zaten, yoğurtlan yidik
şöyle güzel yaz domatesi olaydı, daha da nefis olurdu ya. :125:
Allahım, nereden girdik bu yemek muhabbetine yaaa
1 günüm kaldı. onu da yarın bile tutabilirim.
düşündüğüm kadar zorlanmadım. çok susarım sanıyordum.. ayşeciğin etkisiyle akşama doğru halsiz düştüm ama.
sen bolu da mı oturuyordun pembişim?
evet, hep o sondaki kareyi yapmak istiyorum:)ben anneyim
Eki Görüntüle 710714
zaten bu ara bahar yorgunluğu herkeste..
sabah zor kalkıyorum yataktan.. evi süpürmek, mutfağı toplamak zul geliyor..
sanki hiiiç enerjim yok.
bence hemen yarın sen kuaföre yollan canım.. az kendine gelirsin
... kasiyer 'bakiye yetersiz' dedi ve kadın sinsi sinsi güldü...
benim tarzım değil, ama dünya üstündeki binlerce kadının tercihi, soğuk intikam: kredi kartı limitini doldurmak :82:
yaklaşık 1 kg kanat vardı. yıkadım süzüldü.
sosunu hazırladım 2 yemek kaşığı yoğurt (nar gibi kızarmasını sağlıyor), 1 yemek kaşığı domates salçası (biber salçası da olur.)
kimyon, karabiber, az kekik, pul biber, 2-3 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ, tuz.
bu sosla kanatları mıncıklama usuluylen karıştırdım. 2 saat kadar buzdolabında beklettim. (sosu emince daha lezzetli oliiiiy)
pişireceğim zaman da borcama döşedim kanatları, 200 derece fırına sürdüm. yaklaşık 40 dk sonra da aldım.
200 derecenin üstüne çıkarsan, kuruyor. 190-200 ideal, dışı çıtır çıtır içi suluydu.
afiyet bal şeker olsun hepiciğinize
geberik semizotu ise; kendinden beklenmeyecek kadar güzel oldu, şaşırdım esasen
busmainin dediği gibi ıspanak usulu yaptım. soğan, salça, irice doğradım semizotlarını, üstün de 2 çorba kaşığı bulgur..
hiç su koymadım desem yalan olmaz, kendi suyuyla pişti. hafif ekşimsi zaten, yoğurtlan yidik
şöyle güzel yaz domatesi olaydı, daha da nefis olurdu ya. :125:
Allahım, nereden girdik bu yemek muhabbetine yaaa
1 günüm kaldı. onu da yarın bile tutabilirim.
düşündüğüm kadar zorlanmadım. çok susarım sanıyordum.. ayşeciğin etkisiyle akşama doğru halsiz düştüm ama.
sen bolu da mı oturuyordun pembişim?
emzik aliyor mu bebegin aliyorsa illa emzirmen sart degilKızımmmm senden korkulur valla :) bi de sinsi sinsi gülmüş hahaha
Canım zaten kv kp orda ve arabaları var. Yani o sıkıntı olmaz. Beni uçakta emzirme falan düşündürüyo. Hani inip kalkarken emzirmek lazımmış ya; oğlum emmezse nolcak?? :/
Keki yaptım canım güzel oldu. Cumaya bi daha yapcam :) kahvaltıda güzel olur tavsiye ederim
Nfkcım Allah kabul etsin bu arada orucunu. Bitti mi yoksa 1 günün mü kaldı??
Ben de akşam çoooook bunaldım. Burda sağnak yağmur ve depresyon havası vardı. Neyse çok yakın bir arkadaşıma mesaj attım kafayı yicem diye. O da beni evine çağırdı. Sohbet ve muhabbetle 1-2 saat geçti çok mutluyum :) ama yarın da hava kötüymüş ben çok bunaldımmmmmm. Yaz gelsinnnnnnnn((
Bakalım paşam bu gece nasıl uyuyacak....?