- 8 Ağustos 2011
- 11.896
- 9.928
- 448
anneler günün kutlu olsun bacıııııım ..Gü- nay- dııııınn! Bel geldimm. Neler yaptınız bakalım a nneler gününde? Gerçi bîzi kale alan yok galiba çocukların büyümesini beklicez mecburbende anayım uleynn! Diyorum evde. Ama beni sallayan yok.
Yettim bacımmm!
Kız geçen yapmıştım senin kekten. Harkulade hakkatten. Benim kalıp biraz küçük gelince, minîk kalıplarda pişirdim kalanını. Büyük kalıptakini de krem şanti ile muzlu yaşpasta gb yaptım. Mükemmel oldu. Uzun zamandır yedîğim en güzel pastaydı desem inanmazsınız. Öyle de deneyebîlirsîniz. Dayanamıyorum 2 gündür tutuyorum kendimî ama bugün yeniden yapıcam sanırım:)

ellerine sağlık, afiyet bal şeker olsun. ben de tekrar yaptım, buzdolabında şuan.
gece sahura kalktım yedim.:125: eşim de sabah oyalanıyor mutfakta. gittim baktım, keki tırtıklıyor

neeeeey? kaaaaaaaaaaaç? 6 çürük müüüüü?Kızlar kelebeğe yüklenmeyin eşinin de huyu asabi olan hemen boşasın mı, önemli olan zoru başarmak ; biraz sabır konuşmak ve kararlılık.. Elbet uzlaşılır hatalar onarılır. Erkek bir adım önde olmalı ama ben yol veririm ancak o beni arkaya itmiycek..
Dişçiden çıkıyorum 6 çürük var sağolsun oğlum gebelikte olmuş. Eşim de aramadı akşama kadar özür dilemezse anneme mi gitsem bilmiyorum o zaman işler büyüyecek ya da gene odaya kilitleneyim :))

yeni mi oluşmuş gerçekten, ne olacak peki şimdi?
ay sizin muhabbet de arkası yarın gibi oldu.. ama gitme gitme, annene gitmeeeee

Son düzenleme: