Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gü- nay- dııııınn! Bel geldimm. Neler yaptınız bakalım a nneler gününde? Gerçi bîzi kale alan yok galiba çocukların büyümesini beklicez mecbur:( bende anayım uleynn! Diyorum evde. Ama beni sallayan yok.

Yettim bacımmm!
Kız geçen yapmıştım senin kekten. Harkulade hakkatten. Benim kalıp biraz küçük gelince, minîk kalıplarda pişirdim kalanını. Büyük kalıptakini de krem şanti ile muzlu yaşpasta gb yaptım. Mükemmel oldu. Uzun zamandır yedîğim en güzel pastaydı desem inanmazsınız. Öyle de deneyebîlirsîniz. Dayanamıyorum 2 gündür tutuyorum kendimî ama bugün yeniden yapıcam sanırım:)
anneler günün kutlu olsun bacıııııım .. :71:
ellerine sağlık, afiyet bal şeker olsun. ben de tekrar yaptım, buzdolabında şuan.
gece sahura kalktım yedim.:125: eşim de sabah oyalanıyor mutfakta. gittim baktım, keki tırtıklıyor:1:

Kızlar kelebeğe yüklenmeyin eşinin de huyu asabi olan hemen boşasın mı, önemli olan zoru başarmak ; biraz sabır konuşmak ve kararlılık.. Elbet uzlaşılır hatalar onarılır. Erkek bir adım önde olmalı ama ben yol veririm ancak o beni arkaya itmiycek..
Dişçiden çıkıyorum 6 çürük var sağolsun oğlum gebelikte olmuş. Eşim de aramadı akşama kadar özür dilemezse anneme mi gitsem bilmiyorum o zaman işler büyüyecek ya da gene odaya kilitleneyim :))
neeeeey? kaaaaaaaaaaaç? 6 çürük müüüüü?:30:
yeni mi oluşmuş gerçekten, ne olacak peki şimdi?
ay sizin muhabbet de arkası yarın gibi oldu.. ama gitme gitme, annene gitmeeeee:14:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar,
hepimizin anneler gunu kutlu olsun. birlikte nice , sağlıklı , mutlu anneler günü yaşayalım inşallah.
dün eşimin annesinin annler gununu kutlamadımi gitmedim de. 4 aydır torununu bir kere bile arayıp sormayan birine çok iyi bile yaptım.
sevgi emek ister. ne yaptınki , ne bekliyorsun
bu arada annelerimiz derler ya buyudukce daha zor olacak dıye . ne doğru demısler. anam emeklesın emeklesın dedık.emekledı.bir sanıye duruşluğu yok. odadadn cıktıgım gibi. vıttt dibimde bitiyor. gecen balkonda camasır asıyodum , görmedi, evde nasıl beni arıyor, görmeniz lazım.
bu arada artık tutunarak da kalkıyor... nasıl bir şey bu ya... her gecen gun yapabıldıklerı artıyor. alllahın mucizesi işte..
çok optum hepınızı...
sağlık olsun.. aranızdaki mevzuyu bilmiyorum ama ..
yazık ona, yazık ''durusuz'' geçen zamanlarına.. :50:

hakikaten gelişimleri ne kadar hızlı bu ara.. akşamdan sabaha yeni bi şey yapabiliyor oluyorlar.
ben uyusun diye bırakıyorum park yatağa.. gidiyorumki, ayakta perdeyle tülle oynuyor :37:
beni de görünce tülü kapatıp, açıyor. 'ciiiiii' diyor :9:

anneler gününüz kutlu olsun kızlar bizde annemlerdeydik ..cumartesi günü pazara gittik annemle banyoya halı falan aldım dogum öncesi iyi oldu bir daha ne zaman gidebilirim bilmem:18:

ben geldim:34:

perşembe günü kardeşimin nişanı vardı.

yoğunduk bu hafta

artık görümce oldum:16:

sizler nasılsınız.:54:

geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.

nfk o kadar uzun saçla nasıl başediyorsun bacım.

ben az bağlayacak kadar ancak uzatıyorum.

geçen kızımla gittilk .ana kız kestirdik katlı kestirdim.

az yoplayacak kadar uzun.oda başörtüsünden çıkmasın diye.

ben saçla hiç uğraşamam birde kestirince dökülmüyorda.

evde de röfle yaptım:14: bayağıda güzel oldu.

bence kestir.

dilanaz;
hadi hayırlı olsun.. Rabbim tamamına erdirsin.. :16:

uzun saçı seviyorum, bi de zor uzuyor ya, çok kıymetli benim için
eşim de aynı şekilde, az kestireyim dedim, istemedi :17:
ama dediğin gibi zor oyuyor, bi de bu ara şampuan değiştirmiştim, acayip dolanıyor saçlarım, döküldükçe dökülüyor.. :50:
mecburiyet de var yani,,

evde röfleyi nasıl yaptın kııııız?:30:
ağlamaklı söylemişsin bi de, anlamadım iyi mi olmuş kötü mü?:1:

iyi oldu bacım.

yanlış ifade olmuş.

gülecektim esasen.

benim saçım çok çabuk uzar.

boyasam hemen dibi çıkar.

bende yavaş uzasın istiyorum.

kızımda benim gibi onunda çok çabuk uzuyor.

kısa saçı pratik olmasında dolayıda seviyorum.

röfle olayına gelince.röfle setini aldım.

çocuklar uyuduktan sonra bonesini geçirdim.

önden tutam,tutam çıkardım.arka tarafınıda eşimden rica ettim.

ilk başta biraz şaşırdı:53: bu ne diye sonra yardım etti.

sonrada karışımı sürdüm yıkadım oldu ,bitti...

şimdi baktım, perşembeden beri bekleyen 'geberik semizotları' hala yaşıyor:27:
akşama geberik semizotu yemeği var :9:

iyi oldu bacım.
yanlış ifade olmuş.
gülecektim esasen.
benim saçım çok çabuk uzar.
boyasam hemen dibi çıkar.
bende yavaş uzasın istiyorum.
kızımda benim gibi onunda çok çabuk uzuyor.
kısa saçı pratik olmasında dolayıda seviyorum.
röfle olayına gelince.röfle setini aldım.
çocuklar uyuduktan sonra bonesini geçirdim.
önden tutam,tutam çıkardım.arka tarafınıda eşimden rica ettim.
ilk başta biraz şaşırdı:53: bu ne diye sonra yardım etti.
sonrada karışımı sürdüm yıkadım oldu ,bitti...
anaaaam, hatuna bakın evde röfle yapmış kıııııı:30:
ellerine sağlık, güle güle kullan..

saçları çabuk uzayan insanlara ne kadar imreniyorum bilsen..
benim ayda bir cm bile uzamaz. zaten ince, tel sayısı da az.. bi de dökülüyor ya.. canımı sıkıyor işte..
ne kadar şanslısınız siz. boya da yapmayıverin yaaa.. :101:

Canderin çok haklısın yazık ona çok şey kaçırıyor büyük insan böyle yapar mı hele senin gibi tatlı geline

Kızlar kelebeğe yüklenmeyin eşinin de huyu asabi olan hemen boşasın mı, önemli olan zoru başarmak ; biraz sabır konuşmak ve kararlılık.. Elbet uzlaşılır hatalar onarılır. Erkek bir adım önde olmalı ama ben yol veririm ancak o beni arkaya itmiycek..
Dişçiden çıkıyorum 6 çürük var sağolsun oğlum gebelikte olmuş. Eşim de aramadı akşama kadar özür dilemezse anneme mi gitsem bilmiyorum o zaman işler büyüyecek ya da gene odaya kilitleneyim :))

Allah razı olsun canım... :54:

Neyse biz aramızda ki problemi çözdük.. İçiniz rahat olsun... Ben onu seviyorum.. Oda beni seviyor... bence önemli olan bu.. :31: herkesin huyu farklı anlayış göstermek gerek... :31::31:

Allah razı olsun canım... :54:

Neyse biz aramızda ki problemi çözdük.. İçiniz rahat olsun... Ben onu seviyorum.. Oda beni seviyor... bence önemli olan bu.. :31: herkesin huyu farklı anlayış göstermek gerek... :31::31:

Benîm kocamda sinirli bir adamdır. Dışardan biri bana kocamı anlatsa aaa hemen boşa dayanılır mı buna derîm. İş başa gelînceee ne gariptir ki seviyom ben bu adamı. Huysuz muysuz napim.

Benim kız gene üst dişleri çıkarıyo herhal. Bişi yedirebilene aşk olsun. Bide çok zayıfladı gb geliyor bana. Bî boy kilosuna baktırayım bugün. Eridi gitti yavrucak:(

Benîm kocamda sinirli bir adamdır. Dışardan biri bana kocamı anlatsa aaa hemen boşa dayanılır mı buna derîm. İş başa gelînceee ne gariptir ki seviyom ben bu adamı. Huysuz muysuz napim.

ay ben sizi yerim yaaaa:76:

ben de eşimi seviyom, çok seviyoooooom:69:
eşim, sevgim, sevgilim, arkadaşım, yarim, sırdaşım, diğer yarım, dayanağım, ömr-ü baharım, bebeğimin babası..:16:
Rabbim bizi ayırmasın..

Gunaydınlar..bız sabah ın korunde kalkyıp tekrar uyuduk bugun..yoksa ıkı gunun yorgunlugu yapısıp kalalacaktı ustumde..tüm annelerın anneler gununu kutluyorum..bıze hergun anneler gunu aslındaa..vakıt cabuk gecıyormus vesselam..Allah saglık versın..sımdıde dogum gunlerıne hazırlıklar basladı once fıkır olarak..gecen sene bu zamanlar dogum ıcın gun saymaya baslamıstık...
benım resmı ılk anneler gunu fınalım kotu bıttı bana gore..uzgunumm yaa..fıkır alayım sızden..esımle cumartesıden ıstanbula gıttık..bı esımın bı akrabasının dugunu vardı..kv ve kp ıle bırlıkte cıktık gıttık gece annemlere gectık..hafta ıcı annemlere polarısten ayakkabı aldım;esıme kalsaa oooo..neyse uzun lafın kısası ben verdım hedıyelerını ıkısıne aynı anda..ellerını optum tebrık ettım vesselam..esım kalkmadı dedım heralde ben mutfaktayken fılan yapmıstır..aksam evımız dönduk..ben oyle laf arasında sordum tebrık ettın ellerını optun degılmı..aldıgım cevap yoooo...cok ayıp etmıssın nıye opmedın dedım..sonra kıvırdı ıste arabaya bınerken optum soyledım fılan dıye ama ben duymadım tabı oyle bısey..o dakıkadan sonra sogugum ona karsı..ılk defa ayrı ayrı yataga gırdık..ıkı defa geldı gelmıyomusun uyumaya dıye..sen yat benım ısım var dedım..sabahta aradı buz gıbı konustum..aksama ıyı bı konusacam bakalım..senın annen benım annem dıyalogu en sevmedıgım olay aslında ama..sen yapmazsan aynı seyı benden bekleme dıyecem..

ay ben sizi yerim yaaaa:76:

ben de eşimi seviyom, çok seviyoooooom:69:
eşim, sevgim, sevgilim, arkadaşım, yarim, sırdaşım, diğer yarım, dayanağım, ömr-ü baharım, bebeğimin babası..:16:
Rabbim bizi ayırmasın..

Birde başımın belası, birde uyus, birde gıcık, birde, birdeeeeeee.........

yok artık :53:
bilinçli değildir zaten ama çok hoşuma gitti yaaaaa:9:
şuna bakın

$Görüntü3562.webp

yok artık :53:
bilinçli değildir zaten ama çok hoşuma gitti yaaaaa:9:
şuna bakın

Eki Görüntüle 710212
süper bi enstantane yakaladım.. ben gülünce korkup düşmeyeydi daha iyiydi ama neyse..:111::1:

ay bakıyorum hala şaşırıyorum. şimdi öyle şey olur mu, bu kurgu mu diyeceksiniz,,
haklısınız ama tesadüfler, tevafuklar. benim açıklamam bu..
ama çok güzel bi kare oldu.. çektiğim en güzel ayşecik fotalarından biri :1:

Son düzenleme:
Gunaydınlar..bız sabah ın korunde kalkyıp tekrar uyuduk bugun..yoksa ıkı gunun yorgunlugu yapısıp kalalacaktı ustumde..tüm annelerın anneler gununu kutluyorum..bıze hergun anneler gunu aslındaa..vakıt cabuk gecıyormus vesselam..Allah saglık versın..sımdıde dogum gunlerıne hazırlıklar basladı once fıkır olarak..gecen sene bu zamanlar dogum ıcın gun saymaya baslamıstık...
benım resmı ılk anneler gunu fınalım kotu bıttı bana gore..uzgunumm yaa..fıkır alayım sızden..esımle cumartesıden ıstanbula gıttık..bı esımın bı akrabasının dugunu vardı..kv ve kp ıle bırlıkte cıktık gıttık gece annemlere gectık..hafta ıcı annemlere polarısten ayakkabı aldım;esıme kalsaa oooo..neyse uzun lafın kısası ben verdım hedıyelerını ıkısıne aynı anda..ellerını optum tebrık ettım vesselam..esım kalkmadı dedım heralde ben mutfaktayken fılan yapmıstır..aksam evımız dönduk..ben oyle laf arasında sordum tebrık ettın ellerını optun degılmı..aldıgım cevap yoooo...cok ayıp etmıssın nıye opmedın dedım..sonra kıvırdı ıste arabaya bınerken optum soyledım fılan dıye ama ben duymadım tabı oyle bısey..o dakıkadan sonra sogugum ona karsı..ılk defa ayrı ayrı yataga gırdık..ıkı defa geldı gelmıyomusun uyumaya dıye..sen yat benım ısım var dedım..sabahta aradı buz gıbı konustum..aksama ıyı bı konusacam bakalım..senın annen benım annem dıyalogu en sevmedıgım olay aslında ama..sen yapmazsan aynı seyı benden bekleme dıyecem..

Gecenlerde bi benzer olayda biz yaşadık. Bizde ilk kez girdik senin annen benim annem olayına. Sinir bozucu evet, ama olabiliyor malesef. Çok kabalar. Biraz yontmak lazım. Nasıl mı? Bi bilsemmmmm!

Back
X