- 8 Ağustos 2011
- 11.838
- 9.661
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım, saolasın.. size de çok geçmiş olsun..canim cok gecmis olsun.. o vicdan azabi yokmuhafta sonu annemlerde oglusumda dustu ustune bide kafasini bir yere carpti allah beterinden saklasin
bayılırım köfteye hele de efe gibi minnak bi köfteyseeeSonra da çok uzak kalmışım gibi özlüyorum minik köfteyi :) havalar düzelse de bol bol parka pikniğe gitsek ...
biz de seni özlüyoz vallaKizlarr sizi cok ozledm bgn oglusuma dis bugdayi yaptik gelince resimleri eklerim cok guzel oldu hersey umarim sizlerde de hersey yolundadir
sağlık olsun ya..20 mayıs tatil değilmiş.Yarın memlekete gideceğiz.Pazar günü dönmemiz gerekecek.
Her sene tatildi, şansa bak ya.Bir de geçen hafta gidecektik, sırf bu yüzden bu haftaya ertelemiştik.
![]()
saolasın, ayşecik iyi.. şuan bıcır bıcır geziyor, oynuyor:76:Nfk aysekık nasıll..dusuyor bunlar devamlı yaa..dun de bızımkı altını alırkenn hopp yere..donup duruyorlar altını degsıtırmeye gelınce..hızına yetisemeiyorum valla yaslandim mi ne...kahvaltimizi bugun yerli muz lor peyniri ve iki biskuvi uclusu ile yaptik;hergun yumurta vermiyorum ben siz nasil yapiyosunuz.
Ogluma farklı bı kahvaltı vereyım dıyorum bıkmasın dıye ama neee??corludan boluya selamlarrrrr..pembehıpopotamm sen nasıl verıyosun kahvaltısını oglusunn..?
Kelebekciğim önce yazmayı azalttın sonra da tamamen gittin.Olmadı ama...Yeni bir hesap açsan.Buralar sensiz olmaz.![]()
20 mayıs tatil değilmiş.Yarın memlekete gideceğiz.Pazar günü dönmemiz gerekecek.
Her sene tatildi, şansa bak ya.Bir de geçen hafta gidecektik, sırf bu yüzden bu haftaya ertelemiştik.
![]()
güneşli bir istanbul sabahından günaydınlaaar!:116:
ayşecik bugün 7de mesai başladı.
dün kv den aldığım lasonilin tarihi geçmiş. sürdükten sonra farkettim.
eşim eczaneden rheumon jel almış, onu da sürdüm.
bu sabah neredeyse hiç iz yok..
sanırım ateş düşürücüler gibi artık böyle kremleri de el altında bulundurmak gerekiyor. :107:
eşim ayşeciğin nasıl düştüğünü sormadı, ben de söylemedim.
bu akşam mönüde pizza var
pizza da pizza.. pizza da pizza.. pizza da pizzaa
amin canım, saolasın.. size de çok geçmiş olsun..
bayılırım köfteye hele de efe gibi minnak bi köfteyseee
ben de pikniğe gitmek istiyom ben deee
atıcam ayşeciği çimenlere..
mangallar.. çaylar.. ohh hayali bile güzel...
biz de seni özlüyoz valla
fotoların bi kısmını gördüm, ellerinize sağlık.. çok güzel olmuş partiniz
sağlık olsun ya..
sanırım sadece liselere tatilmiş pazartesi.
pembiiiiş![]()
günaydınnnnnn
herkesin regaib kandili mübarek olsun bu geceyi dualarla geçirmemizi rabbim nasip etsin inşallah
nfk cım çok geçmiş olsun aman ayşecik düşmüş sende çok korkmuşsun allahtan kötü birşey olmamış rabbim korumuş ama olacak böyle şeyler allah beterinden saklasın:26:
kelebeğim ne oldu yaaa neden gittin umarım kötü birşey yoktur:26:
born canım resimleri bekliyoruz
pembecım sen pazartesi tatil misin ayy biz her zaman çalışıyoruz birdaha dünyaya gelirsem öğretmen olcam
canderin canım sen nasılsın duru hanım nasıllar
elifnazcım canım bir arkadaşım sormuştuta hastaneyi ben çekmeköyde olduğunu söyledim yanlış hatırlamışım demekki sağol![]()
Akşam nası çıkıp çıkıp gidiyosun eşin nerdeEllerine sağlık canım çok güzel bir yazı. Allah'ım dualarımızı ve tövbelerimizi kabul eder inşallah.
Akşam evde yine bunalttı oğluşum beni. Bu sefer de başka bir arkadaşa gittik :) valla başka birileri 1-2 saat onunla ilgilenince okadar dinleniyorum kî.... Sonra da çok uzak kalmışım gibi özlüyorum minik köfteyi :) havalar düzelse de bol bol parka pikniğe gitsek ...
Kizlarr sizi cok ozledm bgn oglusuma dis bugdayi yaptik gelince resimleri eklerim cok guzel oldu hersey umarim sizlerde de hersey yolundadir
Ne diyosun yaa yazdıklarımızı mı okumuşSelamunaleyküm Canlarım....Ben Kelebek... Teyzemin hesabı üzerinden yazıyorum size...
Sizinle vedalaşmadan,haber veremeden hesabı kapatmak zorunda kaldım... Hakkınızı helal edin...
Ben sizleri çok ama çok sevdim, seviyorum... Aynı şekilde bebişlerinizi de seviyorum...
Bazı özel sebepler olduğu için burayla alakamı kesmek zorunda kaldım.. Ama ara ara gelip okurum yazdıklarınızı..
Pembişim sen tariflerini yaz yine buraya ben okurum...
Bornum diş buğdayınız hayırlı olsun..Resimleri bende görebilirim İnşaallah..
Busmaicim tam konunun üzerine bastın.. Ayağını çek....![]()
Hepinizin Regaib Gecesi Mübarek Olsun... Dualarda buluşmak Ümidiyle...
Allah'a emanet olun...
bu arada bana ulaşmak isterseniz NFKdan mail adresimi alabilirsiniz...![]()
Hayırlı kandiller herkeseeee
Ne saçma niye sadece liselere tatilmiş genç oldukları için mi :)
Bugün gene dişçi yolundayım
Akşam nası çıkıp çıkıp gidiyosun eşin nerde
Çok sevindim hoşgeldinnn
Selamunaleyküm Canlarım....Ben Kelebek... Teyzemin hesabı üzerinden yazıyorum size...
Sizinle vedalaşmadan,haber veremeden hesabı kapatmak zorunda kaldım... Hakkınızı helal edin...
Ben sizleri çok ama çok sevdim, seviyorum... Aynı şekilde bebişlerinizi de seviyorum...
Bazı özel sebepler olduğu için burayla alakamı kesmek zorunda kaldım.. Ama ara ara gelip okurum yazdıklarınızı..
Pembişim sen tariflerini yaz yine buraya ben okurum...
Bornum diş buğdayınız hayırlı olsun..Resimleri bende görebilirim İnşaallah..
Busmaicim tam konunun üzerine bastın.. Ayağını çek....![]()
Hepinizin Regaib Gecesi Mübarek Olsun... Dualarda buluşmak Ümidiyle...
Allah'a emanet olun...
bu arada bana ulaşmak isterseniz NFKdan mail adresimi alabilirsiniz...![]()
beni neden kimse ciddiye almıyorbenim bebeklerim ne zaman 3 uykuyu bırakacak
ne zaman daha uzun uyuyacak