Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlarrrrrr :)
Bakıcı teyzemize sabahtan izin verdik bugün. Öyle olunca ve kocacım bişiye karışmayınca anca şimdi bakabiliyorum :/ o da bi yandan hamak sallıyor, nini söylüyorum :) mecburrrrrrr :D

Yerim ben o cadıyı. Bak tatilde bir sürü çocuk olcak ve onun da dikkati dağılacak. Ayrıxa olmadı onların saçını başını çekecek :))) biz antalya voyage sorguna gidiceğiz inşallah ama taaaaaa bayram sonrası. Okullar kapanınca da izin alıp bir hafta kaçalım istiyoruz ama bakalım. Siz de gidin. Olmadı şöyle düşünki hiç yemek yapmayacaksın, temizlik yapmayacaksın bir hafta boyunca ;)

Çok beğendimmmm. Güle güle kullan şekerim :)

Nfkdan sonra geldim; geç kağıdı alıcam :)

Canım anlıyorum :/ umarım herşey senin gönlüne göre gelişir. Olmadı siz de telefonlara ve kapılara cevap vermeyin ve süpriz yapın kızılcahamamdayız diye ;D

Canım yaaaaaa. Geçen sene de bu zamanlar aynı telaşlar içindeydik. Büyüdüklerinde senin için herşey güzel olacak ama bir süre baya sıkıntılı olacak. Ama belki de up uslu bir bebek olur inşallahhhhhhhhhhhh :)

Geldimmmmmmmm :)
insallahh canim tek ümidim uslu olmasi :emir_bebek:

:72::72::72:

geçmiş olsun. sanırım artık herşeyi yedikleri için böyle şiddetli oluyor pişikleri..
ecrin, kullanmış işe yaramış ama troysd ayşecikte hiç etki yapmadı. bi de travazol denedik o da aynı şekilde..
neden bu kadar çok pişik kremi var sorusunun cvbı bu işte, herkese bi başkası iyi geliyo

:1::1::1:

ayşecik de diş döneminde emerken uyumaya alışmıştı.
uyku sinyalleri vermeye başlayınca yedirdim, ardından emzirdim. sonra güzel güzel konuştum, gülüştük.
yatağına bıraktım. yanında durdum. sürekli elini tuttum, sırtına pıt pıt yaptım. bu arada sürekli mızıldıyordu tabi.
ağlamaya döndüğü zaman kucağıma aldım.. ama göz temasını olabildiğince azaltıktan sonra bi müziği var onu da açıyordum..
biraz alışmaya başlayınca, odadan tamamen çıktım, yine gözlemledim. böyle böyle kendi uyumayı öğrendi.
şimdilerde kimi zaman yine emerek uyuyor ama genelde sistem oturdu.:31:

:42::42::42:

yettiiiim bacım:10:
ama bi tek benle de olmiiiiy, topiğin delisi oluyih :35:

huggies in bel bantları hakikaten güzel, çok iyi kavrıyor beli.
ben de deneme için organik pamukluyu almıştım. iki günde ayşecikin bez bölgesini kararttı, bildiğin karardı derisi. bıraktım..
canbebe kullanıyoruz..

hakikaten niye böyle oldu anlamadım:44:
aktif yazanlar, hergün, gün aşırı mutlaka yazanlar birden yazmayı bıraktılar..

nfk, pembişin eşini kınadı:kkk:

canım bu ara çok hareketliler, aynı oranda yemeyince de kilo almamaları normal.
ayşecik, 9. ay kontrolunde 8 kg çıkmıştı, dün kucağıma alıp evdeyi tartıya çıktım. yine 8 kg görünüyor..
hasta olmasınlar da,, bunun da önemi yok..:19:

helal sana bacım:46:
odasını da ayırdın maşallah..
ben de düşünüyorum. amaaa gözümün önünden ayırmaya cesaret mi edemiyorum, yoksa bunu istemiyor muyum bilmem..:30:
ama 1,5 yaşına gelmeden inş odası ayrılmış olacak
Hoşgeldin canım:3: haftasonu denk gelemedik.
Pişik zannediyorum havaların ısınması il de ilgili. Yavrucak kışın pişmiyordu bu kadar.
Yedikleri de olabilir. Desintin iyi geldi ama hala geçmedi.

Bu arada NEYSENEYSE ( yanlış yazdım galiba) tuvalet eğitimi konusunda paylaştıkların çok işîme yaradı, uygulayacağım. Yararlı bir paylaşım. Sağol deneyimlerin için;)
Rica ederim canım, buralardayım her zaman:)

Bîr haftayı geçti benim kız hala yemiyor:( bu arada bir uyarım olucak. Bebeğiniz uzun süren bir iştahsızlık yaşıyorsa mutlaka tahlil yaptırın. İdrar yolları enf. Belirtisi olabiliyormuş. Nitekîm kızımın huysuzluğuve yememesinin sebebi idrar yollarıymış:( ilaç kullanmaya başladık.
Evet kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonları önemli. Erkek bebekler bu yönden şanslı.
Uyarıların için teşekkürler canım:16:

Demeeeee! Peki otel, apart, yazlık sence hangisi rahat olur?
Valla okulların kapanmasına 1 ay kaldı ama zor dayanıyorum. O kadar tatil yapasım var ki. Gelin görün ki kızla dışarı çıkmak bile işgenceyken tatilden nasıl tat alacağım bilmiyorum. Çocukla alışveriş bile yapamıyoruuuuum:((( arabasında mayışmış gezen , sesî çıkmayan çocuklara hayran hayran bakıyorum. Ben ne mi yapıyorum? Kucakımda kızı zapdetmeye çalışıyorum, saga sola uzanmasın, saçımı, küpemi çekmesin vs diye. Bir yandan da bıkmadan ümitle yine yanıma aldığım arabayı taşıyorum, yetmezmiş gb:) gecenlerde ikiz annesi bile acıdı halime. Allah kolaylık versin, hep böyle mi diyor:)
Hepsi olur.
Çoğu yer bebek yatağı veriyor. Yine de gitmeden arayıp teyit edin.
Yemek bence bir şekilde yiyeceği şey bulunur.
Dışarı konusuna gelince ne kadar huysuzlansa da çıkın. Dışarı çıka çıka alışır. Kızım da huysuzlanıyor. Ne araba koltuğunu ne de çocuk arabasını sevmiyor. Yine de çıkıyoruz. Eline çubuk kraker veriyorum ben, oyalanmasını sağlıyor. Sen de sevdiği bir şeyi ver. Haftasonun ilk defa ay çöreği verdim dışardayken. Onu uzun süre oyaladı. Yanına muhakkak kızını oyalayacak şeyler al, bir de fazla gözükme:1: çocuk arabasında görünce nazlanıyorlar. Bir de mesela bir çocuk oyun alanı görünce onu arabadan çıkar, enerjisini atsın. O zaman da arabalarında oturuyorlar.

Bu arada hava atmak gb olmasın kv dem eylüldeki doğumgünüme şunu aldı:)))
https://www.google.com.tr/search?cl...ws-serp.krlko5UqfAE#biv=i|5;d|2x7R5KCm60xAEM:

Görümcemin doğum günü bugün. Ona alacakmış. Senin hediyeni de şimdiden alayım dedi. Beraber gittik üçümüz, ben bunu beğendim.
Hayırlı olsun canım. Düşünceli bir kv, maşallah:42:

kışın yapamadığımız ufak tatili gerçekleştirelim diyor eşim.
kızılcahamama gidelim.. oooo, çok sevindim..
sonra ekledi.. ''hep birlikte''
anladınız siz onu:19:

nöbetleşe bakarız çocuğa, az rahatımızdan fedakarlık yaparız ama çekirdek aile gitcem ben bu tatile:kkk:
bayramdan sonra karadenize öyle gidicez, bu da böyle olsun diye düşünüyor. ama is-te-mi-yo-ruuum!:19:
Kızılcahamam'da Asya trmale mi? Güzel orası..
Eşini de umarım ikna edebilirsin. Bu eşler bir baş başa olma konusunu anlayamadıar:19:
Ayrıca zaten Karadeniz'e beraber gidiyormuşsunuZ daha ne:20:

Afiyet bal olsun. Ben dün kayısı aldım ama tadınabilem bakamadım ki ona baktırayım. Kavun ve karpuza henüz cesaret edemedim :/
ayşeciğin kahvaltı öncesi kayısı keyfi..
sonuç: banyo:35: $Görüntü3600.webp

Kızılcahamam'da Asya trmale mi? Güzel orası..
Eşini de umarım ikna edebilirsin. Bu eşler bir baş başa olma konusunu anlayamadıar:19:
Ayrıca zaten Karadeniz'e beraber gidiyormuşsunuZ daha ne:20:
evet asya termal.
valla ben elimden geleni yapıcam, yalnız gitmek istiyorum. bunda anlaşılmayacak bi şey yok.
bi daha gidecek oluruz, o da gelir ama şimdi değil..:19:

insallahh canim tek ümidim uslu olmasi :emir_bebek:
olur inş.. :16:
ama yaşına yakın bi kardeşi olması senin avantajın.
zira onlar birbirleriyle epey zaman geçirecek, bak göreceksin :34:
yeğenim 1,5 yaşında ayşecikle öyle oyunlar oynuyorki..
ayşecik de illa onu istiyor, epey zaman geçiriyorlar:31:

Bu hafta 4 sınavım var, az uğrayabilirim sevgili Temmuz anneleri.
İnşallah sınavlar da güzel geçer.
hadi bakalım, Allah yardımcın olsun.
inş güzel geçer sınavların..:16:

ÇOK KAYNATMIŞINIZ YAWWWWWWWWWW :37::22:

elifnazcımmmmm inşallahhhh hayırllısıyla güzl kolay doğum yaparsın miss kokulunun resmini at vallahi özledim küçük bebiş :9:

tatil planları başlamış biizm tatil belli kayseri ordan ankara ordan zonguldak hop ev eşimde 5 gündür raporlu evde grip olmuş maksat uyumak :27::27:

hava çok sıcak şort zıbınla yatıyorm halaa apış yapışız üstüne ecrin nisa öksürüyor hasta ama çok sıcak ne giydirceğimi şaşırdım

sınavlarda yakşatı bu sefer hiç çalışmadım geçen az buçukla hep 60 almışım amannnnnn çok konuştum :1::17:

elif cim doğumuna az kalmış aman artık sen fazla dolaşma son günlerinin tadını çıkar valla uzat ayaklarını
ben hamileliğin en çok tembellik yapabildiğim yanını özlüyorum istedğin zaman istedğin saatte uyuyabilmek evde temizlik yapmamak
yemek yapmamak her istediğinin olması ohhhh ne ala memleket

ama gel görki sadece hafta sonları yapabildim bunlaarı çalışıyordum doğuma son 10 güne kadar :37:

nfk cım sağol valla ben arada bim a101 ın aktüel ürünlerine bakmayı unutuyorum bazen işe yarar şeyler geliyor:34:

aradaki farkı buldum :1:
ikiside aynı firma olduğu için problem yok bim =a101 arçelik beko misali:34:

nfk cım sağol valla ben arada bim a101 ın aktüel ürünlerine bakmayı unutuyorum bazen işe yarar şeyler geliyor:34:

aradaki farkı buldum :1:
ikiside aynı firma olduğu için problem yok bim =a101 arçelik beko misali:34:
uygun yeriniz varsa salıncağı düşünebilirsiniz.
yazlık bahçesinde bi tane var, gerçekten kullanışlı.
istediğin yere çıkar tak, çok kolay.
bi de koruması olduğu için bebek kaydı düştü korkmuyor insan..:31:

ben de piknik sepetine heves ettim, ay sanki çok pikniğe gidiyoz da:37:

uygun yeriniz varsa salıncağı düşünebilirsiniz.
yazlık bahçesinde bi tane var, gerçekten kullanışlı.
istediğin yere çıkar tak, çok kolay.
bi de koruması olduğu için bebek kaydı düştü korkmuyor insan..:31:

ben de piknik sepetine heves ettim, ay sanki çok pikniğe gidiyoz da:37:

benin kaynım almış ondan koçtaş dan bahçede erik ağacımızda kurulu sallanıyor kuzularmız:16:

bende piknik sepetine baktım dediğin gibi çok pikniğe gitmeyiz ama olsun ya lazım oluyro eskiden eşimle pazar kahvaltılarını
sahile inerek yapardık evden hazırlardım herşeyi sahilde yerdik kahvaltı sonrası gazete kitap keyfi süper oluyordu ama şimdi melisa ile
nasıl olur bilmiyorum bu hafta götürecek bizi sözde söz verdi bakalım:44:

bende piknik sepetine baktım dediğin gibi çok pikniğe gitmeyiz ama olsun ya lazım oluyro eskiden eşimle pazar kahvaltılarını
sahile inerek yapardık evden hazırlardım herşeyi sahilde yerdik kahvaltı sonrası gazete kitap keyfi süper oluyordu ama şimdi melisa ile
nasıl olur bilmiyorum bu hafta götürecek bizi sözde söz verdi bakalım:44:
çok güzel oluuur :31:
o da açık havada eğlenir, parkta oynar, çimenlerde oturur, eline bişeyler verirsin yer, etrafı izler..
baktınız mızıldıyor, toparlarsınız, hoop arabaya. şöyle bi yürüyüş.. oh ne güzel pazar, o pazar :72:

Son düzenleme:
1 şubat
3 mart
12 nisan
? mayıs

ben ne zaman regl olucam yaa?! :36:
karnım davul gibi şişti..
fenası ağzım boş kalsın istemiyorum..

daha fazla bekletme, erken geeeel.. aman geç kalma erken geeeel..:24:

hoşgeldin canıııııım :70:
valla çok uzun zamandır yoksun, özledik.. hem de çok.. bi daha böyle gitme, olur muu?:59:

annenin gelmesine de çok sevindim. kısa süre mi bilmiyorum ama her şekilde harika bi haber:31:

biz bıraktığında neredeydik bilmiyorum ama..
ayşecik, emekliyor. tutunup kalkıyor. sonra ellerini bırakıp durabilecek miyim diye kendine bakıyor.
birkaç saniye sonra toto üzerine düşüyor. sonra tekrar deniyor, tekrar deniyor:1:
koltuk kenarından tuta tuta gidiyor ama henüz kendi başına adımlayamadı.:37:

çok güzel çöp kutusunu devirip içindekilerle oynuyor,
prize uzanıp parmağını sokuyor, tvnin off düğmesine basıp kapatıyor..
erzak dolabından makarna bisküvi paketi aşırıyor..
daha neler neleer :9:

Bîr haftayı geçti benim kız hala yemiyor:( bu arada bir uyarım olucak. Bebeğiniz uzun süren bir iştahsızlık yaşıyorsa mutlaka tahlil yaptırın. İdrar yolları enf. Belirtisi olabiliyormuş. Nitekîm kızımın huysuzluğuve yememesinin sebebi idrar yollarıymış:( ilaç kullanmaya başladık.
looh inşallah girerim artık
aryam geçmiş olsun canım..
biz de kendi kendine adım çalışmaları var 5-6 adım atıyo bakalım
ne zaman yürür :)

Back
X