hımmm fiyat cok cok iyimiş bi kıllık olmasın bacı.niye bu kadar ucuzkine?bende düşünüyorumda oğluma kim bakacak anacuğumda ditti

yok canım.öyle ekmeği vermiyorum eline.içinden parcalar cıkarıp veriyordum.dediğin gibi tükürükle tam yutağına yapışmış.mosmor oldu dedimki tamam bitti hersey.o hali gözümün önünden gitmiyo

bi elimde yahya odadan odaya kosuyorum komsulardan yardım isticem ama saniyelerle yarısıyor gibi hissettim napacamı sasırdım

Rabbim korusun yavrularımızı.bide panik olduğum için birine bişey olsun ondan önce bayılırım.Allahtan anne olduktan sonra careleri deniyorum..ben ve soğukkanlılık ne kadar uzak seyler.nasıl doğum yaptım onu bile bilmiyom:44:neyse dediğini yapayım ekmeğin kabuğu daha mantıklı.içi tas gibi oluyo zor geciyo...
aman böyle karsıdakini sinir edip mutlu olan insanlara gıcık oluyorum...bekarken zayıf olursun ayy ne kadar zayıfsın baban sana yemek vermiyormu derler..kilo alırsın koca avrat gibi olmusun azcık zayıfla derler..
valla söz konusu oğlum olunca bende cıldırıyorum...asla laf söyletmem.bu millette zaten klişeleşmiş bir laf birini ilk gördüğünde ay zayıflamışş...he ben cocuğuma bakamıyorum,sen daha iyi bakacan.ben beceriksizim ondan zayıf..ben asla ne birine nede cocuğuna hımm baya zayıf gelişemiyormu falan demem.banane?eğer sorunu varsa neden yüzüne vurup bide onu üzeyim?öyle insanları sorunlu buluyorum.baskalarını mutsuz ederek,kendi mutsuzluklarını kapatmaya calısıyorlar...baska işleri güüçleri yok anacım sanki..bu zamana kadar oğluma zayıf küçük diyen olmadı bir uyuzun dısında..o zaman daha 7 aylıktı oğlum parkta sallıyorum 20 yaslarında falan bi kadın hem hamile, hemde 3 yasındaki kızı yanında.baktı bize kaç aylık dedi? 7 dedim...hımm 3 aylık falan sandım baya küçük dedi.:cvp bile vermedim.2.cocuğa hamile olup 3 aylık bir bebeğin salıncakta sallanmayacağını idrak edemeyen cahil insana ne söylesen boş..