Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyiyiz canım çok iyiyiz havalarda mis gbi artık :1: içim açılıyor vala..ama feci yorgunum sıcak biyandan dorukta hiçç durmuyor çok yaramaz oldu :emir_bebek::nazar::1: eskiden daha az yoruluyormuşum vala şimdi heryerlere tutunup kalkıo evi dolanıo bişi olcak diye peşinde koşturup duruoz ölee iştee siz neler yapıosnz bakalım :)
Bizde de durum pek farklı değil.Aden de tutunup kalkıyor, sıralıyor.Hep peşindeyim.Çünkü ev kazalarımız arttı.Ama buna da şükür.Biraz olsun büyüdüler.Evet ya, havalar konusundaki fikrine katılıyorum.Baharı, yazı seviyorum.İçim açılıyor.Aden'i de alıp çıkabiliyorum.

nabersiniz bakalım?:ssz:

evi sildim süpürdüm, tozları aldım.
kütüphane ve tv ünitesini düzenledim.:6:
duş aldım, ayşeciği yıkadım.
saçlarımı kestim.
evet, saçlarımı kestim, 15 cm kadar, fön de çektim, gayet de güzel oldu :1:
ayşeciği doyurdum. birazdan kıyafet çekmecelerimi düzelticem.. epey dağıldılar daa:27:

Son düzenleme:
Günaydınlar hanımlar,
Dün gece bizim küçükhanım da çok huysuzdu.
Nfk, ben su vermeye çalışıyorum ama eliyle itiyor. Bana da susuz gibi geliyor aslında.

Pembiş, odaları ayırdığın yorumunu gördüm ama cevap yazamadım, sana "beğen" butonu ile manevi destek göndermiştim:1: ilk gecesi böyle geçtiyse devamı gelir. Ayrmışken gerekmedikçe geri alma derim.

Aryam, seni çok iyi anlıyorum. Akşama yemeğim olsun, çocuklarım da yemeğini yesin. Daa ne isteyebilirim.

İnşallah canım böyle devam eder :) odamızın geniş halini görünce ben de gaza geliyorum ;)

Ne komik demi ya. İşin dha da komiği ömrümüzün sonuna kadar böyle tuhaf şeylere mutlu olacağız. Arya yokke n bunu söyleseler güler geçerdim.

Ne hallere geldik çok şükür :)

hımmm fiyat cok cok iyimiş bi kıllık olmasın bacı.niye bu kadar ucuzkine?bende düşünüyorumda oğluma kim bakacak anacuğumda ditti:43::43:

yok canım.öyle ekmeği vermiyorum eline.içinden parcalar cıkarıp veriyordum.dediğin gibi tükürükle tam yutağına yapışmış.mosmor oldu dedimki tamam bitti hersey.o hali gözümün önünden gitmiyo:43::43: bi elimde yahya odadan odaya kosuyorum komsulardan yardım isticem ama saniyelerle yarısıyor gibi hissettim napacamı sasırdım:43::43:Rabbim korusun yavrularımızı.bide panik olduğum için birine bişey olsun ondan önce bayılırım.Allahtan anne olduktan sonra careleri deniyorum..ben ve soğukkanlılık ne kadar uzak seyler.nasıl doğum yaptım onu bile bilmiyom:44:neyse dediğini yapayım ekmeğin kabuğu daha mantıklı.içi tas gibi oluyo zor geciyo...

aman böyle karsıdakini sinir edip mutlu olan insanlara gıcık oluyorum...bekarken zayıf olursun ayy ne kadar zayıfsın baban sana yemek vermiyormu derler..kilo alırsın koca avrat gibi olmusun azcık zayıfla derler..
valla söz konusu oğlum olunca bende cıldırıyorum...asla laf söyletmem.bu millette zaten klişeleşmiş bir laf birini ilk gördüğünde ay zayıflamışş...he ben cocuğuma bakamıyorum,sen daha iyi bakacan.ben beceriksizim ondan zayıf..ben asla ne birine nede cocuğuna hımm baya zayıf gelişemiyormu falan demem.banane?eğer sorunu varsa neden yüzüne vurup bide onu üzeyim?öyle insanları sorunlu buluyorum.baskalarını mutsuz ederek,kendi mutsuzluklarını kapatmaya calısıyorlar...baska işleri güüçleri yok anacım sanki..bu zamana kadar oğluma zayıf küçük diyen olmadı bir uyuzun dısında..o zaman daha 7 aylıktı oğlum parkta sallıyorum 20 yaslarında falan bi kadın hem hamile, hemde 3 yasındaki kızı yanında.baktı bize kaç aylık dedi? 7 dedim...hımm 3 aylık falan sandım baya küçük dedi.:cvp bile vermedim.2.cocuğa hamile olup 3 aylık bir bebeğin salıncakta sallanmayacağını idrak edemeyen cahil insana ne söylesen boş..

MALLLLL diyebilirdin mesela :)

Kızlar, bebişlerinize rafadan yumurta veriyor musunuz?Ya da ne zaman verilebilir?

Hayır canım. Ben kendim de sevmem zaten :) herşeyin iyi pişmişi makbul bizde :))

kütüphane ve tv ünitesini düzenledim.
saçlarımı kestim.
evet, saçlarımı kestim, 15 cm kadar, gayet de güzel oldu :1:
ayşeciği doyurdum. birazdan kıyafet çekmecelerimi düzelticem.. epey dağıldılar daa:27:

Neyyyyyyy??? Nasıllllll?? Sendeki cesareti tebrik ve takdir ediyorum :))

saçlarımı kestim.

Okulda kermes vardı. Doldurdum sarmayı mercimek köfteyi böreği; akşama eşime gün menüsü var :)))

Neyyyyyyy??? Nasıllllll?? Sendeki cesareti tebrik ve takdir ediyorum :))
cumartesi anneme gittiğimde kuaföre gidecektim.
ama her banyodan sonra o saçları aç, iki saat tara.. fenalık geldi. aynada kendime baktım.
ve içimdeki nfk aynaya göz kırptı :27:

ozlemcr, rafadan yumurta hiç vermedim, ne zaman verilebilir onu da bilmiyorum:44:
xyumurtayı çok severim, rafadan hali hariç:37: belki o yüzden ayşeciğe vermeyi düşünmedim.
bebekler için; sonuçta hayvansal bi besin, çiğ olarak tüketilir mi, ne zaman iyi araştırmak lazım..:40:

saçlarımı kestim.

Maşallah:nazar:Ben de evi süpürüp toz aldım ama silmeyi canïm istemedi.Bu haftalık silmeyeceğim ya da haftasonu silerim.Gerçi haftasonu iş yapmak istemiyorum artık.Benim acilen bir kadın çağırmam gerek.

Maşallah:nazar:Ben de evi süpürüp toz aldım ama silmeyi canïm istemedi.Bu haftalık silmeyeceğim ya da haftasonu silerim.Gerçi haftasonu iş yapmak istemiyorum artık.Benim acilen bir kadın çağırmam gerek.

Bana her hafta yarım gün geliyor ama ona rağmen ben de iki kere süpürüp siliyorum ve bi kere de toz alıyorum :( hele şimdi kapı cam açık olacak bilmem napıcaz :/

Bana her hafta yarım gün geliyor ama ona rağmen ben de iki kere süpürüp siliyorum ve bi kere de toz alıyorum :( hele şimdi kapı cam açık olacak bilmem napıcaz :/
böyle sıcakta temizlik yapmak da ayrı bi yoruyor insanı :100:

ayşecik emeklemeye başlayalı daha önem kazandı temizlik, ama gelin görün yine haftada bi siliyorum :17:
iki kez silsem daha iyi olacak sanırım.
normalde yüzey temizleyicili suyla siliyordum. şimdi onunla sildikten sonra bi de duru suyla siliyorum.
bezi de her seferinde muslukta yıkıyorum.

Benim srvgili kocam anca böyle şeyler yemeyi seviyo zaten akşamları. Koca tencere yemekleri ben kendim yiyorum. Neyseki bakıcı teyzemiz de var da iki koldan bitiyo yemekler :)
Benim eşim de et yemeği olunca bayıla bayıla yer.Sebze yemeklerine ise burun kıvırır.Neyseki eşim de salata, börek türünü seviyor.

Back
X