Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

böyle sıcakta temizlik yapmak da ayrı bi yoruyor insanı :100:

ayşecik emeklemeye başlayalı daha önem kazandı temizlik, ama gelin görün yine haftada bi siliyorum :17:
iki kez silsem daha iyi olacak sanırım.
normalde yüzey temizleyicili suyla siliyordum. şimdi onunla sildikten sonra bi de duru suyla siliyorum.
bezi de her seferinde muslukta yıkıyorum.
Ah zaman olsa.Mecburen her gün süpürüyorum.Toz ve silme haftada bir ancak.

Oğlumuz Kerem Diyor ki;

Öyle bir köprü ki geçmem gerek,
Türk oğlu Türk'üm, değilim ürkek.
Gelin görün olacağım sünnet,
Herkes bilsin nasıl olurmuş erkek!

:)
Kızlaar bugün dr a gittik cumartesi keremi sünnet ettiriyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah ya

He ya nerde bu born????

119lira olan gayet iyi bence. Hatta ben bile eşime bu konuyu açıp aldırsam mı diye düşünüyorum :) bizim araba eşşek ölüsü gibi :( ama tabi canlısını da görmeli.

Bana her hafta yarım gün geliyor ama ona rağmen ben de iki kere süpürüp siliyorum ve bi kere de toz alıyorum :( hele şimdi kapı cam açık olacak bilmem napıcaz :/
Pardon ama titizliğine pesssss bu kadar yapma kendini yıpratıyorsun hem de çalışıyorsun inanamıyorum yaaa
böyle sıcakta temizlik yapmak da ayrı bi yoruyor insanı :100:

ayşecik emeklemeye başlayalı daha önem kazandı temizlik, ama gelin görün yine haftada bi siliyorum :17:
iki kez silsem daha iyi olacak sanırım.
normalde yüzey temizleyicili suyla siliyordum. şimdi onunla sildikten sonra bi de duru suyla siliyorum.
bezi de her seferinde muslukta yıkıyorum.

Cnm evde ne kadar az temizleyici deterjan kullansan o kadar iyi bırak tozlu kalsın alışsın toza amannnn haftada 1 siliyorum ben de

Pembiş gözünaydın odayı ayırmışsın darısı başımıza
Ben de beğen butonuyla yanındaydım

Oğlumuz Kerem Diyor ki;

Kızlaar bugün dr a gittik cumartesi keremi sünnet ettiriyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah ya

Ay canımmm hadi bakalım. Oldu da bitti maşallah damat olur inşallah :) lokal mi genel mi olacak?? İlk çişini yaptığında çok ağlayacak sakin ol tamam mı??

Pardon ama titizliğine pesssss bu kadar yapma kendini yıpratıyorsun hem de çalışıyorsun inanamıyorum yaaa

Cnm evde ne kadar az temizleyici deterjan kullansan o kadar iyi bırak tozlu kalsın alışsın toza amannnn haftada 1 siliyorum ben de

Ya ama çok saçım dökülüyo :( göz görünce de katlanamıyo insan :((((

Pembiş gözünaydın odayı ayırmışsın darısı başımıza
Ben de beğen butonuyla yanındaydım

Sana da neyneyseye de teşekkür ederim beğen butonu etkinliğiniz için :) ben telden giriyorum ya göremiyorum tabi. Valla anneye zorluk bu iş ama napalım. Gerçi bir arkadaşım dediki aklı erio de yürümeye başlayınca kendi geliyomuş patır patır odaya :) bakalım ogünler de gelecek mi?? Ama ben oğlumu çok özlüyorum gce yaaaaa. Bi de bizimle aynı yatakta yatsa Allah bilir napardım :)??

Pembis nasi ayirdin odayi bn gecmise bakmdm oglandan bu aralar bnde ayirmayi istiorm iyice buyumeden gecen deneme yaptim beni ario yerine koyunca 5dakka gecmeden aglio nekadar surede alistirdiniz zor oldumu geceleri sk uyaniomu

Oğlumuz Kerem Diyor ki;

,

gözün aydın canımmmmmmm düğününüde görürüz inşallahhh :16::16::54::54:

,

gözün aydın canımmmmmmm düğününüde görürüz inşallahhh :16::16::54::54:
Ayyy amin cnm inşallah hepimizinkinin güzel günlerini görürüz

Ay canımmm hadi bakalım. Oldu da bitti maşallah damat olur inşallah :) lokal mi genel mi olacak?? İlk çişini yaptığında çok ağlayacak sakin ol tamam mı??

Ya ama çok saçım dökülüyo :( göz görünce de katlanamıyo insan :((((

Sana da neyneyseye de teşekkür ederim beğen butonu etkinliğiniz için :) ben telden giriyorum ya göremiyorum tabi. Valla anneye zorluk bu iş ama napalım. Gerçi bir arkadaşım dediki aklı erio de yürümeye başlayınca kendi geliyomuş patır patır odaya :) bakalım ogünler de gelecek mi?? Ama ben oğlumu çok özlüyorum gce yaaaaa. Bi de bizimle aynı yatakta yatsa Allah bilir napardım :)??
O günler de çabucak gelir cnm bazen üzülüyorum hızla büyüyorlar! :emir_bebek::nazar: gidecek bu bağımlı bebişler ;gelecek "anne beni herkesin önünde öpme" diyen sıpalar
Cnm çok endişeliyim inşallah çok ağlamaz :(( 1 saat hastanede yatıp eve gelcekmişiz

Pembis nasi ayirdin odayi bn gecmise bakmdm oglandan bu aralar bnde ayirmayi istiorm iyice buyumeden gecen deneme yaptim beni ario yerine koyunca 5dakka gecmeden aglio nekadar surede alistirdiniz zor oldumu geceleri sk uyaniomu

Canım valla yatağını taşıdım kendi odasına ve gece orda emzirip ayağımda salladım. Tabi dün gece kabus gibiydi; uyanıp durdu. Bazen gittim yanına bikaç kez gitmedim. Ama uykusuzluktan öleceğim yani :/ bi de sabah 4:30 gibi uyandı. Emzirip uyutacaktım 5:15 gibi ki gün aydınlanınca ve odasını farkedince uyumadı. Mecbur hamağa aldım salla bakalım salla. İşte bu saat oldu. Önceden de dediğim gibi bunca çaba boşa da gidebilir çünkü deneyimli her anne diyor ki ne yaparsan yap bir süre gelip yanınozda da yatacak :/ boşa kürek çekmiyorumdur inşallah.

Ayyy amin cnm inşallah hepimizinkinin güzel günlerini görürüz

O günler de çabucak gelir cnm bazen üzülüyorum hızla büyüyorlar! :emir_bebek::nazar: gidecek bu bağımlı bebişler ;gelecek "anne beni herkesin önünde öpme" diyen sıpalar
Cnm çok endişeliyim inşallah çok ağlamaz :(( 1 saat hastanede yatıp eve gelcekmişiz

Canım birazcık ağlayacak tabi erkek olmak kolay mı :)? Ama en fazla iki gün sıkıntısı olacak sonra kalmayacak inşallah. Anestezi nasıl olacak yine anlamadım ben :/ ama hastanede 1 saat kalacaksanız lokal olacak sanırım...?

Günaydınlar kızlarrrrrr. Çok şükür haftanın son günü geldi :)

Ne ara yaptın bacım?Okula gitmeden bir de yemek mi yaptın?Süpersin...:46::46::46::46:

Sabah 6 da mutfaktaydım bacım. Bizim kız 1 saatte kahvaltısını ancak yapıyor, o sırada da yemeği yapayım bari dedim:)

Busmaiiii! Hayırlı olsun sünnetiniz. Az acı ve az huysuzlukla atlatırsınız inşallah:)

Günaydın bal bademlerrr.... Gidim kızın kahvaltısını hazırlayım, yaptırayım. Bizim kahvaltı, derken okul zamanıı....

Sabah 6 da mutfaktaydım bacım. Bizim kız 1 saatte kahvaltısını ancak yapıyor, o sırada da yemeği yapayım bari dedim:)

Busmaiiii! Hayırlı olsun sünnetiniz. Az acı ve az huysuzlukla atlatırsınız inşallah:)

Günaydın bal bademlerrr.... Gidim kızın kahvaltısını hazırlayım, yaptırayım. Bizim kahvaltı, derken okul zamanıı....
Günaydın tatlı ve güzel temmuz anneleri!:16:Haklısın bebişlere yemek yedirmek ayrı bir sabır işi.:9:
Busmai, hayırlı olsun.İnşallah umduğundan çok daha kolay olur.

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun..
ayşecik sabahın kör vaktinde uyandı, sanırım artık hep böyle olacak.
neyse önemli olan, akşam geç yatmaması :1:
kahvaltımızı yaptık, şimdi kiraz yiyoz:125:

1-2 saat sonra parka çıkıcaz.
artık hava çok sıcak, öğleden sonraya kalmak istemiyorum..

et sote, pilav ve çorbadan çok az kaldı, yanına taze fasulye yapıcam.
bi de pörsümüş salatalıklardan cacuuuuk:37:

busmai, keremin manisi harikaaa:16:
inş kolaylıkla atlatırsınız sünneti, şimdiden hayırlı olsun..
ne derler, damatlığını da görürüz inş:31:

Bugünde sabahtan yaptım yemeğimi.nohut yemeği var bizde . Akşamada pilavla salalta yada cacık yaparım.ohhh...:))

günaydın .

hayırlı cumalar.

hava güzeldi.dışarı çıktık sabah,sabah

BİM,e uğradık.piknik setini aldık.

Back
X