Günüm bitince açtım bilgisayarı ve dedim ki hemencecik oğlum uyurken çılgın doğum günü fikirlerimi paylaşayım :) sonra da foto eklemeye çalışacağım inşallahhhhhhh (becerebilirsem

)
Evin giriş kapısına afiş yaptırıcam "doğum gnüme hoşgeldiniz" diye ve balonla malonla süsleyeceğim.
Koridorda bolbol balon ve popom (foto ekleyebilirsem göreceksiniz ama olmadı yazın googlea görün :) ) yapacağım.
oğlumun 25-30 tane fotosunu bir kartonun üzerine 1 oluşturacak şekilde yapıştırıp etrafını yine süsleyeceğim (yine foto ekleyebilirsem görülecek :) )
Evin bir duvarını "Efenin 1. yaş günü hatırası" yazarak süsleyeceğim ve millet gelir gelmez foto çekeceğim. eğer duvar olmazsa fon perdelerimi birleştirip onların üzerine bu konsepti hazırlayacağım :)
salonun tavanına uçlarına rafya bağlanmış bir sürü balonu saçıma sürüp elektriklendirip yapıştıracağım :) bu arada balonların hepsi mavi beyaz olacak tabiki çünkü bu yılki doğum günü temamız o :)
cupcake yapacağım ve bunları mavi beyaz kağıtlara koyup üzerine batırmak için 1 şeklinde fon kağıdından süs yapacağım
sandalyeleri mavi beyaz tüllerle hafifçe süsleyeceğim (düğün sandlyesi gib olmayacak :))
misafirlere hediye olarak minik saksılarda minik çiçekler vereceğim ve onlara da cupcakeler için yaptığım süsten batıracağım. gelen veletlere ise şeker ve çikolata dolu hediye paketleri hazırlayacağım
yabancılarda çok moda olmaya başlayan bişi varmış nette rastladım ve çok hoşuma gitti adı smashcake minik bi pasta yapıyosun doğum gnü veledine ve önüne koyuyorsun o pastaya şapışıren sen de foto çekiyosun hatıra oluyo :) bunu yapacağım inşallah ve üzerinde sadece bir bez ile mavi beyaz bir papyon olmasını planlıyorum :) dolayısı ile papyon bulmalı yada diktirmeliyim....
WANTED yada ARANIYOR yazısı hazırlayacağım yine bastıracağım afiş olarak. altında oğluşumun tercihen kovboy şapkalı fotosu olacak ve "erken büyümek gibi büyük bir suç işlediği için" yazacak :) bunu apartman girişine asmak istiyorum ama eşim abartma çok ayıp diyo

bakicizzzzz
doğum günü için oğluşa şapka tabiki bir de "birtaneciğimiz Efe 1 yaşında" şeklinde 30cm e 1 metre bi afiş olacak inşallah. nette gördüm ama burda bi baskı merkezi daha ucuza yapıyor oraya yaptıracağım inşallahhhhhh.
fikirlerim bunlar. bir de nette kavanoza pamuk şekeri şeklinde bir fikir gördüm çok güzel. Tabi onlar mavi beyaz yapabilmişler gıda boyası ile ama burda nerdeeee yaptıracağım onu. Ama sizler kız bebeklerinize direkt pembesinden yapabilirsiniz
Ha bi de pastamız 1 şeklinde şeker hamurundan olacak üzerinde de yine şeker hamurundan balonlar olacak. ama asta mavi balon beyaz mı olsun yoksa tam tersi mi karar veremedim :S