- 8 Ağustos 2011
- 11.792
- 9.463
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm :)Busmai, arada gördüm, sünnet sağ salim gerçekleşmiş. Hayırlı uğurlu olsun.![]()
Evet ben veriyorum biberonla içiyorValla biz mi kinciyiz bizim adamlar mı böyle hissetmemize sebep bilemicimmmm
Hayır ananne diyo![]()
Onlara ne mutlu evet de valla isterim ozamanlarımı şahsen :)
Ben şu ara hiçbir saatteki performanstan memnun değilim
Canım çorbasına falan ben de koyuyorum. Ama hani bisküvi ezip yedirirken o sütü de inek sütü olarak kullanabilir miyiz?? Kısacası pişmemiş sütleri artık inek sütü olabilir mi???
tamam işleri de, bazıları hakikaten bunu hakediyor.
bazen sırf o muamele yüzünden alacağım varsa da sinirlenip bırakıp çıkıyorum mağazadan. çok rahatsızlık verici![]()
Bizim kızda bir hareketler var, hangi armudun dibine düştüğünü anlayamıyorum bazenahahh, armut dibine düştü diyosun yanii![]()
Çok geçmiş olsun canım. Mor olan iyi bir krem ama bizde de geçirmedi. Altını açık bırakma daha etkiliydi. Bir de ben sebamedin pişdik kremini beğendim.Geldi de geçiyor diyorum size :)
Brn onun fırça tutan ellerini ısırırımmmm :)
Wuhuuuu çok eğlenceli :)
Ferhat göçer de şarkısını yapmış demekki; kalp kırılsa da severrrrrranam geyiğim tuttu akşam akşam :)
Canım pişik oldu o yüzden mor aldık. Ama önceden pişik olduğunda, önleyici olduğunu bilmeden mavi almıştık ve iyi gelmişti. Popişi görsen böyle kırmızılık arttı pütür pütür beyaz sivilcemsi bişiler((
Allah kolaylık versin.Aynen oyle valla sabahtan bu yana ilk kez su an oturdum oyle yorgunumki...
Ayrica satis elemanlari o kdr dibime girince bende oyle bi izlenime kapiliyorum en sevdigim yerler kimsenin yanima gelmedwn rahat rahat kurcalayabildigim yerler)
Bu arada cok tembelim yazlik kislik bugun yeni degistirebildim bir oda utulenecek camasirim oldu ;((
Ağlarsa anam ağlar işteCanım annem..
Kerem sünnetten çıkınca deli gibi ağlıyordu sakinleşsin diye ayağımda salladım baya.. ben sonsuza kadar sallayabilirdim yavrumu da annem " sallamaktan yoruldun mu yavrum" diye bana sordu, ah annelik..![]()
Erkek çocukları çok sıcağı sevmez. Olabildiğince hafiflet canım. Kendin yatana kadar pencereyi Aralık bırakabilirsin. Yatmadan kapatırsın.Ya yaziyorum yaziyorum gitmiyo kizlar inanilmaz terliyo yasir artik kisakolla da yatiriyorum ama her uyanmada sucuk gibi ne yapsam bilemedim degistrmek cok zor oluyo bez koyuyorum bazen sirtina ama o da cok korumuyo o derece cok terliyo
Teşekkür ederim canım. Bugün daha iyi hamdolsun.Neyneyse ben de senin yazini yeni gordum size de cok gecmis olsn...
Busmaicim ben yokken keremi neden sunnet ettirdiginizi yazmissindr muhakkak ama herseyi okuyamadim caniniz istedi diye mi bi zorunluluk mu oldu ben de hala ne zmn yaptrsam karar veremiyorum da..su anda nsl kerem ne kdrda iyilesiyorlar
günaydın.Günaydın kızlarrrrrrrrrrr. Bu çocuk neden uyumuyorrrrr?!?!? Mahvoldum odalar arası gitgel yapmaktanşaka maka bugün tam 1 hafta oldu minik tospağam odasına geçeli. Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeeeee :)
''anne olunca anladım'' diyoruz yaniiCanım annem..
Kerem sünnetten çıkınca deli gibi ağlıyordu sakinleşsin diye ayağımda salladım baya.. ben sonsuza kadar sallayabilirdim yavrumu da annem " sallamaktan yoruldun mu yavrum" diye bana sordu, ah annelik..![]()
senin tontiş biraz kilo versin, belkim onlan alakalıdırYa yaziyorum yaziyorum gitmiyo kizlar inanilmaz terliyo yasir artik kisakolla da yatiriyorum ama her uyanmada sucuk gibi ne yapsam bilemedim degistrmek cok zor oluyo bez koyuyorum bazen sirtina ama o da cok korumuyo o derece cok terliyo
ben kalkıp hazırlanayım.. nenedeyiz bugün..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatundan selamlar sevgiler..![]()
Gelemedim sabahın ilk günaydını bendendi aslında ama yarım kalmış:)Aryammm nerdesin şekerim????
Gelemedim sabahın ilk günaydını bendendi aslında ama yarım kalmış:)
Günaydııııııınnn.....
pembişim ben keçi sütünü yarı yarıya sulandırmıştım ama bi kere verdim zaten çok kokuyodu vermedim bi daha. İnek sütünü de 1/3 oranında sulandırarak başlayıp sonra sulandırmadan verebilirsin bence![]()
Ver bi dene bakalım ben vermiyorum uzun zamandır çünkü bizimkini inek sütü acayip cır cır yapmıştı bende muhallebide falan veriyorum ancak.Dedim bu hatun nasıl gelip günaydın demez :)
Ya keçi sütü vermeyi düşünmedim hiç açıkçası. Diğerini de sulandırır veririm inşallah :)
Kumpir yapıyoruz patatesi haşla tereyağla sütle çırpıcıda ez, tavuk göğsünü karıştır üstüne kaşarla fırına verAyyy evde tavuk göğsü var ne yapsam şöyle değişik?
Neyneyse ben de senin yazini yeni gordum size de cok gecmis olsn...
Busmaicim ben yokken keremi neden sunnet ettirdiginizi yazmissindr muhakkak ama herseyi okuyamadim caniniz istedi diye mi bi zorunluluk mu oldu ben de hala ne zmn yaptrsam karar veremiyorum da..su anda nsl kerem ne kdrda iyilesiyorlar