Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nur topu gibi bir uyku problemi var sanırım:44:Tembel bizim topic :)
Ağlamak istiyorummmmmmmmmm. Benn hiç uyumadım gece. Uyuz oğlum yarım saatte bazen bir saatte kalktı durdu. Odalar arası git gel ile ömrüm geçti. Batsın bu dünyaaaaaaaaaaa :) derken sabahın köründe kalkıp sırıtarak konuşuyor ve ben tüm yorgunluğumu unutuyorum onun o gülen yüzünü görünce :)
Herkese günaydınnnnnnnn. Haftanın bitmesine çok az kaldı. Bugğn son yazılılarımı yapıyorum inşallah. Sonra okumak ve sözlü verme faslı kalcak inşallah. Okul bitiyor heyooooo :)
Nfkcım naptınız bakıyım mutfağı aklayıp pakladınız mı??
yerim ben o küçük su tosbağasınııııııııYalnız şöyle bi sorunumuz var; adamın altını yıkayıp bitirdiğimde başlıyor cırlamaya çünkü hiç bitmesin istiyor!! Su kuşu olacak zannımca. Millet de apartmanda diyordur niye bağırıyo bu çocuk diye :)
Canım hoşgeldin,]Feyza daha iyice. Çiçekler kabuklandı ve artık artmıyorlar. Var olanların kaybolmasını bekliyoruz![]()
valla eminim hepimizin temizlik yapması lazım, ama ne zaman?:111:Ellerinize sağlık, mis olmuştur mis. Benim de bir temizlik yapmam lazım ama ne zaman
Bu arada ayşecik de yürüme yolunda emin adımlarla ilerliyor anlaşılan. Bizim hanım da elimi tutun yürüyecek modunda. Ayakta durma aşamasını artık hallettiyürüse kurtulur muyum diyorum ama yürüyünce ayrı yaramazlıkları olacağı kesin
![]()
hava geberten sıcaklığa ulaşmadan şimdi ayşecikle bi çıkıcaz, bir saate döneriz.. gelene kadar herkes ödevini yapsin haaaae!!!:90:Ne var ne yok?
Ben hemen ödevimi yapayım :)yerim ben o küçük su tosbağasınıııııııı
hoşbulduk canımmm:80:
sınavın nasıl geçti?
valla eminim hepimizin temizlik yapması lazım, ama ne zaman?:111:
yürüdüğü anı görmek için deliriyoruz, ama yürüyünce bizi hakikaten delirtecekler:86:
hava geberten sıcaklığa ulaşmadan şimdi ayşecikle bi çıkıcaz, bir saate döneriz.. gelene kadar herkes ödevini yapsin haaaae!!!:90:
Nur topu gibi bir uyku problemi var sanırım:44:
Bizimki de uyanıyor ama bu kadar sık değil. Diş çıkarma döneminde mi?
Ütüyü hallettikten sonra gerisi vız gelir:)Bende hemen yapayim odevimidun gece baya bir ugras sonucu utulerimi bitirdim simdi herkes gibi derin bi temizlige ihtiyac var en kisa zamanda girisicem ins
Daha önce uykusu iyi olup da sonradan bozduysa diş olabilir tabi. Ama yok uzun süredir böyleyse o durumu tahlil etmek gerekir.Belki diyorum üste 4. mü geliyor ama bilmiyorumbu uykusuzluk ve yat kalk muhabbeti yüzünden resmen iki aydır baş dönmesi çekiyorum. Vücut artık isyanda valla :/ senin sınavının iyi geçmesine sevindim inşallah sonucu da züper olur :)
Busmaicim 10 saat sonra öneride bulunuyorsun bi de kızıyorsun; sen çok cadısın :)))
Aryam sen de sor bakma; başka güne fikir olur
Kelebekcimmmm özledim kız seni
Cinconcum sen çok tembel çıktın. İyiki işini değiştirdin yani!!!!
Başka sayacak kimse kalmadı sanırım :) öptüm siziiii
Geldi geldi, kıştı, bebekler küçüktü derken ev aldı başını gidiyor. Topic olarak girişelim evlereAy bu arada topik olarak kırklanasamız gelmiş resmen :) benim de yapacak bir ton işim ama ne halim ne de vaktim var![]()
ay valla hiiiç uğraşamam.. dünyaya temizlik yapmaya mı geldik be yauuv!Ay bu arada topik olarak kırklanasamız gelmiş resmen :) benim de yapacak bir ton işim ama ne halim ne de vaktim var![]()
herkes free takılsın. yalnız eğlensin (!)Topic olarak girişelim evlere![]()
Kız allah seni kahretmesin. Öğlen 3 te gidip yapıyorum yemeği, çünkü biz akşam yemeğini 4 gb yiyoruz okuldan gidince yaniöyle olunca da geç kalıyosunuz anacım ne yapayım sormim bi daha
Gerçi dün 12.30 a kadar baktım cvp yoktu sonrada ugrayamadım
![]()
Belki diyorum üste 4. mü geliyor ama bilmiyorumbu uykusuzluk ve yat kalk muhabbeti yüzünden resmen iki aydır baş dönmesi çekiyorum. Vücut artık isyanda valla :/ senin sınavının iyi geçmesine sevindim inşallah sonucu da züper olur :)
Busmaicim 10 saat sonra öneride bulunuyorsun bi de kızıyorsun; sen çok cadısın :)))
Aryam sen de sor bakma; başka güne fikir olur
Kelebekcimmmm özledim kız seni
Cinconcum sen çok tembel çıktın. İyiki işini değiştirdin yani!!!!
Başka sayacak kimse kalmadı sanırım :) öptüm siziiii
Anlatsam gülersin galiba ben anlatayım uyku maceramızı;günaydın kızlarr bugun süt iznim evdeyım
oğluşu uyuttum bı bakım dedım ne var ne yok
bu oğlan çokk zor uyuyorrr kucagımda piş pişş sallayarak kollarım kopuyorr..
ayağa alıstıramadım sızler nasıl uyutyorsunuz bebıslerınızı.
Bizim yemek saatimizde problem var bacım sende haklısın.hadi ya 4 te yediğinizi bilmiyordum biz 7-8 gibi yiyoruz da :) tamam bi dahakine daha erken yazarım inşallah, saat 3 ü geçtiyse yazmam :) sor sen yine :)
Cadıyım ben cadıyım
Senin oğlunun uyku problemi de bitmedi gitti ya acaba bakıcısı çok mu uyutuyor gündüz? Yatarken muhallebi veriyor musun?
Ne güzel işte kilo verirsiniz :)Bizim yemek saatimizde problem var bacım sende haklısın.