Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kumpir yapıyoruz patatesi haşla tereyağla sütle çırpıcıda ez, tavuk göğsünü karıştır üstüne kaşarla fırına ver
Ya da tavuk sote?

Hayır canım zorunluluktan değil , aklı ermeden aradan çıksın istedim ve tabi yaz gelmeden.
İyi ki yaptırdık çünkü anlamıyor yarasını unutmuş durumda. Aklı erseydi hep mızmızlanacaktı aklı yarasında olacaktı korkacaktı..
cnm kumpırı nasıl yapıyosun tam anlatımrısın aksam yemegı ıcın yapabılırım

cnm kumpırı nasıl yapıyosun tam anlatımrısın aksam yemegı ıcın yapabılırım

Cnm patatesi haşla
Sıcakken biraz süt tereyağ karabiber kaşar tuz ekle , el blendırıyla çırp .
Haşlanmış parçalanmış tavuk göğsünü de karıştır.
Borcama dök.
Yiyeceğiniz zaman da;
Üstüne tekrar kaşar ve bikaç küçük fındık kadar tereyağ at , fırında üstü kızarana kadar pişir.

kızlar siz içinde şeker veya tuz olan yiyecek içecek veriyo musunuz bebişlere? mesela kendiniz için yaptığınız yemeklerden felan yediriyo musunuz?

bisde odgum yapıp bu tur topıklere gecermıyız acabaaaaaaaaaa:44::44::46::46::17:
maasalalh sızlereeeeeeeeeee:nazar::72::kkk::49::49:

Bu ne yaa... Valla kıskandırmak gb olmasın akşam 9 dan 5 bucuğa kadar deliksiz uyudum :) kızın mamasını da akşam babası verdi:))) ohhh özlemişşm valla.yalnız şöyle bir sıkıntı var "insanın uyudukça uyuyası geliyor"

herkese günaydınnn

Busmai cim tarif güzelmiş sağol şekerim;) ama dün için geç kaldın:) tavuk sore ve makarna yaptım.

Bu ne ya şimdi ben kınıyorum

Tembel bizim topic :)

Bu ne yaa... Valla kıskandırmak gb olmasın akşam 9 dan 5 bucuğa kadar deliksiz uyudum :) kızın mamasını da akşam babası verdi:))) ohhh özlemişşm valla.yalnız şöyle bir sıkıntı var "insanın uyudukça uyuyası geliyor"

herkese günaydınnn

Ağlamak istiyorummmmmmmmmm. Benn hiç uyumadım gece. Uyuz oğlum yarım saatte bazen bir saatte kalktı durdu. Odalar arası git gel ile ömrüm geçti. Batsın bu dünyaaaaaaaaaaa :) derken sabahın köründe kalkıp sırıtarak konuşuyor ve ben tüm yorgunluğumu unutuyorum onun o gülen yüzünü görünce :)

Herkese günaydınnnnnnnn. Haftanın bitmesine çok az kaldı. Bugğn son yazılılarımı yapıyorum inşallah. Sonra okumak ve sözlü verme faslı kalcak inşallah. Okul bitiyor heyooooo :)

Nfkcım naptınız bakıyım mutfağı aklayıp pakladınız mı??

günaydın hatunlar, bugün nasılsınız bakalım?..

dün epey yorucu geçti, koca mutfak temizle temizle çok yorulduk, ama sonuç misss:21:
işe yaramayan kullanılmayan şeyleri heeep attım,
raflar için yeni örtüler, erzaklar için yeni kavanozlar aldım..

ayşecik de nenesini peşinden koşturdu durdu :1:
ayşecik bir iki saniye ayakta durabiliyordu.
oyun yapmaya başladık. ellerinden tutup kaldırıyorum. 1-2-3 diye sayıp bırakıyorum.
öylece duruyor düşüyordu, bi daha kaldırıp yapıyordum tekrar tekrar. onun da çok hoşuna gidiyor
ama dün kendi rekorumuzu kırdık: 7 saniye:emir_bebek:

bi geçmişe bakayım beeeen:126:

İyi eğlencelerrrrrr :p söyle Ayşeciğe ortalıklarda emekleyeceğine size yardım etsin :)
he yaa, ne yardım etti ne yardım ettii:1:
kocaman damacana sarılmış, borularıyla oynadı durdu.
bi de havan tokmağı ile fırınla davul çaldı:76:

slmm arkadaşlarr
aleyküm selaaam..
ama öyle sadece selamla olmaz, anlat bakalım.
kimsin, kimlerdensin? :1:

annem beni mantıya boğduuu :9: ecoşda hımm hammm nasıl yiyor :39::56::56::56:
ben de mantılara boğulmak istiyoruuuum:52:
bi de çiçeklere..:16:
bi de mücevherlere:60:

kızlar siz içinde şeker veya tuz olan yiyecek içecek veriyo musunuz bebişlere? mesela kendiniz için yaptığınız yemeklerden felan yediriyo musunuz?
yemekleri hep az tuzlu yapıyoruz zaten.
ayşecik de bizimle yiyor. ona ayrı özel bi şey hiç yapmıyorum desem yalan olmaz

bisde odgum yapıp bu tur topıklere gecermıyız acabaaaaaaaaaa:44::44::46::46::17:
maasalalh sızlereeeeeeeeeee:nazar::72::kkk::49::49:
innnşallah:16:
Rabbim sana ve senin gibi beklemeyenlere kolaylıkla ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn:16:

herkese günaydınnn
aman şeytan kulağına kurşun..
senden böyle bi cümleyle topiği açmak ne güzelmişşş:31:

Ağlamak istiyorummmmmmmmmm. Benn hiç uyumadım gece. Uyuz oğlum yarım saatte bazen bir saatte kalktı durdu. Odalar arası git gel ile ömrüm geçti. Batsın bu dünyaaaaaaaaaaa :) derken sabahın köründe kalkıp sırıtarak konuşuyor ve ben tüm yorgunluğumu unutuyorum onun o gülen yüzünü görünce :)
sen annesin şekerimm:71:

Busmai cim tarif güzelmiş sağol şekerim;) ama dün için geç kaldın:) tavuk sore ve makarna yaptım.
Sen de bi alemsin
Geçende de ne çorbası yapayım dedin ,gittin sonra cevap yazdık "geç kaldınız çoktan yaptım" dedin
Soruyu yazıyosun sonra uğramıyosun:))

Ne oldu ki canim ben anlamdm

:) kimse bişey yazmamış saatlerce ondan dedim :)

ayşeciğe bütün meyvelerden verdim
erik, malta eriği, kayısı, şeftali, çilek, kiraz ama nasıl bi hormon dayıyorlarsa hiçbiririn tadı yok, ot gibiler..:19:
kavun ve karpuzu da çok güzel yiyor, Allahtan onların tadları yerinde

pembiş iyileşti mi efenin pişiği?
neyneyse feyzacık nasıl oldu?

pembiş iyileşti mi efenin pişiği?
neyneyse feyzacık nasıl oldu?

Canım iyileşiyor diyelim. Bu krem ötekinden daha iyi geldi orası kesin. Yalnız şöyle bi sorunumuz var; adamın altını yıkayıp bitirdiğimde başlıyor cırlamaya çünkü hiç bitmesin istiyor!! Su kuşu olacak zannımca. Millet de apartmanda diyordur niye bağırıyo bu çocuk diye :)

Karakız sana yazacaktım unutmuşum. BEN DE MANTI İSTİYOMMMMM :)

Sen de bi alemsinGeçende de ne çorbası yapayım dedin ,gittin sonra cevap yazdık "geç kaldınız çoktan yaptım" dedinSoruyu yazıyosun sonra uğramıyosun:)) :) kimse bişey yazmamış saatlerce ondan dedim :)
Kız allah seni kahretmesin. Öğlen 3 te gidip yapıyorum yemeği, çünkü biz akşam yemeğini 4 gb yiyoruz okuldan gidince yani;) öyle olunca da geç kalıyosunuz anacım ne yapayım sormim bi daha:(Gerçi dün 12.30 a kadar baktım cvp yoktu sonrada ugrayamadım:(

ayşeciğe bütün meyvelerden verdim
erik, malta eriği, kayısı, şeftali, çilek, kiraz ama nasıl bi hormon dayıyorlarsa hiçbiririn tadı yok, ot gibiler..:19:
kavun ve karpuzu da çok güzel yiyor, Allahtan onların tadları yerinde
Ne yazık ki hiç tat yok:19:
Bizimki de meyve seviyor. Bir de domates kemirme tutkusu var:1:

günaydın hatunlar, bugün nasılsınız bakalım?..

dün epey yorucu geçti, koca mutfak temizle temizle çok yorulduk, ama sonuç misss:21:
işe yaramayan kullanılmayan şeyleri heeep attım,
raflar için yeni örtüler, erzaklar için yeni kavanozlar aldım..

ayşecik de nenesini peşinden koşturdu durdu :1:
ayşecik bir iki saniye ayakta durabiliyordu.
oyun yapmaya başladık. ellerinden tutup kaldırıyorum. 1-2-3 diye sayıp bırakıyorum.
öylece duruyor düşüyordu, bi daha kaldırıp yapıyordum tekrar tekrar. onun da çok hoşuna gidiyor
ama dün kendi rekorumuzu kırdık: 7 saniye:emir_bebek:

bi geçmişe bakayım beeeen:126:
Ellerinize sağlık, mis olmuştur mis. Benim de bir temizlik yapmam lazım ama ne zaman:24:
Bu arada ayşecik de yürüme yolunda emin adımlarla ilerliyor anlaşılan. Bizim hanım da elimi tutun yürüyecek modunda. Ayakta durma aşamasını artık halletti:52: yürüse kurtulur muyum diyorum ama yürüyünce ayrı yaramazlıkları olacağı kesin:1:

Back
X