uyku eğitimi derken tracy hogg yatır kaldırı diyorsun değil mi? şimdi sen yatağa koyunca hemen uyuyor mu? nasıl başardın sen bu iş ya
erken yatınca sabah kaçta kalkıyor? 5 te dikilmesin ayağa sonra:)
Ewt cnm tracy hogg..yok yataga koyunca hmn uyumuyor tabi soyle dusun biz yattigimizda aninda dalabiliyomuyuz hayir ama burda olan bebek uyudugu yerde uyandigindan daha huzurlu uyaniyor benim amacim kendi kendine uyumasini saglamakti erken uyumasi degildi aslinda ayagimda sallamaktan perisan olmustum egitimden sonra uyku saatleri de duzene girdi..ben yataga birakiyorum agladiginda alip sakinlesince hmn birakiyorum bnm yaninda oldgmu bilmesi lzm ama gece defalarca kaltgida oluyo ama aglayip cigirarak dgl acsa emip daliyo degilse sakinlestrp uyuyo yani deliksiz uyku yok bu gece kac kez kalktm hatirlamiyorum bile gece 9 9bucuk gibi uyuyo sabah 7.30 9.00 arasi uyaniyo dedigim gibi verimli oluyo ama uykusu insallah denerseniz sizlerde de ise yarar .. su an 7den beri tepiniyo mesela uykusunu alamadi ama israrla hic mudaheleetmiyorum bu yontemde cok cildiriyosun ama sonuc guzel oluyor Allah'in izni ile...