- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Günaydın kızlar
Bu sabah çok zor uyandım yaa
Galiba önceki günden yorgun olunca böyle oluyor,uykum açılsın diye bilgisayarı açtım,Kerem aşırı meme bağımlısı oldu nasıl bıraktırcam bilmiyorum ,hayır doğru dürüst sütüm olsa gam yemiycem boş memeyi çekiyor
hem misafir çağırıyoruz hem de hazır alıcaz saçmalığa bak:)
dün evden çıktım anneanneme ziyarete gittim, çıkarken kerem beni perişan etti ,yatak odasında uyuduğu için o uyurken kıyafetlerimi hazırlayamıyorum. o uyanınca da hazırlanmama izin vermiyor. keşke ferace giyseydim diye düşünmüştüm ben de:) ama neden hep siyahlar, ben siyah sevmem kiii
Bu sabah çok zor uyandım yaa

oh ne güzel balkon sefası ,balkonun camlı mı canımgünaydınnn herkeseee. kizımla balkon keyfi yapıyoruz sabah sabah. eline elma soyup verdimm rendeleyip durubir türlü yutmuyo. bende kavaltıdan kalan çayın dibini bulmaya uğraşıyomm
![]()
galiba senin şaka yaptığını zannediyorgünaydın kızlar nasılsınız ? ben sabah sabah sinir oldum yaa iş yerinde geri zekalı bır kadın var ızınsız odama gırıp masa karıstırıp gazeteleir alıyor bugun sabahras geldim hoop dedim izin aldınmı diye ğişkin pişkin cevap verdi ve cıktı ay saclarını yolasım var bu 2 oldu 3 te o gorur gulunu odaya yaklastırtmayacagım kendisini . zaten sabah sahil agladı cok ondan gergindim birde bu kadın cıktı sacını basını yolasım var!!
"hazır alırız" benim eşimin de motto'su:)Gerçekten zor. Ne kadar çok iş halletmişsin, maşallah
Eşimin misafir konusundaki tavrı da benzer: hazır alırız. Sanki kendisi alıyor da hazırı.
Dışardan çok rahat gözüküyor. Hele çocuklu bayan için süper rahat. Giy çık![]()
hem misafir çağırıyoruz hem de hazır alıcaz saçmalığa bak:)
dün evden çıktım anneanneme ziyarete gittim, çıkarken kerem beni perişan etti ,yatak odasında uyuduğu için o uyurken kıyafetlerimi hazırlayamıyorum. o uyanınca da hazırlanmama izin vermiyor. keşke ferace giyseydim diye düşünmüştüm ben de:) ama neden hep siyahlar, ben siyah sevmem kiii