Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Neyneyse ilk oy senden tskler fikrin icin banada o daha yakin geldi ilk ama sonra kararsiz kalsim bir de snn yemekle ilgili bahsettgn kitabi kaydettm saniyodm bulamiyorum tekrar ismini soyleyebilirmisin
Canım, kitap çocuğum yemek yemiyor. Yazar da carlos Gonzalez.

9 veya 11 ay civarında oluyor o diye okumuştum ,anne ya da baba farketmez ebeveynlerinin onu bırakması korkusu varmış
kimden ilgi görüyorsa onu istiyordur

hımm bilmiyordum bakayım sağol canım
bu arada oyum "küçük prens" e :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: öbürü pala remzi gibi geldi :1:

Günün totosu da bizden :1:
Eki Görüntüle 732480
Maşallah:nazar:
Isırmalık toto olmuş:1:
Pala remzi:9:

Hahah çok iyi kombinasyon:9:
Kulüplerini sevsinler:)

Nfk sen oyunu kullanmamışsın :20:
afedersin canım yaa,, çok dertli bi arkadaşla konuşuyordum.. gözümden kaçtı.
ben de prens taraftarıyım.. :40:

Tavsiye ederim canım. Ben oğlumda çok uğraştım. Zorlama, ödül, ceza... Çocuğu boşa yıpratmak hepsi. Kaldı mı çevremizde yemediğinden büyümeyen?
öyle ya,, ne kadar paralıyoruz kendimizi..
zaman herşeyi düzenliyor oysa.. :ssz:

afedersin canım yaa,, çok dertli bi arkadaşla konuşuyordum.. gözümden kaçtı.
ben de prens taraftarıyım.. :40:

öyle ya,, ne kadar paralıyoruz kendimizi..
zaman herşeyi düzenliyor oysa.. :ssz:
Aynen öyle canım. Bir de şimdi bize direnemiyorlar ama büyüdüklerinde zorla yedirdiğiniz her kaşığı burnunuzdangetiriyorlar. Akışına bırakmak lazım.
temmuz topiği yemek telaşına düştü sanırsam :1:
Yok, ben oğlanı almaya gittim. Yemek dünküler, eşim de geç gelecekmiş.
Okuldaki işlerimin %99u bitti :) çok mesudum :))
Gözün aydın:46:

Aynen öyle canım. Bir de şimdi bize direnemiyorlar ama büyüdüklerinde zorla yedirdiğiniz her kaşığı burnunuzdangetiriyorlar. Akışına bırakmak lazım.

Gözün aydın:46:

Sağo canikom da mesaj tekrarı yapmışım mutluluktan :))

temmuz topiği yemek telaşına düştü sanırsam :1:
arkadaşım geldi, son anda haberleştik hemen et kızarttım ,karamelli etimek tatlısı yaptım bi de zeytinyağlı semizotu..geldi balkonda çey keyfi yaptık gitti şimdi.. kerem peşinden çok ağladı ,çocuk sürekli dışarı çıkmak istiyor :25:
arkadaşım evin dağınıklığı karşısında şok geçirdi:1: keremin yerlere döktüğü tencereler tavalar..
kv simit almış seviyorum diye.
çaya geldi. ne zamandır yapmıyorduk. bizim kahvaltılar meşhur.. 2-3 saat sürer..
yine öyle oldu, az önce gitti. sağolsun gitmeden bütün mutfağı temizledi de gitti:1:

evcil hayvanlarda ve 2 yaş altı bebeklerde de şöyle bi algı varmış.
anne babası onu bırakıp giderken, şimdi gidiyor sonra gelecek anlayışı yokmuş.
yani temelli bırakıldığını zannedip o yüzden öyle çok ağlıyorlarmış :50:

o totoyu, totoya birleşen bacakları, göbüşü, kolları, nanakları hepiciğini toptan yeriiiiiim:86:

ben artık hiç çıtçıtlı badi giydirmiyorum desem yalan olmaz.
sürekli tshirt. çünkü çok sıcak.. biri kısa kollu, 3 tane 9-12 ay çıtçıtlısı var. daha da almam..
sonbahara doğru ancak. o zaman soğuk oluyor, karnı açılmasın gerekiyor..

arabasız bu kadar zaman nasıl durdun yaa?! iyi yaptın, kendi işini kendin gör..
bu adamlara kalırsa, ooooooo:19:
nasılsa çocukla bu havada eve kapanan biziz

iş değişikliğinden sonra daha rahat olucam, borana da kendime de daha fazla vakit ayırıcam diye seviniyordu.
tabi labaratuar ortamı. gündüz giremiyor belliki..
ama topiğe hiç girmememsi, haftalardır hiç mesaj yazmaması başka mevzu..

ve ben cananın da böyle bi şeyden kırılıp da tavır yapacağını sanmam. dosdoğru biridir, düşündüğünü de söyler.
yani bu yönde bi kırgınlığı ve tavrı olsa, söylerdi.
buluşmaya katılamamasına ben de üzüldüm. ama nişanla çakışmasını öngöremedik, kendi de o sıralarda topiğe girmiyordu ki
farketmedi kesin tarihi. yoksa buluşma, günler öncesinden belliydi.

born'a katılıyorum, sürekli yazan aktif kişilerin birden bire alakayı kesmeleri bana biraz haksızlık geliyor.
yani burada o kadar vakit geçiriyoruz, samimi oluyoruz, birbirimizin derdiyle dertleniyoruz..
sonucunda herkes de birbirini merak ediyor iyiliğini duymak istiyor.
haftada bir, birkaç haftada bir kez 'biz iyiyiz' demek külfet değildir..
işte bu da son mesajı üzerinden bir ay geçmiş..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-1692.html#post30315025

iyi olsunlar da, benim başka beklentim yok.

oh beee kaynanaya bak
biz de bu akşam kv ye gideriz, eşim ona cep telefonu aldı anneler günü hediyesi, gerçi biraz geciktik babalar günü hediyesine girdi nerdeyse:)) eşime dedim ki "annene söyle beraber aldığımızı, ben sana parasını vericem"
"canım zaten benim param ikimizin parası, senin de benim paramda hakkın var; sen evde çalışıyorsun ben dışarda. para vermene gerek yok ben söylerim ikimiz aldık diye"
çok duygulandım:16:

cananla ilgili çok doğru söylüyorsun, iyi kötü günler geçirdik ben çok önemsiyorum..sadece vakit öldürmek değil ,bildiğin arkadaş olduk biz. merak ediyorum onu çok,uzun uzun yazardı.sohbetini özledim. gece oğlanı yatırınca yazabilir bişeyler ne bileyim haftada bir bile olsa..
canan dobradır ama sabırlıdır içine de atar..en son o olay oldu.. ben o yüzden kırıldığını düşünüyorum başka bir sebep bulamıyorum çünkü. ama o zaman da gerçekten internete girmediği için kopukluk oldu, tamamen nasip

süper olmuş bu katalog,seç beğen al:) ya da menü mü demeliyim:56:"pardon menü'yü alabilir miyiiiizzz?"
Bu sıralar Aden de bana düştü.Normal sanırım.Bir yaşındayken yeğenim de öyleydi.Annesi bir yere gidecelse bacağına yapışırdı.Emmek için saat başı kalkardı.Çalışan anne için evden çıkmak çok zor.Hele bir de uyanıksa...:43::43:
gerçekten zor bi durum
E biz nisani bilmiyodk ki ztn kirilacak bisey yok hepimizinki emekliyo yerinde durmuyo ama az cok giriyoruz o kdr aktif olan birinin artik hic girmemesi uzucu garip hepsi bu..biz onun yoklugunu hissettik o hissetmiyo sanirsam ;/
evet aynen katılıyorum :5:

karakız bunları söyle gelsin artık şu kız yaa

ben de eşimi bekliyordum.
az önce aradı. mırın kırın, balığa gidebilir miyim dedi.

git ama çok koşma, terli su içme ve hava kararmadan evde ol dedim.:60::60::60:

ben de eşimi bekliyordum.
az önce aradı. mırın kırın, balığa gidebilir miyim dedi.

git ama çok koşma, terli su içme ve hava kararmadan evde ol dedim.:60::60::60:

Hahhahah aferin sana :) benim kocam da maça gitti. Oğlum ise power sleep yapıyo :p yalan dünya izleyenler bilir

arkadaşım geldi, son anda haberleştik hemen et kızarttım ,karamelli etimek tatlısı yaptım bi de zeytinyağlı semizotu..geldi balkonda çey keyfi yaptık gitti şimdi..
balkon keyfiii:31:

benim oturduğum bu dangalak yerde binalar dipdibe..
mahramiyet denen şey yok.:19:
karşı binada ... bi adam, atleti ve şortuyla gece bile sabaha kadar balkonda oturuyor.
pencereden örtü bile silkeleyemiyorum. balkonum kapalı, perde ve tül astım..
çamaşırları zaten içeri asıyorum.

ben ki sabah kalktığımda ilk iş güneşlikleri çeker açardım.
bu yüzden burada bunalıyorum.. :25:

balkon keyfiii:31:

benim oturduğum bu dangalak yerde binalar dipdibe..
mahramiyet denen şey yok.:19:
karşı binada ... bi adam, atleti ve şortuyla gece bile sabaha kadar balkonda oturuyor.
pencereden örtü bile silkeleyemiyorum. balkonum kapalı, perde ve tül astım..
çamaşırları zaten içeri asıyorum.

ben ki sabah kalktığımda ilk iş güneşlikleri çeker açardım.
bu yüzden burada bunalıyorum.. :25:

Ya insanlar çok tuhaf. Hiç mi düşünmüyor çevredekileri???

he ya, yalan dünyanın günü mü değişti.
dün akşam baktım başka bi şey vardı

Onlar bazen kafalarına göre bir hafta veriyorlar ya bence ondan.

Biz de biraz dolasalim dedik ama .... ya sikayet etmek istemiyorum ama ne arabada ne kendi arabasinda durmuyo kucakta da dyrmuyo ben anlamadim ne istiyor bizim de babamiz toplantida bu gece kaldik mi kizkiza ;))

Back
X