temmuz topiği yemek telaşına düştü sanırsam
arkadaşım geldi, son anda haberleştik hemen et kızarttım ,karamelli etimek tatlısı yaptım bi de zeytinyağlı semizotu..geldi balkonda çey keyfi yaptık gitti şimdi.. kerem peşinden çok ağladı ,çocuk sürekli dışarı çıkmak istiyor

arkadaşım evin dağınıklığı karşısında şok geçirdi

keremin yerlere döktüğü tencereler tavalar..
kv simit almış seviyorum diye.
çaya geldi. ne zamandır yapmıyorduk. bizim kahvaltılar meşhur.. 2-3 saat sürer..
yine öyle oldu, az önce gitti. sağolsun gitmeden bütün mutfağı temizledi de gitti
evcil hayvanlarda ve 2 yaş altı bebeklerde de şöyle bi algı varmış.
anne babası onu bırakıp giderken, şimdi gidiyor sonra gelecek anlayışı yokmuş.
yani temelli bırakıldığını zannedip o yüzden öyle çok ağlıyorlarmış 
o totoyu, totoya birleşen bacakları, göbüşü, kolları, nanakları hepiciğini toptan yeriiiiiim:86:
ben artık hiç çıtçıtlı badi giydirmiyorum desem yalan olmaz.
sürekli tshirt. çünkü çok sıcak.. biri kısa kollu, 3 tane 9-12 ay çıtçıtlısı var. daha da almam..
sonbahara doğru ancak. o zaman soğuk oluyor, karnı açılmasın gerekiyor..
arabasız bu kadar zaman nasıl durdun yaa?! iyi yaptın, kendi işini kendin gör..
bu adamlara kalırsa, ooooooo
nasılsa çocukla bu havada eve kapanan biziz
iş değişikliğinden sonra daha rahat olucam, borana da kendime de daha fazla vakit ayırıcam diye seviniyordu.
tabi labaratuar ortamı. gündüz giremiyor belliki..
ama topiğe hiç girmememsi, haftalardır hiç mesaj yazmaması başka mevzu..
ve ben cananın da böyle bi şeyden kırılıp da tavır yapacağını sanmam. dosdoğru biridir, düşündüğünü de söyler.
yani bu yönde bi kırgınlığı ve tavrı olsa, söylerdi.
buluşmaya katılamamasına ben de üzüldüm. ama nişanla çakışmasını öngöremedik, kendi de o sıralarda topiğe girmiyordu ki
farketmedi kesin tarihi. yoksa buluşma, günler öncesinden belliydi.
born'a katılıyorum, sürekli yazan aktif kişilerin birden bire alakayı kesmeleri bana biraz haksızlık geliyor.
yani burada o kadar vakit geçiriyoruz, samimi oluyoruz, birbirimizin derdiyle dertleniyoruz..
sonucunda herkes de birbirini merak ediyor iyiliğini duymak istiyor.
haftada bir, birkaç haftada bir kez 'biz iyiyiz' demek külfet değildir..
işte bu da son mesajı üzerinden bir ay geçmiş..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-1692.html#post30315025
iyi olsunlar da, benim başka beklentim yok.
oh beee kaynanaya bak
biz de bu akşam kv ye gideriz, eşim ona cep telefonu aldı anneler günü hediyesi, gerçi biraz geciktik babalar günü hediyesine girdi nerdeyse:)) eşime dedim ki "annene söyle beraber aldığımızı, ben sana parasını vericem"
"canım zaten benim param ikimizin parası, senin de benim paramda hakkın var; sen evde çalışıyorsun ben dışarda. para vermene gerek yok ben söylerim ikimiz aldık diye"
çok duygulandım
cananla ilgili çok doğru söylüyorsun, iyi kötü günler geçirdik ben çok önemsiyorum..sadece vakit öldürmek değil ,bildiğin arkadaş olduk biz. merak ediyorum onu çok,uzun uzun yazardı.sohbetini özledim. gece oğlanı yatırınca yazabilir bişeyler ne bileyim haftada bir bile olsa..
canan dobradır ama sabırlıdır içine de atar..en son o olay oldu.. ben o yüzden kırıldığını düşünüyorum başka bir sebep bulamıyorum çünkü. ama o zaman da gerçekten internete girmediği için kopukluk oldu, tamamen nasip
süper olmuş bu katalog,seç beğen al:) ya da menü mü demeliyim

"pardon menü'yü alabilir miyiiiizzz?"
Bu sıralar Aden de bana düştü.Normal sanırım.Bir yaşındayken yeğenim de öyleydi.Annesi bir yere gidecelse bacağına yapışırdı.Emmek için saat başı kalkardı.Çalışan anne için evden çıkmak çok zor.Hele bir de uyanıksa...

gerçekten zor bi durum
E biz nisani bilmiyodk ki ztn kirilacak bisey yok hepimizinki emekliyo yerinde durmuyo ama az cok giriyoruz o kdr aktif olan birinin artik hic girmemesi uzucu garip hepsi bu..biz onun yoklugunu hissettik o hissetmiyo sanirsam ;/
evet aynen katılıyorum
karakız bunları söyle gelsin artık şu kız yaa