herkese merhaba kızlar

müdür geç gelecekmiş hemen bende bu fırsat diyip sizlere bir merhaba diyeyim dedim
kısaca okuyabildiklerimden özet geçeceğim unuttuğum okuyamadığım varsa şimdiden affola:26:
pempiş canım hadi gözünaydın okullar kapanıyor bugün son gün sayılır demişsin
bundan sonra seni çok güzel günler bekliyor bol bol dinlen diycem ama bu minikler bize izin vermezki
olsun yanında olmak bile çok güzeldir eminim bol bol vakit geçirin tabi yeni dönem başlangıcı zor olacak senin için insan tatile
alışıyor birde sizinki 3 ay yani bizim 2 haftalık tatil göz açıp kapayıncaya geçiyor inşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz
doğum gnü hazırlıkların tam gaz devam ediyormuş maşallah sana valla bu enerjiyi nerden buluyorsun kız helal

doğum günü resimlerini merakla bekliyor olacağım herşeyin çok güzel olacağı şimdiden belli menü içecek konusunda bende çay sevmeyenlerdenim
ama diş buğdayında bizde çay dağıttık hatta bri sürü de kola meyve suyu vs almıştık değişik isteyen olur diye ama çay olunca kimse
meyve suyu içmedi
busmai yaa keremi gördüm maşallah ne kadar güzel görünüyor arkadan

maşallah yürümeyede başlamış azıcık zaten bu çocuk arabaları var ama yanımızda taşımak için var sanırım bizimkide sevmiyor çok fazla arabada kalmayı

ayakkabınıza bayıldım valla zaten nerdeyse tüm ilk adım ayakkabıları visco sanırım ama aldığın modelde çok şıkmış güle güle giysin keremcik

bu arada eşinede hediye almışsın ama tamamen duygusal olmuş tebrik ederim seni
born canım yasir paşamız nasıllar sende doğum günü için hazırlıklara araştırmalara başlamışsın bende prens temasından yanayım şık olur

dışarda yapmayı planlıyorum demissin ya nasıl bir yer planlıyorsun ki bende dışarda yapmak isterim ama öyle yer nerde bulcam anadolu yakasında
yani şöyle parti evi gibi değilde (onlar 1,5 milyar para istiyorlarmış) daha uygun fiyatlı bir yer aradım ama yok bakalım bizimkide evde olacak sanırım
zaten ramazandan önce mi yapsak diye bir planımız var ama henüz kesinleşmedi:44:
karakız ecoşa bak sen yaa tükürüyor demek

arabadada şanssızlık yaşamışsın geri iade et bencede
elifnaz canım aayyyy doğuma çok az kalmış annende yanına gelmiş ohh son günlerin tadını çıkar valla rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
isim konusunda karar kılabildiniz mi?
nfk yerim ben o ayşee anne diyen dilleri maşallah ona

biri salı pazarı mı dedi

bende haftaya salı öğleden sonra iş yerinden izin alarak salı pazarına gitmeyi planlıyorum bakalım bir aksilik olmazsa eğer
bizden haberler;
melisa hanım artık ayakta dengede çok uzun süre duruyor ama adım atmaya korkuyor
dün akşam iki adım attı seviçten havalara uçtuk ama devamı yok tabi neyse zamanı vardır bekliyoruz
gerçi biraz daha zorlaşacak yürüyünce şimdi bile peşinde zor yakalıyrouz
ben her zamanki gibi çalışıyorum ama süt iznim bu ay sonu bitiyor ona üzülüyorum
offf zaman çok çabuk geçti gerçekten bebeklerimiz büyüdü maşallah
bizde bugün tam 11 aylık olmuşuz
herkesi tek tek öpüyorum kendinize çok iyi bakın