Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlarrr....
Veeeee okulun soon günüüü! Allahım bu günleri de gördük çok şükür. İşe başlarkdn nasıl geçicek diye kara kara düşünüyordum. Yaz tatilîmiz de inşallah istediğimiz gb, gönlümüze göre güzel gzel geçsin. Bugün herkese benden çayy:))

Günaydın kızlarrrrrrr.

Aryammm aynen sana katılıyorum ;)

Borncum kıyamam sana. Benim oğluş da 5 gibi kalktı ama sonra 6 gibi uyudu çok şükür 7ye kadar da ben de biraz şekerleme yaptım :)

Günaydın kızlarrr....
Veeeee okulun soon günüüü! Allahım bu günleri de gördük çok şükür. İşe başlarkdn nasıl geçicek diye kara kara düşünüyordum. Yaz tatilîmiz de inşallah istediğimiz gb, gönlümüze göre güzel gzel geçsin. Bugün herkese benden çayy:))
Koca bir dönemi bitirdik.Şükürler olsun.Ağlaya ağlaya başlamıştım, neyseki beklediğimden kolay oldu.Şimdi tatillll.Çok mutluyum.:62::62::62::62::62:
güzel geçer inşallah:)

bu akşam eşimle yemeğe gittik ,bahçesi vardı keremi parkta oynattık hiç oturmak istemedi:) 3..2..1..artık biz de başlıyoruz parklara:emir_bebek:
Parka bir alışırsanız eve girmek istemezsiniz.Bir aralar günde iki üç kez gidiyorduk.:9::8:

al bende alcam bence :9:
Bir doğum gününde giyebilir sadece.Onun için de 50 tl çok geldi bana.Her zaman giyebileceği bir elbise olsa neyse.Onun için vazgeçtim.

benim kızım daha ağzının burnun yerini öğrenmedi sadece göz biliyor

Canım ya valla benden çok dha hamarat arkadaşlarım var :) ay yarın okula oğluşumu götürücem bi terslik olmazsa da çok heyecanlıyım :)
Efecik okula mı gidecek?Zaten çocuklardan sana sıra gelmez kucaktan kucağa gezer.Bir de çok durulmaz karne günü zaten.Hadi bakalım durumdan bizleri de haberdar et.

günaydın sevgili topikseverler..
önemli bi haberle gündemi açıyoruz..:126:

bu sabah 07,45 sularında yatağından firar eden küçük bebek
yatakodasının 8 metre ilerisindeki salanda oyun oynarken görevli ebeveynlerce suçüstü yakalandı.

görgü tanıklarının ifadesine göre firari bebe bulunduğunda altına yapmıştı.. .
acilen bakıma alındı, dötü temizlendi, kahvaltısı yaptırıldı ve ceza olarak öpülerek ısırıldı.
:76:

$Görüntü3799.webp

4-3-2-1 ve 0!!!
bugün okulun son günü, tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin tatilleri kutlu olsuuuun!:66:

$1014374_10151641542449255_1310948142_n.webp

Efecik okula mı gidecek?Zaten çocuklardan sana sıra gelmez kucaktan kucağa gezer.Bir de çok durulmaz karne günü zaten.Hadi bakalım durumdan bizleri de haberdar et.

Bizim 10da törenimiz var. Ben tören sonrası götüreceğim inşallah onu ;) haber veririm gelişmeleri.

yatakodasının 8 metre ilerisindeki salanda oyun oynarken görevli ebeveynlerce suçüstü yakalandı.

acilen bakıma alındı, dötü temizlendi, kahvaltısı yaptırıldı ve ceza olarak öpülerek ısırıldı.

Eki Görüntüle 734852

Allah'ımmmmmm yerim ben o firariyi :)

Eki Görüntüle 734852

Eneemm suna da bak sennn yatagindan nasil kurtulmuski dusmeden de kalkmis gitmis he vallahi alem bu cocuklar ;))

Eki Görüntüle 734852

Kaçak seniiii! Zıppaaa! Bende ısırıyorum oni:)

Eneemm suna da bak sennn yatagindan nasil kurtulmuski dusmeden de kalkmis gitmis he vallahi alem bu cocuklar ;))

yok kıııız, o işin şakası.
uyanınca babası çıkarmış, getirmiş salona.
ama bi kaka yapmış kiiii, bütün camlar açık yine de gitmedi kokusu:111:

bu kadar güzel bi şeyden bu kadar kötü bi koku da nasıl çıkar..
işte insan, kandan irinden..

karakız, forumda gündemdeki konuya alakalı mesajlarından dolayı 7 gün ceza almış.
haftaya bugün yanımızda olur inş ,,:72: öpüyorum seni ilknuuuur!:54:

günaydın kızlar tatile girenlere hayırlı olsun,ama tam bitmedi galiba ,seminerler var değil mi?

Eki Görüntüle 734852
tam da nasıl çıkmış yataktan diyecektim suçlu bulundu:1: yemek nasıl oldu dün?
Koca bir dönemi bitirdik.Şükürler olsun.Ağlaya ağlaya başlamıştım, neyseki beklediğimden kolay oldu.Şimdi tatillll.Çok mutluyum.:62::62::62::62::62:

Parka bir alışırsanız eve girmek istemezsiniz.Bir aralar günde iki üç kez gidiyorduk.:9::8:
2-3 kez mi ??? :1:
Cnm biz yemege gidince yasir hic durmadigindan bi o bi ben yiyoruz hic keyifli olmuyo ;((

Biz de bgn babamizin okuluna gittik cocuklar cok ilgi gosterdi ;)
evet yemek yerken çok mızmızlandı eline ekmek verip oyaladım biraz

Günaydın kızlar.Dün itibariyle yürümeye başladık :)) Aynı zamanda da alttan 2 tane azı dişimiz çıktı ama çooookk zor çıktılar. Uykusunda bile inledi yavrum hep :(

günaydın kızlar tatile girenlere hayırlı olsun,ama tam bitmedi galiba ,seminerler var değil mi?

tam da nasıl çıkmış yataktan diyecektim suçlu bulundu:1: yemek nasıl oldu dün?

2-3 kez mi ??? :1:

evet yemek yerken çok mızmızlandı eline ekmek verip oyaladım biraz

Yok canım tam bitmedi. İlköğretimlerde seminerler var dediğin gibi. Bizde de 1 hafta mola sonrası sınavlar var. Yine de en önemli kısmı bitti ;)

Günaydın kızlar.Dün itibariyle yürümeye başladık :)) Aynı zamanda da alttan 2 tane azı dişimiz çıktı ama çooookk zor çıktılar. Uykusunda bile inledi yavrum hep :(

Yürüyüşünüz de dişiniz de hayırlı olsun :) çok zor oluyo dimi azıların çıkışı??? Ben herhalde jel kullanırım o dönemde....

Ay hayırlı olsun, gözünüz aydın... Darısı bize inşallah. Bizde hiç emare yok daha:(

Yok canım tam bitmedi. İlköğretimlerde seminerler var dediğin gibi. Bizde de 1 hafta mola sonrası sınavlar var. Yine de en önemli kısmı bitti ;)

Yürüyüşünüz de dişiniz de hayırlı olsun :) çok zor oluyo dimi azıların çıkışı??? Ben herhalde jel kullanırım o dönemde....

Teşekkür ederiz :) Evet çok zor çıkıyor azı dişleri. Jel çok işe yaramadı geceleri calpol verdim biraz rahatlattı.

Pembiş oğluna dikkat et, elden ele istanbula kadar gider valla:)

Azı dişleri için erken değil mi? Çok geçmiş olsunnn

Pembiş oğluna dikkat et, elden ele istanbula kadar gider valla:)

Azı dişleri için erken değil mi? Çok geçmiş olsunnn

Teşekkürler geçti çok şükür. Şimdi de üstler gelir hemen. Erken galiba ama sıraya çıkmaya başladı hepsi dişlerin. Bunlarla 10 tane dişimiz oldu.

Back
X