Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca bir dönemi bitirdik.Şükürler olsun.Ağlaya ağlaya başlamıştım, neyseki beklediğimden kolay oldu.Şimdi tatillll.Çok mutluyum.Günaydın kızlarrr....
Veeeee okulun soon günüüü! Allahım bu günleri de gördük çok şükür. İşe başlarkdn nasıl geçicek diye kara kara düşünüyordum. Yaz tatilîmiz de inşallah istediğimiz gb, gönlümüze göre güzel gzel geçsin. Bugün herkese benden çayy:))
Parka bir alışırsanız eve girmek istemezsiniz.Bir aralar günde iki üç kez gidiyorduk.güzel geçer inşallah:)
bu akşam eşimle yemeğe gittik ,bahçesi vardı keremi parkta oynattık hiç oturmak istemedi:) 3..2..1..artık biz de başlıyoruz parklara![]()
al bende alcam bence
Bir doğum gününde giyebilir sadece.Onun için de 50 tl çok geldi bana.Her zaman giyebileceği bir elbise olsa neyse.Onun için vazgeçtim.
benim kızım daha ağzının burnun yerini öğrenmedi sadece göz biliyor
Efecik okula mı gidecek?Zaten çocuklardan sana sıra gelmez kucaktan kucağa gezer.Bir de çok durulmaz karne günü zaten.Hadi bakalım durumdan bizleri de haberdar et.Canım ya valla benden çok dha hamarat arkadaşlarım var :) ay yarın okula oğluşumu götürücem bi terslik olmazsa da çok heyecanlıyım :)
Efecik okula mı gidecek?Zaten çocuklardan sana sıra gelmez kucaktan kucağa gezer.Bir de çok durulmaz karne günü zaten.Hadi bakalım durumdan bizleri de haberdar et.
günaydın sevgili topikseverler..
önemli bi haberle gündemi açıyoruz..:126:
bu sabah 07,45 sularında yatağından firar eden küçük bebek
yatakodasının 8 metre ilerisindeki salanda oyun oynarken görevli ebeveynlerce suçüstü yakalandı.
görgü tanıklarının ifadesine göre firari bebe bulunduğunda altına yapmıştı.. .
acilen bakıma alındı, dötü temizlendi, kahvaltısı yaptırıldı ve ceza olarak öpülerek ısırıldı.:76:
Eki Görüntüle 734852
yatakodasının 8 metre ilerisindeki salanda oyun oynarken görevli ebeveynlerce suçüstü yakalandı.
acilen bakıma alındı, dötü temizlendi, kahvaltısı yaptırıldı ve ceza olarak öpülerek ısırıldı.:76:
Eki Görüntüle 734852
Eki Görüntüle 734852
Eneemm suna da bak sennn yatagindan nasil kurtulmuski dusmeden de kalkmis gitmis he vallahi alem bu cocuklar)
tam da nasıl çıkmış yataktan diyecektim suçlu bulundugünaydın sevgili topikseverler..
Eki Görüntüle 734852
2-3 kez mi ???Koca bir dönemi bitirdik.Şükürler olsun.Ağlaya ağlaya başlamıştım, neyseki beklediğimden kolay oldu.Şimdi tatillll.Çok mutluyum.
Parka bir alışırsanız eve girmek istemezsiniz.Bir aralar günde iki üç kez gidiyorduk.![]()
evet yemek yerken çok mızmızlandı eline ekmek verip oyaladım birazCnm biz yemege gidince yasir hic durmadigindan bi o bi ben yiyoruz hic keyifli olmuyo ;((
Biz de bgn babamizin okuluna gittik cocuklar cok ilgi gosterdi![]()
günaydın kızlar tatile girenlere hayırlı olsun,ama tam bitmedi galiba ,seminerler var değil mi?
tam da nasıl çıkmış yataktan diyecektim suçlu bulunduyemek nasıl oldu dün?
2-3 kez mi ???
evet yemek yerken çok mızmızlandı eline ekmek verip oyaladım biraz
Günaydın kızlar.Dün itibariyle yürümeye başladık :)) Aynı zamanda da alttan 2 tane azı dişimiz çıktı ama çooookk zor çıktılar. Uykusunda bile inledi yavrum hep![]()
Günaydın kızlar.Dün itibariyle yürümeye başladık :)) Aynı zamanda da alttan 2 tane azı dişimiz çıktı ama çooookk zor çıktılar. Uykusunda bile inledi yavrum hep![]()
Yok canım tam bitmedi. İlköğretimlerde seminerler var dediğin gibi. Bizde de 1 hafta mola sonrası sınavlar var. Yine de en önemli kısmı bitti
Yürüyüşünüz de dişiniz de hayırlı olsun :) çok zor oluyo dimi azıların çıkışı??? Ben herhalde jel kullanırım o dönemde....
Ay hayırlı olsun, gözünüz aydın... Darısı bize inşallah. Bizde hiç emare yok daha![]()
Pembiş oğluna dikkat et, elden ele istanbula kadar gider valla:)
Azı dişleri için erken değil mi? Çok geçmiş olsunnn