Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydınn bu arada:37:

sendrom falan kalmadı, dün kocişle sabahladık balkonda diyebilirim. dertleştik sohbet ettik:21: biz pek yalnız kalamıyoruz da:47: yıl boyu annem bizleydi, tatilde de biz kv de olucaz malumunuz... öyle olunca birikiyor bazı şeyler, uzaklaşıyor insan ister istemezz:26: neyse ki aşabiliyoruz. :emir_bebek:
İletişim kurabilmek güzel şey:46:
Her evlilikte oluyor böyle gerginlikler, hele de yalnız kalamıyoruz demişsiniz ya o da çok önemli. Kv geçen geldiğinde normalden biraz uzun kaldı. Bende de kopuyordu nerdeyse kayış:52: eşiyle oturup konuşabileceği bir tek akşamı varsa birinin biraz yalnızlık istemesi doğal.

Hepsi çok çok cici. Güle güle kullanın.
Benim kv'ler de istanbulda çekmeköy tarafında sosyete pazarı kuruluyormuş, orayı övüyorlar.
Bugün öğleden sonra pikniğe gideceğiz bakalım... umarım benim cücük rahat verir. haftasonu da eşim balığa gidecek bende arkadaşlarımı çağıracağım alemlere akacağız:35::7::7::7::7: bakalım eşim ilk kez gidiyor, bende evlendikten sonra ilk kez yalnız kalacağım bakalım.
İyi eğlenceler canım. Bence piknik havası arya'ya da iyi gelir.

Amin Canim sagolsin ameliyat 9.00 da 7:30 da orda olacağız
Allah. Bir avazda kurtarsın canım.

Yemeğimi yaptım, ohhhh rahatım artık.Busmai'den kopya çekip taze fasulye yaptım.Yanına da pilav ve cacık.Aslında canım tatlı bir şeyler de istiyor ama eşime biraz kırgınım.Onun için yapsam mı bilmiyorum.:26::26::26:

Ya topikte bakıcısı olup eve kamera taktıracak olan vardı kimdi?? Bir anda aklıma geldi de yoksa başka bi soruş nedenim yok :)

Yengeç çocuğuna sahip yada banyosever bi çocuğu olan herkes tatilde dikkat etsin!! Banyodan veya denizden çıkarılan bebeniz kendini yırtarken millet noluyo diye şaşırabilir :) valla duyan oğlumun etinden et koparıyoruz sanır. Bu kadar mı su sevilir??? Tabi sevmemesi daha zor ama napacaz akvaryumda mı yaşayacazzzz??? :)
Size akvaryum şart:9:
Feyza sevmiyor banyoyu. Ben de banyo yaptırmayı:( belim kopuyor, çok hareket ediyor ve kesinlikle oturmuyor. Ayakta dikilecek haspam:27:
Deniz'i bilemiyorum sever mi?

sağolun kızlar ..
bugün biraz daha iyiyim

pembiş "gösterelim anam" lafına çok güldümmm:1::1:
Yemeğimi yaptım, ohhhh rahatım artık.Busmai'den kopya çekip taze fasulye yaptım.Yanına da pilav ve cacık.Aslında canım tatlı bir şeyler de istiyor ama eşime biraz kırgınım.Onun için yapsam mı bilmiyorum.:26::26::26:
aman ne büyük yemek:1:
tatlı ne düşünüyorsun? yap işte,tatlı yeyin tatlı konuşun:)

:48:Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, 4. yılımızı devirdik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aryamm siz neden sürekli tatilinizi kv de geçiriyorsunuz ben bu işten bişey anlamadım yaa
eşin mi ısrarcı oluyor?
en azından bikaç hafta çekirdek aile olarak yaşasanıza yahu!
annen sizde yatılı mı kalıyor ?eşinle nasıl bu kadar çok muhatap oluyorlar? hep böyle mi sürecek?

Yap canım zaten kendini yapıcaz boşver ;)

Size akvaryum şart:9:
Feyza sevmiyor banyoyu. Ben de banyo yaptırmayı:( belim kopuyor, çok hareket ediyor ve kesinlikle oturmuyor. Ayakta dikilecek haspam:27:
Deniz'i bilemiyorum sever mi?
Çocuk aslında seviyor ama sen sevmiyorsun bence :p tek başına mı yaptırıyorsun?? Çok zor valla ben bi kere yaptırdım daha da yaptırmam :)

sağolun kızlar ..
bugün biraz daha iyiyim

:48:Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, 4. yılımızı devirdik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Daha nice güxel yıllarınız olsun inşallah. 4 değil 40 yılı devirin beraber :)

Aryamm siz neden sürekli tatilinizi kv de geçiriyorsunuz ben bu işten bişey anlamadım yaa
eşin mi ısrarcı oluyor?
en azından bikaç hafta çekirdek aile olarak yaşasanıza yahu!
annen sizde yatılı mı kalıyor ?eşinle nasıl bu kadar çok muhatap oluyorlar? hep böyle mi sürecek?

Anketör busmai iş başında hahhaha

sağolun kızlar ..
bugün biraz daha iyiyim

Hadi hayırlı olsun,Mutlu, sağlıklı nice yıllara...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Tatlı olarak çilek soslu muhallebi olabilir, bilmiyorum ki sütlü bir şeyler olsun.Kız eşimin kendisine kırıldığımdan haberi yok ki...:50::50::50:

kızlarr ben geldım
nasılsınız bakalım
bız bugun ben evdeyken bı sağlık ocagına ugradık
9.700 gr 76 cm olmusuz
ebe ıyı dedı ama sızce nasıl sağlıklı olsunda şükür ama bana bıraz zayıf geldı
bızım totosunu kaldıramayan oğlan emekleyeme basladı ve tutunup kalkıyor
yenı emekledık daha profosyonel degılız hemen yorulup otururuyoz :))
bızlerde haberler bole

kızlarr ben geldım
nasılsınız bakalım
9.700 gr 76 cm olmusuz
bızlerde haberler bole
Hoş geldin canım.Maşallah daha ne istiyorsun?:nazar::nazar::nazar:Aden 8500 çıksın ben göbek atarım.:21::21::21:Emekleme konusunda da merak etme 10 güne kadar evi talan etmeye başlar.:9::9::9:

Canım bayramda gelicez inşallah. Bayram bitimi de otele geçicez kısmet olursa. Yani nerden baksan 1,5 ay var :)
Yaaaaa hep kızlara hep kızlara!! Gıcık oluyorummmmmm :)
Aklıma müjde ar'ın "istanbul ne taraf ağalar" diye sorduğu ve sapık adamların "gösterelim anam" dedikleri film geldi :) neydi sahi o filmin adı??

oooo baya da varmış 1,5 ay :31:

yok kız erkeklerede çok güzel şeyler var artık ben görüyorum alışveriş yaparken eskisi gibi değil yani :34:
alemsin valla hatırlayadım filmin ismini ama sahneyi hatırladım nasıl bir filimse hafızalarımıza kazınmış o sahne o filmden sadece o sahne var zaten aklımda:1:
sordum google amcaya filmin adı arabesk miş:27:

Yalnız kalamamak çok kötü gerçekten de.Arya'ya hep annem mi bakacak, bakıcı düşünüyor musun?

Hepsi de çok güzel hayırlı olsun.Alttaki tulum sanırım.Ona bayıldım.

teşekkür ederim canım evet tulum :34:

Ya topikte bakıcısı olup eve kamera taktıracak olan vardı kimdi?? Bir anda aklıma geldi de yoksa başka bi soruş nedenim yok :)

Yengeç çocuğuna sahip yada banyosever bi çocuğu olan herkes tatilde dikkat etsin!! Banyodan veya denizden çıkarılan bebeniz kendini yırtarken millet noluyo diye şaşırabilir :) valla duyan oğlumun etinden et koparıyoruz sanır. Bu kadar mı su sevilir??? Tabi sevmemesi daha zor ama napacaz akvaryumda mı yaşayacazzzz??? :)

bizimkide hiç sevmiyor banyoyu daha doğrusu başından su dökülmesini denizi severmi bilmem deneyip göreceğiz bu pazar:31:

İletişim kurabilmek güzel şey:46:
Her evlilikte oluyor böyle gerginlikler, hele de yalnız kalamıyoruz demişsiniz ya o da çok önemli. Kv geçen geldiğinde normalden biraz uzun kaldı. Bende de kopuyordu nerdeyse kayış:52: eşiyle oturup konuşabileceği bir tek akşamı varsa birinin biraz yalnızlık istemesi doğal.

Hepsi çok çok cici. Güle güle kullanın.
Benim kv'ler de istanbulda çekmeköy tarafında sosyete pazarı kuruluyormuş, orayı övüyorlar.

İyi eğlenceler canım. Bence piknik havası arya'ya da iyi gelir.

Allah. Bir avazda kurtarsın canım.

bende bir kaç kişiden daha duydum bu pazarı bir gün eğer yolum düşerse gitmeyi planlıyorum:44:

ohhh afiyet olsun:34: tatlıda yap bence sen ye eşine verme :19:
bizdede bugün tavuk kanat kızartma çubuk makarna ve patates kızartması var eşimin menüsü :56:

sağolun kızlar ..
bugün biraz daha iyiyim

daha nice evlilik yıldönümü kutlamalarınız olsun inşallah paşanla ve çekirdek ailenize katılacak diğer bebişlerinle inşallah:16:

kızlarr ben geldım
nasılsınız bakalım
9.700 gr 76 cm olmusuz
bızlerde haberler bole

bizde iyiyiz canım sağol:34:
bence kilosu gayet iyi takılma böyle şeylere sağlıklı olsun yeter:34:

Ben de şükür yemeğimi yaptım bugün. Üzerimden yük kalktı. Küçük hanımı yıkadım, az uyusun. Sonra oğlanı parka götürme zamanı:55:
Yap bir tatlı, tatlı yeyin tatlı konuşun:34:

Yalnız kalamamak çok kötü gerçekten de.Arya'ya hep annem mi bakacak, bakıcı düşünüyor musun?Hepsi de çok güzel hayırlı olsun.Alttaki tulum sanırım.Ona bayıldım.
Yani inşallah:) annem gitti şimdi zaten, eşim bakıyor öğleden önce:) annem yine eylülde gelir, anneme bırakırken bile zorlanıyorum, bakıcı fikri uzak bana.
sağolun kızlar ..bugün biraz daha iyiyimpembiş "gösterelim anam" lafına çok güldümmm:1::1:aman ne büyük yemek:1:tatlı ne düşünüyorsun? yap işte,tatlı yeyin tatlı konuşun:):48:Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, 4. yılımızı devirdik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Vayyy hadi hayırlı nice seneler.... Akşama var mı özel bişi?
Aryamm siz neden sürekli tatilinizi kv de geçiriyorsunuz ben bu işten bişey anlamadım yaaeşin mi ısrarcı oluyor?en azından bikaç hafta çekirdek aile olarak yaşasanıza yahu!annen sizde yatılı mı kalıyor ?eşinle nasıl bu kadar çok muhatap oluyorlar? hep böyle mi sürecek?
Yooo eşimin zorlaması yok, ama biz düşünki vezirköprü gb bi ilçede yaşıyoruz( bizimki 1 saat uzaklıkta ama). Kv merkezde. Yaşadığımız yerde zaten sıkılıyoruz. Arkadaşlarımız falan da hep kayseride. Kv de iyidir allah için. Etliye sütlüye karışmaz. Evlerinde odanın biri bizimdir, istediğimiz gb takılırız. Hatta arya yokken otel gb bile kullanıyorduk bi ara:) zaman zaman sıkıntılar olabilse de önyargıdan, alınganlıktan diyebilirim. Birde kv böğüs kanseri, tedavi oldu ama yinede durumu özel yani. Ara ara sinirlensemde özünde severim;) biz ilçede olduğumuz için de annem yatılı kalıyor tabi. Onun hayatı tamamen altüst oluyor, yazık. Saolsun büyük fedakarlık.. Eşimle de hiç tartışmadılar ki. Annemde hiçbişeye karışmaz zaten. Ona oda yaptık genelde orada takılsa da yalnıKenki rahatlık olmuyor malesef...Arz edderim komutanım! :)
Busmai Arya'yı suale çeker:Söyle bakalım kızım...:9::9::9:
Ayyy... Şeyyy... Hımmm... Kemm... Kümmm...ne desem yalan olurr:)
kızlarr ben geldım nasılsınız bakalım bız bugun ben evdeyken bı sağlık ocagına ugradık 9.700 gr 76 cm olmusuz ebe ıyı dedı ama sızce nasıl sağlıklı olsunda şükür ama bana bıraz zayıf geldı bızım totosunu kaldıramayan oğlan emekleyeme basladı ve tutunup kalkıyor yenı emekledık daha profosyonel degılız hemen yorulup otururuyoz :))bızlerde haberler bole
Bizim ölçülerde aynı. Sıkıntı yapma normal bence. 1 yaş için 8kg-12kg arasında olmalı normali de 10kg diyorlar. E bizimki de normal işte;)

sağolun kızlar ..
bugün biraz daha iyiyim

Tebrikler canım. Daha nice evlilik yıldönümleri görün inşallah.

Yap canım zaten kendini yapıcaz boşver ;)

Çocuk aslında seviyor ama sen sevmiyorsun bence :p tek başına mı yaptırıyorsun?? Çok zor valla ben bi kere yaptırdım daha da yaptırmam :)
Hahah sanırım benim sevmemem ağır basıyor. Çok uzun bir süredir kendim yıkıyorum:) yaptırmam deme mecbuur yaptırıyorsun:)
Başına su dökülmesinden hoşlanmıyor hanım.

Gidip biraz evi toplayayım.Her yer her yerde.Ben de burada çene yapıyorum.
-aynı evden bizde de mevcut:(
kızlarr ben geldım
nasılsınız bakalım
9.700 gr 76 cm olmusuz
bızlerde haberler bole
Bence iyi. Emekleyincd kilo kaybetmesi normal, sizde yeni yeni başlamış. Ben yaşına girince götürürüm, bakalım kaç oldu ama 3 hastalıktan sonra çok umutlu değilim. Zaten zayıfladığı çok açık .
Tatlı olarak sütlaca karar verdim.Şu an yapıyorum.Adiş için de faydalı.:56::56::56:
Afiyet olsun. Ben haftasonun yapmıştım, sıcaklarda dondurma gibi oluyor mübarek

Back
X