Aa kısmet olmadı desene tüh:44:Ben yapamadım ama sütüm bozulmuş.Kaynayınca kesildi.![]()
Patates ekmeğin bayatlamasını önlüyor sanırım, yani daha geç bayatlıyor.Bence de çok.Ekmeklerini sevmezdim zaten.![]()
Valla bütün olumsuzluklara değer, her gün yemek telaşından gına geliyor. Kız kucağımda durmak istiyor, oğlan her şeyi yemiyor. Tırkatacam az kaldıAryamm biz doğuda çalışırken tatil olur olmaz kvye gelirdik. 1 ay burda 1 ay da antalyada kalırdık. Çok şükür o günler bitti de bolu artık evimiz :) sizin de inşallah bigün tayininiz merkeze çıkar da rahat edersiniz![]()
Bi de annecim bizle 1 yıl kalmıştı kardeşim sınava girecek diye (kardeşim de bizde okumuştu liseyi). Eşim ve annem hiç araları bozulmadan geçindiler ama denge kurmak çok zordu. Eşim sağolsun az takıktır da :))) aman neyse işte geçti gitti bitti :)
Ay kızlarrrr hava atmak gibi olmasın ama sizdeki yemek telaşına bakınca burda yaşadığım tüm olumsuzluklar gidiyomalum hiç mutfağa girmiyorum.

Ben de ve oğlum da aynı ben. Karıncadan bile hazzetmiyor. Çok yansıtmamaya çalıştım ama gayri ihtiyari tepki veriyorsun ve çocuklar bunu asla kaçırmıyorBu arada hayvanlardan acaip korkarım. İnşallah oğluşum bana çekmez ve ben de ona çaktırmam :/

Deniz yormuştur o su kuşunu:)Minik efe saat 6 da bir uyudu arada ağlayarak kalkıp emdi ve hala uyuyor!!!! Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?!? Az sonraşaka bi yana şaşırdım ve neler olacak meraktayım :)
Siz nerdesiniz kızlar yaaaaaa???
Gecenizin güzel geçmesine sevindim:13:Selam kızlar biz yemeğe gittik geldik eşim çok yorgunmuş zorla durdu zaten yol da uzaktı düğünüme giderken yakın gelmişti halbuki:)demek ki yol bitmesin istemişim endişeden:) keremin oynaması için çok güzel oyun alanı vardı ayakkabıları çıkarıp girdik küçük bir ev masalar sandalyeler ordan oraya koştu ben de çok mutlu oldum annelik ne kadar değişik bi duygu kendi yıldönümümü unuttum onun oynamasına sevindim :)
Sağol canım yarın yapıcam bunu,sütüm var
Gördün mü işte efeye tatil yaradı park yatağa gerek kalmadı :)
Bebişe de vereceksen şekeri azalt bence canım. Aynı ölçülere ben maksimum bir orta boy fincan şeker koyuyorum. Sütün tadı yetiyor. Bir de pirinci başlarken küçük bir parça kabuk tarzın atarım, en son çıkarırım. Tarçınlı tatları severimSeni şanslı gelin.
Ben de uzun süredir yapmıyorum, bugün de yapamadım.Sütüm kesildi.Şöyle yapıyordum:Bir çay bardağı pirinci yıkayıp biraz su ile önce biraz haşlıyordum.Sonra üzerine beş su bardağı süt ve yaklaşık bir buçuk su bardağı şeker ile pişiriyordum.Bir de vanilya ve biraz nişasta koyabilirsin.İyi oluyordu diye hatırlıyorum.Üzerien tarçın.Tam bebişlere göre.![]()