Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pinkprinces, adım çöreğini senden duyuyorum canım, bi fikrim yok.
elife de maşallah,, emeklemeden yürüdü folik asit bebesi :1::emir_bebek::nazar:

kıyma çıkardım, ya fırında kıymalı patates oturtma yapıcam ya bezelye.. yanına da vazgeçilmez bulgur pilavı:56:

bu ne yaaaa?!
abartısız serçe parmağıma yakın boyutta kanatlı, iki renkli, vızıldayan bi böcek uçuyor salonda.:53:
çok hızlı hareket ediyor, beni bile korkuttu.
ev ev değil, amazon ormanı mübarek..

ayşecik de uyudu, yatağına koydum, böcekten dolayı gidip iş yapamıyordum,
ama şimdi park yatağın sinekliğini geçirdim, rahatladım.

3.gündür hastanedeyim ayy dün en sonunda acile gittim alerjik astım dennmişti burnumdada iltihap varmış

geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antibiyotik ilaçlar hava felan iyi geldi ne varsa acilde var :27::27:

eşimin boğazı ağrıyor çok grip ölecek sanırımo kadar nazlı :37:

ama ecoşum hem öksürüyor hem burnu çeşme ooff napcam kızlar yardım edin :5:
Çok geçmiş olsun canım.
Kocana yorumun süper:9:
Feyzada da öksürük ve burun akıntısı vardı. Hala da burnu akıyor. Banyo yaptır, buharı iyi gelir.
ay dün ayşecik beni babama çok mahçup etti.

müzik çalarken ayaktaydı, bi oynamaya başladı. videosunu da çektim, şuan izlerken gülmekten gözlerimden yaş akıyor.
babam ayşecik oynarken hem 'sen işi ilerletmişsin' diyor gülüyor, hem de 'dede kızıyor' diyo.:1:
müzik bitti ayşecik hala oynuyor. dedesi de
bu böyle oynamayı nerden öğrendi diyo:111:

aynı şöyle oynadı yaaa

[video=youtube;DXst4CVTSbs]http://www.youtube.com/watch?v=DXst4CVTSbs[/video]
Hehe kızlar işte:8:
Bizimki de çok meraklı;)
bu ne yaaaa?!
abartısız serçe parmağıma yakın boyutta kanatlı, iki renkli, vızıldayan bi böcek uçuyor salonda.:53:

Ben de korkarım öyle böcükten.
Hiç unutmam eşim askerdeykdn, gecenin 12sinde senin bahsettiğin gib
Bir böceğin siyahıyla epey uğraşmıştım. En son süpürgeye çektim de kurtuldum.

bu ne yaaaa?!

Havalar ısındı, böcekler evleri istila etti.Bizim balkonun duvarını da karasinek gibi bir böcek istila etmiş.3 gündür ilaçlıyoruz bana mısın demiyorlar.Iyyyyy, balkona çıkamıyorum.

Ben de korkarım öyle böcükten.
Hiç unutmam eşim askerdeykdn, gecenin 12sinde senin bahsettiğin gib
Bir böceğin siyahıyla epey uğraşmıştım. En son süpürgeye çektim de kurtuldum.
balkon kapısının önündeki perdeye kondu.
hızlıca topladım tülü, yumak yaptım. balkon kapısını açıp tülü dışarı silkeledim.
balkona düştüğünü görünce, kapıyı kapattım. hapis oldu orda.. balkon kapalı çünkü:27:
eşim gelsin akşam, müdahale etsin.
ama rahatladım hea:37:

pinkprinces, adım çöreğini senden duyuyorum canım, bi fikrim yok.
elife de maşallah,, emeklemeden yürüdü folik asit bebesi :1::emir_bebek::nazar:

kıyma çıkardım, ya fırında kıymalı patates oturtma yapıcam ya bezelye.. yanına da vazgeçilmez bulgur pilavı:56:

Çilek soslu muhallebi yaptım okuldan gelince.Eşime de şakayla tatlıyı ben yaptım yemek de artık senden dedim. O da kabul etti.Ben de sesimi çıkarmadım.:9::9::52::52::52::52::52:

Çilek soslu muhallebi yaptım okuldan gelince.Eşime de şakayla tatlıyı ben yaptım yemek de artık senden dedim. O da kabul etti.Ben de sesimi çıkarmadım.:9::9::52::52::52::52::52:

harikaa:46:
yumurta bile kırsa, sana 'kebap' gelir :1:

Son düzenleme:
ay dün ayşecik beni babama çok mahçup etti.

müzik çalarken ayaktaydı, bi oynamaya başladı. videosunu da çektim, şuan izlerken gülmekten gözlerimden yaş akıyor.
babam ayşecik oynarken hem 'sen işi ilerletmişsin' diyor gülüyor, hem de 'dede kızıyor' diyo.:1:
müzik bitti ayşecik hala oynuyor. dedesi de
bu böyle oynamayı nerden öğrendi diyo:111:

aynı şöyle oynadı yaaa

[video=youtube;DXst4CVTSbs]http://www.youtube.com/watch?v=DXst4CVTSbs[/video]
Aynen... Millet inanmıyor kendi kendine yapıyor öğretmedik diyoruz ama hava atar gb oluyor:53:
Bende şarkısını söylüyorum napim:)))
selam kızlar siz iyisiniz maşallah bi karakız ailecek hasta olmuş geçmiş olsun diyorum bizde iyiyiz hamdolsun oraya buraya koşuşturmacayla geçiyor günler teyzem gelmişti almanyadan onla vakit geçirdik bol bol . elif uyansın yine gidicez bu sefer kv alıcam o da gelmek istedi. nine de kalıyor teyzemiz benim anneannemde yani. elif e adım çöreği yapalım diyorlar duyan ya da uygulayan var mı bizim zilli yürümeye başladı yavaştan :nazar: emeklemeden yürüdü çocuk hala emeklemiyor bilemiyor direk tutunup kalkıyor ve allah ne verdiyse badi badi gidiyor :1::1:

Maşallah size:nazar: biz daha tam yürüyemiyoruz.

Karakızım geçmiş olsun canım. Üzüldüm valla hepiniz aynı anda... Nazara mı geldiniz bacım? Neyse annene bahanen olur temizlik için. Hastaydık yapamadım dersin;)

Dün güya valiz toplayacaktık, pikniğe gittik kaldı herşey. Bugün son gün yarın gidiyoruz hepten. Regl olmuşum öyle ağrılı sancılı kii, heryerim ağrıyor. Hergün uyuyan kızım bugün uyumadı. Daha valizler varr, ev temizlenecekk.... Oyyyyy:44:

slmm ... nfk bizde balkonda havuz sezonunu açtıkkk. 2 gün önce avm gitmiştik ordan 15 tl küçük havuz aldım. kızım çook sevdii. oynadı. biraz önce yorullduu kendiliğindn uyudu cadı. beni yormadı uyumak için:16:
ben de sabhtır bakamadım buralara söyle bii bakamm..

dilanaz, nasıl kutlamalar devam ediyor mu?:31:

Dün güya valiz toplayacaktık, pikniğe gittik kaldı herşey. Bugün son gün yarın gidiyoruz hepten. Regl olmuşum öyle ağrılı sancılı kii, heryerim ağrıyor. Hergün uyuyan kızım bugün uyumadı. Daha valizler varr, ev temizlenecekk.... Oyyyyy:44:
Allah kolaylık versin bacım.
hani doğumdan sonra bu sancılı adetler biter diyorlardı:19:

biz de muhtemelen cumartesi sabahı yola çıkıcaz..
ama henüz hiiiiçbir hazırlık yapmadım.
çamaşırlar yıkanacak, valizler hazırlanacak. ayşecik için liste yapmam gerek.
epey işim vaaar..:36: ama çok güzel bi iiiiiiiiiiiiiiiş :52:

slmm ... nfk bizde balkonda havuz sezonunu açtıkkk. 2 gün önce avm gitmiştik ordan 15 tl küçük havuz aldım. kızım çook sevdii. oynadı. biraz önce yorullduu kendiliğindn uyudu cadı. beni yormadı uyumak için:16:
ben de sabhtır bakamadım buralara söyle bii bakamm..
as canım. oh sefanız olsun..
cıp cıp oynasın, hem ferahlasın, hem keyiflensin, hem yorulsun, ardından güzel uyusun:1:

eşim maça gitti.
biz de ayşecikle yemeğimizi yedik..
o henüz topladığım evi önceki haline getirmekle meşgul:37:

siz napıyonuz bakem?:ssz:

dilanaz, nasıl kutlamalar devam ediyor mu?:31:

Allah kolaylık versin bacım.
hani doğumdan sonra bu sancılı adetler biter diyorlardı:19:

biz de muhtemelen cumartesi sabahı yola çıkıcaz..
ama henüz hiiiiçbir hazırlık yapmadım.
çamaşırlar yıkanacak, valizler hazırlanacak. ayşecik için liste yapmam gerek.
epey işim vaaar..:36: ama çok güzel bi iiiiiiiiiiiiiiiş :52:

as canım. oh sefanız olsun..
cıp cıp oynasın, hem ferahlasın, hem keyiflensin, hem yorulsun, ardından güzel uyusun:1:

Yolculuk Kızılcahamam mıydı canım? Hiiiç sevmiyorum şu valiz işlerini. Birde şimdi ev 2 aylığına terkedilecek. Temizliği, düzeni, ilaçlaması... Daha kız uyumadı hiçbirşeye başlamadım:1: eşim beraber yaparız ne var diyor:1::1:

Benim kız 7 buçuk gb uyuyup bu uykuyu sabaha bağlasın diye dua ediyorum. Gerçek olur mu ki?:66:

Son düzenleme:
Yolculuk Kızılcahamam mıydı canım? Hiiiç sevmiyorum şu valiz işlerini. Birde şimdi ev 2 aylığına terkedilecek. Temizliği, düzeni, ilaçlaması... Daha kız uyumadı hiçbirşeye başlamadım:1: eşim beraber yaparız ne var diyor:1::1:
yok bacım, bursa oylat. geze geze gidip gelicez inş. 3-4 gün, bakalım :31:
seninki de benim eşim gibi çok rahat belli :1:

nasılsa kadınlar yapıyor ya hazırlığı ondan rahatlar :37:

Benim kız 7 buçuk gb uyuyup bu uykuyu sabaha bağlasın diye dua ediyorum. Gerçek olur mu ki?:66:
olur mu olur ? sen bi oku üfle aryaya yatırmadan önce:9:

pembiiiş, iyice hazırlıklara daldın?
bi nefeslen bacım yahuuu!:ssz:

Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler

Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler

çok sevindiiim, hayırlı olsunn:16:
ayşecik de duygularını yazmak istiyor.:76:

aaaayeeeeeeeeee z z eö vöv×¢×××××nmaçvvvvvvvvvvnnrrrrrrrrrrrrrrrb yp lvöölmvön snmsö

9sz nçğüh0dvp9hbs çzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznmvöööööö ç7kdüçd ccc

$CIMG006522.webp

vee yaşgünümüzü:52: kutladık.

annemler az önce giitiler....

bu ne yaaaa?!

O NE BÖCEĞİYMİŞ NOLDU ÖLDÜMÜ

Eki Görüntüle 743772

vee yaşgünümüzü:52: kutladık.

annemler az önce giitiler....

nice senelere canım rabbim kötü gününü göstermesin:16:

Back
X